Witam, opiszę doświadczenie moje i trzech kolegów którzy przeszli proces rekrutacji przez JFJ Consulting Poland a ściślej mówiąc przez pana Damiana z którym jest jedyny kontakt (jak się później okazuje tylko do czasu...) Trzy tygodnie po akceptacji CV zostaliśmy zabrani przez wypożyczonego busa z umówionych miejsc. Dotarliśmy do hotelu w Austrii wieczorem. Rano było śniadanie i wizyta w firmie FACC wraz z manualnym testem wg.rysunku technicznego i obchód po przyszłych stanowiskach pracy. Przedstawiciele firmy FACC poinformowali nas że w przeciągu dwóch, trzech dni dostaniemy odpowiedź czy zostaniemy przyjęci lub nie. Damian twierdził, że max tydzień. Po upływie tego terminu tylko jeden telefon i jeden SMS z Damianem bez żadnego konkretu, a potem całkowity brak jakiegokolwiek kontaktu. Po upływie 1,5 miesiąca ogłoszenie pojawia się ponownie i dzwoniąc z innego numeru do pana Damiana kontak został nawiązany - tłumaczenia nieudolne i niepoważne. Reasumując jeśli masz za dużo czasu i masz ochotę na darmowy wypad, nocleg i śniadanie w Austrii, a jednocześnie lubisz jak ktoś robi z Ciebie balona to dobrze trafiłeś... Jeśli jednak nie, to daj sobie spokój. Pozdrawiam pana Damiana i dziękuję za "profesjonalizm".