Adres: Paradise Street 1, 73525 Schwäbisch Gmünd

4.2/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion

Opinie o Maximus Personaldienstleistungen GmbH

Wyszukaj opinięsearch

Maximus Personaldienstleistungen GmbH

Witamy Wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl poszukujących informacji o naszej Firmie. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
Serdecznie zachęcamy Was do dzielenia się opiniami o pracy. Wierzymy, że otwarta, rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą atmosfery oraz rozwojem firmy. A na tym szczególnie nam zależy.
Prosimy jednak pamiętać, że swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności i jej dobrego imienia. Tego typu treści są pod ochroną prawa i nie możemy pozwolić, by pojawiały się na naszym forum.
Chcemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji. Musimy zaznaczyć, że wszystkie treści, które łamią prawo i regulamin  będą archiwizowane przez administratora. https://www.gowork.pl/regulamin

Pozdrawiamy, Maximus
Mateusz

@PracodawcaWitam znajdzie się coś dla malarza z rocznym doświadczeniem ? Język niemiecki komunikatywny

Ken
@Mateusz

Z rocznym jak znasz niemiecki to ja bym się przesłał. Powiem tak, raczej nic nie stracisz. A to, że mówisz po niemiecku to już jest duży +

Maska Nowy wpis
@Ken

Powiedz mi jeszcze czy oferty są dostępne gdzieś na stronie czy dzownic może do nich? Nie widziałem a słyszałem przez znajomego, żeby się tam rozejrzeć u nich...

Efez Nowy wpis
@Maska

Stary tutaj na gowork masz dużo ofert ich wrzuconych. Zakładam aktualnych. Można się tak chyba najłatwiej przesłać.

WTW Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 18 dni.

Ile lat minimum doświadczenia wytmagane na ich rekrutacje? Dajcie info prosze.

Rafał Nowy wpis

Nie mam zastrzeżeń, ale proszę nie chorować w tej firmie Bo tego samego dnia zwolnienie Bonus po pracy trzeba wszystko załatwiać w języku niemieckim ,a jeśli dojdzie do zwolnienia to wszyscy zaczynają mówić po Niemiecku

Pablos

Co mogę powiedzieć - jestem na początku współpracy ale póki co: kontakt dobry firma responsywna praca jest okej tak jak się umawialiśmy na ten moment generalnie nie mam się do czego przyczepić...

agat
@Pablos

Kolego będę wdzięczny za info po tym czasie jak jesteś co i jak tam wygląda!!

W jaki sposób najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Maximus Personaldienstleistungen GmbH? Czy kandydat na stanowisko Ślusarz / Spawacz MIG, MAG od zaraz powinien skupić się na jakichś określonych obszarach swojego życiorysu? Opowiedz nam o swoim doświadczeniu.
Robert Hartwig

Miła i bardzo konkretna rozmowa, niezależnie od wyników naszej rozmowy, życzyłbym każdemu by mógł doświdczyć tej jakości i kompetencji. Serdecznie pozdrawiam z Erfurtu w Turyngii.

@Robert Hartwig

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze rozmowy były dla Pana satysfakcjonujące i pełne profesjonalizmu. Zawsze staramy się zapewniać najwyższą jakość i kompetencję w każdym aspekcie naszej pracy.

Może kiedyś...
@Robert Hartwig

Jest Pan rekruterem i zrobił pan laurkę koledze po fachu. Niefajnie.

lorem

WItam mam pytanie, czy wszystkie oferty kto firma ma obecnie wymagają znajomości języka niemieckiego? Pozdrawiam

Kwatera
@lorem

to ja jeszcze dopytam już przy okazji - kwatera ogarniana przez firmę czy na własną łapę??

Turens
@lorem

Niemiecki to raczej trzeba znać kolego . To prawie wszędzie w DE , tutaj tak samo .

Chubak
@Kwatera

mieszkanie załatwia firmą formalności też pomaga więc to przynajmniej masz z głowy jak jedziesz tam.

Roman

Nie polecam tej firmy @Pracodawca ponieważ co innego (usunięte przez administratora)mówi przez telefon,co innego przy podpisaniu umowy,co innego okazuje się na miejscu.Liczy się dla niego tylko prowizja za każdego zwerbowanego.Z(usunięte przez administratora) Prowidencie żeby dojechać do Niemiec a potem nie mieli za co wrócić a winowajca zniknął ale i tak go znależli i.......mu podziękowali co miał zapamiętać ale widać nadal ściąga ludzi i obiecuje cuda.Jeżeli ktoś chce pracować z Maximusem to nie werbować się przez tego (usunięte przez administratora)

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

• Brawo
Jerzy

Też mam złe doświadczenia licząc od maja tego roku. Ale wcześniej było w miarę dobrze. Ja piszę uczciwie z mojego doświadczenia. Napisz od kiedy tam pracowałeś i kiedy zaczęło się psuć. Jestem ciekawy czy jest jakaś zbieżność.

Maciek

dzien dobry czy zakwaterowania sa bezplatne czy platne?

