Opinie o QUIP AG

- MECHANICY
- ELEKTRYCY
- LAKIERNICY
- ŚLUSARZE
OFERUJEMY BARDZO DOBRE WARUNKI PRACY, M.IN. UMOWĘ O PRACĘ NA WARUNKACH NIEMIECKICH. OPIEKĘ I WSPARCIE KOORDYNATORA, POMOC PRZY ZAŁATWIENIU WSZELKICH FORMALNOŚCI. DODATKOWO ZAPEWNIAMY ZAKWATEROWANIE.
Pracowałam przy Komisjonawaniu towaru i pakowanie mięsa i wędlin. Ogólnie praca spokojna, kwatery ładne, busami dowożą pracowników. Praca dość łatwa, spokojna, ladne kwatery , busiki dowożą do pracy. Przełożeni pomocni. Uzyskałam sporo pomocy od koordynatorki - Pani Agnieszki Malinowskiej. Z czystej sumieniem bardzo miło wspominam współpracę.
Miałam okazję pracować poprzez firmę Quip. Kontakt głównie z Panią Agnieszka. Bez zastrzeżeń. Kiedy potrzebowałem pomocy, otrzymałem ja. Jeśli wroce do Niemiec to kontakt tylko z nimi

Dzień dobry Pani Oliwio, bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Pozdrawiamy ;)
szukając pracy w Niemczech trafiłem przypadkiem na agencje Quip. Musze powiedzieć że zaangażowanie Pani Agnieszki przekracza wszelkie granice, złoty człowiek. Wyjechałem z rodziną, nie zostaliśmy na lodzie. Załatwiła wszystko, wszytskim zycze aby spotakalili na swojej drodze takich ludzi
Wyjechałem z rodziną, pomogla nam Pani Agnieszka Malinowska ze wszystkim

Dzień dobry bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Stawiamy na 100% zaangażowania i opiekę nad naszymi pracownikami. Życzymy powodzenia w pracy. Team Quip AG
Z firmą Quip współpracuję już 4 lata i jestem bardzo zadowolony ze współpracy a przede wszystkim z panią Agnieszką Malinowską oraz z panią Juta H. Obie panie opiekują się moją osobą od samego początku .Zawsze mogę liczyć na ich pomoc i wsparcie.Kiedy kończy mi się praca w bardzo krótkim czasie dostaje konkretne oferty .Takie problemy jak braki odzieży roboczej nie istnieją .Ubrania do pracy zawsze dostaje w wyznaczonym terminie.Wiem jak nie które agencje pracy traktują pracowników w firmie Quip takich problemów nie ma . Właśnie ostatnio straciłem pracę z winy pracodawcy poprostu bez podania przyczyn mnie zwolnił i tu zaraz przyszła pomoc w postaci nowej fajnej oferty pracy pracuję w firmie Simens i jestem bardzo zadowolony.

Dzień dobry Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Pozdrawiamy serdecznie ;)
pracowałem przy produkcji okien w Bad Mergentheim. Szukałem na już pracy, Pani Agnieszka to anioł, sprawiła ze zatrudniono mnie w ciagu kilku dni. Umowa bezpośrednio z pracodawcą. Praca jak praca, dość łatwa. Kwatery ok.
Chciałbym napisać o Pani Malinowskiej bo nachwalić się nie mogę kiedyś rekrutowała mnie do firmy Bombardier w Berlinie współpraca z Agnieszka wyglądała zjebiscie czułem że mam anioła stróża Agnieszka to skromna kobieta o wielkim sercu wbrew opiniom ze rekruterzy są różni daje pięć punktów Agnieszcze na 5 możliwych
Witam chciałabym napisać o Pani Agnieszce Malinowskiej Co prawda nie chętnie wyrażam opinie ale pani Malinowska zasługuje na wiele ciepłych słów. Poznaliśmy kilka lat temu ja byłam werbowana do pewnej firmy otóż Agnieszka od początku a następnie przez kilka lat następnych dbała o mnie jak własną matka Rozwiązywała każdy problem była mi bardzo pomocna Niestety jest bardzo mało ludzi takich ja ona. Brawa dla Agnieszki jest wielka
Dziękuję bardzo za współpracę z firmą Quip w pierwszej kolejności Pani Agnieszka Malinowska, Saskia Kespe, Katarzyna Krzywicka, Aleksander Altheimer pracowałem 2,5 roku zawsze mogłem liczyć na pomoc polecam wszystkim innym którzy szukają pracy firmę Quip
pracuje jako lakiernik w Siemens München .. świetni koordynatorzy, duzy komfort pracy, nie trzeba znac niemieckiego, mila atmosfera, dobre pieniadze .
Chciałbym napisać o firmie qiup w której pracuje pani Agnieszka Malinowska a więc nie ściemniając współpracuje z panią Agnieszka sporo lat zawsze byłem zadowolony z współpracy. Pani Agnieszka wykazuje ogromny profesjonalizm w każdym zagadnieniu jest ogromnie pomocna ciepła poprostu swoją kobietka.Zawsze pomoże i doradzi. Brawo aby więcej było takich opiekunek.
Dziękuje firmie Quip w znalezieniu zatrudnienia.
Szukałem pracy w Dortumnd, przypadkiem natrafiłem na kontakt do Pani Agnieszki Malinowskiej. Pomimo że nie znałem języka pomogła znaleźć prace. Dzięki niej zostałem w Niemczech na stałe, bardzo polecam współpracę.

