Witam.Osoby bez żadnego doświadczenia przy produkcji maja szanse na zatrudnienie w Państwa firmie?
Jestem bardzo rozczarowana poziomem jaki prezentuje firma. Pani, która umawia na rozmowę rekrutacyjną, myli termin spotkania, proszą o telefon, nie odbierają. W ogłoszeniu inne warunki zatrudnienia niż w rzeczywistości - premia sprzedażowa okazuje się premią uznaniową, druga umowa na czas nieokreślony jest jednak umową na czas określony. Po informacji, że warunki zatrudnienia mają być przesłane na maila, przestają się odzywać. Z takim podejściem do kandydatów, mogą długo szukać.
Kiedy ta rozmowa miała miejsce, że masz pewność o tym, że na bank feedbacku już nie będzie? Ciekawa też jestem z kim była ta rozmowa przeprowadzana, mają jakiś większy dział z HR u siebie?
Typowy „ zakład pracy” Ciągle poganianie pracownika, norma rośnie z miesiąca na miesiąc- premia dopiero przy przekroczeniu normy, przerwa w pracy 15 min co do sekundy. Jesli popełni się nieświadomy błąd przy montażu- zostajesz za darmo 2-3 h żeby go naprawić.
Feedback w sumie to był. Dostałam od nich konkretną ofertę zatrudnienia i termin od kiedy mam zacząć pracę. Jednak brak słowności i mało poważne podejście dało do myślenia. Dlatego mieli przesłać warunki zatrudnienia mailowo, żebym się czuła bezpiecznie zmieniając pracę. Po tygodniu czekania, postanowiłam zadzwonić i się przypomnieć - przestali odbierać telefony. Nawet jeśli się rozmyślili, wypada z szacunku odebrać telefon i powiedzieć, że jednak coś się zmieniło, mają kogoś za mniejszą pensję i nikt nie miałby pretensji. Z takim podejściem się jeszcze nie spotkałam, a miałam już w życiu sporo rozmów w kilku miastach w Polsce.
Ta pani nie nadaje się do rozmowy z ludźmi. Brak kompetencji i obycia. Nie polecam. Podobno premie także ucinają za wszystko.
To prawda. Premii regulaminowej czy od sprzedaż już nie można tak łatwo uciąć jak uznaniowej. Tylko szkoda, że w ogłoszeniu wpisują inny rodzaj premii niż w rzeczywistości oferują.
możliwe że później je wprowadzają i po prostu świeżakom tak na start nie oferują? rotacja od tych niższych stanowisk wysoka jest?
Chciałbym pracować jako Specjalista ds. Obsługi Klienta w mieście Mikołów. Czy rzeczywiście można zarobić 5800 PLN? W jakich firmach?
Dzień dobry, w ogłoszeniu na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta w mieście Mikołów jest mowa o wynagrodzeniu w wysokości 4000 zł brutto, skąd takie informacje?
Witam, co prawda nie możemy z mężem znaleźć żadnego ogłoszenia ale zawsze warto zapytać, tym bardziej, że mąż uparł się, że będzie próbował. Jak jest z zatrudnieniem w tej firmie? Czy jako montażysta można dostać umowę o pracę na czas nieokreślony? Jakie są zarobki i atmosfera pracy? Pomoże ktoś?
Witaj Jolanta, obecnie rozpoczynamy rekrutację na stanowisko osoby obsługującej giętarkę do blachy oraz narzędziowca, być może Twój mąż jest odpowiednim kandydatem na jedno z tych miejsc pracy. Oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę ze stałym miesięcznym wynagrodzeniem oraz atrakcyjnym systemem premiowania. Mamy również do zaproponowania możliwość korzystania z benefitu w postaci karty MultiSport. Zachęcam do śledzenia zakładki Kariera na naszej stronie www.letniskowo.pl, gdzie pojawiają się informacje o aktualnych ofertach pracy w naszej firmie oraz na portalu ogłoszeniowym olx lub pracuj.pl.
