TIMOCOM

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o TIMOCOM Sp. z o.o.

Opinie o TIMOCOM Wrocław

Nie przegap nowości o TIMOCOM Sp. z o.o.!

23.06.2025 14:33

Witaj na profilu TIMOCOM PL w serwisie GoWork!

Cieszymy się, że chcesz podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z naszą organizacją. To miejsce powstało z myślą o rzetelnej wymianie opinii na temat procesów rekrutacyjnych, onboardingu oraz codziennej współpracy.

• Prosimy, pamiętaj, że to nie jest miejsce do oceniania naszych produktów lub usług.

Cenimy zarówno pozytywne referencje, jak i konstruktywną krytykę. Aby Twoja opinia była najbardziej wartościowa i pomocna, prosimy o przestrzeganie kilku zasad:

• Opieraj się na faktach i prawdziwych wydarzeniach, podchodząc do opisu w sposób obiektywny. Zalecamy również rozwiązywanie wszelkich sporów bezpośrednio z osobami, których one dotyczą.

• Unikaj pomówień, dodawania treści zawierających dane osobowe lub znieważających pracowników firmy.

• Przed opublikowaniem poświęć chwilę na przeczytanie swojego komentarza – upewnij się, że jest on jasny, rzeczowy i pozbawiony emocji.

Pamiętaj, że kultura wypowiedzi świadczy o Tobie. Wierzymy w otwarty dialog oparty na wzajemnym szacunku.

Poruszanie prywatnych konfliktów czy tematów niezwiązanych z ogólnym środowiskiem pracy na publicznym forum (nawet jeśli masz rację) może zaszkodzić wiarygodności Twojej wypowiedzi.

Komentarze, które naruszają polskie prawo lub regulamin serwisu GoWork, będą usuwane przez Administratora.

Jeśli masz pytania, potrzebujesz wyjaśnień lub wolisz omówić jakąś kwestię bezpośrednio, zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected]

Więcej informacji o możliwościach kariery i naszej kulturze pracy znajdziesz na naszej stronie Kariera: https://wroclaw.timocom.pl/

Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i pozdrawiamy serdecznie

Zespół People & Culture
    M

19.12.2025 15:57

Miałam okazję uczestniczyć w rekrutacji i jestem pod wrażeniem. Bardzo dobry kontakt z Rekruterką i Hiring Managerką, informacje na każdym etapie, a nawet wyprzedzające, co może się wydarzyć. Szczególnie cenne było to, że panie dbały o jasne przedstawienie oczekiwań i stwarzały dużo przestrzeni na pytania i rozsiewanie wątpliwości. Otrzymałam też cenny feedback, co często jest zaniedbywane w rekrutacjach.
    PatrycjaŻ

19.05.2025 13:06

Jako pracowniczka firmy od ponad półtorej roku chciałabym zostawić tutaj konkretną i merytoryczną opinię. Zaczynając od samej pracy, jest oczywiście wymagająca zaangażowania no i jak w każdej pracy, trzeba po prostu pracować ;) Od początku pracuję w Customer Service i również od początku praca przynosi mi maksimum satysfakcji i daje mnóstwo możliwości. Następnie, atmosfera - jest przyjazna, jest otwarta. Jak w każdym miejscu bywają mniejsze czy większe spięcia, natomiast panuje kultura otwartości - masz kłopot, rozmawiaj i nie zamiataj pod dywan ;) Współpracownicy pomocni, życzliwi i przede wszystkim przyjaźnie nastawieni co mi osobiście sprzyja w budowaniu relacji, które sobie niezmiernie cenię. Nie jest to sztywne środowisko, do którego przychodzi się odbębnić 8 godzin i do domku. Kolejna kwestia to wynagrodzenie i benefity - wynagrodzenie jest satysfakcjonujące i przede wszystkim dostosowane do kompetencji, zaangażowania i ogółu wkładanej pracy w pracę. Benefity w postaci 13stej pensji, opieka medyczna, lunch pass, możliwość pracy zdalnej i wiele innych inicjatyw rekreacyjnych ale i dbających o well-being, szkolenia umożliwiające rozwój zawodowy i osobisty. Gołym okiem widać, że firma stara się wprowadzać różne udogodnienia. Podsumowując, jest mi tu dobrze, ocenka 5/5. Zatrudniając się tutaj nie zakładałam że zostanę na długo, a po czasie okazuje się że zabawię tu długie lata i jest to najlepsze miejsce w jakie do tej pory trafiłam, a trochę ich już było :D Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych pracowników oraz cieplutko pozdrawiam osoby hejtujące nie wiadomo co i po co. ;)
    On

