Molle Group

• Ostrów Szlachecki
  • Gawłów
  • Poręba Spytkowska

3. Opinie o pracodawcach Rzezawa
  5. Opinie o Molle Group Sp. z o.o.

Opinie o Molle Group Rzezawa

Nie przegap nowości o Molle Group Sp. z o.o.!

05.12.2022 10:21

Drodzy użytkownicy GoWork.pl

Cieszymy się, że odwiedzacie nasz profil i dzielicie się opiniami o naszej firmie-  nawet tymi negatywnymi, bo z nich wyciągamy wnioski.
    Nasza obecność w tym miejscu jest spowodowana tym, że chcemy być jeszcze bardziej dla Was dostępni.
    Zachęcamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji na forum. Zadając pytanie - możecie liczyć na naszą odpowiedź.
    Dokładamy wszelkich starań by nasza firma rozwijała się każdego dnia i o każdym etapie rozwoju czy sukcesie będziemy Was informować na bieżąco w aktualnościach :)

Pozdrawiamy
    Zespół Molle Group
    Krystian

10.06.2025 19:29

Firma godna polecenia ! - dyscyplina i świetna organizacja pracy - mili oraz pomocni ludzie - załadunek jak od linijki - szybka obsługa oraz pełna dokumentacja przygotowana bez czekania - pyszna darmowa kawa w recepcji jak z Orlenu Dziękuję i do zobaczenia ponownie
    Piotr PE

15.11.2022 22:06

Bardzo sprawna obsługa, przyjemne miejsce i fajni ludzie,
    Robert

23.10.2022 18:58

Praca jest dobra, warunki również, czysto i bez problemu, polecam robię tutaj już z pol roku
    Driver ET

21.10.2022 21:20

Na zakładzie bardzo czysto i dobry przejazd, ludzie bardzo pomocni, szybki oraz sprawny załadunek ;) poczęstowali kawą i dobrym słowem :)

Driver

08.05.2026 12:24

Kiedy te nabory na operatora wózka widłowego, bo od kwietnia wisi ogłoszenie.
    #OperatorWozkaWidlowego

08.05.2026 12:49

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość i zainteresowanie ofertą. Rekrutacja na stanowisko operatora wózka widłowego jest obecnie w trakcie organizacji, dlatego ogłoszenie pozostaje aktywne. Planowane rozpoczęcie rozmów i naboru przewidujemy w najbliższym czasie. Zachęcamy do śledzenia aktualizacji oraz kontaktu z naszym działem rekrutacji. Pozdrawiamy Molle Group

15.02.2026 19:40

Dzień dobry czy może są wolne etaty w dziale zaopatrzenia albo logistyce?Posiadam doświadczenie w branży tworzyw sztucznych.Obecnie pracuje od 2011r w firmie która zajmuje się przetwórstwem tworzyw takich jak PP,PE.Znam branże surowców do wtryskarek typu Tipelin,Fabs,Hostalen,Tiplen i wiele innych.Mam stały kontakt z firmami które przetwarzają odpady na regranulat.Szukam pracy ponieważ moja kariera w tej firmie dobiega końca a z tworzywami mam doświadczenie 15 lat.Proszę o informację.Pozdrawiam

Pracownik z przerwą

11.10.2025 13:51

Pracuję w Molle Group już od pewnego czasu i generalnie jestem zadowolony. Firma jest stabilna, wypłaty zawsze na czas, a atmosfera w pracy jest w porządku – większość ludzi pomocna i życzliwa. Kierownictwo jest otwarte na rozmowę i stara się rozwiązywać problemy, jeśli coś się pojawi. Praca bywa momentami wymagająca, ale daje satysfakcję, a organizacja stoi na dobrym poziomie. Doceniam też porządek na hali i to, że firma dba o bezpieczeństwo. Nie jest idealnie, ale na tle innych pracodawców w okolicy Molle Group naprawdę wypada dobrze – solidne miejsce, w którym można pracować spokojnie i uczciwie zarobić.
    Krystyna

