Polecam gorąco pracę w @H2 Logistics. Indywidualne podejście do pracownika, umowa o pracę i wszystko odprowadzane zgodnie z zasadami. Kadra zarządzająca z duża wiedzą i pasją do branży TSL, dużo można się nauczyć i zdobyć cenne doświadczenie. Firma ukierunkowana na innowacyjne metody i narzędzia zwiększające efektywność prac, a to oznacza pracę łatwiejszą i przyjemniejszą. Cały zespół biurowy z dużym doświadczeniem oraz zrozumieniem branży logistycznej, co jest bardzo istotne szczególnie dla kierowców, którzy są zatrudnieni w firmie. Nowa flota regularnie serwisowana i sukcesywnie wymieniana na nowe pojazdy ( co 2-3 lata). Auta w pełni wyposażone we wszystkie rzeczy potrzebne kierowcy do pracy. Pełna opieka 24h doświadczonych spedytorów oraz dyspozytorów, znających biegle języki więc wszystkie problematyczne sprawy rozwiązywane są bezproblemowo. Szef i kierownik z pewnością wymagający, ale zawsze starający się znajdować najlepsze wyjście.
Ps. Pozdrawiam cała ekipę a szczególnie drużynę ,, Klepaczy". Dziękuję bardzo za wszelką pomoc i czas jaki spędziliśmy. Dzieki
Trzymajcie się !!!