G&G Auto Lublin

• Kalinówka
  • Kazimierzówka
  • Świdnik Duży Pierwszy

3. Opinie o pracodawcach Świdnik
  5. Opinie o G&G Auto Lublin Sp. z o.o.

Opinie o G&G Auto Lublin Świdnik

Nie przegap nowości o G&G Auto Lublin Sp. z o.o.!

Krysia

14.08.2026 11:25

Tomek Kowalik brawoooo! Jestem bardzo zadowolona z zakupu samochodu Volkswagen T-Roc oraz z całego przebiegu transakcji. Doradca klienta P Tomasz Kowalik na każdym etapie zakupu udzielał jasne i konkretne informacje, bez zbędnych obietnic czy presji na podjęcie decyzji oraz wykazał się profesjonalizmem, zaangażowaniem. Samochód został przygotowany do odbioru bardzo starannie i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zaś cała procedura zakupu przebiegła sprawnie, terminowo i w przyjaznej atmosferze. T-Roc spełnił moje oczekiwania. Szczególnie pozytywnie oceniam komunikację z Panem Tomaszem Kowalikiem doradcą klienta. Z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że zakup przebiegł profesjonalnie i bez problemowo. Zdecydowanie polecam Pana Tomka Kowalika jako doradcę oraz salon Volkswagena w Świdniku innym osobom poszukującym samochodu i ceniącym fachową obsługę oraz uczciwe podejście do klienta.

Maciej

30.09.2026 14:47

Tomkowi pozytywne opinie na Goworku nie pomogły, żeby któś go docenił. Standard w tej firmie.

Karolina

09.07.2026 21:38

Z pełnym przekonaniem polecam salon G&G Auto Świdnik – Autoryzowany Salon i Serwis! Niedawno odebrałem tam swoją Škodę Fabię Monte Carlo i cały proces zakupu przebiegł na najwyższym poziomie, w niezwykle przyjaznej atmosferze. Szczególne podziękowania należą się Panu Rafałowi, który wykazał się ogromnym zaangażowaniem, cierpliwością oraz imponującą wiedzą. Pan Rafał podszedł do tematu bardzo rzeczowo i z pasją – dokładnie zaprezentował auto, wyjaśnił każdy szczegół związany z wersją wyposażenia oraz sprawnie przeprowadził mnie przez wszystkie formalności. Dzięki jego profesjonalizmowi i doradztwu czułem się pewnie i komfortowo na każdym etapie transakcji. Taki poziom obsługi klienta to wzór do naśladowania. Jeśli planujecie zakup samochodu, gorąco polecam wizytę w Świdniku i współpracę z Panem Rafałem. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i świetną obsługę!

24.06.2026 15:05

Dzień dobry. Jest aktualna oferta jako specjalista logistyki pojazdów. Ktoś się może wypowiedzieć na temat pracy w tym miejscu i na tym stanowisku?
Wiesław Sz.

01.06.2026 12:18

Szybka, profesjonalna i rzetelna obsługa!
Arek

20.05.2026 16:48

Bardzo dziękuję Panu Krzysztofowi Chowickiemu za pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Moja czarna skoda octavia już po przeglądzie. Jestem bardzo zadowolony z serwisu i polecam w 100%. Pozdrawiam.
Walenty

31.03.2026 17:32

Bardzo profesjonalna obsługa. Zarówno Pani Marlena jak i Pan który ostatecznie wydawał pojazd są odpowiednimi osobami na swoich stanowiskach. Polecam.
Piotr

05.03.2026 11:12

Bardzo profesjonalni i pomocni Pracownicy zarówno w samym procesie zakupu nowego AUDI, jak i wydania auta. Chciałbym wyróżnić w sposób szczególny 2 osoby Pana Adriana Winiarczyka, którego porady przy wyborze wyposażenia i profesjonalna wiedza były dla mnie bardzo pomocne oraz Pana Macieja Drzonek, który bardzo fachowo i spokojnie omawiał ze mną wszystkie systemy, w które wyposażone jest moje nowe AUDI Q8 podczas wydania auta. Serdecznie polecam ten salon.
Andrzej Włas