28.09.2025 23:28

Witam czy jest może jakieś miejsce pracy na produkcji ? Pracowałam 14 lat w jednej firmie po tak długim czasie planuje powrót do pl .Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
    Za zamkniętymi oczami…

26.09.2025 22:01

Lekcja nr 1 Życie jest zbyt krótkie, aby pić niedobre wino, nie jeść lodów i marnować czas na ludzi którzy nie przeskoczyliby dla nas kałuży. Nie traćmy go na kiepski sek.s, nieszczęśliwe związki i gów.niane znajomosci! "Powiedział mi - rzekł Mieszek - przysłowie niedźwiedzie: że prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie". Aż tak się tym nie stresuj mój ,,robotniku” Sukces buduje się na porażkach… Wszystkiego dobrego :)
    zastanawiam się

20.07.2025 16:35

W jakim systemie pracujecie? Jest do praca na nocki?

21.07.2025 15:04

Dzień dobry, Praca na produkcji jest w systemie zmianowym. Mamy trzy zmiany: 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00, 22:00 - 6:00. Pozdrawiam,
    Polak

27.02.2025 16:53

A kiedy zapraszani są kandydaci? Po czasie wygaśnięcia oferty czy w trakcie trwania ogłoszenia też można liczyć na kontakt?

27.02.2025 17:06

Tak kandydaci zapraszani są również w trakcie trwania naboru, wszystko zależy od ilości wakatów na dane stanowisko. Pozdrawiamy - zespół MOLLE
    Skoro

27.02.2025 14:43

Witam, może ktoś coś wie jak to jest z pracą w tej firmie i rekrutacja? Byłem na rozmowie już chwilę temu wszystko ładnie klarownie przedstawione. Byłem miło zaskoczony ale czekam na telefon od października że mogę zaczynać ale niestety cisza myślałem że znaleźli kogoś na moje miejsce ale ogłoszenie jest ponawiane non stop a że strony firmy zero kontaktu, ciężko stwierdzić o co tam chodzi. @pracodawca

27.02.2025 15:56

Dzień dobry @SKORO, jak zawsze informujemy iż skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami, być może twoja rekrutacja wypadła pozytywnie ale nie zdecydowaliśmy się na podjęcie współpracy w danym momencie, jeśli jesteś zainteresowany współpracą i uznajesz, że to stanowisko właśnie dla Ciebie wyślij proszę wiadomość z CV na maila [email protected] na pewno na nią odpowiemy z udzieleniem pełnej informacji. Pozdrawiamy i do usłyszenia - zespół MOLLE

18.11.2024 17:39

W jaki najlepszy sposób skontaktować się z Państwem w razie zainteresowania ofertą pracy? Telefonu nikt nie odbiera.
    2024

01.10.2024 15:02

Są u was jakieś zapotrzebowania na operatora wózka widłowego?

01.10.2024 14:33

Pragniemy poinformować, że rekrutacje na stanowisko operator maszyn i urządzeń produkcyjnych oraz sortowanie tworzyw sztucznych zakończyły się. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy, za liczne przesyłanie CV oraz zaangażowanie w proces rekrutacji. Pragniemy przekazać iż wybraliśmy odpowiednich kandydatów na powyższe stanowiska, którzy zasilą szeregi naszej firmy.
    Kto pyta nie błądzi

02.04.2024 13:47

Witam, kiedy można się spodziewać rozmów kwalfikacyjnych z aktualnych ogłoszeń.? Proces rusza odrazu po zakończeniu ważności ogłoszenia, a może już są wzywani kandydaci?

02.04.2024 14:03

Dzień dobry, proces rekrutacji do najnowszych ogłoszeń rusza od dnia 08/04, od tego też dnia osoba wyznaczona do rekrutacji będzie kontaktowała się z wybranymi kandydatami, mamy nadzieję do usłyszenia i życzymy dobrego tygodnia

28.03.2024 09:23

News image

Oferty pracy - Molle Group Sp. z o.o.

