Opinie o Best-Review Sp. z o.o. w Leszno

4.5/5
Na podstawie 34 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Best-Review Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Best-Review Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Marketing, reklama i PR - działalności agencji reklamowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Best-Review Sp. z o.o. w Leszno

Lea Nowy wpis

Od 2 miesięcy obserwuję firmy,które kupują sobie opinie.Zaczęło się od tego,że wystawiłam negatywną opinię pewnemu Centrum Psychoterapii w moim mieście. Centrum jeszcze we wrześniu 2024 nie miało żadnej opinii. W październiku ja i jeszcze 1 osoba wystawiliśmy negatywne.W odpowiedzi Centrum Psychoterapii zakupiło sobie pakiet pozytywnych. Nagle w ciągu 2h pojawiły się 4 super opinie,a w kolejnych dniach były kolejne. Centrum zaczęło do mnie wydzwaniać,później usuwać różne komentarze,które wystawiłam innym obiektom wiele miesięcy wcześniej,a na koniec zablokowało moje IP. Sprawa jest regularnie zgłaszana przeze mnie do UOKIK. Mam liczne print screeny, zestawienia,gdzie jasno widać,jak to wszyscy nagle byli dokladnie w tych samych miejscach w całej Polsce. Do tego mam print screeny, gdzie ludzie przyznają na wizytówkach firm,że pisali opinie na zamówienie, a nie dostali pieniędzy. Nie wiem,czy wiecie,ale w sprawie Best Review UOKIK wydał decyzję, nałożyli na nich karę i mają zakaz oferowania pisania opinii na zlecenie. Artykuł widziałam z sierpnia,tymczasem tutaj są nowe wpisy sugerujące,że oni nigdy nie zaprzestali tego procederu. UOKIK prowadzi wiele postępowań w sprawie fałszywych opinii. Dlatego zastanówcie się,czy to się Wam opłaca i czy chcielibyście być oszukiwanymi klientami albo konkurencyjnymi firmami,które świadczą lepsze usługi,ale wypadają słabo na tle oszukujących firm.

Zosia Nowy wpis

Firma nie wywiązuje się z tego co powinna zleca osobą pisanie opinii dla firm odpłatnie, a po napisaniu nie wypłaca pieniędzy. Kontakt się urywa. Pan Krzysztof Michalski nie odpisuje na widomości oraz nie odbiera telefonu. Nie polecam. Jak tak dalej pójdzie wasza firma się zamknie bo nikt nie będzie chciała w niej pracować i pisać dla was opinii które zlecacie na dysku na google.

Beka z was Nowy wpis

Firma zajmuje się taką branżą, o której nikt dobrego słowa nie napisze bo ANONIMOWOŚĆ. Nie chcą pieniędzy z góry, tylko po wykonaniu połowy zlecenia, na logike, która firma na takie coś by poszła? Żadna!!! Wystawiają takie komentarze bo z Państwa strony również zero odzewu!! Usługa wykonana a klient milczy! Zanim zaczniecie pisać bzdury to wpierw spójrzcie na własne zachowanie!

anonim Nowy wpis

Uwaga na firmę! Właściciel podaje się jako Damian Michalski. Wystawili mi fakturę pro-forma, usługi nie wykonali część pieniądzy wzięli! Kontakt się urwał i oczywiście zgodnie ze schematem opisywanym poniżej w komentarzach, nie zamierzają wykonać usługi, na którą się umówili. Wysyłają na maila umowy, które mają uprawdopodobnić ich legalne działanie. Po czym, jeśli kwestionujesz jakiś zapis, bądź z czymś się nie zgadzasz albo nie chcesz płacić w ciemno za usługę, której nie ma, to z kont fejkowych wypisują groźby SMS, a na profilu Google Ads (wizytówka firmy) wstawiają negatywy oraz paszkwile. To tak w skrócie. Sprawa zgłoszona na policję. Omijać (usunięte przez administratora) dość szerokim łukiem!

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Best-Review Sp. z o.o.? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
Przemek

Powiem wam ze grubo, bo dopiero co chciałem tutaj cv wysłać a po wejściu we wpisy widzę teksty o prokuraturze… sprawdzone to? Nie hejtują?

ktoś

No to luz jak były pracownik pisze że tu wszystko było zgodnie z prawem na linii firma - klient. Ale co na linii firma - pracownik? Chyba płacą na czas i to nie mało że żadnych żali tu nie ma?

