ALL4VENDING

• Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o ALL4VENDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Opinie o ALL4VENDING Radom

Nie przegap nowości o ALL4VENDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA!

ALL4VENDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

12.09.2023 14:09

Szanowni Państwo,

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników, którzy odwiedzają nasz profil!

Bardzo mi miło, że jesteście z nami!

Zapraszamy do współpracy oraz do wyrażania merytorycznych i prawdziwych opinii na temat naszej firmy. Każda Wasza opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Was rozwijać!

Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych jak i byłych współpracowników, oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Proszę jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Mariusz

26.09.2023 09:57

Moim zdaniem jest to miejsce, w którym warto podjąć pracę. W firmie A4V jest świetna atmosfera i ciekawi ludzie. Firma odnosi sukcesy i stale się rozwija. Wynagrodzenie jest zadowalające i zawsze na czas. Godziny i czas pracy zgodny z umową. Polecam :)

Wywiadu udzielił/aMariusz

18.09.2023 11:16

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chcę opowiedzieć o swojej pracy w firmie ALL4VENDING.

Na jakim stanowisku pracujesz i na czym ono polega?

Pracuję jako grafik komputerowy DTP. Zajmuję się projektowaniem i drukowaniem materiałów promocyjnych.

Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?

Moje wynagrodzenie jest zbieżne z średnim wynagrodzenia na tym stanowisku w moim mieście.

Jak długo pracujesz w tej firmie?

7 miesięcy.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź.

Praca ta jest godna polecenia osobom, które są specjalistami i chcą uczciwie pracować. W firmie panuje przyjazna atmosfera, odbywają się imprezy integracyjne, jest darmowa kawa, a pracodawca ma bardzo elastyczne podejście.

Co najbardziej lubisz, a czego nie lubisz w tej firmie? Uzasadnij odpowiedź.

Bardzo dobra atmosfera. Dla pracowników dostępne są automaty vendingowe, bezpłatna kawa, nowoczesna, w pełni wyposażona kuchnia. Jest to nowoczesne miejsce pracy, firma ma profesjonalne podejście. Pracodawca zapewnia szkolenia, a do firmy codziennie dostarczany jest catering, dzięki czemu można zakupić posiłek podczas pracy.

Jakie są możliwości rozwoju na aktualnym stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynika?

Jestem specjalistą w swojej dziedzinie i obecnie jedynym grafikiem komputerowym w firmie, dlatego możliwości rozwoju w moim przypadku są związane jedynie ze wzrostem wynagrodzenia.

Jak wyglądają szkolenia w Twojej firmie? Czy są zaplanowane i jak często się odbywają? Jakich obszarów/ tematyki dotyczą? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynika? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?

Podczas mojej pracy odbywało się szkolenie z języka angielskiego - były to cykliczne lekcje. Odbyło się również szkolenie BHP. Bardzo dużo wiedzy zostało przekazane mi podczas pracy przez innych współpracowników. Uważam, że na moim stanowisku jest to wystarczające.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynika?

Atmosfera w pracy jest bardzo dobra. Wynika to z elastycznego podejścia oraz obecności charyzmatycznych menadżerów. Jest wesoło, a zarazem profesjonalnie. Organizowane są różne wydarzenia, takie jak integracja, święta okolicznościowe i inne.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzega warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodzi i co nie jest przestrzegane.

Warunki są przestrzegane. Pensja jest wypłacana na czas i w wysokości takiej, jaką mi zadeklarowano. Nie ma problemu z wzięciem urlopu, można też liczyć na indywidualne podejście ze strony pracodawcy.

Dzięki GoWork masz właśnie możliwość zasugerowania swojemu CEO/ Właścicielowi istotnych zmian. Co byś mu powiedział/a o organizacji i doradził/a co poprawić w firmie?

Nie mam żadnych uwag. Moim zdaniem wszystko jest tak, jak być powinno.

Starzysta

16.05.2023 04:14

Jak wyglada stanowisko magazyniera w firmie?

06.02.2023 13:28

Ta firma to dramat. Co chwilę ogłoszenia o pracę ,mają zabawę z ludzi i żadnego szacunku. Pracodawca powinien się zastanowić zanim zatrudni ,a potem kogoś zwolni. Ludzie to nie marionetki ani przedmioty ,które można wyrzucić jak rzecz ;kiedy się znudzą i kupić sobie nowe. Ale karma wraca i wierzę w to że do nich wróci. Ludzie omijajcie TĄ FIRMĘ Z DALEKA.

