praca w tej firmie to opcja tylko dla osób, które nie muszą się same utrzymać. Nie ma realnej możliwości pełnego etatu, godziny są przydzielane losowo, więc raz pracujesz dużo, a raz prawie wcale. Przez to zarobki są niestabilne i ciężko na tym polegać.
Benefity praktycznie nie istnieją. niby pracownik dostaje 50% zniżki na masaż, ale w rzeczywistości klient na promocji płaci tylko około 15 zł więcej... trudno to traktować jako jakąkolwiek realną korzysść
warunki pracy są słabe. Niewygodne krzesła, długie godziny siedzenia - odbija się to na zdrowiu, a firma nie reaguje.
Masażyści są przeciążeni. Praca 6 dni w tygodniu, długie zmiany 11:30-21 i za dużo obowiązków. Potem zdziwienie, że pojawiają się gorsze opinie, ale przy takim zmęczeniu trudno oczekiwać wysokiej jakości. W ssalonach masazystki śpia w pokoju w salonie na materacach co moim zdaniem jest nie dopuszczalne!!
Pani Sylwia wielka królowa szefowa swiata, jak i jej córeczka ,,menadżer” Zuzanna tego całego cyrku to dwie wredne *****.
Do tego dochodzą poważne!!! wątpliwości dotyczące kwestii formalnych, jak brak odprowadzanych składek u pracownika bez jego wiedzy.
Jedna masazystka dowiedziała sie ze zmienili jej umowę bez jej wiedzy. Masażystom dają połowę wypłaty pod stołem!!
A dodatkowo jakby to było mało są tak skąpi na kase, że karzą masażystom prać prześcieradła i ręczniki po kilku klientach! Nie są zmieniane po każdym kliencie bo przecież by było za dużo prania i zużycia wody a co za tym idzie = wieksze opłaty 🙂 Brak higieny totalny!
Widać też podejście firmy do pieniędzy. Oszczędzanie na wszystkim, nawet kosztem pracowników i warunków pracy.
Recepcja i masażyści utrzymują ten biznes, ale nie są traktowani jak jego fundament.
Podsumowując, brak stabilności, brak realnych benefitów, słabe warunki pracy i bardzo wątpliwe podejście do pracowników.