Opinie o BAJLOG Piotr Bajurski Bydgoszcz
Profil nieoficjalny
Profil nieoficjalny
KIEROWCA KAT. C+E (NR 3116)
02.09.2022
KIEROWCA KAT. C+E (NR 3116)
10.08.2022
KIEROWCA KAT. C+E (NR 4544)
04.11.2021
Czy pracujesz w firmie BAJLOG Piotr Bajurski lub pracowałeś/aś?i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Altanowa 5 lok. 20 85-790 Bydgoszcz
*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.

22.03.2026 17:40
24.03.2026 13:28
25.03.2026 12:05
29.06.2023 21:06
Wywiadu udzielił/aPiotr
26.04.2023 21:10
Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?
Chcę wyrazić swoją opinię. Nie polecam pracy w tej firmie, ponieważ właściciel nie zapłacił mi wynagrodzenia za marzec, nie wspominając o kwietniu.
Na jakim stanowisku pracowałeś/aś i na czym ono polegało?
Pracowałem na stanowisku kierowcy.
Co było powodem zakończenia współpracy z firmą?
Firma ma potężne długi, a właściciel jest niewypłacalny, stąd rezygnacja ze współpracy.
Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?
Pracodawca wiele obiecuje, ale niewiele płaci.
Jak długo pracowałeś/aś w tej firmie?
9 miesięcy.
Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź
Nie poleciłbym tej pracy przyjacielowi, ponieważ mógłbym stracić przyjaciela. Pracodawca nie wypłaca wynagrodzenia i nie dotrzymuje warunków zatrudnienia. Nie otrzymywałem wypłaty w terminie, który był uzgodniony na początku współpracy, a ostatecznie brakuje wynagrodzenia za dwa miesiące pracy.
Jakie były możliwości rozwoju na Twoim stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynikało?
Brak było możliwości rozwoju, tylko codziennie więcej kilometrów do przejechania.
Jak wyglądały szkolenia w Twojej firmie? Czy były zaplanowane i jak często się odbywały? Jakich obszarów/ tematyki dotyczyły? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynikało? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?
Brakowało w firmie szkoleń, nie było też finansowania szkoleń.
Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynikało?
Atmosfera była napięta. Na początku właściciel zachowywał się w porządku, później stał się agresywny. Dochodziło nawet do wyzwisk w moim kierunku. Oskarżano mnie o kradzież firmowego samochodu, który musiałem oddać w czasie świąt, gdy miałem wolne. Pracodawca chyba myśli, że po prostu zatrudni kogoś innego, ale ludzie szybko odchodzą z tej firmy.
Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzegał warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodziło i co nie było przestrzegane.
Warunki na początku wydawały się ok, później były coraz gorsze. Właściciel wyzywał, obrażał, mam nawet nagranie i SMS, w którym mnie próbował zastraszyć. Również za wystawienie opinii o firmie byłem zastraszany, pracodawca dzwonił nawet do mojej żony i tłumaczył się z braku wynagrodzenia.
Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu byłemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?
Myślę, że pracodawca nie wprowadzi żadnych zmian. Ma długi, nie widzę perspektyw dla tej firmy. Nie poleciłbym tej pracy nawet wrogowi.
Jesteś Pracodawcą?
13.04.2023 23:25