Dominik
23.06.2026 23:20
Na jakie warunki finansowe moge liczyc majac 6 lat doswiadczenia jakos operator maszyn cnc? Jaki jest tez socjal? Czy sa jakiej premie i jak wyglada socjal?
24.06.2026 09:16
Wynagrodzenie na stanowisku operatora maszyn CNC jest u nas uzależnione od realnych umiejętności, samodzielności oraz zakresu doświadczenia kandydata. Stosujemy zasadę Pay 4 Skills, czyli wynagradzamy za konkretne kompetencje i umiejętności, a nie wyłącznie za sam staż pracy.
6 lat doświadczenia to oczywiście bardzo dobry punkt wyjścia, natomiast doświadczenie doświadczeniu nierówne, dlatego nie jesteśmy w stanie podać konkretnej kwoty bez wcześniejszego poznania kandydata, jego praktycznych umiejętności oraz zakresu samodzielności na maszynach CNC.
Jeśli chodzi o benefity i zaplecze socjalne, oferujemy m.in.:
- udział w szkoleniach oraz możliwość uzyskania dodatkowych uprawnień,
- dodatkowe ubezpieczenie,
- pakiet medyczny,
- kartę Medicover Sport.
Zapraszamy do kontaktu i przesłania CV — po rozmowie będziemy mogli przedstawić bardziej konkretną propozycję.
Ktoś
22.03.2024 08:33
W firmie można dorobić, nadgodziny płatne, elastyczny czas pracy. Tego szukałem i bardzo mi taki system odpowiada. Można się z nimi dogadać.
20.03.2024 15:04
Witam
ogłoszenie lakiernik do przyuczenia. Na jakie wynagrodzenie można liczyć?
Hej. Poszukują ludzi na produkcje. Szukam pracy. Tylko martwią mnie starsze wypowiedzi na temat umów. Czy coś się zmieniło na przestrzeni tych dwóch lat? Można liczyć ze, po przepracowaniu dłuższego okresu, dadzą umowę o pracę?
W jakim systemie godzinowym pracujecie?
14.02.2024 19:28
Hej. Każdy pracownik pracujący na pełny etat ma umowę o pracę.
Pierwszy trzymiesięczny okres próbny, kolejna umowa jest na czas nieokreślony.
Praca na produkcji w systemie dwuzmianowym od poniedziałku do piątku: 6:00 - 14:00; 14:00 - 22:00.
14.02.2024 09:09
Czy w Shelmo Sp. z o.o. zatrudniani są obcokrajowcy?
14.02.2024 12:37
Tak, zatrudniamy obcokrajowców.
Zostaw merytoryczną opinię o Shelmo Sp. z o.o.