Ja zajrzałam na stronę i widzę, że nie podajecie nawet widełek ogłoszeń w ofertach. Tutaj też wspominacie tylko o stałym wynagrodzeniu, można poznać chociaż widełki?
Czy w Letniskowo.Pl Sp. z o.o. obowiązuje nienormowany czas pracy? Czy Księgowa umożliwia pracę zdalną? Jest ogłoszenie z 13 grudnia na Pracuj.pl.
Aktualnie nie poszukujemy księgowych. Praca księgowej jest pracą w trybie stacjonarnym w biurze.
A długo trwa wdrożenie po zatrudnieniu? Jest jakieś szkolenie czy ktoś po prostu uczy już na stanowisku? :)
Każdy zatrudniany pracownik przechodzi instruktaż stanowiskowy. Okres wdrożenia się to kwestia indywidualna danej osoby, zależny od zajmowanego stanowiska, który może wynieść np. ok miesiąca. W trakcie trwania zatrudnienia pracownik ma także możliwość korzystania z bezpłatnych szkoleń wewnętrznych jak i zewnętrznych podwyższających jego kwalifikacje zawodowe.
Jak dla mnie jest Ok zarobki zgodne z umową . Premie miesiąc w miesiąc . Nie ma ściemy ze jest kryzys. Firma zapewnia pracę do tego dofinansowanie urlopu jakieś pieniądze na święta itp. W porównaniu z innymi w regionie nie ma na co narzekać .
widziałam wzmiankę o pieniążkach na święta, jest szansa na dookreślenie tegorocznej kwoty? I te premie skoro tak miesiąc z miesiąc wpadają to można prosić o jakiś przykład do ich zobrazowania? Fajnie jest mieć po prostu jakieś wstępne wyobrażenie
Weronika premie mają charakter uznaniowy, a dwa razy do roku pracownicy otrzymują świadczenie świąteczne z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
Pracownicy coraz częściej oczekują od pracodawców zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w Letniskowo.Pl Sp. z o.o.? Chodzi o pracę jako Księgowa, takie ogłoszenie jest na Pracuj.pl 13 grudnia.
Czy w firmie Letniskowo.Pl Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
Tak, dbamy o to, aby pracownicy rozwijali się oraz nabywali nowe kwalifikacje. Dobrze wykształcony personel pracowniczy i wyszkoleni specjaliści to gwarancja świadczenia najwyższej jakości usług oraz zapewnienie bezpieczeństwa pracy. Stawiamy na rozwój zawodowy kadry pracowniczej, ponieważ wpływa to pozytywnie na funkcjonowanie firmy na rynku, gdyż to pracownicy stanowią najlepszą wizytówkę firmy.
Czy te szkolenia które w takim razie są organizowane aby pracownik się rozwijał są darmowe ?? :))
Praca w letniskowe to wielka loteria raz wypłaty są na normalnym poziomie nie raz na niskim, atmosfera miedzy pracownikami ok, praca dwuzmianowa, na halach chłodno, premie mozna stracic za wszystko od l4 po urlop wypoczynkowy,bony ma swieta i na wakacje występują ale nie są duże, praca stricte fizyczna,monotona, na akord,jedna 15minutowa przerwa w czasie pracy, ludzie przychodzą i odchodzą
Same pytania bez żadnej odpowiedzi. Szkoda bo ludzie szukając pracy liczą na opinie od samych pracowników.
szukają do sprzedaży, czy ktoś się może wypowiedzieć jakie zarobki, atmosfera itd?
Czy na recepcji tu można liczyć na umowę o pracę?
Witam.Ktos sie wypowie na temat pracy w tej firmie?
Czekamy na aktualne sprawozdania odnośnie firmy Letniskowo.Pl Sp. z o.o. w mieście Białystok. Czy coś teraz zmieniło się jeśli chodzi o zatrudnienie u nich, bo nie ma nowych komentarzy od Was!
Jak się pracuje w Letniskowo.Pl Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Letniskowo.Pl Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Letniskowo.Pl Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!