Hausformator Wrocław

• Granica
  • Olszany
  • Jugowa
  • Bronówek

3. Opinie o pracodawcach Szymanów
  5. Opinie o Hausformator Wrocław Sp. z o.o.

Opinie o Hausformator Wrocław Szymanów

Nie przegap nowości o Hausformator Wrocław Sp. z o.o.!

10.06.2026 13:33

W mojej pracy najważniejsza jest precyzja i odpowiedzialność. Każde spawanie to element większej całości, od którego zależy trwałość, bezpieczeństwo i jakość gotowego domu. Dlatego nie traktuję tego jak zwykłego obowiązku. W każdy projekt wkładam całe serce, doświadczenie i dumę z wykonywanego zawodu. Lubię wiedzieć, że konstrukcje, które wychodzą spod moich rąk, będą służyć naszym klientom przez wiele lat.

News image

01.06.2026 12:08

Szanowni Państwo, wnikliwie zapoznajemy się z opiniami pozostawionymi w serwisie GoWork.pl na temat naszej firmy. Dziękujemy za wszystkie merytoryczne komentarze oraz konstruktywne słowa krytyki. Opinie, które łamią regulamin, bądź przepisy polskiego prawa (np. komentarze personalne), będą usuwane przez administratora serwisu GoWork.pl. W przypadku naruszeń, będziemy zmuszeni do weryfikacji adresu IP osoby komentującej w celu wyciągnięcia odpowiedzialności prawnej. Obrażanie osób, naruszanie godności czy też pisanie nieprawdy nie może być akceptowalne, ponieważ polskie prawo gwarantuje ochronę dobrego imienia.

25.05.2026 20:34

Pracowałem w firmie Hausformator kilka lat. Ostatnio pomyślałem sobie jak sobie radzą kiedy teraz taki wybór firm na rynku. I patrze,działają dalej. Za moich czasów realizacji było bardzo dużo co wiadomo wpływało na czas budowy ale zawsze oddawali skknczkny, dobry dom. A inne firmy brały kasę i cisza. Tutaj trzeba poczekać na efekt ale każdy zawsze był zadowolony. Z nowych komentarzy widzę ze budów jest chyba jeszcze więcej a pewnie jak to w budowlance budowlancy są i drugiego dnia ich nie ma. Ludzie, nie panikujcie. Skończą Wam dom i serio, za taka cenę to nigdzie tak fajnego domu nie dkstaniecie. Z pozdrowieniami dla Szeryfa!
    #Monter

Maciej

11.06.2026 08:00

Edek! Dobrze Cię widzieć! Stare dobre czasy się przypominają! Pzdr

Maciej

11.06.2026 07:59

Jestem Maciek i jestem Kierownikiem spawalni w Hausformator od pierwszego dnia powstania firmy. Pamiętam moment, kiedy powstawały pierwsze projekty i pierwsze moduły. Od samego początku wiedziałem, że chcę być częścią czegoś wyjątkowego. Dziś, po latach pracy, nadal podchodzę do każdego domu, który dla Was tworzymy z takim samym zaangażowaniem jak na początku. Każde spawanie to element większej całości, od którego zależy trwałość, bezpieczeństwo i jakość gotowego domu. Dlatego nie traktuję tego jak zwykłego obowiązku. W każdy projekt wkładam całe serce, doświadczenie i dumę z wykonywanego zawodu. Lubię wiedzieć, że konstrukcje, które wychodzą spod moich rąk, będą służyć naszym klientom przez wiele lat. Hausformator to dla mnie nie tylko miejsce pracy, ale zespół ludzi, którzy wspólnie tworzą coś wartościowego. Razem dbamy o najwyższe standardy wykonania i nie uznajemy kompromisów w kwestii jakości. Kiedy widzę gotowy dom opuszczający halę produkcyjną, mam satysfakcję, że dołożyłem swoją cegiełkę do miejsca, które dla kogoś stanie się wymarzonym domem. To właśnie ta świadomość sprawia, że każdego dnia z taką samą pasją wracam do pracy i nadal robię to, co potrafię najlepiej.
    #Spawacz

26.05.2026 18:28

28.05.2026 23:03

Drogi Wykonawco. Roboty zanikające ani żadne etapy nie były przedstawiane do odbioru (usunięte przez administratora) Na poleceni(usunięte przez administratora) zostało zdjętych tylko kilka płyt , na odsłonięcie pozostałych zapraszamy na budowę. Jeśli jest tak pięknie jak Pan twierdzi - nie ma się czego obawiać

29.05.2026 00:14

Służę linkiem do ok zdjęć sprzed „ odkrywki”. Wszystkie one pokazują serce włożone w budowę i wadliwe wykonania wielu robót. Jakoś nikt z powołanych niezależnych ekspertów nie postrzega konfliktu jako generowanego przez Inwestorów. A budowa , niedokończona i opuszczona, niezabezpieczona przez Wykonawcę (usunięte przez administratora) - niszczeje. Od 2,5 miesiąca Bo nie chcemy zrzec się roszczeń. Choć budowa podobno, wg Wykonawcy - trwa…

Oferty pracy - Hausformator Wrocław Sp. z o.o.

