Opinie o Apolo Staffing Agency Sp. z o.o.
W Tczew Apolo Staffing Agency Sp. z o.o. rekrutuje na stanowisko Szlifierz. Aplikowałeś na ofertę? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielami firmy. Napisz, na co potencjalni kandydaci mogą zwrócić uwagę zanim udadzą się na rozmowę kwalifikacyjną.
Czy można liczyć w Apolo Staffing Agency Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie. Każdy z pracowników naszej firmy ma możliwość skorzystania z dostępnych benefitów, tj. opieki zdrowotnej oraz dostępu do obiektów sportowych :) Pozdrawiamy.
Byłam na rozmowie na stanowisko administracyjne w biurze firmy. Rozmowa przeprowadzona profesjonalnie z elementami rozluźniającymi, które rozładowało mój stres. Rozmowę prowadziła kobieta z mężczyzna, którzy uzupełniają się pod kątem atmosfery, pytań kompetencyjnych i wiedzy. Dla mnie spotkanie na plus.
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się, aby nasz proces rekrutacyjny był w pełni profesjonalny i pozwolił nam wyłonić najlepszych Kandydatów :) Pozdrawiamy.
Jestem młodą kobieta. Na rozmowę przyszłam z obrączka na palcu. Podczas rozmowy padło pytanie "jak się widzi Pani prywatnie za 5 lat?". Byłam w takim szoku, że nawet nie pamiętam swojej odpowiedzi. Zero odzewu po rozmowie tez dobrze nie świadczy o pracodawcy.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jednocześnie dziękujemy za opinię - dzięki temu jesteśmy w stanie wyciągnąć odpowiednie wnioski i poprawić jakość naszych procesów.
Jak długo czekaliście na odzew z Apolo Staffing Agency Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
Dziękujemy za merytoryczne pytanie. Bardzo ważnym aspektem dla naszej firmy jest utrzymywanie odpowiednich relacji z Kandydatem na każdym etapie rekrutacji. Staramy się zawsze wracać z informacją zwrotną o wyniku procesu rekrutacji niezależnie od podjętej decyzji, odpowiednio ją argumentując. Oczywiście zdarzają się sporadyczne sytuacje w których ponowny kontakt z Kandydatem jest utrudniony i przekazany feedback nie jest możliwy, natomiast zawsze staramy się dotrzeć do osoby z informacją.
Zostałam zaproszona na rozmowę rekrutacyjną w gdańskim oddziale. Kolejnego dnia przyjechałam do biura na ustaloną godzinę, jednak drzwi były zamknięte i nie zastałam nikogo na miejscu. Próbowałam kontaktować się pod numerem z którego dzień wcześniej do mnie dzwoniono, jednak nikt nie odebrał - nie polecam…
Ja też byłem na rekrutacji w Gdańsku w lutym i rozmowa odbyła się normalnie a dwa dni później dostałem telefon o wyniku rozmowy
Hej, troszkę pusto w wątku, a zastanawiam się czy wiecie coś może na temat ewentualnej rekrutacji w Apolo? Trwa może obecnie nabór albo jest zaplanowany w najbliższej przyszłości? Jeśli ktoś wie, to byłoby miło gdyby podzielił się tą wiedzą. :)
Jak się pracuje w Apolo Staffing Agency Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Apolo Staffing Agency Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.