Eryk
@Maciek

Mieszkania są płatne w granicach 25 - 30 € za dobę miesięcznie około 900 € mieszkania są w odległości około 25 km od pracy więc 200 € na benzynę trzeba też naszykować…

Damian

Witam serdecznie wszystkich. Pracuje w Maximus i powiem szczerze ze jedna z Najlepszych agencji w jakiejkolwiek kiedys pracowalem... @Pracodawca Super

Maksymilian

Witam...dla spawacza mig,mag,puls coś?

@Maksymilian

Witam Oczywiscie ze cos sie znajdzie Pozdrawiam

Napisali w ofercie, że wymagają doświadczenia. A mają jakieś wymogi odnośnie tego, ile lat trzeba mieć przepracowanych? Zadają w ogóle jakieś pytania ten temat? Interesuje mnie ogłoszenie na Montera szaf sterowniczych w Niemieckiej firmie. Nie mam aż tak dużo i chciałbym wiedzieć, czy mam jakieś szanse w takiej sytuacji.

No o
@anonim

Na szafy musisz mieć doświadczenie pracujesz sam z rysunkiem. Czytasz biegle plany? Jak tak to ok jak nie to daj se spokój.

@anonim

Dzien Dobry Prosze Pana wszystko zalezy od zakladu to zaklad tak naprawde weryfikuje doswiadczenie kandyta, nie mniej zawsze warto sprubowac moze Pan wyslac swoje CV napewno je rozpatrzymy Pozdrawiam

Julka

Rozglądam się z mężem nad pracą za granicą. Znalazłam ofertę dla spawacza tig w Niemczech. Mąż jest wieloletnim pracownikiem w tym zawodzie i myślę, że by się sprawdził. Co jaki czas pracownik ma możliwość zjazdu do Polski? Kwatery czytałam, że są jednoosobowe a ich stan? W porządku pod tym względem? Diety 45 euro wypłacane są już od pierwszego dnia pracy? Faktycznie w nagłych potrzebach można liczyć na pomoc koordynatora? Trochę się obawiamy ale opinie sugerują w wątku,że firma jest raczej ok dla pracowników.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

@Julka

Dzien Dobry Pani Julio Tak diety wyplacane sa od pierwszego dnia pracy za kazdy przepracowany dzien Pracownik ma prawo do normalnego urlopu jesli zaklad wyrazi z gode to z naszej strony nie ma problemu Pokoje zawsze sa jednoosobowe szukamy mieszkan w dobrym standardzie czesto sa to Ferienwohnung albo Gasthof staramy sie nie zakwaterowaywac naszych pracownikow w duzych hotelach pracowniczych wszystko zalezy gdzie i jakie miasto region. Maz moze wyslac swoje CV od nowego roku mamy nowe atrakcyjne warunki zatrudnienia.

Kacperiusz

Witam chciałem zostawić tutaj parę dobrych słów , od samego początku jestem zadowolony firma odpowiednio dobrała mi pracę z której byłem miło zaskoczony , odpowiednie warunki , miła atmosfera podczas rozmowy , wszystko na porządku także polecam wszystkim skorzystać ????????????

Kolarz

Jaka stawka dla spawacza,mag 135, zakwaterowanie opłacone przez firmę czy pracownik płaci?

@Kolarz

Witam Stawka 14 € brutto za godzine + 50 € netto diety za przepracowany dzien Okolo 2900 € netto za 168 godziny 600 € za mieszkanie znajdziemy tansze zakwaterowanie lub Pracownik znajdzie sam wtedy wiecej dla pracowanika zostaje. Pozdrawiam

Antośka

Namawiam męża do wyjazdu do pracy na stanowisko operator prasy krawędziowej w Niemczech. Zarobki określone są jako zaczynające się od 2700 euro. Realnie w pierwszych msc pracy ile można zarobić? Wypłacane są również diety w kwocie 45 euro za dzień, takie diety wypłacane są od pierwszego dnia pracy? W razie problemów można liczyć na pomoc koordynatorów albo biura?

@Antośka

Dzien Dobry Stawka dla operatora Prasy Krawedziowej to 14 € brutto + 50 € diety netto za przepracowany dzien Dieta wyplacana jest od pierwszego dnia pracy Tak mozna liczyc na pomoc koordynatorow.

nickinick

Firma bardzo dobra

Bartek

Dzień dobry. Czy mają państwo firmę bezpośrednio w Monachium ? Poszukuje pracy dla dziewczyny, adekwatny do kobiety. Czy jest u Państwa takowe stanowisko dla osoby, komunikatywnej, zaradnej, pewnej siebie, radzącą sobie z każdym napotkanym problemem. Dziewczyna ma doświadczenie w pracy z drukami, oraz szybko się uczy. Pozdrawiam

Renata

Czy praca spawacza u nich wiąże się z pracą na wysokościach? Pomagam komuś w rodzinie znaleźć nowe zatrudnienie, ale to właśnie byłby pewien problem. Dlatego pytam, proszę o informację.

Witek
@Renata

Nie nie znajduje się na wysokościach

Pozdrawiamy, Maximus
banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Maximus Personaldienstleistungen GmbH - Schwäbisch Gmünd

• Jak się pracuje w Maximus Personaldienstleistungen GmbH?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Maximus Personaldienstleistungen GmbH?