Seniorhelp24

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Seniorhelp24 Sp. z o.o.

Opinie o Seniorhelp24 Łódź

Nie przegap nowości o Seniorhelp24 Sp. z o.o.!

16.10.2024 11:45

Wyjedź na Święta z SENIOR HELP 24 i otrzymaj BONUS!

Stawki do 2600 euro oraz dodatkowo świąteczno-noworoczny bonus!

O szczegóły zapytaj pod numerem: 22 122 80 01.

Z SENIOR HELP 24 zawsze zyskujesz!

•atrakcyjne wynagrodzenie oraz dodatkowe bonusy:
    ◦bonus świąteczny
    ◦bonus za polecenie Opiekunki
    ◦bonus za polecenie rodziny
    ◦bonus lojalnościowy
    •legalne zatrudnienie – ubezpieczenie polskie lub niemieckie
    •organizację wyjazdu i załatwienie formalności
    •opłacony transport
    •duży wybór sprawdzonych ofert
    •szybkie wyjazdy i elastyczne terminy
    •koordynatora w Polsce i w Niemczech
    •całodobowe wsparcie Infolinii 24/7
    Janina

20.03.2025 14:37

Fajna firma. Jadę już któryś raz i nie dość że dobre zarobki to też fajna obsługa. Polecam bo działają bez niemieckich pośredników
    Marzena

18.10.2024 11:39

Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Jadę już kolejny raz z tą firmą, i jestem naprawdę zadowolona. Dobry kontakt i wynagrodzenie jest zawsze na czas. Przy pierwszym zleceniu myślałam że stawki które proponują nie mogą być prawdziwe i gdzieś musi być drugie dno ale tak nie jest. Nie wiem jak oni to robią albo czemu reszta firm oferuje o wiele niższe przy tych samych wymaganiach. Warto nawiązać współpracę.

Bozena

05.09.2025 16:45

Jestem w tej firmie już drugi rok.Bardzo dobrze mi się wspupracuje z tą Firmą.Prace dostaję bardzo dobre .Polecam tą firmę z całego serca.Pracuja w tej firmę bardzo miłe Panie🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

05.09.2025 16:47

Dziękujemy za zaufanie i współpracę z firmą SeniorHelp24 ❤️
    Aleksandra

20.09.2023 13:32

Pracuję w tej firmie i złego słowa nie powiem. Wynagrodzenie na czas miłe P.koordynatorki zawsze pod tel.Zlecenia również mają fajne akurat ja mam takie że już wrocilam drugi raz na to samo.Ogólnie dobra współpraca a ci którzy piszą złe opinie na temat tej firmy to zazwyczaj są opiekunowie którym nikt nie dogodzi żadna firma! To są tak zwane lenie niektóre panie myślą że jadą na wczasy zarobić ale żeby ręce i nogi miały spokój.Tak to nie działa niestety.A więc polecam tę firmę bo na prawdę jest rzetelna.
    Opiekunka

27.10.2023 10:50

Fajne zlecenia czyli jakie? Co masz na myśli? Praca mimo wszystko zawsze jest z osobą starsza i w różnym stopniu schorowaną. Niby zapewniają, że oferty będą dopasowane do preferencji opiekunek, a tak nie jest. Jeżdżę do osób w miarę mobilnych i samodzielnych, bez wstawania nocnego i dźwigania. Takie są moje warunki. Firma zapewniała, że takie właśnie będzie zlecenie, a okazało się że Pani ma demencję, Alzheimera i jest wstawanie nocne. Z czasem wolnym bardzo ciężko. Ciesz się, że trafiłaś na "normalne i spokojne" zlecenie.

03.11.2023 13:29

dziekujemy za opinie :)

Justyna

03.11.2023 13:23

Polecam współpracę z Panią Laurą, jest bardzo empatyczną i pomocną osoba. Zawsze wykazywała się kompetencja i zaangażowaniem w wykonywaną pracę.
    Klara

10.10.2023 10:00

Szkoda, że oferta "młodszy specjalista ds. rekrutacji i sprzedaży" wygasła, ale może są szanse, że znów będzie potrzebny ktoś nowy? Chciałabym się dowiedzieć, jakie są zarobki na tym stanowisku i czy praca ma charakter zdalny lub mobilny w przypadku spotkań z kandydatkami lub klientami?