01.09.2025 18:26

Zgadzam sie z przedmówczynią :)

19.05.2025 07:06

Pracodawca oferuje wiele benefitów, w tym 13stkę, pracę zdalną, multisport czy program poleceń pracowników - z czego korzystam i polecam ludzi do pracy. TIMOCOM daje możliwość współpracy w międzynarodowym środowisku, rozwijania swoich kompetencji językowych dzięki programowi szkoleniowemu i meetingom z centralą. W firmie panują zasady: #stayhuman, #oneteam - od siebie dodaję - #doit :)
    Tomek

13.05.2025 16:57

Witam, całkiem niezła firma. Jak w każdej nie zawsze i nie wszystko jest idealnie, ale jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Dla mnie, jako pracownika firma absolutnie do zaakceptowania, socjal niezły, współpraca na dobrym poziomie i wiele udogodnień. Także, trochę na zachętę, 5 gwiazdek :) Realnie - 4,5 :)

08.10.2025 08:09

Widzę że tam nadal jest niezły bałagan... Cieszę się że już nie musze w tej telenoweli uczestniczyć 😊 Reżyser serialu pod tytułem JWI nadal jest w formie 😃

03.09.2025 21:10

M

15.09.2025 23:19

Tak się pracuje, że w dziale co chwile ktoś się zwalnia lub jest zwalniany, ciągła rotacja....obietnice że będzie stabilizacja w dziale.....brak słów.....

Y

18.09.2025 21:45

W stabilnej firmie z dobrą atmosferą, poszanowaniem Pracowników i realną szansą rozwoju i awansu ludzie chętnie zostają i to wcale nie znaczy, że nie pracują.

Karolina (general managment)

16.09.2025 12:01

Po 6 miesiącach pracy w TIMOCOM mogę śmiało się wypowiedzieć i stwierdzam że to najlepsze miejsce, w jakim do tej pory pracowałam! Od samego początku, podczas onboardingu, panowała wspierająca i pozytywna atmosfera. Miałam pełną swobodę zadawania wszelkich pytań i za każdym razem otrzymywałam odpowiedzi wraz z feedbackiem na temat moich postępów co bardzo ułatwiło mi wdrożenie się w nowe obowiązki. Atmosfera w firmie jest dla mnie kluczowa i ten punkt zaskoczył mnie (na plus) najbardziej. Nigdy nie pracowałam w tak dużej firmie i najbardziej obawiałam się ludzi.. NIEPOTRZEBNIE, ludzie są rewelacyjni i to oni, tworzą TIMOCOM. Praca z domu jest super, ale jeszcze fajniej jest pracować z biura, kiedy ma się wokół tak pozytywne osoby. Elastyczne godziny pracy to kolejny ogromny plus – dzięki nim nie stresuję się, gdy spóźni się autobus albo utknę w korku. Mamy też pakiet benefitów, takich jak prywatna opieka medyczna, 13 pensja, lunch pass oraz możliwość pracy z domu. Do tego regularnie organizowane są akcje wellbeingowe, które dbają o dobre samopoczucie pracowników. Podsumowując, dla mnie 10/10. To miejsce pracy, które mogę polecić z czystym sumieniem i z którego zdecydowanie nigdzie się nie wybieram – nie wyobrażam sobie lepszego miejsca pracy! ☺️
    MMareček

01.09.2025 10:17

Pracujem v TIMOCOM už takmer šiesty mesiac a zatiaľ som len a len spokojný. Oproti akémukoľvek inému zamestnávateľovi som zatiaľ taký štandard kvality pracovania nezažil, ani som o takom nepočul. V kancelárií je veľmi príjemná atmosféra, super ľudia, usmievaví a vždy ochotní pomôcť ktorí ma prijali medzi seba a prispôsobili sa rozprávaniu sa so mnou po anglicky keďže som vtedy ešte nevedel dobre po anglicky. Nadriadení sú príjemní, chápaví ľudia s otvorenou mysľou, jednoducho radosť pracovať :). V práci máme nie jedného ale niekoľko dodávateľov jedla a k tomu zadarmo nejaké tie cereálie a ovocie ;-) Práca v TIMOCOM prináša jednoducho nespočet benefitov. Pre Mňa osobne najväčší benefit je možnosť kariérneho rastu. Pred pár týždňami som dokončil svoj "on-boarding" a musím povedať že je vidno že nie som prvý človek ktorého zaúčali. Majú skvelý systém kde je možné zapisovať celý progres svojeho onboardingu takže vždy vieš na čom si a čo ťa čaká. K tomu od samého začiatku som dostal prideleného tzv. "Buddyho" ktorý ma učil, ktorý mi vždy pomohol keď som nevedel ako pokračovať v danej problematike ( a rôzne iné ! ) K tomu som bol počas mojeho on-boardingu na nespočet meetingoch ktoré boli často dedikované priamo mne, informácie mi vždy predávala naozaj skúsená osoba - veľmi to pomáhalo. Ak by som to mal zhrnúť, tak po necelých 6mesiacoch v TIMOCOM som sa toho naučil neskutočne veľa, urobil si skvelých kamarátov a k tomu som urobil neskutočný progres v Poľštine, dokonca až taký že už pracujem len v Poľštine. A aby toho nebolo málo tak mi firma zabezpečila hodiny Poľského jazyka cez pracovné hodiny ;-). Prácu v TIMOCOM môžem jednoducho len a len odporúčať ! :)
    Martyna z CS