Bogdan.M

Miałem możliwość pracować w tej firmie - wszędzie natrafimy na ludzi, którym coś nie pasuje. NIE! w TEJ FIRMIE NIE BYŁO (usunięte przez administratora)PIENIĘDZY! Klienci płacili po wykonaniu usługi lub w trakcie!

Adaś

Zmartwił mnie ten zarzut ze mogą padać tu fałszywe opinie. myślałem o pracy u nich pod warunkiem ze dobrze płacą. jaka mogę mieć pewność na lepsza stawkę?

Ewelina

Niefajnie te zeszłoroczne opinie od klientów tutaj wyglądają… możliwe ze w tym roku jest lepiej skoro nikt nie narzeka? Zastanawiam się jak odbija sie to na atmosferze u samych pracowników bo chciałam tu pracować

Porażka

Brak kontaktu z firmą

Beata

Odradzam współpracę z tą firmą. Dzwonią z propozycją współpracy,jak się nie zgadzasz to grożą wystawianiem negatywnych opinii. Na groźbach się nie kończy. Wystawiają negatywne opinie po odmowie współpracy. Do tego wystawiają faktury za usługi których ktoś nie chciał. Niepolecam

Krzysztof

Serdecznie odradzam jakiejkolwiek współpracy z tą (usunięte przez administratora) firmą. Najpierw dzwonią i namawiają na fałszywe pozytywne opinie, wysyłają fakturę a jeżeli się nie zgodzisz i nie zrobisz przelewu, szantażują i piszą negatywne opinie na Twoją stronę. (usunięte przez administratora) naciągacze, (usunięte przez administratora)! Sprawę zgłaszam na policję.

Monika

Podmiot pobrał ode mnie wynagrodzenie za usługi kilka miesięcy temu. Umowa nie została wykonana nawet w 1/10. Zero kontaktu.

Nowa

Również odradzam. Uważajcie na inne firmy tego typu, dziwnym trafem wszystkie są zarejestrowane pod tym samym adresem w Londynie.

Stefan

Uwaga. Biorą pieniądze i nie wykonują żadnych usług!!!! podobno dużo spraw juz na policji

Kamil

(usunięte przez administratora) i manipulator nie płacić żadnych pieniędzy i przelewów po przelaniu pieniędzy brak kontaktu sprawa zgłoszona na policję

Przem

Spamerzy, którzy oferują opinie za pieniądze. Wysyłają śmieciowe maile z różnych kont i domen a to wszystko jedna firma -> BEST-REVIEW LTD

Danuta

Zamówiłem usługi firmy pisać recenzje w Internecie i byłem bardzo zadowolony z jakości ich pracy! Potrzebowałem kilku pozytywnych recenzji dla mojej firmy i nie tylko stworzyli recenzje, które brzmią naturalnie, ale także upewniły się, że zostały opublikowane na odpowiednich platformach. Firma była bardzo profesjonalna i dała mi pełne zrozumienie tego procesu. Byli przekonani, że jestem zadowolony z każdego kroku, a nawet dostarczyli mi przykłady recenzji mojej zgody. Czułem, że moja firma jest w dobrych rękach i byłem pewien, że dostanę wynik jakościowy. Ponadto ceny firmy były bardzo rozsądne i czułem, że otrzymałem doskonały wskaźnik ceny za moje pieniądze. Zdecydowanie polecam tę firmę wszystkim, którzy szukają pomocy w pisaniu recenzji w Internecie, i w przyszłości wykorzystam ich usługi. Dzięki za doskonałą pracę!

Andrzej

Nie mogę wystarczająco podkreślić, jak bardzo jestem zadowolony z usług tej firmy. Moje opinie zostały szeroko rozpowszechnione w internecie, co przyciągnęło nowych klientów i zwiększyło zaangażowanie użytkowników. Dziękuję za doskonałą obsługę i polecam ich każdemu, kto szuka skutecznego rozwiązania w dziedzinie reputacji online.

Dawid

Firma dostarczyła mi doskonałe usługi związane z umieszczaniem recenzji w Internecie. Ich zespół jest profesjonalny i skutecznie pomógł mi w promowaniu mojego biznesu. Bardzo polecam!

Zostaw merytoryczną opinię o Best-Review Sp. z o.o. - Leszno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Best-Review Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Best-Review Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Best-Review Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Best-Review Sp. z o.o.
  • Jana Kazimierza 88