20.09.2022 13:07
Czy często Skalium Sp. z o.o. poszukuje kogoś na stanowisko asystent sprzedaży? Ile osób tam pracuje?
Skalium
22.09.2022 09:59
Aktualne ogłoszenia Skalium są dostępne na pracuj.pl oraz OLX. Obecnie aktywnie poszukujemy współpracowników do naszego nowego oddziału w Bydgoszczy - chętnie osoby zapraszamy do zaaplikowania :)
Bartosz
31.07.2022 09:55
Odradzam! W kampanii google ads przez 4 miesiące miałem chyba z 80 telefonów pomyłek tj. Klienci chcieli dodzwonic sie do innych podmiotów, a nie do mnie. Za każde połączenie płaciłem. Pani że Skalium usilnie próbowała mi wmówić, że to nie ich wina. Zmieniłem firmę i powiedzieli mi, że to była wina Skalium. Nowa firma w przeciągu 3 dni naprawiła mi to (usunięte przez administratora) tzn dokonali wykluczeń. Skalium jak się nie znacie na robocie to się za nią nie zabierajcie !!!
Mario
22.09.2022 09:44
Pierwszy kontakt bardzo obiecujący. Bartosz napisz do mnie [email protected]
Ulrik
21.09.2022 15:13
Kawał dobrego z moją kampanią zrobili - zwraca się i na siebie zarabia.
Bartek
31.08.2022 10:31
Z minusów: Praca z klientem, nie każdemu to odpowiada
Z plusów: Dobra lokalizacja biura, dobra ekipa, ciekawy produkt
Ogólnie jako miejsce do pracy to jak najbardziej godne polecenia.
Pracuje
19.09.2022 15:20
Mi pasuje i mogę polecić. Nie dla każdego, ale jak chcesz pracować to będziesz zadowolony.
Ana
31.08.2022 10:35
Firma rozwijającą się - jeżeli ktoś myśli o pracy tutaj to to dobry moment. Łatwiej wybić się wyżej.
Pracuje
19.09.2022 15:19
Polecam, jest ok!
Jarek
16.09.2022 14:21
Polecam, skuteczni i z dobrym nastawieniem do klienta, pozdrawiam ????
Ogromny plus za profesjonalne podejście i podwojenie Roasu kampanii (w porównaniu z poprzednią agencją). Dobry kontakt, widać, że sporo czasu poświęcona na optymalizacji kampanii. Polecam i pozdrawiam :)
Radek
10.09.2022 23:10
Ostatnie 8 miesięcy - współpraca na naprawdę dobrym poziomie, polecam!
Ola
02.09.2022 21:27
Jakiś czas temu zastanawiałam się czy w ogóle rozpoczynać współprace w tej firmie. Opinie tutaj prawie mnie do tego zniechęciły, ale postawiłam na swoim i spróbowałam. Pracuje tutaj od dwóch miesięcy i jest naprawę ok. Fajne biuro, atmosfera i do tego spoko zarobki. Cieszę się, ze odważyłam się spróbować.
Ola
04.09.2022 19:50
Pracuję w dziale handlowym i utaj na start masz 3500 na rękę a po okresie próbnym jest też system prowizyjny więc pod kątem zarobków nie ma na co narzekać.
Dariusz Tomczyk
29.08.2022 14:50
Ostrzegam przed tą firmą wszystkich potencjalnych klientów. Firma działa jak sekta i tak jak sektę obchodzi ją tylko zysk, dobro zleceniodawcy jest nieistotne.
Kampanie nie są prowadzone rzetelnie. Firma żąda zapłaty za okresy w których kampanii nie prowadzi .
Konsultanci nie biorą pod uwagę sugestii klienta i prowadzą kampanie w temacie im obcym na własnych zasadach nie mając pojęcia w temacie sprzedaży.
Wglądu do prowadzonych działań nie ma lub jest utrudniany.
Po kilku miesiącach efektów ZERO , za to po wymówieniu mnóstwo nieprzyjemnych telefonów .
STANOWCZO ODRADZAM i OSTRZEGAM !