Operator wózka widłowego

6850 - 6850 PLN / m

Praca na produkcji - segregacja i mielenie profili

5400 - 5400 PLN / m

Spedytor

Kierowca C + E

10517.82 - 10517.82 PLN / m

Specjalista ds. sprzedaży internetowej

Rzeszotary

A ciekawa

05.02.2024 08:39

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie oferty pracy na stanowisku Specjalisty ds.administracj: czy rozmowa sklada sie z etapów?? Czy jest to samodzielne stanowisko czy pracuję sie w zespole?? Jaka wysokość wynagrodzenia?? Prosze o odpowiedz, gdyż jestem zainteresowana, ale zanim tam wyślę CV chciałabym poznać odpowiedzi na moje pytania. Z góry dziękuję
    A ciekawa

21.03.2024 09:41

@Pracodawca fajnie, że ktokolwiek z Państwa raczył odpowiedzieć na postawione pytanie...no cóż świadczy to tylko o profesjonaliźmie w tej firmie

21.03.2024 14:06

Pani ,,pytania" były na tyle nie profesjonalne iż odpowiadanie było by nie na miejscu, wszystkie informacje niezbędne i ważne dla kandydatów były dokładnie opisane i zawarte w ogłoszeniu o prace, pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów :)
    Staś

12.03.2024 19:17

Znalazłem ofertę pracy dla operatora wytłaczarki pvc. Podobno doświadczenie mile widziane, ale nie konieczne - możliwy jest kurs doszkalający (2-3 tygodnie). Czy ktoś miał okazję przejść taki kurs? I czy sama firma często go stosuje, czy jednak przeważają pracownicy z wcześniejszym doświadczeniem na wytłaczarkach?
    Eryk

19.03.2024 22:20

Szukają na operatora extruzji profilu okiennego do transportu czy jakoś tak

12.03.2024 11:37

Dzień dobry, czy jest tam jakieś utrzymanie ruchu (mechanik, elektryk) bo ja szukam pracy jako elektryk na utrzymaniu ruchu (doswiadczenie mam).

18.01.2024 14:45

Pragniemy poinformować, że rekrutacja na stanowisko młodsza księgowa dobiegła końca. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy oraz za liczne przesyłanie zgłoszeń.
    Proces rekrutacji przebiegł pomyślnie i nowa osoba zasiliła szeregi naszej firmy.
    Ototo

06.12.2023 09:12

Witam . Jaki jest powód ponownego ogłoszenia na Młodszą Księgową ? Ostatnie było w czerwcu

06.12.2023 11:54

Witam, dalsza rozbudowa działu księgowości
    + i minus

08.12.2023 00:22

Organizowane są kursy i szkolenia zewnętrzne, tak by być na bierząco z obowiązującymi przepisami oraz wiedzą jak i kiedy ją wykorzystać gdzie zastosować, średni czas do stanowiska samodzielnej księgowej jest trudny do określenia - jednemu zajmie to 10 miesięcy, a drugiemu nawet 24 miesiące…polecam :)
    Adam Trans

07.11.2023 18:13

Doświadczenie operatora wózka widłowego pozostawia sporo do życzenia..

07.11.2023 20:23

Prosimy o wyrozumiałość, mamy dwie nowe osoby na przyuczeniu do wózka - ledwo miesiąc po kursach, przy następnym załadunku na pewno będzie lepiej i sprawniej :)
    NT

02.02.2023 07:09

Cześć Wszystkim, pracuje się dobrze, firma bardzo czysty i nowoczesny, praca nie jest trudna i zawsze ktoś ci pomoże, ja jestem duzo zadowolona - pracuje przy produkcji - można zmieniać zmiany na 8 i 12, dobre pieniądze - dobrze firma
    Sara

26.10.2023 09:45

Godziny pracy całkiem inne. Bardzo głośno i dużo pyłu. Bardzo duże zagrożenie dla zdrowia.

