Firma pomimo rejestracji w Kąkolówce ma biuro z magazynem w Rzeszowie. Jeśli chodzi o moją pracę w firmie to z całą pewnością mogę napisać że to najlepsza praca jaką miałem. Od samego początku miałem dobre przeczucie bo już sama rozmowa o prace była rzeczowa, bez głupich pytań rodem z korporacyjnych rekrutacji, żadnych czerwonych flag. Szybka decyzja po rekrutacji, pomimo że trwała wtedy pandemia i generalnie ciężko było o jakąkolwiek pracę, dostałem to! Od właściciela jak i powstającego wtedy jeszcze zespołu otrzymałem pełne wsparcie we wdrożeniu, mogłem rozwijać skrzydła, szybko w zespole jak i w relacjach z właścicielem skróciliśmy dystanse, przeszliśmy na Ty i zaczęliśmy po prostu realizować wspólnie założone cele bez zbędnych konwenansów. Brak problemów z urlopami, wcześniejszym wyjściem w celu załatwienia czegoś ważnego. Przynajmniej raz w roku impreza firmowa. Właściciel ma ogromną wiedzę na różne tematy technologiczne, rynkowe, ogólnie można stwierdzić że to osoba z otwartym umysłem, dlatego sytuacje zakrawające o (usunięte przez administratora) lub inne popularne u polskich pracodawców zagrywki tutaj nie będą miały miejsca. Firma ma zapisany luzz w DNA, nie trzeba się spinać o bzdety, ale praca musi być wykonana więc jeśli sytuacja tego wymaga, mamy sezon etc. to trzeba trochę więcej z siebie dać, trzeba realizować cele i nie ma czasu na bimbanie, ale jeśli praca jest zrobiona to możesz wracać do domu wcześniej i nie musisz zostawać do końca na siłę. Podsumowując firma ma po prostu ludzkie podejście do pracownika. Czytam swoje wypociny i widzę że "internety" pomyślą że jest to jakaś autoreklama, a tu was zaskoczę bo naprawdę tak myślę. To jest po prostu normalna praca u normalnego pracodawcy, szkoda że w dzisiejszych czasach to taka rzadkość. Z właścicielem również po zmianie pracy mam dobre relacje i w pewnych aspektach kontynuujemy współpracę.