Dariusz Tomczyk
Były Klient
30.08.2022 16:26
Jako były klient zgadzam się ze wszystkim. Jak najdalej od tej firmy
Skalium
01.09.2022 15:08
Panie Dariuszu,
próbowaliśmy wyjaśnić telefonicznie wszystkie kwestie związane z naszą współpracą. Nie mamy jednak takich możliwości ze względu na to, że w ostatnim czasie nastawienie Pana do współpracy jest bardzo wrogie. Warto podkreślić opinii publicznej, że dzwoniąc do Pana w ostatnim czasie słyszymy tylko obrazy kierowane w naszą stronę i rozłączenie połączenia.
W naszej współpracy już na początku z Pana strony widoczne były problemy z realizacją umowy. Dewizą naszej firmy we współpracach z naszymi Partnerami jest hasło "jak mogę pomóc?". Na początku współpracy sam miał Pan okazję się o tym przekonać gdzie całkowicie bez dodatkowych kosztów zdecydowaliśmy się na promocje innej strony internetowej, aniżeli tej o której rozmawialiśmy. Dla dobra współpracy pomagaliśmy także Panu rozwiązać problemy występujące z kodami źródłowymi na stronie w przypadku wgrania certyfikatu SSL. Pomagaliśmy Panu także odzyskać dostęp do Pana wizytówki Google Moja Firma (mieliśmy ją także zoptymalizować). Nie odebrał Pan jednak kodu weryfikacyjnego, który był wysłany na Pana adres - niestety nie uwzględnił Pan tej informacji w swojej opinii. Wspomina Pan jednak o "konsultantach", którzy nie słuchają Klientów. Proszę zauważyć, że wszystko co było dla Pana realizowane poza umową wynikało z troski Opiekuna, aby zrealizować jak najlepszą usługę.
Napisał Pan o nierzetelnie prowadzonych kampaniach, a w rozmowie sam Pan w stwierdził, że problem nie leżał w kampanii, którą przygotowaliśmy dla Pana tylko w stronie internetowej, która posiadała liczne błędy. Potwierdził to także wynik audytu, który zrobiliśmy dla Pana w warunkach niestandardowych - dla dobra naszej współpracy. Miało to miejsce 15 lutego.
Nazywa Pan nas sektą, a to Pan oczekuje od nas złamania postanowień umowy, aby otrzymać korzyści finansowe dla siebie. Pisze Pan o nieprzyjemnych telefonach, a to niestety Pan nas obraża i rozłącza się, nie dając nam dojść do głosu. Wszystkie faktury, które Pan otrzymał są zgodne z naszą współpracą oraz umową, którą świadomie Pan zaakceptował. Pana opinia w żaden sposób nie odzwierciedla rzeczywistości oraz warunków naszej współpracy.
Podsumowując - wystawiona opinia nie przedstawia stanu faktycznego, proszę nie przekłamywać rzeczywistości. W przypadku braku usunięcia opinii oraz wystawiania dodatkowych opinii, które negatywnie wpływać będą na wizerunek naszej firmy sprawa zostanie skierowana do odpowiednich instytucji. Wskazane przez Pana słowa traktujemy jako zniesławienie.
01.09.2022 12:42
Polecam, kampania się "spina" na niezłym poziomie, z obsługą problemów brak - duży plus za supervisora, dobrze, że o kampanii można porozmawiać z kimś spoza obsługi klienta.
Sobi
30.07.2022 20:48
Niestety pełna amatorka, każde decyzja błędna, uczą się za pieniądze klienta :/ szkoda
06.05.2022 18:34
paweł
01.07.2022 10:36
zgadza sie nacięgacze i (usunięte przez administratora)
14.04.2022 08:00
Asystent AI
Szukam aktualnych pracowników których można zapytać odnośnie miejsca zatrudnienia w Skalium Sp. z o.o.. Czy pracodawca finansuje szkolenia? Czy spotkanie rekrutacyjne jest stacjonarne? Czy firma gwarantuje awanse? Dziękuje szczerze za pomoc.
27.05.2022 09:01
Szkolenia zapewniane są przez pracodawcę i z reguły odbywają się na miejscu w firmie. Rozmowę rekrutacyjną miałem stacjonarnie w toruńskim oddziale. A co do awansów to cięzko mi powiedzieć bo niedawno rozpocząłem współpracę, ale patrząc na osoby z mojego teamu widzę, że można się rozwijać. Mam nadzieję, że trochę pomogłem :D
Zostaw merytoryczną opinię o Skalium Sp. z o.o.