26.10.2023 13:32

Dzień dobry Pani Klaro, Aktualnie nie prowadzimy rekrutacji na podane stanowisko, jednak zawsze może Pani wysłać do nas swoją kandydaturę na adres mailowy: [email protected] - proszę o dopisanie jakie stanowisko Panią interesuje. Jak tylko rozpoczniemy rekrutację będziemy mogli się od razu z Panią skontaktować :) Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia, składa się z podstawy oraz z premii związanej z wynikami. Praca jest stacjonarna.

27.10.2023 12:45

Witam, niestety nie podamy aktualnie wysokości wynagrodzenia, ani modelu zatrudnienia, ponieważ do czasu ponownej rekrutacji może ulec zmianie :) Jesteśmy firmą, która dynamicznie się rozwija. Jak tylko otworzymy nową rekrutację proszę o kontakt :)

24.08.2023 19:37

25.08.2023 09:47

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. W celu wyjaśnienia tej sprawy prosimy o kontakt z naszą firmą. Pozdrawiamy Zespół Seniorhelp 24
    Opiekunka11

04.07.2023 15:24

wyjeżdżam z tą agencją od dłuższego czasu. byłam na różnych sztelach. Nigdy nie miałam problemu z wypłatą- zawsze była wypłacona. Fakt, że gdy 10 wypada w weekend to zazwyczaj jest po weekendzie wypłata. Koordynatorki bardzo miłe. Gdy zaczynałam miałam stawkę 1650, teraz jest już lepiej. do tego fajne bonusy czy za święta czy za wakacje.
    Wiesława

22.01.2023 11:08

Tak to prawda Pani Iza jest super mało ma do powiedzenia Firma wypłacana Pozdrawiam

21.11.2022 13:18

Wyjedź na Święta z SENIOR HELP 24 i otrzymaj BONUS! Stawki do 2000 euro oraz dodatkowo świąteczno-noworoczny bonus! Wyjedź na okres Bożego Narodzenia i ciesz się dodatkowym bonusem. Jeśli zostaniesz na Nowy Rok oraz święto Trzech Króli bonus będzie jeszcze wyższy! O szczegóły zapytaj pod numerem: 22 122 80 01. Z SENIOR HELP 24 zawsze zyskujesz! •atrakcyjne wynagrodzenie oraz dodatkowe bonusy: ◦bonus świąteczny ◦bonus za polecenie Opiekunki ◦bonus za polecenie rodziny ◦bonus lojalnościowy •legalne zatrudnienie – ubezpieczenie polskie lub niemieckie •organizację wyjazdu i załatwienie formalności •opłacony transport •duży wybór sprawdzonych ofert •szybkie wyjazdy i elastyczne terminy •koordynatora w Polsce i w Niemczech •całodobowe wsparcie Infolinii 24/7

18.03.2022 09:08

26.09.2022 14:24

Pani Ewo, proszę czytać ze zrozumieniem i nie oczerniać naszej firmy. To nie my usuwamy, tylko administrator, i tylko tę część wpisu, która jest niezgodna z regulaminem.

21.11.2022 13:06

Proszę czytać ze zrozumieniem i nie oczerniać naszej firmy. To nie my usuwamy, tylko administrator, i tylko tę część wpisu, która jest niezgodna z regulaminem.

17.11.2022 19:01

Dan

18.11.2022 18:51

18 listopada to samo.Po interwencji jak zwykle do kierownika Pana Daniela przelew poszedł na Revolut bo podobno wrócił dziwnym trafem.Zawsze jakiś bałagan i trzeba się upominać.Fajnie,znów weekend i bez kasy.
    Dan

18.11.2022 19:15

Jest 18 listopada Dziwnym trafem mój przelew został cofnięty na Revolut i jeszcze raz wysłany.Jest weekend.Do tej pory było wszystko ok zawsze jakiś problem i niedopatrzenie musi być tak jak ostatni przelewteż musiałem interweniować.Mój kolega dostał 16 w nocy a u mnie cisza 18.
    Monika

14.06.2022 16:25

Fajna firma, super kontakt. Zlecenia u nich są różne ale osoby na miejscu w Niemczech bardzo starają się pomóc w każdej sytuacji. Firma godna polecenia.
    Agnieszka

