SmartAds (Marketing Internetowy)

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o SmartAds (Marketing Internetowy)

Opinie o SmartAds (Marketing Internetowy) Toruń

Nie przegap nowości o SmartAds (Marketing Internetowy)!

www.medest-silesia.pl

16.07.2026 12:06

Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z agencją w zakresie prowadzenia kampanii Meta Ads. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo dobra komunikacja - kontakt jest sprawny, a wszelkie pytania i wątpliwości są wyjaśniane w sposób jasny i zrozumiały. Dużym atutem jest również indywidualne podejście do klienta. Zespół nie ogranicza się do standardowych działań, lecz aktywnie poszukuje optymalnych rozwiązań i na bieżąco dostosowuje kampanie do oczekiwań oraz celów biznesowych. Widać zaangażowanie, elastyczność i chęć osiągania jak najlepszych rezultatów. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie i z przyjemnością polecamy agencję wszystkim firmom poszukującym rzetelnego partnera w zakresie działań reklamowych w Meta Ads.

16.04.2026 09:35

Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą. W moim przypadku cała współpraca okazała się skrajnie rozczarowująca i kosztowna. Po podpisaniu umowy kontakt był bardzo utrudniony, odpowiedzi spóźnione albo ich brak, a poziom realizacji usług pozostawiał wiele do życzenia. Nie zobaczyłem rezultatów adekwatnych nawet w niewielkim stopniu do poniesionych kosztów. Największy problem polegał na tym, że obietnice składane na początku współpracy zupełnie nie pokryły się z rzeczywistością. Z perspektywy czasu uważam, że były to źle wydane pieniądze i jedna z najgorszych decyzji biznesowych, jakie podjąłem. Zdecydowanie odradzam i przestrzegam przez podejmowaniem współpracy z tą nieuczciwą firmą.
    #SpecjalistaSeo

mostpalone

21.11.2025 17:58

Stanowisko : Młodszy specjalista / specjalistka ds. sprzedaży i marketingu Napiszę najkrócej jak potrafię. Ta firma to zwykły januszex przebrany za korporację. Znamiona umowy o pracę (praca od poniedziałku do piątku 8-16), ale oczywiście na umowie zlecenie. (usunięte przez administratora) Druga sprawa, przygotowanie do stanowiska na poziomie dramatycznym. Darmowe 2 dniowe szkolenie, (usunięte przez administratora)kompletnie nie dostosowane pod stanowisko. Generalnie to jest zwykłe call center. 8h telefonowania do firm typu "Rychbud" z ofertą SEO/Google adsy. Jeśli przez pierwsze kilka dni nie zbierzesz kilku lidów = rozmowa wychowawcza. Menadżer stojący nad uchem i smutni panowie w garniturach udających (chyba) mentorów sprzedaży. W praktyce to jedna wielka farsa. Nikt o zdrowym umyślę na umowie zlecenie, niepłatnym szkoleniu nie będzie chciał w tym januszexie pracować.

www.abixmusic.pl

17.11.2025 12:48

Z przyjemnością rekomendujemy agencję marketingową SmartAds, z którą współpracujemy przy prowadzeniu i optymalizacji kampanii reklamowych w systemie Google Ads. Nasze dotychczasowe doświadczenia dowodzą, że firma ta łączy wysoką skuteczność osiąganych wyników z wzorową jakością obsługi klienta. Szczególnie cenimy sobie dobry kontakt i współpracę, które przebiegają we w pełni profesjonalnej, a zarazem partnerskiej atmosferze. To właśnie dzięki płynnej komunikacji i regularnym rekomendacjom optymalizacyjnym jesteśmy w stanie systematycznie zwiększać zwrot z inwestycji w reklamę. Nieustanne analizy i proaktywne podejście zespołu SmartAds gwarantują, że nasze kampanie są zawsze na bieżąco dostosowywane do rynkowych zmian. Polecamy tę agencję jako partnera, który aktywnie przyczynia się do sukcesu swoich klientów. Współpraca ze SmartAds pokazuje, że skuteczność w reklamie online jest wynikiem stałego dialogu i regularnego wdrażania ulepszeń.
    www.zof-mar.com.pl

17.11.2025 12:44

Z przyjemnością rekomendujemy firmę Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., z którą rozpoczęliśmy współpracę w lipcu 2024 roku. Od samego początku byliśmy pod wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania oraz jakości świadczonych usług. Dział obsługi klienta zasługuje na szczególne wyróżnienie. Zespół Opiekunów i Asystentów zawsze jest dostępny, pomocny i reaguje na nasze potrzeby w sposób błyskawiczny. Współpraca z nimi to czysta przyjemność, ponieważ każdy nasz problem lub zapytanie jest traktowane priorytetowo i rozwiązane w najkrótszym możliwym czasie. Dzięki ich skutecznym kampaniom marketingowym, zauważyliśmy znaczną poprawę w widoczności naszej marki w internecie. Trafnie dobrane strategie oraz optymalizacja działań przyniosły wymierne korzyści w postaci większego ruchu na naszej stronie oraz wzrostu konwersji. Z pełnym przekonaniem polecamy firmę Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. innym przedsiębiorcom, którzy szukają profesjonalnej agencji marketingowej, która łączy wiedzę, doświadczenie i indywidualne podejście do klienta.
    www.madman.pl

