Pracowałam w salonie jako menager ponad rok i nikomu nie polecam tam pracy , regionalny kierownik(usunięte przez administratora) jest totalnie osobą- nie na tym stanowisku , buntuje , nagaduje jednemu na drugiego , jest fałszywa i w niczym nie potrafi pomóc, dodatkowo niestety menager w tej firmie jedyne co robi to cofa się w rozwoju . Przyjętą byłam przez innego menagera regionalnego , który podejście do pracy miał zupełnie inne , aż chciało się osiągać wyniki , (usunięte przez administratora) niestety demotywuje do pracy . A i jeszcze jedna rada , jeśli chcesz zrezygnować, bo tak jak to (usunięte przez administratora) określiłam, nie widzę dalszej współpracy z moim kierownikiem regionalnym zostalam oszukana i premii nie zobaczyłam, mimo że salon w całym roku zrobił przyrost o 30 procent, więc tak na przyszłość Tu nie ma co być szczerym , chcesz odejść, odejdź z dnia na dzień po przepracowany miesiącu, gdy dostaniesz dane do faktury , inaczej mimo że salon robi ponad normę zostaniesz z sama podstawą