11.10.2022 13:58

Firma mnie (usunięte przez administratora) nie wypłacając pieniędzy... Pojechałam na zlecenie na którym nic nie pasowało do przedstawionej przez koordynatorkę oferty pracy.. Język niemiecki znam bardzo słabo i nie mogę dźwigać a Pan, którym się miałam opiekować był wysoki i ciężki oprócz tego jeździł na wózku lub przy rolatorze. Sam nie mógł wstać i nie robił przy sobie nic. Rodzina nie mogła się porozumieć ze mną z powodu znikomej znajomości języka niemieckiego. Po ok 4 dniach rozchorowałam się, bo mam POCHP i córka zrobiła mi test na koronawirusa. Dziwne jest to, że test pokazywał że nie mam corony a po dwóch godzinach był już dodatni. Koordynatorka nie pozwoliła mi informować o tym fakcie nikogo i następnego dnia miałam wracać do Polski. Ja będąc chora i niby mając koronawirusa jechałam jednym busem z innymi ludźmi. Miałam otrzymać za te parę dni wynagrodzenie i nie otrzymałam a firma na moje emaile nawet nie raczyła odpowiedzieć. Wszystko to było dziwne a jak nie okazało to ja nie miałam nawet ubezpieczenia i dlatego szybko mnie wysłano z powrotem do Polski. Nie polecam nikomu tej firmy, która (usunięte przez administratora) i nie ubezpiecza w razie choroby.
    aha

14.10.2022 20:48

z tego co pani pisze wynika, ze pani stan zdrowia w ogole nie pozwala na zajmowanie sie chorymi, niepelnosprawnymi ludzmi. pewnie dlatego firma tak zrobila z pania jak zrobila...

23.11.2021 09:04

Czy w Seniorhelp24 Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?

04.10.2022 15:52

Oba przelewy są w euro.
    ciekawa

05.10.2022 10:46

aha, czyli rozbite na poczatek i koniec miesiaca? a gdzie panstwo macie nr komorkowy? bo wszedzie tylko nr stacjonarny na Warszawe...
    Teresa59

12.08.2022 15:50

Fajna firma. Miałam kłopoty z rodziną i koordynator pan Uwe zajol się wszystkim . Reakcja była natychmiastowa ! Trzeba tylko zadzwonić do koordynatorki, jka jest jakiś problem. Pracuje 2 lata, to wiem, że nie zostawią człowieka na lodzie.
    Bożena

16.08.2022 10:00

Jak to, ile kosztowało? Mnie nic, ważne, że efekt był.

05.09.2022 16:58

Pani Bożeno, rodzina daje pieniądze, a opiekunka robi za to zakupy. Tu nie ma żadnych rozliczeń z firmą. :)

13.08.2022 10:55

Na jakie wynagrodzenie można liczyć w firmie Seniorhelp24 Sp. z o.o.? 30 lipca na portalu GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Opiekun Osób Starszych. Ktoś z Was aplikował?
    Zdziśka

15.08.2022 23:28

No przecież w ogłoszeniach zawsze jest stawka.

Kontakt - Seniorhelp24 Sp. z o.o.

Ul Telefoniczna 23 N/8 91-728 Łódź

Branże: Pomoc społeczna

14.04.2022 18:26

20.04.2022 12:35

Skoro od ponad miesiąca nie możesz znaleźć szteli, to może coś z tobą nie tak...
    Baśka C. Radom

24.03.2022 13:30

A ja polecam firmę. Jak miałam kovida, to naprawde sie mną zajeli, chociaz rodzina miala wszystko w(usunięte przez administratora) Przywozili mi zakupy, miałam wszystko, co trzeba.

04.03.2022 09:58

Czy w Seniorhelp24 Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    SeniorHelp24

04.03.2022 10:54

Nasi pracownicy otrzymują bonusy, np. świąteczne, a ponadto mamy cały system premiowania. Po szczegóły zapraszamy do kontaktu pod numerem 221228001. :)
    Doświadczona.

16.11.2021 13:48

Firma nie jest zła, w miarę interesuje się pracownikami i raczej jest z nią dobry kontakt. Niestety ma problemy z płatnościami, nie wiem czy opiekunki potrafią sobie wyliczyć wynagrodzenia ale w moim przypadku za każdym razem przez ponad rok brakowało kilkunastu lub kilkudziesięciu euro. Po rozmowie z koordynatorem zawsze to samo tłumaczenie że księgowa się pomyliła i że wyślą wyrównanie. Na wyrównanie trzeba czekać do następnego miesiąca a i tak nie potrafią rozliczyć się ostatecznie tylko znowu coś brakuje, mam już tego dosyć żeby prosić się o własne pieniądze i pilnować czy dobrze wyliczyli. Termin przelewu do 15 każdego miesiąca, ale trzeba czekać do wieczora albo do następnego dnia. Wiem że osoby podopieczne rozliczają się z firmą na początku miesiąca a firma nie potrafi na czas się rozliczyć tylko czeka do ostatniej chwili. Ogólnie trudno polecić lub nie ale pamiętajcie żeby samej sobie wyliczyć wynagrodzenie i kontrolować Panią księgową.
    Też doświadczona