Witam, bardzo jest nam milo, ze zaiteresowala sie Pani nasza firma i naszymi ofertami pracy. Bardzo prosze przeslac Pani dokumenty rekrutacyjne t.j CV , dokumenty potwierdzajace Pani znajomosc jezyka niemieckiego na mail: [email protected] Skontaktujemy sie z Pania niezwlocznie jak tylko pojawia sie nowe wolne wakaty. Wynagrodzenie na stanowisku rekrutera jest uzgadniane indywidualnie. Jest uzaleznione od kwalifikacji, doswiadczenia zawodowego oraz znajomosci jezyka niemieckiego. Nie ma systemu premiowego. .. pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia.. w przypadku dodatkowych pytan jestem do dyspozycji pod numerem telefonu 0049- 175 965 22 44

Dzień dobry ;) Dziękujemy za pytanie. Znajomość niemieckiego wymagamy na poziomie B2/C1. Prosimy o przesłanie aplikacji na adres: [email protected]. Skontaktujemy się i przedstawimy więcej szczegółów ;)
Dzień dobry. Na wstępie chciałem podziękować Pani Agnes Malinowskiej za wszystko co dla mnie zrobiła. Jej profesjonalizm i podejście do człowieka jest absolutnie niespotykany u innych rekuterów. Wspaniała kobieta która przejmuję się losem ludzi których tak naprawdę nie zna. Kompetencja, wiarygodność i opanowanie Pani Agnieszki jest na najwyższym poziomie w tym tak nieprzewidywalnym świecie w jakim teraz żyjemy co moim zdaniem świadczy o tym, że Pani Agnieszka jest perfekcjonistką w tym czym się zajmuję. Dla mnie kontakt z Panią Agnes to mistrzostwo świata, rozmawiam z nią jak z dobrą koleżanką której mogę zaufać. Nietuzinkowy sposób bycia Pani Agnieszki sprawia, że rozmowa wkracza na wyższy level niż rozmowa z innymi ludźmi. Abym więcej w swoim życiu spotykał osoby takie jak Pani Agnes Malinowska (chociaż nie wiem czy to jest możliwe). Chciałbym jeszcze podziękować Pani Kespe, też pracownicy firmy QUIP AG w Monachium. Super babka, uśmiechnięta, słowna i przemiła. Naprawdę polecam współpracę z tą firmą ponieważ nie znajdziecie tak profesjonalnej firmy na rynku pracy jak QUIP AG. Jestem tego pewien na 100%. :)
Chciałbym serdecznie polecić pracę w agencji Quip AG. Pani Agnieszka Malinowska jest bardzo pomocną osobą i potrafi czynić cuda z załatwianiem pracy. Nie raz ratowała mnie z różnego rodzaju nieporozumień, które są normalne jak nie zna się języka. Agencja płaci w terminie i idzie bardzo na rękę pracownikowi w wielu kwestiach. Można liczyć na stały rozwój w tej agencji nie tylko zawodowy ale również finansowy. Zaczyna się z mniejszego pułapu a po owocnej współpracy pojawiają się naprawdę prace o których tylko marzą Niemcy i za stawki zbliżone do stawek w Szwajcarii. Także polecam agencje szczególnie osobą, które poważnie myślą o swoim rozwoju zawodowym i finansowym. W cierpliwości i wytrwałej i sumiennej pracy leży klucz do sukcesu. Agencja uwielbia ludzi zmotywowanych i nie pozostawia nikogo kto tylko chce pracować na lodzie.
Pracowałem 2 lata w Quip AG przez panią Agnieszkę Malinowską w Aachen. Po dwóch latach przejął mnie niemiecki pracodawca bezpośrednio ponieważ takie są przepisy. Lepsze zarobki były jednak w Quip. Dobrze się pracowało i dobrze wspominam ten czas. Nauczyłem się lepiej języka i mentalności niemieckiej. Firma solidna od wielu lat na rynku.
Super firma pani Agnieszka Malinowska najlepszy pośrednik z jakim miałem do czynienia Polecam