26.10.2023 12:22

Niestety nie można zgodzić się z tą nieprawdziwą opinią, praca jest zmianowa w podanych godzinach 6-14 / 14-22 / 22-6 oraz wymiennie może odbywać się w systemie 12 godzinnym, co do hałasu stosowane są odpowiednie zabezpieczenia jak korki żelowe czy też atestowane słuchawki wyciszające, proszę na przyszłość o realne opinie zamiast pisać takie głupoty :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Molle Group?

Aga

31.08.2023 21:29

Witam ,czy jest możliwosc pracy tylko na pierwszą zmianę ?
    Obserwator

31.08.2023 13:07

Dlaczego wymaga się tu dyspozycyjności, czy to praca w stałych godzinach, czy raczej w systemie zmianowym? O tej dyspozycyjności, to piszą w nowym ogłoszeniu na operatora wytłaczarki. I też mam pytanie, jak finansowo bym na tym wyszedł?
    Operator

31.08.2023 19:14

Szukają ludzi którym się chce pracować i maja jakie takie pojęcie oraz chęci do pracy

31.08.2023 10:32

Czy na produkcję przyjmują kobiety?
    Operator

31.08.2023 19:12

Tak na produkcji pracują również kobiety

14.07.2023 15:24

Są teraz jakieś przyjęcia na produkcję? Nie ma aktualnych ofert w sieci, ale może pracownicy coś wiedzą. W marcu pisali tu coś o przyjęciach, może teraz też jakieś są?
    Mirosław

14.07.2023 16:05

Obecnie z tego co wiem nie ma przyjęć na produkcje
    Kokosia

18.06.2023 21:34

Hej. Jak wygląda rekrutacja na stanowisko młodszej księgowej? Na jakie wynagrodzenie można liczyć? Może ktoś podpowie jakieś widełki?????
    Yelo

18.03.2023 07:21

Dobra praca lecz czasami brakuje ludzi do pracy na zmianach, kierownictwo rozwiązuje problem jak może i mają być nowi ludzie w pracy jeszcze w marcu. Ogólnie mogę polecić jako dobre i stabilne miejsce do pracy, ale tutaj nie ma obijania po kątach, trzeba pracować, za darmo pieniążków nie dadzą :)

Kontakt - Molle Group Sp. z o.o.

Przemysłowa 61 32-765 Rzezawa

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

02.01.2023 10:50

Ile jest zmian w Molle Group Sp. z o.o.?
    Mark

03.01.2023 22:10

Są 2 zmiany / planowane 3 w najbliższym czasie Soboty / niedziele mamy wolne
    Allinnn

29.10.2022 14:11

Wszystko Ok / zgodnie / socjal ok / warunki Ok / praca Ok Dołącz i przekonaj się sam :) niedowiarku

30.10.2022 12:25

Haha co Ty za głupoty wypisujesz jaki socjal ? Bo jest na stołówce czajnik mikrofalówka i lodówka to dla Ciebie jest socjal ??? Chyba mylisz pojęcia... Gdzie opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe itp ? W tym zakładzie nic takiego nie ma ... Żaden socjal...
    Alinnn

01.11.2022 19:44

,,marku” przecież piszesz ze jesteś już dawno byłym pracownikiem - to skad możesz wiedzieć jak teraz wyglada socjal ? Warunki są dobre i nie mamy co narzekać - a skoro zmieniłeś prace i jest ci dobrze gdzie indziej to może warto w nowym miejscu wylewać swoj ,,jad” ??

22.10.2022 12:23

Warunki pracy bardzo kiepskie , smród pył, recykling PVC który w ogóle nie powinien mieć miejsca jest toksyczny !

23.10.2022 23:41

Pracowałem w tym zakładzie kilka tyg więc wiem jak jest ile tego dziadostwa widać w powietrzu i jak osiada na maszynach regałach itp... tym wszystkim oddychacie... topione PVC śmierdzi i wydziela bardzo szkodliwe toksyny...
    Oo

24.10.2022 12:59

A ja już wiem kto ty jesteś i czemu takie głupoty wypisujesz I przyjdzie koza do woza
    ECOSystem

