B.Piskorz kandydat do pracy18.08.2024 12:59
Dzień dobry.
Niedawno wróciłem do Polski z Norwegii gdzie w ciągu 14 lat pracowałem w akwakulturach lądowych. Dotyczyło to hodowli jeżowców, tasz (ryby-czyściciele) i łososi (faza smolt). We wszystkich tych firmach odpowiadałem za analizę jakościową wody oraz obowiązki związane z rutynowymi czynnościami firmy produkcyjnej, także drobne naprawy i dokumentowanie działań. Chciałbym podjąć pracę w Waszej Firmie. Mogę przesłać moje CV, oraz referencje (w j.ang.) z mojego ostatniego miejsca zatrudnienia (BioFish AS).
Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam,
Bogusław Piskorz tel. 664 507 825
Prawo jazdy: kat. B
Uprawnienia do kierowania wózkiem widłowym
Certyfikat: Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności IFS vers. 6
Certyfikat: Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001:2015
Luty 2019 –Czerwiec 2024: BioFish AS (Tørvikbygd, Norwegia)
Operator akwakultury lądowej, (gatunek: łosoś atlantycki). Analiza jakości wody. Opieka nad systemem jakości w firmie, opieka nad wylęgarnią, dokumentowanie procesów i parametrów w systemie Mercatus i FishEye, dyżury, zabiegi zw. Z utrzymaniem ruchu.
Czerwiec 2015 – Listopad 2016: Ryfylke Rensefisk AS (Judaberg, Norwegia)
Operator akwakultury lądowej (gatunek: tasza). Opieka nad działem hodowli osobników dorosłych, sortowanie i szczepienie ryb, pozyskiwanie ikry, opieka nad ikrą przed i po wylęgu, wysyłka ryb do klienta, pomiary parametrów środowiskowych, prowadzenie dokumentacji z danymi o rybach w MS Office i aplikacji FishTalk, opracowanie narzędzi do ewidencjonowania procesów i kontroli jakości, instalowanie sprzętu, karmienie ryb i czyszczenie zbiorników, kontrolne dyżury wieczorne, dyżury weekendowe i świąteczne. Tworzenie procedur.
Czerwiec 2013 –Maj 2015: Sea Urchin Farm AS (Judaberg, Norwegia)
Specjalista ds. hodowli jeżowców akwakulturze lądowej. Rutynowe czynności konserwacyjne, prowadzenie baz danych o hodowli, karmienie, czyszczenie zbiorników i sprzętu, przygotowywanie towaru do wysyłki. Analiza jakości wody.
Styczeń 2010 – Listopad 2012 Nordic Services Sp. z o.o., Gdańsk
Specjalista ds. hodowli jeżowców akwakulturze lądowej na ter. Norwegii, Pomiary wielkości populacji, czynności konserwacyjne, prowadzenie baz danych o hodowli, sporządzanie raportów miesięcznych dla Zarządu firmy, karmienie, czyszczenie klatek, przygotowywanie towaru do wysyłki. Analiza jakości wody. Tworzenie procedur.