06.08.2025 21:46

Sam proces rekrutacji do firmy TIMOCOM przebiegł bardzo sprawnie i pozytywnie. Po przyjęciu do pracy czekały mnie 3 miesiące onboardingu - szkolenia i przerabianie każdego zagadnienia po kolei. Wszystko zostało świetnie zorganizowane i czułam się zaopiekowana. Jest sporo wiedzy do przyswojenia, ale zawsze mogłam i wiem, że nadal będę mogła liczyć na wsparcie współpracowników i przełożonych. Najlepszą wizytówką firmy są jej pracownicy - uśmiechnięci, pomocni, życzliwi. Bardzo polecam pracę w TIMOCOM. Cieszę się, że tutaj trafiłam! :)
    E.

03.05.2025 07:41

Firma powinna zająć się (usunięte przez administratora), który Uważa się za boga i non stop wykracza poza swoje kompetencje. Wchodzi z butami w życie działu obsługi klienta swoimi "uprzejmymi" mailami z wytykaniem najmniejszych błędów, podczas gdy pracownicy jego działu to święci, którym nie można wytknąć błędu. (usunięte przez administratora) nie może wprowadzić w życie jakichkolwiek swoich pomysłów czy zmian, bo przychodzi (usunięte przez administratora) i wszystko niszczy. Okropnie toksyczny człowiek, przez którego atmosfera w działach CS i Sales jest nie do zniesienia. Pracowałxm tam o wiele za długo. PS. nieładnie tak usuwać opinie Timocom, nieładnie.

13.05.2025 19:14

Pracuję już jakiś czas z Timocom i nigdy nie zauważyłam żeby ktoś był toksyczny wobec siebie, żadnego Boga też tam nie widziałam.. może źle szukałam???? a tak poważnie serio, jeżeli było źle to trzeba było sytuację rozwiązać od razu a nie teraz wywoływać kogoś z imienia i nazwiska, a co do firmy atmosfera naprawdę okej, duża możliwość rozwoju, nikt nikogo nie traktuje gorzej dlatego, że mniej wie- zawsze można się doszkolić, szczerze polecam
    J

15.05.2025 10:42

Dziwi mnie ogromnie opinia E. Moje odczucia co do współpracy ze wspomnianą osobą są zupełnie odmienne. Odbieram ją jako bardzo otwartą i pomocną. Jeżeli nie ma się odpowiednich argumentów do przeforsowania swoich pomysłów to niestety nie wejdą one w życie. Jeżeli coś nie jest potrzebne, nie wpływa na rozwój to nie jest wprowadzane i tyle. Wyrzucanie swoich żali, w takiej opinii jak powyżej jest moim nie na miejscu. Można przecież porozmawiać w cztery oczy. Pozdrawiam
    Adriana W.

13.05.2025 17:15

Pracuję w firmie od sierpnia 2024, jak dotąd żadnych problemów. Rozpoczynałam od 0,5 etatu, ale szybko dostałam propozycję pełnego etatu i lepszego stanowiska. Opieka nad nowym pracownikiem całkiem ok, pomoc w rozwiązywaniu problemów ze strony współpracowników i szefostwa. Zarobki, jak zawsze, mogłyby być większe, ale ogólnie firma ok, jestem zadowolona z tej pracy.
    JWI

10.05.2025 21:01

Aha! Tak, nasz skrót inicjałowy naprawdę coś znaczy. JWI. Taki skrót został usunięty przez administratora. Miłego hejtowania życząc, pozdrawiam ????
    Alone Wolf

10.05.2025 10:35

Do szanownej/szanownego E z postu poniżej. Może trzeba po prostu przestać się lenić i wziąć się za robotę?
    JWI

