Stadler Środa

• Olszewo
  • Słupia Wielka
  • Chwałkowo

3. Opinie o pracodawcach Środa Wielkopolska
  5. Opinie o Stadler Środa Sp. z o.o.

Opinie o Stadler Środa Środa Wielkopolska

Nie przegap nowości o Stadler Środa Sp. z o.o.!

05.12.2021 07:12

Nie polecam tej firmy i cieszę się, że nie muszę już w tej firmie dłużej pracować. :) Z takim podejściem do pracownika to zawsze będziecie mieli braki w personelu. Pozdrawiam serdecznie.
    Jankowicka

30.09.2021 09:05

Kierownik zmieniony niestety zostały jeszcze bardzo toksyczne osoby ,pracownicy . Brak wychowania i muzgu . Bardzo natrętni i niesympatyczni terroryzuja swoim zachowaniem innych .
    Spawacz127

29.09.2021 17:01

Dajcie mi władze to zrobię pozadek.Zarząd do zwolnienia kierownicy do zwolnienia i brygadziście na bruk . Podwyżki to jakaś kpina .
    pracownik33

22.09.2021 22:37

Robota cieszka na lakierni ale mozna zarobic w nadgodzinach tutaj przynajmniej placa 100 i nie oszukuja. KK prosty koleś (usunięte przez administratora).Duzo sie takich zwolnilo. Jeszcze sie zwolnia a jak zostaniemy to kase musza podniesc ,prezes objecales
    brygadier

24.09.2021 11:44

To spróbuj zostać brygadzista albo może ty prezesem - taki mądry jesteś . Tutaj się łatwo pluje .Jest ci zle to droga wolna -knioh jugema i inne czekają na ciebie. Może wtedy przestaniesz pieprzyć . Pracowałeś w tych firmach - ja tak . Nigdy więcej .
    Bohun

24.09.2021 18:52

Pan brygardier bez tych co non stop oczernia i (usunięte przez administratora) ze jak się nie podoba to wypad ciekawe co by zrobił jak by sobie wszyscy wzięli do serduszka te słowa i zrobili by wypad ;) grzecznie na kolankach by błagał i przepraszał

06.09.2021 10:30

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Stadler sp. z o.o.?

21.09.2021 21:52

W tej firmie nie istnieje pojęcie dobrą atmosfera. Jeśli pracownicy taka starają się stworzyć, szybko są tlamszeni i sprowadzani do parteru. Tu masz chodzić zły, bez jakichkolwiek oznak dobrego humoru. Masz po prostu czuć że dla władz jesteś nikim. Zwykłym numerkiem.
    info

06.08.2021 22:49

Chciałbym zapytać starszych pracowników , jak wygląda ogólnie praca w firmie Stadler ? . Jaka jest atmosfera , i możliwości zarobkowe , czy porozumienie kierownik-pracownik jest na normalnym poziomie ? Oraz czy Brygadziści są w porządku i idzie się z nimi dogadać ? Oraz czy ogólnie jako nowy pracownik da radę zawiązać nić porozumienia z innymi współpracownikami ?

24.05.2021 11:23

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Stadler sp. z o.o.?
    Latino

28.05.2021 22:17

Przeczytaj komentarze tam wszystko jest napisane w stu procentach zgodne z prawdą.
    Zenek

08.05.2021 23:32

Firma w której jak nie spawasz bardzo szybko to nie masz szans. Musisz spawać szybko nie robić przerwy nie oglądać się bo jest teraz tylu brygadzistów że napewno ktoś cię zauważy że się rozglądasz . Ogólnie wieczne pretensje że mało obrażanie wyzywanie pracowników no brygadziści w tej firmie to delikatnie mówiąc ludzie bez kultury (usunięte przez administratora) i nic więcej.

26.03.2021 13:10

Panowie jakie są zarobki na lakierni? Planuje wysłać CV ale z komentarzy niżej brakuje mi chęci jak czytam...
    Wlkp

29.03.2021 15:43

Szukaj innej pracy bo stadler nie jest dobrym wyborem, poczytaj trochę komentarzy i wyciągnij wnioski, tym bardziej na lakierni, Ukraińcy nawet uciekają z tej firmy...

Kontakt - Stadler Środa Sp. z o.o.

Brodowska 38C 63-000 Środa Wielkopolska

Branża główna: Transport kolejowy i szynowy

InstagramIcon
    S1N2S3L4

17.02.2021 11:13

Stanowczo odradzam pracy w tej firmie, kadra kierownicza oraz zarząd zapomnieli kto na nich pracuje!!! Zero szacunku do pracowników co skutkuje lawiną odejść dobrych fachowców.
    Bronek

13.02.2021 20:27

Totalna paranoja co się dzieje w tej firmie, czy ktoś może zrozumieć że na spawalni jest obecnie koło 40 spawaczy max na dwóch zmianach a brygadzistów 8. Kto ma na tych nygusow zarobić a potem godzin nie ma. Na tyle osób wystarczy maksymalnie 2 brygadzistów na zmianę, tylko te nygusy nic nie potrafią no więc godzin brakuje ale tego nikt nie widzi . Więc weźcie się za robotę albo (usunięte przez administratora) nie trujcie.
    Spawacz

03.10.2020 18:58

Co dalej ze Stadlerem w Zagórowie ?
    Ktos

24.08.2020 14:33

Mam pytanie czy firma rekrutuje na stanowisko magazynier?
    Spawalnik

13.08.2020 09:43

Jaka jest atmosfera i zarobki w dziale nadzoru spawalniczego ? Jakie badania NDT są prowadzone w firmie ?
    Rambo

24.07.2020 08:18

Na rozmowie obiecane złote góry a przelew na konto porażka (usunięte przez administratora)daje premie według jego uznania jak nie ma humoru to nie ma premi.
    Michał

24.05.2020 17:27

Firma dobrze radzi sobie, cały czas się rozwija jedynie aktualna sytuacja budzi pewien niepokój ,ale to niestety wszyscy się denerwują.
    Dawid

13.07.2020 11:20

Witam, Co masz na myśli, sytuacja budzi pewien niepokój? Czym wszyscy się denerwują? Możesz rozwinąć swoją wypowiedz, zastanawiam się nad przyjęciem do pracy jako spawacz. Mam kilka ofert, dlatego też jakbyś wyjaśnij ta „sytuacje” byłbym wdzięczny.
    Spawacz

02.03.2020 18:10

Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda praca w Zagórowie ? Chciałbym się tam zatrudnić, ale słyszałem, że nie mają tam za dużo pracy i będą z powrotem wracać do Środy. Wynajmują halę i nie wiadomo jak długo będą pracować w Zagórowie.
    Lakiernik

18.02.2020 14:57

Witam. Zastanawiamm sie za złożeniem papierów. Ile dostane na początek jesli chodzi o lakiernika.
    Nikodem

07.01.2020 00:36

Witam. Jakie zarobki jako lakiernik na starcie ?????

Zostaw merytoryczną opinię o Stadler Środa Sp. z o.o.