24.10.2025 08:04

Z przyjemnością rekomendujemy agencję marketingową SmartAds jako sprawdzonego i profesjonalnego partnera w realizacji kampanii Google Ads. Nasza współpraca opiera się na wzajemnym zaufaniu oraz skutecznym dążeniu do wyznaczonych celów biznesowych. Od początku cenimy SmartAds za efektywność w generowaniu wyników, które bezpośrednio przekładają się na widoczny wzrost konwersji w postaci sprzedaży oraz wartościowych leadów. Aspektem, który zasługuje na szczególne wyróżnienie, jest bardzo dobry kontakt. Opiekunowie wykazują się pełnym zaangażowaniem i natychmiastową reakcją, dzięki czemu zawsze czujemy się w pełni poinformowani. Ponadto agencja SmartAds już na samym początku udowodniła, że potrafi elastycznie dopasować strategię działania do unikalnej specyfiki naszej firmy i jej indywidualnych potrzeb. Nie narzuca standardowych rozwiązań, lecz głęboko analizuje naszą branżę, oferując rozwiązania ściśle spersonalizowane pod kątem optymalizacji celów biznesowych. Serdecznie polecamy SmartAds jako skuteczną agencję marketingową, która łączy profesjonalizm działań z prawdziwie partnerskim podejściem do klienta.
    www.drzwidostarychfutryn.pl

09.10.2025 13:39

Jesteśmy bardzo zadowoleni z trwającej już trzy lata współpracy z firmą Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. Ich profesjonalne podejście, zaangażowanie i skuteczność w realizacji celów przekroczyły nasze oczekiwania. Szczególnie doceniamy świetną obsługę, zwłaszcza kontakt z działem BOK, który zawsze był szybki, uprzejmy i pomocny. Dzięki ich wsparciu udało nam się osiągnąć bardzo dobre wyniki pozycjonowania, co przekłada się na rozwój naszej firmy. Z pełnym przekonaniem polecamy ich usługi, my na pewno zostaniemy z nimi jeszcze dłużej.
    www.egzoparkiety.pl

26.06.2025 08:46

Ponad cztery i pół roku temu podjęliśmy współpracę z agencją Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. Najpierw zdecydowaliśmy się na usługę Google Ads. Potem rozszerzyliśmy współpracą o pozycjonowanie organiczne. Dzięki zaangażowaniu Opiekunów, wiedzy i doświadczeniu całego zespołu dziś cieszymy się wysoką widocznością w sieci. Podczas współpracy nasza strona została poddana audytowi, dobrano optymalne słowa kluczowe. Na stronie przeprowadzane są prace optymalizacyjne. Otrzymujemy informację o przeprowadzonych w serwisie zmianach. Dzięki usłudze pozycjonowania udało się wypracować stabilną pozycję w wyszukiwarce Google. Natomiast dzięki Google Ads intensyfikujemy działania reklamowe precyzyjnie pod względem czasu, miejsca i typów odbiorców, do których chcemy trafić. Z całą pewnością firma Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. to agencja godna polecenia i specjalista w swojej branży.
    www.terraprinting.eu

25.06.2025 13:03

Współpraca z firmą SmartAds w zakresie prowadzenia kampanii Google Ads okazała się bardzo trafną decyzją. Od początku otrzymaliśmy profesjonalne wsparcie, regularne raporty i konkretne rekomendacje, które miały realny wpływ na wzrost skuteczności naszych działań reklamowych. Kampanie są na bieżąco optymalizowane, a zespół wykazuje dużą inicjatywę, elastyczność i otwartość na nasze potrzeby. Dzięki dobrze dobranej strategii udało się zwiększyć zarówno liczbę kliknięć, jak i konwersji, co przełożyło się na wzrost sprzedaży. Doceniamy również świetny kontakt z opiekunem kampanii, który zawsze służy pomocą i chętnie odpowiada na pytania. Z pełnym przekonaniem możemy polecić SmartAds jako rzetelnego partnera w zakresie marketingu internetowego.
    www.sienna9.pl

23.06.2025 13:15

Współpraca z agencją marketingową SmartAds w zakresie prowadzenia kampanii Google Ads przyniosła naszej firmie bardzo pozytywne rezultaty. Dzięki skutecznie prowadzonym działaniom udało się dotrzeć do nowych klientów i zwiększyć zainteresowanie naszą ofertą. Jesteśmy zadowoleni zarówno z wyników kampanii, jak i z poziomu obsługi – kontakt z opiekunem jest szybki, rzeczowy i zawsze nastawiony na rozwiązanie naszych potrzeb. Agencja wykazuje się dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem na każdym etapie współpracy. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy SmartAds jako rzetelnego partnera w działaniach reklamowych online.
    Przemysław

17.06.2025 13:19

W firmie pracuję od lipca 2019 roku. Myślę, że przez tak długi okres mogę wyrazić realną opinie. W firmie jest bardzo duża przestrzeń na rozwój. Zaczynałem na stanowisku asystenta handlowego, a aktualnie odpowiadam za Biuro Obsługi Klienta i zespół 25 współpracowników. Jeżeli ktoś ma głód wiedzy i rozwoju znajdzie tutaj swoje miejsce. W firmie panuje partnerska atmosfera, przełożeni są nastawieni na szukanie rozwiązań. Realny jest również awans finansowy. Jeżeli ktoś szuka miejsca na lata, a nie tylko na lato to SmartAds jest idealnym miejscem.
    www.budtrans.pl

12.06.2025 14:59

Z uwagi na trwający już dość długo współpracę z firmą (ponad rok) - chcemy podkreślić, że odnotowaliśmy zwiększenie zainteresowania naszych klientów a to oznacza,ż zwiększyła się widoczność naszej strony w internecie. Firma Marketing pracuje nad optymalizacją naszej strony www, powstają nowe treści, zawsze możemy liczyć na profesjonalne, techniczne konsultacje a szczególnie podkreślić chcemy bardzo dobrą współpracę z Biurem Obsługi Klienta. Mając na uwadze powyższe, polecamy Marketing Internetowy z Torunia.
    www.silver-service.pl

05.06.2025 08:48

Dzięki profesjonalnej opiece, jaką otoczyła nas firma Smart Ads, prowadząc kampanię marketingową, udało nam się w stosunkowo krótkim czasie osiągnąć oczekiwane rezultaty. Właśnie dlatego z pełnym przekonaniem możemy polecić tę firmę jako godnego zaufania partnera biznesowego. Wysoki poziom usług świadczonych przez firmę Smart Ads, a także jej elastyczne podejście do współpracy pozwoliło nam wygenerować większą niż dotychczas liczbę wartościowych kontaktów telefonicznych, co przełożyło się na bezpośredni zysk naszego przedsiębiorstwa. Ponadto umiejętność wyciągania trafnych wniosków, proponowanie skutecznych rozwiązań oraz rekomendowanie zmian na podstawie obserwacji zmieniającej się sytuacji na rynku świadczą, naszym zdaniem, o bardzo dobrze wyszkolonej kadrze pracowniczej. Ze swojej strony dziękujemy za wyjątkowo profesjonalne podejście do obsługi klienta, wysokich kompetencji pracowników i umiejętności utrzymania znakomitego kontaktu podczas współpracy oraz szczerze gratulujemy tak dużej skuteczności. Jednocześnie życzymy dalszych sukcesów.
    www.hotel-magnolia.pl

03.06.2025 08:11

Ośrodek Magnolia rekomenduje Agencję SmartAds jako sprawdzonego partnera w zakresie prowadzenia kampanii reklamowych. Chociaż współpracujemy od zaledwie kilku miesięcy, efekty działań są już bardzo satysfakcjonujące – kampanie osiągają wysokie wyniki i spełniają nasze oczekiwania. Cenimy sobie profesjonalizm zespołu, przejrzystą komunikację oraz elastyczność w podejściu do naszych potrzeb. SmartAds wykazuje się dużym zaangażowaniem, a każda podejmowana inicjatywa jest dobrze przemyślana i skutecznie realizowana.
    www.edpol.bydgoszcz.pl

02.06.2025 10:33

Od ponad roku korzystam z usług pozycjonowania firmy Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. i jestem bardzo zadowolony z efektów. Dzięki ich profesjonalnemu podejściu i skutecznym działaniom moja widoczność w Internecie znacznie się poprawiła, co przełożyło się na wzrost zainteresowania moją ofertą. Cenię sobie szczególnie regularny kontakt ze strony Opiekuna i Asystentów, którzy zawsze służą pomocą i są gotowi odpowiedzieć na każde pytanie. To sprawia, że współpraca przebiega sprawnie i bezproblemowo. W razie potrzeby wyniki pozycji fraz w Google mogę śledzić dzięki dostępowi do Panelu Klienta, omawiam je również z naszym Opiekunem. O wszelkich planowanych zmianach na stronie, jestem uprzednio informowany i konsultuje je z pracownikami. Zdecydowanie planuję kontynuować współpracę i polecam tę firmę wszystkim, którzy chcą skutecznie zwiększyć swoją widoczność w sieci.
    www.ciasteczkazkrakowa.pl

30.05.2025 15:39

Współpraca z agencją SmartAds w zakresie kampanii Google Ads przyniosła naszej firmie wymierne korzyści biznesowe. Już po miesiącu od rozpoczęcia działań zauważyliśmy wzrost liczby zamówień oraz realny wpływ kampanii na wzrost sprzedaży. Zespół agencji regularnie analizuje dane i na bieżąco wprowadza optymalizacje, co pozwala maksymalnie wykorzystywać potencjał reklamowy i osiągać coraz lepsze wyniki przy zachowaniu założonego budżetu. Dużym atutem współpracy jest także świetny kontakt z opiekunem kampanii – komunikacja przebiega sprawnie, a wszelkie pytania i sugestie są traktowane priorytetowo. Czujemy się zaopiekowani i mamy pewność, że nasze kampanie są w dobrych rękach. Z pełnym przekonaniem polecamy SmartAds jako rzetelnego i skutecznego partnera w działaniach marketingowych online.
    www.e-karma.pl

30.05.2025 12:41

Współpraca z firmą SmartAds to przykład doskonale zorganizowanego i partnerskiego podejścia do prowadzenia działań reklamowych. Już od początku dało się zauważyć wysoki poziom zaangażowania oraz profesjonalne podejście do współpracy. Ogromnym atutem jest terminowość i skrupulatność w realizacji zaplanowanych działań – wszystkie elementy kampanii są wdrażane zgodnie z ustaleniami, a opiekun kampanii regularnie monitoruje ich przebieg, co daje nam komfort i poczucie pełnej kontroli. Na uznanie zasługuje również komunikacja – opiekun kampanii to osoba kompetentna, uprzejma i zawsze pomocna. Regularny kontakt oraz jasne i konkretne informacje sprawiają, że współpraca przebiega sprawnie i bez niedomówień, a wszelkie decyzje podejmowane są szybko i z pełnym zrozumieniem naszych potrzeb. Polecam firmę SmartAds każdemu, kto szuka rzetelnego partnera do prowadzenia kampanii reklamowych – to zespół, któremu naprawdę warto zaufać.
    piedraland.pl

30.05.2025 09:06

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K., trwającej od ponad 6 miesięcy. Przez ten czas zauważyłem znaczący wzrost widoczności mojej strony w wyszukiwarkach, co przełożyło się na większy ruch i lepsze wyniki sprzedażowe. Zarówno Opiekunowie, jak i Asystenci są zawsze profesjonalni, pomocni i gotowi do udzielenia wsparcia na każdym etapie współpracy. Ich zaangażowanie i indywidualne podejście sprawiły, że czuję się pewnie i dobrze obsłużony. Firma Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. skupia bardzo dobrych fachowców z dziedziny pozycjonowania. Z czystym sumieniem polecam tę firmę i sam z chęcią będę kontynuował współpracę.
    www.hotel-tulipan.pl

29.05.2025 11:47

Z przyjemnością rekomendujemy Agencję SmartAds jako solidnego i zaangażowanego partnera w zakresie prowadzenia kampanii reklamowych. Współpraca przebiega bardzo sprawnie, a kontakt z opiekunem – Panią Aleksandrą – jest szybki, profesjonalny i niezwykle pomocny. Cenimy sobie indywidualne podejście, elastyczność oraz skuteczność działań podejmowanych przez zespół SmartAds. Od początku naszej współpracy czujemy się zaopiekowani, a efekty kampanii spełniają nasze oczekiwania.
    www.glazura-lublin.pl

28.05.2025 14:42

Z pełnym przekonaniem rekomendujemy współpracę z agencją SmartAds w zakresie prowadzenia kampanii Google Ads. Nasza współpraca trwa od ponad roku i od samego początku cechuje się wysokim poziomem profesjonalizmu, zaangażowaniem oraz skutecznością działań. Agencja wykazała się dużą znajomością narzędzi reklamowych Google, elastycznym podejściem do naszych celów biznesowych oraz systematycznym raportowaniem wyników. Dzięki ich działaniom zauważyliśmy wyraźny wzrost liczby konwersji oraz poprawę jakości ruchu na stronie. Zespół jest responsywny, otwarty na sugestie i zawsze gotowy do szybkiego reagowania na zmieniające się potrzeby. Dużym atutem jest także inicjatywa w zakresie testowania nowych rozwiązań oraz stała optymalizacja kampanii. Polecamy SmartAds jako solidnego i godnego zaufania partnera w zakresie marketingu online.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SmartAds (Marketing Internetowy)?

Kontakt - SmartAds (Marketing Internetowy)

ul. Sienkiewicza 29 87-100 Toruń

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    www.geoprogres.radom.pl

28.05.2025 08:23

SmartAds to agencja marketingowa, z którą współpracowaliśmy w zakresie prowadzenia kampanii reklamowych online. Przede wszystkim, zespół, z którym mamy okazję działać, jest bardzo komunikatywny – zawsze możemy liczyć na szybką i merytoryczną odpowiedź na nasze pytania. Wszystkie ustalenia realizują terminowo i zgodnie z wcześniejszymi założeniami. Cenimy sobie „bezobsługowy” model współpracy oraz przedstawiane nam cyklicznie raporty. Dzięki nim nie musimy na bieżąco ingerować w prowadzone kampanie, co pozwala nam angażować się głównie w prowadzenie naszej działalności. Serdecznie polecamy SmartAds – agencję marketingową, która potrafi zająć się swoim klientem. Nie pozostawia ona niedopowiedzeń i świetnie odnajduje się w realiach internetowej reklamy.
    www.autocardan.pl

27.05.2025 08:44

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię na temat współpracy z firmą SmartAds, która prowadzi dla nas kampanie Google Ads. Już od pierwszych etapów naszej współpracy mogliśmy liczyć na profesjonalne podejście oraz duże zaangażowanie zespołu w realizację założonych celów. Cały proces przebiega w sposób przemyślany i uporządkowany. Wszystkie działania są szczegółowo omawiane, a komunikacja odbywa się w atmosferze pełnego zrozumienia i otwartości na nasze potrzeby. Doceniamy również transparentność w zakresie prowadzonych działań oraz gotowość do bieżącego monitorowania wyników. Współpraca przebiega płynnie, a nasze sugestie i pytania spotykają się zawsze z szybką i rzetelną odpowiedzią. Z perspektywy dotychczasowych doświadczeń mogę szczerze polecić firmę SmartAds jako godnego zaufania partnera w zakresie marketingu internetowego.
    www.rolety-okna.pl

26.05.2025 15:18

Chcielibyśmy wyrazić swoją pełną satysfakcję ze współpracy z firmą Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. Mimo krótkiego czasu trwania naszej współpracy, czyli zaledwie trzech miesięcy, już zauważyliśmy znaczące i zadowalające efekty w zakresie działań SEO. Profesjonalne podejście, szybka reakcja na nasze potrzeby oraz skuteczność w realizacji celów sprawiły, że jesteśmy bardzo zadowoleni z rezultatów. Dodatkowo, współpraca z działem obsługi klienta (BOK) przebiega na wysokim poziomie – komunikacja jest sprawna, a wszelkie pytania i wątpliwości są szybko rozwiązywane. Zdecydowanie polecamy firmę Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. jako solidnego i rzetelnego partnera w zakresie marketingu internetowego.
    www.irszachod.pl

26.05.2025 08:08

Współpracę w zakresie pozycjonowania naszego serwisu internetowego z Agencją Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. nawiązaliśmy ponad rok temu. Naszym celem było wypracowanie dużej widoczności w Sieci, jak również wzmocnienie świadomości marki w regionie. Na początku współpracy opiekun, w porozumienie z działem analiz oraz z uwzględnieniem naszych sugestii, dobrał optymalne dla nas frazy. Otrzymaliśmy również audyt naszej strony. Konsultowane są z nami propozycje zmian na stronie. Jesteśmy również informowani o zakończeniu wprowadzania danej partii optymalizacji. Doświadczenie, wiedza oraz zaangażowanie całego zespołu zaowocowały wysokimi pozycjami w Google interesujących nas fraz. Z całym przekonaniem polecamy Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. Jest to rzetelny i profesjonalny kontrahent.
    www.prodis.com.pl

23.05.2025 14:30

Z pełnym przekonaniem rekomenduję współpracę z firmą SmartAds. Nasza dotychczasowa współpraca przebiegała wzorowo i przyniosła wymierne efekty zarówno w zakresie widoczności, jak i skuteczności prowadzonych kampanii. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo dobry kontakt z opiekunem – komunikacja jest szybka, rzeczowa i zawsze nastawiona na znalezienie najlepszego rozwiązania. Nawet najbardziej złożone procesy i zagadnienia związane z marketingiem internetowym są tłumaczone w sposób przystępny, co pozwala na pełne zrozumienie podejmowanych działań – także osobom, które nie są ekspertami w tej dziedzinie. Doceniam również otwartość na sugestie i błyskawiczną reakcję na wszelkie potrzeby czy zmiany. Współpraca opiera się na realnym dialogu, a nie jednostronnym prowadzeniu kampanii, co sprawia, że czuję się partnerem w procesie, a nie jedynie klientem. Zdecydowanie polecam firmę SmartAds jako profesjonalnego i zaangażowanego partnera w zakresie marketingu internetowego.
    www.barierki24.pl

23.05.2025 08:42

Współpraca z firmą SmartAds to przykład profesjonalizmu i realnego zaangażowania w rozwój biznesu klienta. Na każdym etapie działań marketingowych odczuwalne było indywidualne podejście do naszej marki oraz zrozumienie specyfiki prowadzonej działalności. Ogromnym atutem firmy jest szybka reakcja na zmieniające się trendy w branży – kampanie są na bieżąco optymalizowane, a rekomendacje zawsze poparte danymi i aktualną sytuacją rynkową. Dzięki temu nasze działania reklamowe są skuteczne i dopasowane do aktualnych potrzeb rynku. Na wyróżnienie zasługuje także bardzo dobry kontakt z opiekunem kampanii – komunikacja przebiega sprawnie, a wszelkie pytania czy wątpliwości są rozwiązywane na bieżąco, z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z SmartAds wszystkim firmom, które szukają partnera myślącego strategicznie, elastycznie i z troską o realne wyniki.
    www.omindu.pl

22.05.2025 09:38

Z pełnym przekonaniem rekomendujemy współpracę ze SmartAds. Już od pierwszych tygodni zauważyliśmy realne efekty prowadzonych działań – liczba konwersji systematycznie rośnie, co przekłada się na znacznie lepszy zwrot z inwestycji. Obsługa klienta stoi na bardzo wysokim poziomie – profesjonalna, zaangażowana i nastawiona na osiąganie wyników. W każdej chwili możemy liczyć na szybki kontakt z dedykowanym opiekunem, który chętnie odpowiada na pytania i dynamicznie reaguje na wszystkie potrzeby. Taka jakość współpracy daje nam pełne poczucie bezpieczeństwa i pewność, że nasze kampanie są w najlepszych rękach.
    www.studioactivo.pl

22.05.2025 07:38

Niespełna pół roku temu nawiązaliśmy współpracę z agencją Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. w ramach umowy na pozycjonowanie naszego serwisu internetowego. Motywacją do podjęcia tej współpracy była chęć dotarcia z naszą ofertą do nowych klientów, jak również ugruntowanie świadomości marki u dotychczasowych odbiorców naszych usług. W toku współpracy mogliśmy, i nadal możemy, liczyć na kompleksową obsługę doradcy wyrażającą się m.in. w indywidualnym podejściu do klienta, czy raportowaniu efektów prac (także z wykorzystaniem narzędzi spoza tych, gwarantowanych przez umowę). Zaangażowanie, wiedza oraz doświadczenie całego zespołu zaowocowały (w ciągu tych kilku miesięcy) ogromnym wzrostem pozycji większości objętych umową fraz. Dzięki temu odnotowujemy coraz większą liczbę zapytań od potencjalnych klientów. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy agencję Marketing Internetowy Monika Łapka Spółka Komandytowa. Jest to rzetelny i godny polecenia partner w biznesie.
    www.fill.com.pl

19.05.2025 08:31

Z przyjemnością rekomenduję współpracę z firmą SmartAds, która wyróżnia się wyjątkowym profesjonalizmem i zaangażowaniem na każdym etapie prowadzenia kampanii reklamowych. Na szczególne uznanie zasługuje punktualność i systematyczność w realizacji działań – wszystkie ustalenia są realizowane zgodnie z harmonogramem, a opiekun naszej kampaniinieustannie czuwa nad przebiegiem kampanii, pilnując kluczowych tematów i terminów. Dzięki temu mamy pełne poczucie kontroli i bezpieczeństwa. Współpraca przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze. Opiekun kampanii nie tylko wykazuje się dużą wiedzą i zaangażowaniem, ale również cechuje się wyjątkowo miłym i kulturalnym sposobem komunikacji. Częsty kontakt oraz regularne aktualizacje sprawiają, że zawsze jesteśmy na bieżąco i mamy pewność, że nasz budżet reklamowy jest wykorzystywany w najlepszy możliwy sposób. Zdecydowanie polecam współpracę z SmartAds wszystkim firmom, które cenią rzetelność, dobrą organizację oraz wysoką kulturę współpracy.
    Dyrektor SPD SZKOLENIA

15.05.2025 09:18

Współpraca ze SmartAds to gwarancja spokoju i pełnego zaufania. Dzięki ich zaangażowaniu i proaktywności nie musimy samodzielnie monitorować wyników – firma regularnie analizuje dane i na bieżąco optymalizuje działania, informując nas o postępach. Wszelkie ustalenia wdrażane są natychmiast, bez opóźnień i konieczności przypominania. Każdy temat, nawet najmniejszy, jest traktowany z należytą uwagą, co daje poczucie, że naprawdę zależy im na efektach kampanii. Kontakt z opiekunem stoi na bardzo wysokim poziomie – komunikacja przebiega sprawnie, jest rzeczowa i życzliwa. Doceniamy również łatwość we współpracy oraz pełne zrozumienie naszych potrzeb. Z pełnym przekonaniem polecam SmartAds jako rzetelnego i skutecznego partnera w działaniach marketingowych.
    www.wodykarpackie.pl

14.05.2025 12:19

Pragniemy zarekomendować agencję marketingową SmartAds, która realizuje dla nas kampanie reklamowe w systemie GoogleAds. Na szczególne uznanie zasługuje podejście pracowników do komunikacji z klientem. Zespół agencji przykłada ogromną wagę do regularnego kontaktu – zawsze dba o bieżące sprawy i przypomina się w przypadku braku odpowiedzi z naszej strony. Doceniamy również ich inicjatywę w działaniu. Agencja sama wychodzi z propozycją regularnej prezentacji wyników, co pozwala nam na bieżąco śledzić postępy działań oraz przy okazji zrozumieć, dlaczego zostały one podjęte. Z pełnym przekonaniem polecamy SmartAds jako rzetelnego i przede wszystkim zaangażowanego partnera biznesowego.
    Olivier Nowicki

13.05.2025 08:10

Współpracę z agencją Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. w zakresie pozycjonowania naszego serwisu podjęliśmy już ponad rok temu. Naszym dążeniem było dotarcie do jak największej liczby nowych odbiorców, jak również wzmocnienie świadomości marki w Sieci. Dzięki współpracy z agencją nasz serwis odnotował ogromne wzrosty, zarówno pod względem kliknięć, jak również pod względem wyświetleń serwisu z samego tylko kanału organic search. Nadmienić trzeba, że optymalne efekty działań agencji to w znacznej mierze zasługa całej kadry, pracowniczej – jej zaangażowania, wiedzy i doświadczenia. Dzięki osobie indywidualnego doradcy, który pomaga wytyczyć kierunek rozwoju naszego serwisu (zgodnie z najnowszymi trendami oraz zaleceniami Google), pozostajemy w ciągłym kontakcie z agencją. Agencja korzysta z nowoczesnych narzędzi, dokonuje niezbędnych analiz, aby dobrać optymalne słowa kluczowe do dedykowanej serwisowi strategii. Z uwagi na te wszystkie atuty, z pełnym przekonaniem, polecamy agencję Marketing Internetowy Monika Łapka Sp. K. jako firmę godną zaufania.
    Paweł Lesiak

12.05.2025 08:14

Mamy przyjemność współpracować z firmą SmartAds od wielu lat, i z pełnym przekonaniem rekomendujemy ich usługi. SmartAds wykazuje się profesjonalizmem, zaangażowaniem oraz umiejętnością dostosowania strategii marketingowych do naszych unikalnych potrzeb. Zespół SmartAds był nie tylko odpowiedzialny za skuteczne zarządzanie kampaniami AdWords, ale również dostarczał regularne raporty, które pozwalały nam na bieżąco monitorować efektywność działań. Dzięki ich ekspertyzie w optymalizacji kampanii, zauważyliśmy znaczący wzrost ruchu na naszej stronie oraz poprawę wskaźników konwersji. Co więcej, komunikacja z zespołem SmartAds była zawsze klarowna i efektywna. Ich doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich słów kluczowych oraz strategii licytacji przyczyniło się do maksymalizacji naszego budżetu reklamowego. Współpraca z SmartAds przyniosła nam wymierne korzyści, a ich profesjonalizm oraz innowacyjne podejście do reklamy online sprawiły, że czujemy się pewnie, powierzając im nasze kampanie. Z pełnym przekonaniem polecamy SmartAds każdemu, kto szuka rzetelnego partnera w zakresie marketingu internetowego.
    Paulina Kwiecień

23.04.2025 08:03

Z przyjemnością wystawiamy rekomendację Pani Karolinie Kozjadzie – opiekunce naszej firmy, z którą działamy przy okazji partnerstwa z agencją SmartAds. To profesjonalistka, której cierpliwość oraz kreatywność stanowią fundamenty naszej współpracy. Przeprowadza wnikliwe analizy wszelkich zakomunikowanych potrzeb, co pozwala na precyzyjne dopasowanie strategii reklamowej i gwarantuje stabilny wzrost konwersji. Dodatkowo, Pani Karolina nieustannie zaskakuje świeżymi, innowacyjnymi pomysłami, dla kampanii oraz naszej witryny, co skutecznie zwiększa zaangażowanie odbiorców i przyciąga nowych klientów. Polecam współpracę z Panią Karoliną każdemu, kto poszukuje niebanalnych rozwiązań, efektywnego i personalnego wsparcia w budowaniu marki.
    wf-mag.com.pl

16.04.2025 08:48

Agencja SmartAds, z którą współpracujemy, pomaga nam prowadzić oraz optymalizować kampanie reklamowe Google Ads. Nie ukrywamy zadowolenia z efektów, jakie udało się do tej pory wspólnie osiągnąć. Agencja przez cały okres współpracy niezwykle skrupulatnie, ale też i elastycznie podchodzi do naszej sprawy. Doceniamy przede wszystkim częsty kontakt ze strony opiekuna, który zawsze gotów jest rozwiać wszelkie wątpliwości i z chęcią służy pomocą. SmartAds to bez dwóch zdań solidny Partner Biznesowy, z którym warto współdziałać przy okazji promowania swojej firmy w sieci za pośrednictwem kampanii Google Ads.
    KID Krzysztof Fiedorczuk

