GoWork służy przede wszystkim do dzielenia się opiniami o pracodawcach z perspektywy osób, które miały doświadczenie pracy w danej firmie. Komentarze nieodnoszące się do takiej relacji mogą wprowadzać w błąd innych użytkowników. Jeśli opinia dotyczy jakiejkolwiek realnej współpracy z naszą firmą – zachęcamy do bezpośredniego kontaktu i przedstawienia konkretów. Jesteśmy otwarci na merytoryczną wymianę informacji, ale anonimowe, ogólnikowe wpisy trudno traktować poważnie. 😊
Artur
16.11.2020 22:00
Dałem się nabrać na jego obietnice i nic nie wyszło
Katarzyna
24.05.2025 09:06
Nie kojarzę żadnej współpracy z osobą o imieniu Artur w naszej firmie, dlatego zupełnie nie wiem, o kogo ani o jaką sytuację chodzi. Tym bardziej dziwi mnie ten komentarz – wygląda to raczej na próbę podważenia zaufania do firmy, być może ze strony nieuczciwej konkurencji. Ze swojej strony mogę powiedzieć, że w naszej pracy bardzo poważnie traktujemy zarówno klientów, jak i zobowiązania. Jeśli naprawdę ktoś miałby jakieś zastrzeżenia – warto podać konkrety i skontaktować się bezpośrednio. Anonimowe wpisy bez faktów tylko wprowadzają niepotrzebne zamieszanie i nie służą żadnemu rozwiązaniu.
Zostaw merytoryczną opinię o Projekt Marketing Paweł Duda