Reedit

28.03.2023 15:20

Ta firma to wielkie (usunięte przez administratora). Pracowałem tu i żałuję straconego czasu. Zero szacunku do pracowników, a sami pracownicy to też kpina - zero zaangażowania,obsługa klienta to tylko nazwa. Mam nadzieję, że to wszystko się rozpadnie i właściciele zostaną z niczym.
    Szukający pracy

09.03.2023 11:20

Złożyłem tam kilka razy CV. Byłem na rozmowie i za każdym razem taka sama akcja. Wymagania mają ale przy pytaniu o zarobki mina się zmienia i za każdym razem słyszałem: „musiałbym zobaczyć w dokumentach u księgowego jak to u nas wygląda” Czyli przychodzą na rozmowę z potencjalnym pracownikiem nieprzygotowani? Pytają o to ile Ty byś chciał zarabiać. Proponują zleceniówkę na początek i obiecują, że odezwą się i poinformują czy chcą Cię zatrudnić czy nie. Oczywiście nigdy nie zadzwonili z informacją. Omijajcie tą firmę i inne jej podległe.

15.12.2021 15:11

Nie polecam pracy tam - (usunięte przez administratora)nie szanują pracowników. Udają milutkich, a tak na prawdę wykorzystują każdego. Jak coś ci się nie podoba i potrafisz się postawić to wylatujesz z pracy, bo (usunięte przez administratora)nie uznaje sprzeciwu. Robienie wszystkiego pod publiczkę, byle się pokazać(usunięte przez administratora)Niby można pomyśleć, że spoko, ale trzeba brać pod uwagę, że w przyszłości to (usunięte przez administratora)będą pławić się w luksusach a ty będziesz żył za głodową emeryturę dzięki takim cwaniakom.
    botak

26.11.2022 23:22

bowiem

Kontakt - ALL4VENDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Inwestycyjna 2 26-600 Radom

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Oksana

02.11.2022 15:02

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko grafika, ponieważ widziałam, że firma poszukuje. Bardzo proszę o szczerą odpowiedź, czy w firmie rzeczywiście jest tak nieciekawie, jak to opisują tu ludzie. Nie ukrywam, że wśród moich znajomych są osoby, które w jakiś sposób były/są związane z tą firmą i również niepochlebnie się wypowiadają na jej temat. (usunięte przez administratora)Czy soboty są pracujące ? Czy firma gwarantuje szkolenia branżowe, możliwość awansu i podwyżek ? Jakie są prawdziwe wymagania względem kandydata ? To, co jest napisane w ogłoszeniu to na pewno nie wszystko.
    SzkolenNieMa

26.11.2022 23:05

nie masz co się nie zgadzać na ich warunki, jak się nie zgodzisz to nie dostaniesz pracy, proste
    Pauli

24.10.2022 14:45

Ja z kolei jestem zadowolona z pracy w All4Vending. Oczywiście czasami bywają sytuacje stresujące, ale to jak w każdej pracy - trzeba usiąść i przeanalizować sytuacje i znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Często można liczyć na pomoc menagerów o ile im ich natłok pracy na to pozwala - jeśli nie to pomagają w innym czasie. Wystarczą chęci do pracy i dobre nastawienie :)
    Mega

24.10.2022 20:27

Podwyżek nie ma, są zwolnienia. Szkolenia to fikcja. Załatwili kurs angielskiego, co poziomem odpowiada dzieciom z podstawówki. Ta firma to porażka. Znam kilka osób tam pracujących i doskonale wiem co się tam dzieje i co się mówi o tej pracy.
    Seba

02.09.2022 10:31

Powiem wam,że to nie ma sensu ,ta firma nie ma sensu.To tylko zabawa ludżmi ,zwalniają bo im się podoba,nie przedłużają umów,albo jedziesz na zleceniówce przez rok czasu i co miesiąc obiecują że dostaniesz umowę.Dramat omijać jak najdalej tą firmę.

30.08.2022 16:48

Mogę od razu każdemu odradzić tą firmę,jeśli ktoś szuka stabilności i zatrudnienia, to na pewno nie w tej firmie.Omijajcie szerokim łukiem, nie dajcie się omotać pięknymi słowami kierownictwa bo to obłudni ludzie...

10.02.2022 17:51

Witam jak praca płaca ? Godziny pracy jakie są i czy da się zarobić ? Po to jednak pracujemy. Pozdrawiam

16.04.2021 21:31

Cześć. Czy ktoś pracuję lub Pracował w tej firmie? Jaka jest atmosfera? Da się tu uczciwie zarobić? Firma na pierwszy rzut oka fajna.
    Jacek

17.04.2021 15:18

Atmosfera jest dobra. Firma na pierwszy rzut oka fajna ale to tylko propaganda i kłamstwa. Nie da się tu uczciwie zarobić(usunięte przez administratora)W dodatku pierwszą umowę dają zlecenie a po 3 miesiącach znowu wciskają zlecenie. Ludzie którzy zajmują wyższe stanowiska w większości są niekompetentni ogólnie w firmie pasuje nieład.

Zostaw merytoryczną opinię o ALL4VENDING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA