Gościu jest nie wypłacalny siedzi mi 10k jeżeli ktoś ma z nim kontakt poprosiłbym.
Oczywiście ,że miałem numer z wiadomych przyczyn nie można się dodzwonić. Po prostu zmieniają numery ,częściej niż skarpetki.
Zwykła faja, (usunięte przez administratora) i alkoholik, nie wypłaca pieniędzy. Kategorycznie odradzam. Daje umowę niemiecką, ale jej nigdzie nie zgłasza. Prędzej czy później w zębach przyniesiesz pieniądze których nie zapłaciłeś!
Daje umowę do podpisania, ale nie zgłasza jej nigdzie, zwykły (usunięte przez administratora)
Łukasz Henke z Głogowa, ktory zajmuje sie montazem okien w niemczech jest osobą nieodpowiedzialną, nie wypłacał wypłat, ciągle szukał wymówki a jak juz wypłacał to zaliczki. A mówił że co 2 tyg będzie cała wypłata. Udaje bogacza, chodzi na sylwestry za 7 koła a pracownikom nie wypłacał. Nie potrafił ogarnąć podstawowych spraw, takich jak nocleg i terminowe wypłaty. Do dzisiaj wisi mi 6 tyś. Wysyłał ludzi do Niemiec dając im busa ale nie dając adresu kwatery. Pracownicy jechali w czarno. Ogólnie to odradzam Wam pracy u niego bo jest to (usunięte przez administratora) przed rozpoczęciem pracy u niego lepiej poczytać opinie i rejestr długów. Tak wgl to u niego w firmie jest bardzo szybka rotacja, czyli pracownicy przychodzą i odchodzą jak się dowiedzą jaki on jest. Na plus jest to że daje umowe o pracę xd.
Takimi ludźmi się powinni zająć a nie robią aferę wokół mnie, takich ludzi w Ciborzu przyjmują jak ten gości przed tym nie idzie się zaszczepić
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w ANHE Anna Henke?
Tak wygląda że jesteś narażony na spore koszty facet jest alkoholikiem dojechałem do Niemiec na własny koszt własnym autem z własnym paliwem bo cały czas mówił że miał wypadek i leży w szpitalu na miejscu udawał milionera a hotel był jak nora co się później okazało był wynajęty na jeden dzień najpierw się najadł jedzenia które przywieźliśmy i pożyczył kasę jak to mówił do jutra wyjmę z bankomatu to oddam na drugi dzień pojechaliśmy montować okna facet który zlecił pracę wysłał go po narzędzia i dał busa który był wyposażony we wszystko co się okazało zostawił nas na budowie a sam się napił i spał w busie na polu kupa w stydy kupa kosztów brak noclegu i pracy tak to wygląda w ogłoszeniu podaje się jako Łukasz omijać go z daleka bo obiecuję złote góry a to zwykły żul
POTWIERDZAM TA OPINIE JAK MOZNA PROSZE O JAKIS KONTAKT Z PANEM
Niepokojące są te informacje. Trudno jest znaleźć informacje o firmie, o co chodzi?
Anna Henke to oszustka. Nikomu nie zapłaciła, ludzie wracali z pracy przez konsulat. Nic z tą zakłamaną osobą nie róbcie bo i tak dostaniecie 000.(usunięte przez administratora)

Jak się pracuje w Anhe Anna Henke?
+Zobacz opinie na temat firmy Anhe Anna Henke tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.