18.02.2022 13:40

Nie wiem, dlaczego miałaś takie problemy. Ja wyjeżdzam z nimi od roku i sprawdzam każdą wypłate. Jak na razie zawsze sie zgadzało.
    Grażyna z Bieżunia

03.02.2022 14:02

Spoko firma, jestem już na trzeciej szteli z nimi i na razie faktycznie się starają.
    Zdzisława_P.

24.01.2022 13:35

Ja jeżdżę z nimi od roku i naprawde są spoko. Na szteli wszystko sie zgadzało z opisem, wypłacili tyle, ile mówili. I mają fajnych koordynatorów, którzy przyjeżdżają, jak dojeżdżam na stelę. Ale najlepsza i tak jest pani Magda z Wrocławia, super konkretna babeczka.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seniorhelp24?

Halinka

20.11.2021 18:26

Przeszłam do nich, bo mi koleżanka poleciła. I faktycznie mają sprawdzone oferty, koordynatorzy przyjeżdżają na stelę, jak trzeba coś pomóc, a i pieniązki mam na koncie w terminie. Jak dla mnie w sam raz.
    Kama

21.12.2021 18:44

A można umówić się z nimi na wypłaty tygodniówki czy pensje są raczej rozbite na dwie części? (w zależności kiedy się wyjedzie) oraz czy mozna wyjechac na dłużej niż miesiąc i być tam np pół roku jednorazowo?
    Halinka

19.01.2022 16:54

Wyłata raz w miesiacu, 2 przelewy. Mają tez stelki na. długo, tylko musisz powiedzieć babeczce przy rekrutacji że taką chcesz.. ;)
    Dama Kameliowa

19.01.2022 16:52

Ogolnie w porządku, na 4 wyjazdy trafiła sie jedna mina, ale to raczej standart w kazdej firmie.
    Ela1957

08.10.2021 10:19

Stawki mają przyzwoite, chociaż powyżej 2000 nie przeskoczą, ale płacą na czas i faktycznie jest z nimi kontakt przez cały czas.
    Dana

21.09.2021 11:30

Bylam z nimi i trafilam na rodzinę, ktora ciągle "zapominała" o kasie na jedzenie, firma z nimi poozmawiała, ale nic się nie poprawiało i wtedy koordynatorka od nich pani Kasia przyjechała i tak nagadała córce, że problemy od razu się skończyły. Wiecie, zawsze mozna trafić na jakąś problemowa rodzinę, ale najważneijsze, że firma zachowała sie jak trzeba.
    Janina

30.08.2021 10:37

Firma naprawdę spoko. A pracowałam już w 2 innych i nie było różowo. Tu wypłata jest zawsze na czas. A koordynatorka pani Iza jest po prostu super!
    Anna z Wrocławia

02.08.2021 07:22

Współpraca z SeniorHelp24 to był strzał w dziesiątkę. Ta firma daje mi poczucie bezpieczeństwa, bo jest to praca legalna, a każdy wyjazd jest sprawdzony. W umowie przedstawione wszystkie warunkami, a w razie wątpliwości mogę zawsze liczyć na pracowników SeniorHelp24. We wcześniejszych firmach nie miałam nigdzie takiego dobrego koordynatora jak pan Mateusz.
    Kryśka z Gliwic

05.07.2021 08:48

Ja z nimi byłam w wakacje rok temu i chyba teraz też pojade. Stawki mają całkiem niezłe, ale najlepsze, ze cie nie olewają po przyjeździe jak inne firmy.
    Kasia P.

17.04.2021 09:34

Mają dobre stawki i sprawdzone oferty, a jak się coś dzieje na steli, to przyjeżdża polskojęzyczna koordynatorka.
    Asia

13.05.2021 12:01

Tylko jedna opinia .....chyba malo popularna firma.

Zostaw merytoryczną opinię o Seniorhelp24 Sp. z o.o.