Już troche wiekowe te wpisy sciąganiu należności 👀 wiecie jak sytuacja sie rozwiązuje?
Krzysiu
05.02.2026 11:43
Jakich klientów? Z taką opinią i reputacją, która sięgnęła tak niskiego poziomu. Ta firma nie jest w stanie zaoferować na ten moment nic kompleksowego. Ludzi nie ma, zleceń większych nie ma, kontaktu z "prezesem" nie ma. Nawet na stronie internetowej usunął swoje zdjęcie i lokalizację, bo wpisując nazwę firmy w wyszkiwarakch opinie pojawiają się zaraz obok strony
Remus
12.04.2026 06:54
Nie śledziłem tak socjali dzięki za info 😃 jak ten temat dalej sie rozwija? Przez pozwyzsze zwątpiłem czy firma będzie jeszcze wgl działać
rambo
10.10.2025 09:47
płaczecie nie wiem po co - nowy prezes doskonale wie, że odpowiada całym swoim majątkiem za długi spółki - można mydlić, że nie bo kapitał zakładowy, ale nie - prezesa można ścigać za długu spółki jezeli nie ma za sobą ogromnej wiedzy prawnej oraz wiedzy o długach, zobowiązaniach itp.
Jak macie sądowy nakaz zapłaty - komornik ściągnie, jeśli nie teraz to za nawet 30 lat z odsetkami
Wierzyciel ma 6 lat od daty umorzenia postępowania egzekucyjnego na ponowne wszczęcie egzekucji, zanim dług ulegnie przedawnieniu 😊 myślę, ze znajdziecie bez problemu kupca wierzytelności
Przychody i zysk Interactivevision
-114,9 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Labubu
18.09.2025 18:55
czy ktoś wie co z (usunięte przez administratora) Mariuszem? Zbiera hajsy na długi, czy jego Gabrynia teraz w nowej spółce sie tym zajmuje?
Jakby ktoś z was miał problem ze skontaktowaniem się z "prezesem" dłużnym pieniądze to informuje, że korespondencję proszę kierować na adres nowej spółki
Pozdrawiamy Mariusz i czekamy w dalszym ciągu na pieniądze
anonimowy pracownik
13.06.2025 10:43
Usunięty komentarz 31.07.2024 10:38
“absolutnie totalny brak honoru ze strony "prezesa". Pokazał swoją prawdziwą twarz i jaki jest naprawdę. nie będę tu używać przekleństw, bo tylko to przychodzi na myśl. Wszyscy mu ufali a wszystkich finalnie wyrolował ciebie mariusz nie można nazwać nawet facetem bo facet jest w stanie brać odpowiedzialność za swoje czyny i słowa. Duże ego i mniemanie o sobie. tylko to pokazujesz”
xyz
16.06.2025 15:43
No a co może robić? Brać dofinansowanie na fundacje, na nowe spółki i robotę zlecać na umowę na dzieło/zlecenie innym grafikom czy programistom, bo swoich nie ma. Fizycznej siedziby nie ma, na stronie www i na facebooku adresu już nie ma. Kiedyś była zakładka "o nas", której też już na nowej stronie nie ma. Na swoich profilach na social mediach usunął link do strony swojej firmy. ZUS ściga, sądowych tematów też się trochę uzbierało. Byli pracownicy się dalej o swoje upominają.
W pełni rozumiem bo też bym się na ten moment tego wstydził.
jolo
14.07.2025 07:49
A może to, że byli klienci wydzwaniają do pracowników z zapytaniem co Mariuszem, bo się miga nawet od tego Ci wystarczy? To człowiek - (usunięte przez administratora) Nikt normalny umysłowo nie wejdzie z nim we współpracę widząc, że ta firma praktycznie nie istnieje, może coś ciągnie na jakiś projektach żeby znów wyciągnąć kasę. Kiedyś to była firma - nowoczesne biuro wypchane po brzegi jabłuszkami (które się później wyprzedawało, bo bida), wielkie imprezy z pompą - koniecznie wszystko puszczone w eter, żeby było widać, że się powodzi.. a teraz? No bida, ktoś tam jeszcze coś robi - nie wiem co dostaje w zamian, może (usunięte przez administratora) Bo inaczej tego nie kumam.
jolo
18.06.2025 12:09
Dziesiątki tysięcy długów wobec byłych pracowników... a koleś zakłada nowe spółki na jakieś ameby umysłowe, które się pchają w to gówno. Serio Gabi? Co z tego masz? Gdzie Wasz rozum?
(usunięte przez administratora) frajerstwo do potęgi. Dzieciak.
pawełek
23.06.2025 18:46
Nasz dłużnik zrobił "prezesa" z 22-23 letniego łebka, który przyszedł do nas na staż pod koniec pracy. To, że nie ogarnia można jeszcze wybaczyć bo jest jeszcze młody, ale dając robić z siebie prezesa nowych spółek wiedząc, że ten człowiek jest nam dłużny grubo ponad sto tysięcy (jak to się wszystko łącznie zsumuje to tyle mniej więcej wychodzi lub trochę więcej) to już wątpie w jakąkolwiek inteligencję tego gościa i naszej byłej koleżanki, która też to wie i jak widać też nie ma z tym problemu
nie wiem co ta firma może komukolwiek coś większego zaoferować mając taką opinie na rynku
anonim.
05.05.2025 23:07
- (usunięte przez administratora)
- ok 20 pracowników do końca 2023 się zwolniło i większość do dzisiaj czeka na swoje (usunięte przez administratora)
W(usunięte przez administratora)
Większość ekipy obdarzyła go zaufaniem, a finalnie poczuła się (usunięte przez
uwierzyliśmy temu człowiekowi
(usunięte przez administratora) zniechęcenie sytuacją i brak chęci walki w sądzie
- Firma nie ma na ten moment nie ma fizycznej siedziby
- Ignorowanie telefonów, wiadomości(usunięte przez administratora)
stronie www zostały wykonane jeszcze kiedy biuro było pełne ludzi.
“(usunięte przez administratora)” (usunięte przez administratora)
wszystkie opinie nie są żalem pracowników, bo uwzięli się na (usunięte przez administratora), tylko ukazaniem prawdy
uczepili. (usunięte przez administratora)
miejscu
nie chce podawać
13.06.2025 10:41
Usunięty komentarz 23.08.2024 13:43
Z uwagi na ciągłe usuwanie komentarzy
- Nie płacony ZUS pracownikowm zatrudnionym na umowy
- ok 20 pracowników do końca 2023 się zwolniło i większość do dzisiaj czeka na swoje wypłaty
Wodzenie za nos mówiąc, że niebawem będą zlecenia, większe przelewy za zaległe projekty i przetargi. Większość ekipy obdarzyła go zaufaniem, a finalnie poczuła się (usunięte przez administratora) bo nie wypłacił obiecanych pieniędzy. sporo z nas musiało zaciskać pasa, pożyczać pieniądze i kombinować by się utrzymywać wierząc, że z czasem wszystko się ułoży. Kilka osób miało nawet przez to inne większe problemy. Sami jesteśmy sobie trochę winni bo uwierzyliśmy temu człowiekowi
- Części osób mija rok lub trochę dłużej jak dalej nie zapłacił wypłat. kilka osób odpuściło przez pyskówki właściciela, zniechęcenie sytuacją i brak chęci walki w sądzie
- Firma nie ma na ten moment nie ma fizycznej siedziby
- Ignorowanie telefonów, wiadomości, przedsądowych wezwań do zapłaty
- Interactive vision jest obecnie cieniem tego czym kiedyś była. Wszystkie obecne realizacje na stronie www zostały wykonane jeszcze kiedy biuro było pełne ludzi.
“Prezes” jak widać znajduje sobie sposób na usuwanie komentarzy bo często tu wchodzi i dalej tuszuje sobie sprawę
wszystkie opinie nie są żalem pracowników, bo uwzięli się na prezesa, tylko ukazaniem prawdy o tym jak zostaliśmy potraktowani. Mamy do tego pełne prawo. Skoro “prezes” ma wszystkich głęboko w czterech literach, to my postaramy się by te komentarze i opinie stąd nie zniknęły. Trzeba przyznać, że bardzo dobrze się pozycjonują w google. Gdyby to wszyscy pracownicy byli tacy nie w porządku to nie zwolniłoby się ok 20 osób a sam właściciel pewnie sam by się tutaj odniósł do sytuacji i wyjaśnił kwestię “kilku” pracwoników, którzy się go tak rzekomo uczepili. sytuacja powinna zostać nagłośniona w lokalnych mediach i prawdopodobnie z czasem się to uda zrobić.
Woli jednak się ukryć, unikać odpowiedzialności i udawać, że prowadzi dobrą firmę, która na ten moment na stronie www nie ma wpisanego nawet kontaktu, adresu czy osób kontaktowych. Reputacja sięgnęła już tak nisko, że nie chce się pokazywać na swojej stronie. Zainteresowanych klientów proszę się popytać w branży o opinie i o te rzekome “plotki”.
Mieliśmy bardzo fajną ekipę i na szczęście każdy jakoś sobie poradził i pracuje w nowym miejscu
Chcemy spłaty wszelkich zobowiązań wobec byłych pracowników po czym udajemy, że się nie znamy i niech każdy idzie swoją drogą.
Sam sobie zasłużyłeś na tą opinie.
???
12.06.2025 12:20
Już nie Prezes ale jakoś tak wszytsko podobne ... Może pieniądze się teraz znajdą na zaległości?
Nowi Prezesi - w co wy się pakujecie?
Pawcio
13.06.2025 06:30
Nie wiem co to zmienia ze to młodzi ludzie. Więcej z was uważa ze nie warto iść w ta firme i ze to pakowanie się na mine?
Tomek
13.06.2025 08:46
Myślę że łącznie znajdzie się conajmniej 15 osób którym do dziś nie uregulowano zaległych wypłat, i nie ustosunkowano do pism sądowych. I to nie są zaległości rzędu tysiąca czy dwóch na osobę, tylko kwoty sięgają dziesiątek tysięcy.
dino
13.03.2025 09:58
Dawniejsze teksty o problemach z wyplata mogą zmartwić przyszłych kandydatów ale nie wiadomo czy są w ogóle prawdziwe. Od dawna też nikt więcej nie narzekał więc czy możliwe, że warunki na pewno są już stabilne?
Ktoś
11.04.2025 08:44
Żeby narzekać to musi mieć kto. Tam pojedyncze osoby pracuja, o ile w ogole pracują.
Jak chcesz to wątp w problemy z wypłatami, ale niestety możesz przekonać się na własnej skórze. Może w pierwszy miesiącu będzie wyplata na czas a potem sam / sama zobaczysz.
D(usunięte przez administratora)
Ktoś
12.06.2025 12:32
Dowody na niewypłacone wypłaty są tam gdzie trzeba, a to że komentarze tutaj znikają, są cenzurowane tak namiętnie to też powinno dawać do myślenia.
Pracodawca ani razu się nie odniósł by naprostowac sytuacje (bo tez nie ma jak jej naprostowac) (usunięte przez administratora)
były anonimowy
25.05.2025 15:25
Właściciel firmy (imię i nazwisko oczywiście do sprawdzenia w KRS) jest dłużny pracownikom kilkadziesiąt tysięcy złotych
- Zgłasza negatywne komentarze
- Usuwa regularnie negatywne komentarze
- Podbija sztucznie pozytywne oceny firmy, w której pracują na ten moment 2-3 osoby
- Zaległych pieniędzy dalej nie wypłaca i jak to się powtarza w większości usuniętych komentarzy olewa telefony, wiadomości i spotkania
- Firma nie nie fizycznej siedziby
- Wszystkie realizacje pochodzą z okresu kiedy w biurze pracowało jeszcze ok 20 osób
- Od 1,5 roku prawie nic nie opublikowała z realizacji
- Większość byłych pracowników ma jawnie negatywne zdanie o tym człowieku i w branży jak i w mieście ma opinie tego człowieka "co ludziom pieniędzy nie wypłaca"
Wnioski potencjalnym pracownikom, kontrahentom i wszystkim innym osobom, które chciałyby podjąć z nim współpracę pozostawiamy wam. Wszystkie usuwane komentarze na przestrzeni tego okresu są zapisane
Byli pracownicy
były
05.05.2025 23:09
Usunięty komentarz 08.06.2024 01:18
Do dnia dzisiejszego żaden z byłych pracowników nie otrzymał nawet przeprosin i totalnie
olewał umówione spotkania ola i nie odbierał telefonów. (usunięte przez administratora)
. Nie jest w stanie na ten moment zaproponować dobrej jakościowo usługi, no bo jaką
usługę może zaproponować firma, która z ponad 20 pracowników ma ich raptem 4? Z czego
dwóch jest jeszcze studentami. Tu nie można mówić nawet o robieniu czegoś w profesjonalny sposób. Jeśli chcesz zostać jego klientem, to też sobie odpuść. (usunięte przez administratora)
Popatrzmy na Social
Media. Firma, która chce zajmować się marketingiem wrzuca.kilka postów na rok, wykorzystując
(usunięte przez administratora)Super reklama dla twojego biznesu. Z pewnością zwiększy to twoje zasięgi i
sprzedaż. Jak ktoś już niżej wspomniał czasem komentarze są usuwane, ale ten też będzie
zapisany i wrzucamy ponownie ja wypadek gdyby ktoś go usunął.
Klinet
24.11.2024 12:23
Wszyscy klienci ktorzy zrobili w tej firmie strony www sa (usunięte przez administratora)Nie ma juz zadnego programisty ktory moze dokonczyc lub poprawic projekty. Strony budowane na wp to (usunięte przez administratora)do pierwszej aktualizacji.
Zostaw merytoryczną opinię o Interactivevision Sp. z o.o.