09.05.2025 21:51

Toksycznych jest w dosłownie kilka indywiduów i gdy tylko Kierownictwo przestanie chodzić wokół nich na paluszkach skończy się rotacja w dziale obsługi klienta, loże szyderców, kółka miłośników el-cuatro i spychologii, zaś atmosfera i wewnątrz działu CS oraz między działami CS i Sales ulegnie cudownemu uzdrowieniu. Przez kilka tygodni nie ma szans nawet zapoznać się z zasadami. To tak na marginesie :D Smutne, że tylko Pracownik miał na tyle jaj, żeby odpowiedzieć na banialuki, ale trudno - pieski szczekają, a karawana idzie dalej ;)

09.05.2025 11:13

Jakie to słabe, nie udało się winny „cały świat” nie ja. Timocom zatrudnia ponad 90 osób, duża część zespołu pracuje już wiele lat, myślę że gdyby komentarze poniżej pokrywały się z rzeczywistością byłoby ich więcej. Timocom to super pracodawca nastawiony na rozwój firmy i pracownika, dużo oferuje swoim pracownikom. Co do „Pana który się panoszy” bardzo pozytywnie nastawiona do życia osoba, przyjacielski, wymagający ale od każdego tyle samo. Jak widać co człowiek to opinia.
    HIHI

06.05.2025 15:25

Pracowałam tam tylko kilka tygodni, a już cały czas wprowadzają jakieś debilne zasady – istne cyrki. Niemcy w ogóle wiedzą, co wyprawia litewski sojusz?

24.02.2025 15:44

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony procesem rekrutacji. Aplikowałem na stanowisko na które niestety nie zostałem przyjęty. Dostałem maila od Pani Patrycji że wybrali innych kandydatów. Podziękowałem za wiadomość i zapytałem czy rekruter nie mógłby mi powiedzieć co było źle z moją aplikacją bo w zasadzie żaden pracodawca się do mnie odezwał, a wysłałem kilkaset aplikacji. Pani Patrycja zadzwoniła do mnie i powiedziała jak wygląda cały proces i czego brakowało w moim doświadczeniu w pracy. Byłem zupełnie zaskoczony że rekruter poświęcił czas żeby pomóc bezinteresownie osobie którą nawet nie będzie z nimi pracować. Po doświadczeniach z procesu rekrutacji bardzo żałuję że nie dostałem tej pracy bo jak praca tam wygląda tak jak rekrutacja to musi być świetna firma.

26.12.2024 20:24

Ta firma to jakiś żart. Zatrudnią cię ale jeśli chodzi o szkolenie to mają je głęboko gdzieś. Pracownicy wprowadzają cię w błąd później przerzucają się na wzajem odpowiedzialnością. Zachorujesz? To wykazujesz. Atmosfera? Nie ma żadnej atmosfery wszyscy na siebie donoszą byleby zarobić plusika.

09.01.2025 08:07

przykro mi słyszeć, że Twoje doświadczenia w naszej firmie były niezgodne z oczekiwaniami. Zawsze staramy się ulepszać nasze procesy szkoleniowe i komunikacyjne, aby wszyscy pracownicy czuli się dobrze w swoim miejscu pracy. Dbamy o to, aby każdy nowy pracownik, a także ci, którzy wracają lub zmieniają dział, mieli odpowiednio zorganizowany proces onboardingu. Twoje uwagi na temat odpowiedzialności i atmosfery w pracy są dla nas sygnałem, że musimy jeszcze bardziej skupić się na wspieraniu współpracy i otwartym dialogu w naszym zespole. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu, jeśli masz dodatkowe uwagi lub chcesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Patrycja Zespół People & Culture
    Sylwia

23.08.2024 11:51

Nie mogę ocenić pracy firmie, ale chciałam pochwalić podejście tematu rekrutacji. W przeciągu roku dwa razy aplikowałam do TIMOCOM bez powodzenia, odpadając przy pierwszej selekcji, natomiast w informacji zwrotnej dowiedziałam się co było powodem. Pierwszy raz się spotykam, żeby firma sama z siebie informowała co zadecydowało, że nie przeszło się do kolejnego etapu. Dziękuję za takie podejście :-)

23.08.2024 13:13

bardzo dziękujemy za Twój komentarz i docenienie naszego podejścia do rekrutacji. Twoje pozytywne doświadczenia są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do dalszej pracy :) Pozdrawiam Patrycja Zespół People & Culture
    Krzysztof

07.08.2024 09:43

Rekrutacja jest za dluga. I bez esnsu jest dzien rp na protbny dlugo to trwa. Ludzie pracuja nie maja czadu.

