Może ktoś się wypowie, jak wcześniej wyglądała praca jako specjalista ds. sprzedaży zagranicznej na rynek niemiecki w tej firmie? Jakie były realne zarobki oraz atmosfera w zespole i czy premie rzeczywiście były uzależnione od wyników?
W ofercie wymagali znajomości niemieckiego na poziomie B2, doświadczenia i prawa jazdy. Była mowa o umowie o pracę i prowizjach od wyników. Wynagrodzenie podane jako atrakcyjne, ale bez szczegółów.
Daj sobie spokój z tą firmą, dużo by mówić,ale w skrócie jest to klasyczny (usunięte przez administratora) gdzie od każdego wymagają Bóg wie czego płacąc przysłowiową miske ryżu, zarobki tam to dramat, szefostwo to dwa barany , ktore gdyby nie to ze urodzili sie w dorobionych , komuszych poukladanych rodzinach to jedyne co by mogli prowadzic to bude z hamburgerami gdzies na zadupiu, generalnie hamstwo i brak poszanowania człilowieka to ich znak rozpoznawczy.Oczywiscie jesli jestes zdesperowany i bezradny bo taki typ to target osobiwy dla tej fyrmy to aplikuj w innym przypadku szukaj dalej i uwierz mi,ze nic z tego co tu napisałem jest na wyrost, znam to bagno od wewnątrz, szkida życia,zresztą co chwile szukają pracownikow , anonsując po najprostszych portalach ogłoszeniowych, szukajac wrecz ludzi na ulicy...ciekawe dlaczego? 😉 pozdrawiam!
Romek
21.05.2026 11:39
Na nie uwierzę ze cała firma sobie rotuje. raczej są działy lub stanowiska gdzie ktoś przepracował przynajmniej rok?
Przychody i zysk Lapwood
3,3 mln
53,0 tys
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Firma w 2023 roku osiągneła 4 mln 788 tys. zł przychodu. Odnotowano spadek o 40% rok do roku. Zysk netto za dany rok to 705 tys. zł.
Co o tym myślicie? Jak spadek przychodów wpływa na Waszą pracę?
Zostaw merytoryczną opinię o Lapwood Sp. z o.o.