EKIPA MONTAŻOWA

Leszno

25.05.2026 22:27

(usunięte przez administratora) Szkoda że nie ma tu możliwości umieszczenia zdjęć, bo pokazałabym zachwyconym klientom dom modułowy w obecnym stanie, na dzień 25.05.2026 Umowa podpisana w marcu 2024 roku, z przewidywanym 4 mies okresem realizacji. Wykupiona usługa Concierge 7 tys od domu i personalizacji projektu 9 tys od osoby. Usługa Concierge ( formalności administracyjne) realizowana przez 13 mies wskutek nieprawidłowo składanych wniosków. Ryczałt za wiatę 42 tys netto ( nie ma jej do dzisiaj) , za elewację 25 tys netto ( nie ma jej do dzisiaj) . Dwie raty wpłacone w 2024 roku, trzecia ( ostatnia) w sierpniu 2025 roku. Na zdjęciach z 09.05.26 r przykłady partactwa i śmietnika na budowie. Ekipy nie ma od 10 tyg ( znowu, wcześniej też były liczne przerwy) , albowiem Prezes uzależnia wznowienie budowy od zrzeczenia się przez nas WSZELKICH roszczeń teraz i w przyszłości. Oraz dopłaty do partacko wykonanych projektów i prac . Opinie proszę czytać raczej na FB bo tam coś brakuje takich zadowolonych , natomiast publikują pokrzywdzeni (usunięte przez administratora)

26.05.2026 22:04

Barbara jako były pracownik uderza to we mnie i wielu pracowników Hauformator. Partactwo? Wkładamy cale serce w budowę tego domu. Ale tak masz racje, płacisz za dom modułowy i oczekujesz w tej cenie marmurow. Śmietnik ma budowie? Trzeba było postawić kontener, to jest buuuudoooowaaaaa
    M.

27.05.2026 17:44

Jako BYŁEGO pracownika chyba nie powinno Cię to obchodzić co ludzie piszą na ich temat. No chyba, że to jednak ktoś z obecnych pracowników biura... :)
    Domekmodułowy

25.05.2022 08:30

Bardzo nie polecam firmy,jednym słowem (usunięte przez administratora) : wydłużony czas wykonania , nieprofesjonalne podejście, domek dostarczony uszkodzony.. można tak wymieniać i wymieniać. Odradzam jeśli ktoś nie chce zmarnować pieniędzy.

12.08.2022 11:25

Nie mogłeś reklamować jak coś było nie tak? Taki domek jest na pewno dość kosztowny więc jak coś sknocili to powinni poprawić. Nie uważasz?

26.05.2026 22:07

To proszę wybudować dom z marmurami w środku.
    Tomek

07.01.2026 12:35

Widziałem ten kunszt stawiania tych domów Jedna wielka tragedia Ekipy chyba są z łapanki Widziałem na własne oczy wykonanie i technologie tego domku Tragedia i jeszcze raz tragedia
    Zgredek

09.01.2026 08:28

To ja liczę na opis jak stawali ten domek ze niby taka tragedia 😒 najlepiej patrzeć se zboku i oceniać

26.05.2026 22:06

Jestem osoba z dużym doświadczeniem i nie jestem z łapanki. Skoro tak uważasz to pokaz proszę jak wedlug Ciebie wygląda kunszt budownictwa modulowego

Kontakt - Hausformator Wrocław Sp. z o.o.

Lotnicza 1 51-180 Szymanów

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

FacebookIconXIconInstagramIcon

07.01.2026 20:23

Marioo

12.04.2026 05:15

Wariant jest taki ze tej grupy już wcale nie ma 😏 mam na myśli to ze po takim czasie duzo mogło sie już rozwiązać 😌
    mruffka

16.08.2022 22:06

Mamy domek z tej firmy od lutego 2021 roku i wbrew negatywnym opiniom, wszystko jest ok. Obsluga rowniez byla bardzo mila, serio. Spodziewalam sie klopotow, w zwiazku z tymi roznymi akcjami w necie, jednak jak na razie cieszymy sie pieknym i funkcjonalnym domkiem i najcudowniejszym miejscem jakim teraz jest nasza dzialka.

Zostaw merytoryczną opinię o Hausformator Wrocław Sp. z o.o.