07.08.2024 13:52

szanujemy czas naszych kandydatów, dlatego cały proces rekrutacji jest opisany w ogłoszeniu oraz na naszej stronie Kariera (włącznie z czasem trwania poszczególnych etapów) i można się z nim zapoznać przed złożeniem aplikacji. Dodatkowo omawiamy wszystkie etapy podczas rozmowy telefonicznej. Od samego początku decyzja o akceptacji procesu (lub jej braku) jest po stronie kandydata. Pozdrawiam Patrycja Zespół People & Culture
    Joanna Janiak

10.05.2024 16:46

Od prawie 2 miesięcy pracuję w firmie, i jestem jak najbardziej zadowolona. Proces rekrutacji według mnie jest bardzo profesjonalny, i pozwala obu stronom dowiedzieć się wiele o sobie nawzajem. Atmosfera w pracy jest pozytywna, ludzie są wspaniali. Zdecydowanie polecam :) Chętnie dzielę się swoją opinią, ponieważ też czytałam je przed rekrutacją, a finalnie organizacja zaskoczyła mnie na duży plus :)
    szymon

29.01.2024 23:51

Bardzo dobre miejsce do pracy, z pozytywną atmosferą, oferujące realną możliwość rozwoju. Doceniam możliwość regularnej współpracy z pracownikami innych oddziałów firmy w Europie, przede wszystkim z centralą w Niemczech. Dobrze wspominam proces rekrutacji oraz onboardingu. Fajne benefity jak np. 13 pensja, dostęp do platformy językowej, ubezpieczenie na życie itd. Na duży plus: dostępna spora pula home office; świetnie usytuowane, nowoczesne biuro z możliwością zaparkowania samochodu/roweru. Bardzo fajne integracje, imprezy firmowe i wyjazdy służbowe! Zdecydowanie polecam :) Były pracownik marketingu
    Była pracownica

15.02.2024 06:04

Klasycznie xD wszystko super ale już tam nie pracuje. Ciekawe dlaczego :D

15.02.2024 14:47

kwestie związane z wykorzystaniem/wybieraniem Home Office są ustalane indywidualnie pomiędzy pracownikiem a Team Leaderem danego obszaru. Jeżeli masz swoje preferencje i chcesz uzyskać więcej informacji zanim aplikujesz – zapraszam do kontaktu – porozmawiamy i być może rozwieję Twoje wątpliwości :) Mail: [email protected] lub telefonicznie 660 450 329 Pozdrawiam Patrycja Zespół People & Culture
    pracownik miesiąca

31.10.2023 22:45

Jeżeli lubisz motywowanie poprzez karanie, zamiast motywowanie poprzez wynagradzanie to ta firma jest właśnie dla Ciebie. Atmosfera jest tragiczna, szefostwo samo stosuje metody dotykające o (usunięte przez administratora) a ten komentarz na pewno zostanie usunięty bo firma ma wykupione konto na gowork właśnie w takim celu. Duża rotacja pracowników z wrocławia, bo na szczęście mają w czym przebierać w tym mieście. Pracownicy byłej D.A. Korbut z Piły (byłe przedstawicielstwo TIMOCOM) na permanentnym Home Office nadal się trzymają bo nie mają wyboru, ale większość z nich chętnie by odeszło. Polecam również poczytać opinie o D.A. Korbut na gowork. To ci sami ludzie którzy męczyli się w tej firmie jako pracownicy, teraz męczą innych pracowników jako ich przełożeni, tylko że tym razem z literą prawa bo ze wsparciem firmowej prawniczki. Jeżeli masz silne nerwy, lubisz mówić że pada deszcz gdy jesteś opluwany - ta firma jest dla Ciebie!

07.11.2023 08:48

TIMOCOM nie usuwa opinii. Przykro nam, że nie doszliśmy do porozumienia. Zespół HR
    prawda

28.11.2023 18:13

sama prawda

Kontakt - TIMOCOM Sp. z o.o.

Powstańców Śląskich 15 53-332 Wrocław

Branża główna: Content marketing

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Wojciech_2023

29.08.2023 18:09

Brałem udział w rekrutacji na jedno ze stanowisk w firmie. Proces rekrutacji ze strony HR jak i bezpośredniego przełożonego był bardzo profesjonalny. Rekrutacja była kliku stopniowa ale pozwoliła mi poznać stanowisko pracy jak i potencjalny zakres zadań. Dostałem ofertę pracy ale jej nie przyjąłem. Zdecydowały sprawy osobiste.