- MECHANICY
- ELEKTRYCY
- LAKIERNICY
- ŚLUSARZE
Jestem bardzo zadowolony z pracy przez Agencje QUIP AG ..to juz moja druga praca przez ta agencje, dobre warunki pracy, ladna kwatera, dobre wynagrodzenie .. mila atmosfera pracy , mozliwosc bezposredniego zatrudnienia przez pracodawce.. szefowie bardzo zyczliwi. Pani Agnieszka M, bardzo pomocna ... nawet w weekend i wieczorami jest dostepna .. nigdy nie odmowila pomocy..

Witam Panie Robercie.. bardzo dziekujemy za opinie .. bardzo sie cieszymy ze wspolpraca z nami dobrze sie Panu uklada.. :)
Pani Agnieszka, kobieta anioł. Poruszyła niebo i ziemie zebym mogl podjąc prace w Monachium. Jeszcze raz dziękuje i zycze powodzenia w poszukiwaniach pracy
Witam, gdzie można skontaktować się z Państwem, w sprawie potencjalnego podjęcia pracy?

Witam, bardzo prosze przeslac Cv i inne dokumenty rekrutacyjne (swiadectwo szkolne, dyplom, certyfikaty) na adres mail [email protected] oraz bardzo prosze dzwonic lub pisac na numer komorki 0049- 175 965 2244 pozdrawiam serdecznie Agnieszka Malinowska Firma QUIP
Ja chciałbym wyjechać do pracy na magazynie w Chemniz, wysłałem aplikacje z CV na stronie i pod email [email protected] , kiedy ta praca rusza i kiedy mogę spodziewać się kontaktu?
Witam mam pytanie o pracę na magazynie w Chemitz, telefon i e-mail nie odpowiada. Jestem zdecydowany na te prace, pracowałem już na magazynie , niemiecki A2. Proszę kontakt

Witam , Prosze podac swoj telefon i adres mailowy.. oddzwonie a na maila wysle aktualne oferty pracy. Przykro mi ale ta oferta w Chemnitz na te chwile juz nie jest aktualna. Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia Agnieszka Malinowska firma QUIP
Witam. Proszę o przesłanie aktualnych ofert pracy na maila, pisałam do Panstwa ale nie uzyskałam odpowiedzi. Szukam pracy dla 2 osób :) Mail: [email protected]
Chciałbym się zapytać czy ktoś pracuje albo pracował jako pracownik magazynowy w Dreznie? Może coś powiedzieć o tej pracy? Wiadomo czy dalej są przyjęcia? :)

Witam Bardzo mi przykro ale ta oferta pracy przy komisjonowaniu towarow w Dreznie nie jest juz aktualna. Prosze dowiadywac sie o ta prace pod koniec marca. pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego Agnieszka Malinowska
Witam, wraz z chłopakiem szukamy pracy jako para z zakwaterowaniem na stanowisko komisjonerzy, mamy doświadczenie (tedi,rhenus). Jak możemy skontaktować się z agencją?

Witam, w sprawie pracy proponowanej przez Agencje QUIP bardzo prosze dzwonic na numer tel. 0049 - 175 965 22 44 lub pisac na mail [email protected] pozdrawiam serdecznie Agnieszka Malinowska Firma QUIP
Ofertę pracy znalazlem przez Facebooka, obie Panie pomocne. Na miejscu Pani Agnieszka bardzo otwarta i pomoże w potrzebie. Warunki pracy mi odpowiadają. Za miesiąc ściągam rodzine. Jak na razie współpraca na plus

pracowałem przez kilka innych agencji pracy. W quip jest naprawde dobrze, czlowiek jest czlowiekiem. Kasa na czas, kwatery ok. Warunki pracy jasne. Kontakt z Paniami jest. Duży plus za działanie na fejsie, ekspresowa odpowiedz. Poźniej kontakt z Panią Agnieszką, bede polecał
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w QUIP AG - Baesweiler
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w QUIP AG
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.

Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Jak się pracuje w QUIP AG?
Zobacz opinie na temat firmy QUIP AG tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 29.
Jakie są opinie pracowników o pracy w QUIP AG?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 23, z czego 21 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- QUIP AG
Thomas-Edison-Straße 5-7
52499 Baesweiler - https://www.quip.de/
Wiesz coś więcej o tej firmie ?
Bądź na bieżąco!
Oferty pracy QUIP AG