Bardzo dobra atmosfera w pracy. Miałam dużo czasu na naukę, podczas której szkoliła mnie Pani Luiza. Wszystko zostało jasno i klarownie omówione — struktury firmy, procedury. Do dziś zawsze mogę zwrócić się do niej z każdym problemem, jeśli napotkam jakąś przeszkodę, co w innych firmach jest to rzadkość.
W pracy istnieje możliwość rozwoju i poszerzania swoich kompetencji. Wiedza z zakresu towarów w budownictwie , usług fachowców jest przekazywana z pełnym zaangażowaniem i chęcią dzielenia się doświadczeniem, co bardzo ułatwia naukę i zdobywanie nowych umiejętności. Dostałam szansę pracy w tej dziedzinie, mimo że moje dotychczasowe doświadczenie było głównie związane z kontaktem z klientem oraz sprawami finansowymi, a z zawodu jestem Młodszą Księgową. Praca daje jednak możliwość rozwijania swoich umiejętności i sprawdzenia się w nowych zadaniach. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, jest to kwestia indywidualna i zależna od osoby. Trzymam się jednak przekonania, że z czasem wszystko zostanie odpowiednio wynegocjowane i docenione. 🙂 Z naciskiem - DOCENIONE .