30.08.2023 12:12

dziękujemy za Twój feedback. Bardzo cieszą nas Twoje pozytywne wrażenia z procesu rekrutacji :) Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego! Patrycja & zespół HR TIMOCOM

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIMOCOM?

realguy

26.04.2023 14:35

Brałem udział w procesie jakiś czas temu, jednak niesmak jaki pozostawiła ta firma skłonił mnie do pozostawienia opinii ;) "Nie jesteśmy koroporacją"-od progu rzucają hasłami corpogadki- wręcz prania mózgu Proces i rozmowy ciągnęły się w nieskończoność-po 4 godzinnym spotkaniu poprzedzającym 2 godzinny screening dostałem pytanie w stylu "jakim zwierzęciem jesteś i dlaczego?" Homeoffice jest, ALE- tu wchodzi argument o wymianie doświadczeń (czyli nie jest mile widziany) Wyszedłem z ulgą, że już się skończyło i nie przyjmę tej oferty. Feedback był po bardzo długim czasie-dłuższym niż obiecywano-negatywny z bardzo lichym argumentem na nie. Generalnie całość odczuwam jako stratę czasu.
    Xyz

18.05.2023 11:34

Warto czytać ze zrozumieniem "pula systematycznie rośnie" więc od razu wiadomo że nie jest to permanentny home office

18.05.2023 15:26

Tak, zgadza się, że niektórzy pracownicy z Piły pracują w trybie 100% Home Office. Jest to związane z historią firmy: do 2019 roku polska siedziba TIMOCOM była zlokalizowana w Pile. Podejmując decyzję o przeniesieniu biura do Wrocławia, zarząd dał możliwość pracy zdalnej osobom, które nie chciały i/lub nie mogły się relokować. Aby rozwiać wszelkie wątpliwości: od momentu przenosin firmy do Wrocławia nasi pracownicy mają możliwość pracy w trybie Home Office. Obecnie jest to łącznie 124 dni (24 dni okazjonalnej pracy zdalnej przysługujące w związku z nowelizacją Kodeksu Pracy i 100 dni od nas jako pracodawcy) do wykorzystania w ciągu roku. Tak, pula wciąż rośnie :) Pozdrawiam Patrycja Zespół HR
    była pracowniczka

03.03.2023 08:32

Z racji tego, że Timo usuwa negatywne opinie to zostawiam ją raz jeszcze. To jest praca dla osób, które lubią lata 90 i to jak wtedy prowadziło się firmy. Można w Timo zarobić, benefity też są ok. Jednak cała reszta? Faworyzowanie "starej"ekipy Kierownictwo które "nic nie może" i w zasadzie jest tylko po to by pilnować czy pracownik pracuje i nie daj boże przypadkiem ma dobre relacje z osobami z zespołu. pod przykrywką dobrej atmosfery i ładnego biura kryje się myśl pracownicza "nie gadać tylko pracować!" Nie będę pisała więcej ponieważ jeśli to Cię nie odstrasza to Timo jest dla Ciebie

03.03.2023 11:04

TIMOCOM nie usuwa żadnych opinii, po prostu czasami pojawiają się one z opóźnieniem. Odpowiedź od nas znajdziesz pod pierwszą opinią. Pozdrawiamy Zespół HR

03.03.2023 06:06

Niestety ale praca w Timocom nie jest dla każdego. Na plus fajne biuro i przyzwoity pakiet benefitow oraz kilka osób, które robi fajny klimat. Problemem jest to, że cała reszta tkwi w radosnych latach 90 z calym dobrodziejstwem inwentarza. Faworyzowanie pracowników? Jął najbardziej Brak równych zasad wobec każdego w teamie? No też jest Kadra kierownicza, która pełni funkcję czysto teoretyczną? Jak najbardziej. Generalnie praca dla twardzieli, którzy lubią walczyć z każdym o wszystko bo taki obraz zastaniesz w Timocom. No i na koniec kasa była ok.

03.03.2023 11:03

Dziękujemy za dodanie opinii. Każda jest dla nas ważna. Jako firma stale się rozwijamy, aby wyjść naprzeciw rosnącym potrzebom rynku. Staramy się dbać o komfort pracowników w każdym obszarze, zarówno materialnym (stąd nowoczesne biuro, dobre warunki finansowe i atrakcyjne benefity, o których wspominasz), jak i niematerialnym (budowanie współpracy, luźna atmosfera). Wszyscy tworzymy #OneTeam w oparciu o te same wartości firmowe. Zachęcamy także do otwartej komunikacji. Przykro nam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Pozdrawiamy Zespół HR

02.01.2023 10:50

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w TIMOCOM Sp. z o.o.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na GoWork.pl pojawiło się 29 maja kilka ogłoszeń.

