jak niby trzeba tu robić żeby wychodziło tak jak za trzech? Zastanawiam się czy trochę nie przesadzali. Poza tym poważnie do teraz nie było żadnej podwyżki? za grosze robic nie bede
Dadi
28.08.2024 22:11
Szukają jeleni firma nie rzetelna nie wypłacalna nie polecana itp Ukraińcy lepiej traktowani niż Polacy żenada
Angela
08.09.2023 20:50
Firmy jako pracodawca nie polecam, ściąga pracowników na (usunięte przez administratora),po miesiącu albo i krócej dziękujemy i zostajemy na lodzie nawet pieniędzy nie otrzymujemy, (usunięte przez administratora)
Derba
06.10.2023 19:58
Każdy nowy pracownik chciałby zarabiać przysłowiowe miliony.Niestety w tym zakładzie nawet nie widać chęci do pracy.Takich pracowników ta firma nie potrzebuje.Żadna firma nie potrzebuje ludzi którzy nic nie potrafią zrobić,albo dać coś od siebie.
Była pracownica
13.04.2024 20:56
Niestety ja miałam xhecit do pracy,kompetencje, kwalifikacje,przyjęli na miesiąc obiecując co nie miara,po miesiącu podziękowali a robiłam za trzech nie polecam,a umowa zlecenie obiecywaniu macaniu
Zostaw merytoryczną opinię o Stefarm Sp. z o.o.