Nieznajomy03.11.2023 16:30
Witam, na początku chciałem powiedzieć, że z reguły nie jestem osobą która chodzi po stronach i (usunięte przez administratora)na wszystkie agencje w których cokolwiek mi się nie spodobało. Jednak przy agencji Eming miarka się przebrała, rekrutacja przebiegała z Polski, mówiłem panu agentowi który mi załatwiał pracę jakiej pracy konkretnie szukam oraz, że mam spore doświadczenie w zawodzie. Załatwił mi pracę wszystko przez telefon świetnie. Przyjeżdżam 1100km własnym samochodem, okazuje się, że nie płacą za kilometraż poniżej 30km w jedną stronę jeśli chodzi o dojazd do pracy, praca okazała się tylko tymczasowa i w firmie byli zdziwieni, że agencja mi nie powiedziała. Po prostu żenada, pan koordynator powiedział mi przy szefie z firmy dosłownie „myślałem, że Ci mówiłem”. Chyba nie muszę nic dodawać, niekompetentni ludzie tam pracują, robią ludzi za (usunięte przez administratora) liczą na ich naiwność, przyjeżdżasz pracować jako spawacz a na umowie jesteś pracownikiem produkcji, chłopaki którzy jeździli samochodami agencji musieli płacić 100e za wynajem miesięcznie plus z własnej kieszeni za benzynę na dojazd do pracy. Dom jak z 2 wojny światowej i brak możliwości zamknięcia drzwi na klucz co jest jakąś paranoją w agencyjnym domu. Bronią się certyfikatem SNF, panowie tym sposobem rujnujecie sobie renomę, żaden szanujący się specjalista nie przyjedzie do pracy z zakwaterowaniem gdzie nie może z spokojnym sumieniem zostawić sobie np laptopa w pokoju bo jest strach, że ktoś sobie na legalu wejdzie i go (usunięte przez administratora). Nie polecam totalnie agencji i mam nadzieję, że karma jeszcze wróci. Pan z imieniem na J. To totalny (usunięte przez administratora) i bezczelny kłamca.