04.01.2023 14:39

Dziękujemy za zainteresowanie TIMOCOM :) Nasz proces rekrutacji składa się z następujących kroków: 1. Złożenie aplikacji, która trafia do naszego systemu. 2. Jeżeli kandydatura wpisze się w nasze oczekiwania – następuje kontakt telefoniczny od rekruterki. 3. Spotkanie rekrutacyjne - z osobą z HR i Team Leaderem - w siedzibie TIMOCOM we Wrocławiu. Rozmawiamy wtedy o warunkach pracy i poznajemy siebie oraz swoje wzajemne oczekiwania. 4. Spotkanie w biurze – tym razem z zespołem. Podczas tego spotkania masz okazję m.in. porozmawiać z naszymi pracownikami i zobaczyć, jak może wyglądać Twoja praca w TIMOCOM. Niezależnie od etapu i decyzji wracamy z feedbackiem (telefonicznie lub mailowo). Oczywiście zdarzają się procesy, w których kroki w procesie rekrutacji nieco się różnią, ale zawsze informujemy o tym w naszych ogłoszeniach. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony Kariera oraz zakładki dedykowanej procesom rekrutacji: https://wroclaw.timocom.pl/oferty-pracy-we-wroclawiu/ Można znaleźć tam informacje m.in. o osobach, które prawdopodobnie spotkasz w procesach rekrutacyjnych do poszczególnych obszarów oraz kilka podpowiedzi czego można się spodziewać :) Co możemy poradzić zainteresowanym? Na pewno zadbanie o dobrze przygotowane CV i/lub uzupełniony profil na portalu, gdzie znajduje się życiorys. W końcu to Twoja wizytówka, na podstawie której zespół zatrudniający podejmuje decyzję o ewentualnym kontakcie. Wartościowe - dla osób zatrudniających - CV powinno zawierać zaktualizowane informacje dotyczące doświadczenia zawodowego (wraz z kluczowymi zadaniami pełnionymi na danym stanowisku) oraz znajomości języków (zwłaszcza tych wymaganych). Na plus będzie pozytywne nastawienie :) Staramy się, aby cały proces był ciekawym i przyjemnym doświadczeniem dla obu stron. Jeżeli pojawią się dodatkowe – zapraszamy do kontaktu! Pozdrawiam Patrycja Zespół HR

20.09.2022 19:05

Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowania, dopracowany onboarding dla nowych pracowników, pełen pakiet benefitów, możliwość pracy zdalnej do 100 dni w roku i workation :) Do tego miła atmosfera, nowoczesne biuro i przyjazny team. Polecam!
    Rita

17.09.2022 09:32

Hej, Właśnie złożyłam CV na stanowisko ds. sprzedaży B2B, nigdy nie pracowałam na zasadach B2B. Jednak mam duże doświadczenie w pracy z klientem luksusowym / wymagającym ( branża dóbr luksusowych). Ponad to zaczynam właśnie studia na WSB zarządzanie. Jestem zatem względnie młodą osobą chcącą zmienić branże, czy zatem TIMOCOM jest otwarte na takich pracowników? Młodych zaczynających swoją przygodę w takiej branży? Czy raczej poszukują kogoś z totalnym doświadczeniem ? :)

19.09.2022 13:40

dziękujemy za wiadomość oraz zainteresowanie naszą firmą :) nie zamykamy się na osoby z mniejszym doświadczeniem, które swoją postawą i wartościami mogą wnieść dużo do naszego #OneTeamu. Niemniej, bieżący proces rekrutacji kierujemy do osób z doświadczeniem w sprzedaży B2B. Jest to związane z aktualnym zapotrzebowaniem w zespole Sales. Pozdrawiam Patrycja Zespół HR
    Ann

13.09.2022 10:52

W TIMOCOM pracuję od ponad 7 lat. Nie ma nudy, do tego jest świetna atmosfera, zgrany zespół, elastyczny czas pracy, możliwość pracy zdalnej i rozwoju. Wynagrodzenie na dobrym poziomie i faktyczny work balance. Podejście pracodawcy do pracownika na najwyższym poziomie.
    Lukas

24.06.2022 10:32

Odpowiednio wyposażone stanowisko do pracy w biurze oraz w trybie home office, swoboda działania, wiele możliwości integracji z zespołem powoduje, że każdego dnia, chce się podejmować nowe wyzwania!

07.07.2022 14:12

@Katarzyna każdy pracownik ma do wykorzystania do 100 dni Home Office w roku. Niemniej cenimy pracę z biura i możliwość codziennej wymiany doświadczeń ????

