Zamówienie 3072372787016908. Znowu odrzuciliście spór i apelację mimo tego że DPD potwierdza że paczka ważyła 0,1kg zamiast 0,65kg które pokazuje na nagraniu sprzedawca. Brakuje całej zawartości paczki. Macie nagranie z otwierania które tym bardziej potwierdza to że otrzymałem pustą paczkę a nie telefon który zamawiałem. Nie otrzymałem zamówionego towaru więc należy mi się zwrot. Tym bardziej że potwierdzają to emaile od firmy logistycznej DPD która dostarczała paczkę. Nie wiem gdzie zaginęła zawartość paczki ale jeśli firma kurierska potwierdza że paczka u nich ważyła 0,1kg a sprzedawca pokazywał 0,65kg to z paczki zniknęło 0,55kg zawartości. Sam zamówiony telefon bez oprzyrządowania i kartonów waży ponad 0,2kg więc jeśli paczka ważyła 0,1kg to go tam nie było. Proszę o dokładne zweryfikowanie przesłanych materiałów i odpowiedź człowieka. Mam już dość ciągle tych samych odpowiedzi na emaila albo od wsparcia który twierdzi że jest człowiekiem a od 9 tygodni odpisuje dzień w dzień to samo. Straciłem prawie 1500zł, dostałem pusty karton zamiast zamówionego telefonu a wy nic z tym nie robicie. Omijać platformę szerokim łukiem. Wsparcie klienta tutaj nie istnieje. Niby mają imiona i piszą że są ludzmi ale ciągle odpowiadają ze skryptu to samo. Nie da się uzyskać pomocy. Na zadane pytania odpowiadają ciągle coś innego co nie jest związane z pytaniem. Platforma oszustów z oszustami