15.04.2025 09:24

Pragniemy zarekomendować agencję marketingową SmartAds, która świadczy dla nas usługi z zakresu prowadzenia i optymalizacji kampanii reklamowych w systemie Google Ads. Jesteśmy zadowoleni z dotychczasowych efektów współpracy. Agencja działa niezwykle elastycznie i na bieżąco dostosowuje się do coraz to nowych potrzeb. Nasz opiekun również zasługuje na wyróżnienie – zawsze chętnie odpowiada na pytania i przedstawia postępy w realizacji kampanii. Rezultaty działań SmartAds są naprawdę satysfakcjonujące. Zauważyliśmy znaczący wzrost widoczności naszej firmy w internecie oraz poprawę wyników sprzedażowych. Z pełnym przekonaniem polecamy tę agencję jako solidnego i rzetelnego Partnera Biznesowego w dziedzinie digital marketingu.
    Krzysztof Świecki

11.04.2025 09:24

Z przyjemnością wystawiamy rekomendację agencji SmartAds, która wspierała nas w prowadzeniu kampanii reklamowych online. Na wyróżnienie zasługuje zaangażowanie całego zespołu, który podczas współpracy zawsze podchodził do naszej sprawy z pełnym profesjonalizmem i entuzjazmem – doceniamy ich kreatywność i świeże pomysły na prowadzenie kampanii. Komunikacja z przedstawicielami SmartAds również była na najwyższym poziomie. Częsty kontakt oraz otwartość na nasze potrzeby sprawiały, że czuliśmy się w pełni zaopiekowani i mogliśmy na bieżąco omawiać wszelkie kwestie związane z realizacją działań marketingowych. Polecamy SmartAds jako Partnera Biznesowego, którego zespół z pewnością wykaże się zaangażowaniem, kreatywnością i chęcią otwartej współpracy.
    Tomasz Niwiński

10.04.2025 10:47

Z przyjemnością rekomendujemy SmartAds – firmę, z którą od kilku lat współpracujemy w zakresie prowadzenia i optymalizacji kampanii reklamowych Google Ads. Doceniamy zaangażowanie i ekspercką wiedzę zespołu odpowiedzialnego za nasz marketing. Agencja dokłada wszelkich starań, by współpraca zawsze przebiegała bezproblemowo i była oparta na wzajemnym zaufaniu. Jesteśmy pod wrażeniem ich komunikatywności, terminowości oraz proaktywnego podejścia do sprawy. Z optymizmem patrzymy na przyszłą współpracę, która niebawem rozszerzy się o działania związane z SEO. Z pełnym przekonaniem polecamy SmartAds jako sprawdzoną i rzetelną agencję marketingową. Warto współpracować z nimi podczas promowania swojej marki w sieci.
    Zbigniew Grześkiewicz

03.04.2025 14:07

Z wielką chęcią pragniemy polecić agencję marketingową SmartAds, która zajmowała się prowadzeniem oraz optymalizowaniem kampanii reklamowych Google Ads w naszym imieniu. Zacznijmy od faktu, iż na szczególne uznanie zasługuje nasz opiekun – Jakub Domachowski. Kontakt z nim był zawsze sprawy, a jego profesjonalne podejście, dostępność oraz szybkie reakcje na komunikowane potrzeby pozwalały na efektywne zarządzanie wspólnymi działaniami. Doceniamy również partnerskie podejście całej firmy – ich zaangażowanie bez wątpienia wpłynęło na zadowolenie ze współpracy. Agencja SmartAds to solidny Partner Biznesowy, któremu ze spokojem można powierzyć prowadzenie swoich kampanii marketingowych w sieci.
    KAMILA CZEPUŁKOWSKA

28.03.2025 15:14

SmartAds to godny polecenia Partner Biznesowy, z którym mieliśmy okazję współpracować przy okazji prowadzenia naszej kampanii marketingowej Google Ads. Doceniamy przede wszystkim partnerskie podejście agencji do wspólnych działań. Zespół podchodził do każdego zadania z pełnym zaangażowaniem, co przełożyło się na osiągnięcie zadowalających wyników. Na uznanie zasługuje także sprawny kontakt z dedykowanym opiekunem, który był zawsze dostępny i gotowy do omówienia interesujących nas kwestii. Z pełnym przekonaniem polecamy więc SmartAds jako solidnego Partnera Biznesowego działającego w branży digital marketingu.

Zostaw merytoryczną opinię o SmartAds (Marketing Internetowy)