03.03.2026 20:16

Świetny salon i znakomita obsługa. Bardzo dziękuję za pomoc przy wyborze i zakupie auta T-roc II. To moje 25 auto w życiu, więc jestem bardziej odporny na ekscytację przy zakup kolejnego … Zwracam wtedy mniejsze uwagę na samochód tylko na walory kupna i późniejszego serwisowania. Oczekuję, od sprzedawców kompleksowej pełnej i zrównoważonej obsługi przedsprzedażowej. Tu wspomnę, że byłem niezwykle zadowolony z zakupu i serwisowania T-roc I przez ostatnie 3,5 roku. Szczególnie chciałbym wyróżnić Pana Marka Lipę. Jego porady serwisowe oraz sposób prowadzenia opieki nad moim autem uważam za wzorowy. Powracając do zakupu nowego T-roca II chcę nadmienić,że byłem zdecydowany na zakup nowego produktu japońskiego z „salonie obok” i pojawiłem się w VW z racji określenia przyszłych prac serwisu przy następnym przeglądzie. I tu zupełnie przypadkiem pojawił się sprzedawca Pani Marlena Szymczak i zachęciła do kontynuacji przygody z VW-genem. Pani Marlena to wyjątkowy sprzedawca i wyjątkowy człowiek. Dzięki Pani Marlenie naszego wyboru, wraz z obecną ze mną żoną dokonaliśmy świadomie i z pełnym przekonaniem. Asertywność sprzedawcy była w stosunku sprzedawców z innych salonów bardzo wysoka, a kompetencje techniczne i inne na bardzo wysokim poziomie. Ostatecznie wycofaliśmy się z zakupu auta japońskiego i z pełnym przekonaniem zakupiliśmy VW T-roc II. Dziękujemy jeszcze raz Pani Marleno. Wspomnę także o fazie przygotowania i wydania nam auta. I tu szczere podziękowania dla Pana Michała Cieślika. Jestem naprawdę zaszczycony, że mogliśmy być obsługiwani przez Panią Magdalenę i Pana Michała.Dziękujemy Managerom GG Auto za dobór zespołu i jego przeszkolenie. Pozdrawiamy Andrzej i Elżbieta W.
#ProjectManager
Piotr

30.01.2026 08:18

Witam. Trafiłem na serwis Omody gdyż oczywiście Radom do którego miałem bliżej nie poradził sobie z regulacją klapy bagażnika Omoda 9. Na szczęście umówiłem się na wizytę do serwisu GG Świdnik gdzie pan Dawid załatwił sprawę bez problemu. Polecam ten serwis gdyż szybko i bezproblemowo i oczywiście w ramach gwarancji usługa została wykonana. Pozdrawiam
Sławek

22.01.2026 22:54

Witam. Szukając samochodu do kupna nie brałem pod uwagę VW. Trafiłem przypadkiem do salonu Vw GG auto gdzie natknołem się na Pana Dawida Potucha który tak rzeczowo i wyczerpująco zaprezentował auta prezentowane w salonie że zdecydowałem się na zakup VW Tiguana. Również podziekowania dla Pana Michała Cieślik który expresowo przygotował i wydał nam auto oferując dalszą pomoc w razie kłopotów z obsługą samochodu.
Jomasz

03.12.2025 13:03

Ilekroć korzystam z usług GGAUTO zawsze obsługiwany jestem w sposób nie budzący zastrzeżeń. Dziękuję Panu Michałowi Cieślikowi za wnikliwe i dokładne szkolenie przy II wydaniu samochodu w dn. 02.12.2025.

Oferty pracy - G&G Auto Lublin Sp. z o.o.

Doradca ds. sprzedaży samochodów używanych (m/k)

Lublin

Manager Handlowy (m/k)

Lublin

Iwona

27.10.2025 15:01

Od kilku lat kupuję w serwisie części do mojej Skody. Ostatni zakup to pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo dzięki Panu Jakubowi Szostak. Miły i pomocny. Super obsługa.
Artur Żurawek

18.10.2025 15:40

Witam bardzo pomocny serwis sklep internetowy super gość Pan Marcin Berbeć podpowie i pomocny w zakupie części ceny dlnie przystępne
Marta

24.09.2025 10:07

Super obsługa w salonie a to dzięki Pani Idze Borek ,papierkową robotę ogarnęliśmy błyskawicznie, pełny profesjonalizm , bardzo dobry kontakt. A teraz cieszymy się nowym T-rockiem. SERDECZNIE POLECAM !!!
Urszula

22.09.2025 21:57

Dzięki Pani Idze Borek zakup mojego samochodu byl przyjemnym i beztresowym doswiadczeniem. Pani Iga dokladnie i jasno odpowiadala na moje pytania. Atmosfera rozmów byla bardzo przyjazna. Dziękuję Pani Igo.
Olga