03.08.2022 10:06

staramy się zapewniać takie warunki, żeby praca z biura była przyjemnością :) Dodatkowo zależy nam na wymianie wiedzy i utrzymywaniu osobistych relacji, o które trudno na MS Teams, dlatego maksymalna jednorazowa kumulacja HO to 30 dni. Patrycja Zespół HR
    Kasia

22.07.2022 16:28

Brak nudy, codziennie nowe wyzwania, zgrany i nastawiony na działania zespołowe team sprawiają, że już niedługo minie mi 2 lata w TIMO! Dodatkowo mamy świetnie wyposażone biuro, pakiet benefitów i dużo ciekawych eventów firmowych na większa i mniejszą skalę. Polecam tego pracodawcę!

03.08.2022 10:04

Nasza przestrzeń biurowa dostosowana jest do potrzeb pracowników. Zapraszam do wirtualnego spaceru po biurze:
    Papieru do drukarki też mamy zapas :) Patrycja Zespół HR
    Krzysztof

28.07.2022 15:04

W firmie jest wielu pracowników z wieloletnim stażem pracy, a to wg mnie sporo mówi o atmosferze i podejściu firmy/managerów do ludzi. Młodsi stażem to sygnał o tym, że firma się rozwija, zatrudnia. Tutaj w praktyce odczuwa się, że kapitał ludzki jest w firmie najważniejszy, dba się o niego, a pracodawca pokazuje to na różne sposoby – nauka j. obcego, drobne i większe gesty utrzymujące ducha zespołu i celebrujące wspólne sukcesy czy kroki milowe dla firmy, benefity, pulę 100 dni pracy do wykorzystania w systemie HO w roku, duża elastyczność w kwestii urlopów i wiele innych. Firma zdecydowanie godna polecenia.
    Mikołaj

27.06.2022 15:38

TIMOCOM stawia na pracę zespołową, „one team” to nasze hasło. Codzienne nowe wyzwania gwarantują brak nudy i możliwość rozwoju.
    EL

27.06.2022 07:38

Świetna atmosfera, elastyczny grafik , praca w systemie HO lub hybrydzie oraz możliwość integracji z zespołem.
    Jevgenij

26.06.2022 14:40

Dlaczego pracuje w TIMOCOM — dlaczego warto pracować w TIMOCOM? Wiem, bo pracuje tu od 15 lat ???? Ciekawa praca, różnorodne zadania, u nas nie jest nudno! Doceniam zgrany zespół, do którego mam zaufanie. Elastyczny grafik pracy. Przejrzysty system motywacyjny i rozbudowany program benefitów. Możliwość podwyższenia kwalifikacji. Oraz wisienka na torcie – Imprezy i wydarzenia integracyjne! #OneTeam ????
    SR

24.06.2022 08:40

Bardzo dobre wprowadzenie do pracy (onboarding), przyjazna atmosfera, super zgrany zespół. Do tego bogaty pakiet benefitów. Do pracy przychodzę z uśmiechem na ustach ;) TIMOCOM jako pracodawca - zdecydowanie na plus!
    Mac.

23.06.2022 09:14

Jako obecny pracownik Timo (od ponad roku) mogę zagwarantować poważne podejście firmy do pracowników, świetną atmosferę. Firma wyróżnia się na tle innych większych firm/korporacji w mieście z uwagi na swoje podejście do pracownika i wartości firmy, które mają miejsce w pracy codziennej, nie są tylko pustym tekstem na stronie www. Powodzenia!
    Mateusz Matulewicz

23.06.2022 08:26

Świetny zespół, przyszłościowa branża! Atmosfera w biurze tak fajna, że chce mi się dojeżdżać kilkadziesiąt kilometrów dziennie. Benefity oraz wynagrodzenie również są na godnym poziomie. Zachęcam byś stał/stała się jednym z nas :)
    Marta

23.06.2022 08:22

Firma bardzo na TAK, stawia na pracownika, na rozwój, na dobrą atmosferę w pracy. daje możliwość elastycznego czasu pracy oraz HO. Ludzie otwarci, rozmowni, pomocni. Polecam! :)
    KCK

22.06.2022 14:20

Świetny zespół, duże możliwości rozwoju. Praca w HO lub hybrydzie, więc można elastycznie zarządzać czasem.
    Moderator

27.01.2021 15:29

Wiecie coś więcej o firmie TIMOCOM w mieście Wrocław? Zachęcamy do dodania opinii przez obecnych pracowników!

Zostaw merytoryczną opinię o TIMOCOM Sp. z o.o.