16.10.2022 10:57

Polecamy MOLLE ocena 10/10 :)
    Robert Kurzewski

06.10.2022 23:18

Bardzo dobra i owocna współpraca, wysoka jakość surowca, dogodne warunki współpracy - wszystko bez najmniejszego zarzutu na duży plus - serdecznie polecam Molle Group Recycling Pvc

25.08.2022 19:51

Molle Group Sp. z o.o. chce zatrudnić na stanowisko operator produkcji kogoś z doświadczeniem. Czy zarobki takie jak 4800 będą osiągalne?
    Tak

26.08.2022 19:29

Bez problemu jako operator dużej maszyny wyciągniesz 6.000 zł na miesiąc na rękę
    Oleegff

22.09.2022 20:27

Doświadczenie na wytłaczanie tworzyw i produkcji granulatów z tworzyw - takich pastylek które nadają się do nowej produkcji Spoko maszyny i do opanowania
    Przemk

04.08.2022 13:48

Sprawna ekipa na zakładzie produkcyjnym, wszystko idzie praktycznie bez problemu, dobre warunki i rozbudowa, spoko socjal na plus
    Aleksandra Ola

24.08.2022 22:04

Ja polecam, przyszłam tutaj z koleżanka, stawka dużo lepsza jak w np Bochni dobre warunki, prosta praca bez duzego wysiłku - dobre miejsce ????
    Agata

21.07.2022 22:32

Nocki są lepiej płatne, narzeka nowa osoba która jest leserem, a brygadzista goni do pracy my pracujemy a nowy chce siedzieć i tak nie będzie Praca jest dobra i dobrze płatna, nocki / dniówki a sobota niedziela wolne - ja zadowolona
    Moni

16.07.2022 10:50

Praca na nocki wcale nie jest lepiej płatna .Mimo wcześniejszych zapewnień. Dniówka czy nocka niema różnicy za godzinę tyle samo .
    Magda

16.07.2022 23:21

Nie ty jeden

17.07.2022 12:06

Może kiepsko pracujesz i cię nie doceniają
    Driver

16.07.2022 10:20

Szybki i sprawny załadunek, sporo miejsca na placu do załadunku, można bez problemu skorzystać z WC oraz z prysznica czy zrobić pauzę na miejscu, dostępna również kawa, herbata oraz woda. Towar dobrze przygotowany do transportu Łapka w górę :) Polecam :)
    Ser i Mysz

22.06.2022 23:06

Zaklad pracy bardzo nowoczesny i z dobrym zapleczem dla osób pracujących, w rozbudowie, miejsce pracy z opcja na rozwój swojego doświadczenia i możliwości, przyjemna atmosfera na zakładzie, trzeba bardzo pilnować porządków, nocne godziny pracy lepiej płatne - Doplata za prace w nocy, z wolnym nie ma problemu, wolne weekendy oraz święta, praca od poniedziałku do piątku, Szef wymagający ale przyjazny, wszystko dokładnie wytłumaczone, zawsze się możesz zwrócić o pomoc czy z zapytaniem, praca nie jest trudna czy skomplikowana, recykling okien - fajna sprawa :)

13.03.2022 11:17

Czy często Molle Group Sp. z o.o. poszukuje kogoś na stanowisko Operator? Ile osób tam pracuje?

22.06.2022 21:51

Molle to nowo powstała firma w tym miejscu, pracownicy się dopiero przyjmują i kształtuje się system praca

12.05.2022 21:11

praca od 6 do 18 od poniedziałku do piątku 12 godzin na wysokich obrotach w tym pół godz przerwy, jak za wolno pracujesz to P. Tomek pokaże ci jak masz (usunięte przez administratora) druga zmiana zaczyna się od 18 do 6 rano. Podobno ma to być zmienione na trzy zmiany po 8 godz. ale z rozmów ze starszymi stażem wynika ,że taki system jest od lat. Praca jest monotonna nie za ciężka ale 12 godzin to przesada

22.06.2022 21:49

Nocki są lepiej płatne - jest wyższa stawka godzinowa. Praca jest dobra, zarobki również dobra

Zostaw merytoryczną opinię o Molle Group Sp. z o.o.