21.09.2025 21:04

Pani Iga Borek, moim zdaniem, jest prawdziwą profesjonalistką. Pani Iga świetnie zna Rynek, oferty, w tym promocyjne, jest świetnym zaangażowanym doradcą i była bardzo pomocna w załatwieniu wszystkich spraw związanych z zakupem samochodu. Bardzo cenie jej porady i polecam dla innych klientów salonu.
Patrycja

20.09.2025 19:02

Chciałabym wyrazić swoje uznanie dla sprzedawcy w salonie Volkswagena pani Igi Borek. Obsługa była na najwyższym poziomie – pełen profesjonalizm, życzliwość i zaangażowanie. Polecam
Patrycja

20.09.2025 19:00

Arek

23.08.2025 19:56

Szczególne podziękowania dla Pana Krzysztofa Chowickiego za pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Moja czarna skoda Octavia i ja jesteśmy zadowoleni w 100 %. Zdecydowanie polecam firmę.
Ola

28.08.2022 17:19

Najlepsza firma w Lublinie w jakiej kiedykolwiek pracowałam wszystkim polecam !
Prima 42

12.06.2023 09:24

W związku z przeprowadzoną rozmową z Panią kierownik informuję iż na ten moment posiada wszystkie informacje w związku ze sprawą Multivana. W związku z powyższym cofam wobec jej osoby niekompetentnosć i źle podejście do klienta. Jest bardzo miłą i pomocną osobą. Myślę że jeżeli od samego początku zajęła się sprawą do chwili obecnej już cieszył bym się nowym autem. Pozdrawiam Panią i życzę sukcesów i powodzenia w sprzedaży aut.

28.05.2025 15:32

Lotnisko też mieści się w Świdniku a nazywa sie Airport Lublin - to Ci naprawdę ciekawe i co Ty na to?xD xD

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w G&G Auto Lublin?

Pawel

22.02.2024 17:20

Na jakie warunki może liczyć doradca ds sprzedaży samochód nowych? Zatrudnienie na b2b i jaką podstawę można dostać? Plus jakie premie? Czy pracownik może wynająć lub korzystać z floty pojazdów?
Qwerty

09.12.2023 12:56

To dobra firma, dobre warunki, wypłaty na czas. Dyrektorzy i kierownicy w większości pozytywni i kontaktowi. Prezesa też wspominam dobrze. Świetna kadrowa, bardzo pomocna i zaangażowana.
Qwerty

08.02.2024 20:35

Cześć. Ja dostałem informację od znajomego, że szukają pracownika, przyszedłem z CV po prostu i umówiłem się na rozmowę. Wiem, że czasami dodawali ogłoszenia w mediach społecznościowych, to już chyba zależy od osoby odpowiedzialnej za rekrutację na danym dziale.

Kontakt - G&G Auto Lublin Sp. z o.o.

Piasecka 18 21-040 Świdnik

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów

LinkedinIcon

06.12.2023 20:42

07.12.2023 11:27

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za udostępnienie swojej opinii. Chcielibyśmy wyjaśnić, że w naszej organizacji stawiamy na transparentność, uczciwość i wysoką jakość usług. Wskazane przez Pana zachowania nie są standardem w naszej firmie i są przez nas traktowane bardzo poważnie. Jeśli ma Pan jakiekolwiek obawy dotyczące Pana zamówienia lub jakości naszych usług, prosimy o kontakt pod adresem [email protected]. Jesteśmy gotowi dokładne wyjaśnić sytuacje. Dziękujemy i czekamy na kontakt, aby zrozumieć Pana obawy i podjąć odpowiednie kroki w celu ich rozwiązania.
Mariusz

23.08.2023 14:58

Serdeczne podziękowania dla Pani Pauli Wójcik za pełen profesjonalizm, świetną obsługę i doradztwo, za indywidualne podejście do klienta - właściciel niebieskiej Octavii ????

02.10.2023 11:45

Serdecznie dziękujemy za docenienie pracy Pauli. Przekażemy wyrazy uznania! :) Pozdrawiamy
Prima 42

12.06.2023 09:33

W związku z przeprowadzoną rozmową z Panią kierownik informuję, że posiada już wszelkie informacje na temat Multivana. Jest bardzo sympatyczną osobą, otwartą na rozmowę z klientem. Przepraszam za mój wpis odnośnie jej kompetencji. . Życzę powodzenia i sukcesów w sprzedaży aut.
Maciej

18.04.2023 20:02

Od trzech lat jestem klientem Auto Centrum Lublin , doradcą serwisowym jest Pan Adam. Jest osobą, która umie doradzić , jest bardzo profesjonalny posiada dużą wiedzę i doświadczenie , przy tym jest uprzejmy i taktowny. Wszystko to sprawia iż wizyta w serwisie daje klientowi dużą satysfakcję !!! Z poważaniem - Maciej.
Artur Kulikowicz

30.01.2023 09:10

"W związku z toczącym się przeciwko mnie postępowaniem przed Sądem Rejonowym Lublin - Wschód w Lublinie z/s w Świdniku o sygn. akt II K 217/22, o zniesławienie Spółki G&G Auto Lublin Sp. z o .o. z siedzibą w Świdniku oraz jej Prezesa Zarządu Pana Piotra Górskiego, polegające na opublikowaniu w dniu 11 stycznia 2022 r., komentarza w sekcji opinie o pracodawcy w portalu GOWORK.PL, pod anonimowym nickiem KERMIT, o treści zarzucającej pokrzywdzonym brak profesjonalizmu, prowadzenie nieuczciwych praktyk, oszukiwanie kontrahentów oraz klientów, a także brak kompetencji potrzebnych do prowadzenia działalności i zajmowania stanowiska przez Prezesa Zarządu, niniejszym oświadczam że podniesione przeze mnie zarzuty stanowiły wyłącznie mój wymysł, nie polegały na prawdzie, a ja nie posiadam żadnych podstaw do ich formułowania. Najmocniej przepraszam Spółkę G&G Auto Lublin Sp. z o .o. oraz Prezesa Zarządu Pana Piotra Górskiego za bezprawne pomówienie ich na łamach portalu."
Ooooo

17.04.2023 06:49

Nie popieram obrażania innych. Tylko ktoś zawsze może podszyć się pod Twoje IP bo to się bardzo prosto zmienia. Więc w takich przypadkach ciężko jest udowodnić że opinie pisała konkretnie dana osoba. Szkoda że się przyznaleś. Ja akurat mam pozytywny wizerunek tego miejsca.
Ardian

11.01.2023 19:29

Pracowałem w wielu miejscach. Tutaj pracuję i mam zamiar dalej. Dużo wymagań, ale wszystko do ogarnięcia. Pomoc z strony zarządu nawet w kwestiach osobistych. Wystarczy być szczerym. Ekipa również pozytywnie nastawiona do współpracy. Praktykanci ze szkół również zadowoleni, że nie muszą zamiatać tylko uczestniczyć przy danym mechaniku i wyciągać wnioski z diagnozy. Sam chciałbym mieć tutaj praktyki będąc w technikum lub na studiach.
Filip

02.09.2022 19:33

Wysoka jakość obsługi w dziale sprzedaży samochodów nowych pozdrawiam serdecznie Panią Asie W :):)
Kamil

29.08.2022 18:45

Praca na dziale serwisu ok System wynagrodzeń jasny i klarowny a w przypadku problemów prezes odpala fundusze socjalne i pomaga pracownikom polecam ja jak narazie nic bym nie zmienił ;)
Q8

27.04.2022 22:00

Robota fajna. Ja sprzedam komuś samochód z rabatem nie należnym a on potem mnie do pracy przyjmie. I to nazywa się ustawić w pracy do nowej pracy.

06.11.2021 18:39

Czy w firmie G&G Auto Lublin Sp. z o.o. pracownicy na wszystkich stanowiskach otrzymują umowę o pracę?
Lelo

06.02.2022 15:50

Na niektórych stanowiskach jest możliwość BtB
Kefas

19.01.2022 09:23

Na Facebooku marki Audi zarządzanej przez G&G auto pojawiło się ogłoszenie o naborze do działu samochodów używanych. Czy jest ktoś, kto mógłby się podzielić opinią o pracy w tym miejscu? Jak po przejęciu Autohausu przez G&G wygląda sprawa z zarządem? Zmienił się? Warunki pracy są lepsze? Poprzedni dealer nie miał dobrych opinii w branży. Marketingowo G&G wygląda świetnie. Pytanie tylko jak jest za kulisami?

Zostaw merytoryczną opinię o G&G Auto Lublin Sp. z o.o.