BROMEX

• Dęby Wolskie

3. Opinie o pracodawcach Rusiec
  5. Opinie o BROMEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o BROMEX Rusiec

Nie przegap nowości o BROMEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

03.07.2024 14:47

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork!
    Dziękujemy, że zechcieliście się zapoznać z opiniami na temat naszej firmy. Dbamy o to, abyście znaleźli w tym miejscu wartościowe informacje i wierzymy, że pojawiłeś/łaś się tutaj, aby takiej właśnie opinii udzielić.
    Czytamy wszystkie treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Będziemy jednak wdzięczni, za pozostawianie prawdziwych opinii. Swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie, czy naruszania czyjejś godności i dobrego imienia.
    Wpisy, które nie będą prawdziwie uzasadnione, będą zgłaszane do administratora. Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się również z nami bezpośrednio pod adresem e-mail
    Pozdrawiamy
    Zespół Bromex

Obecny1234

24.02.2026 10:24

Dla tych którzy chcą przyjść. Firma przez ostatnie 5 lat mocno się rozwinęła i wskakuje na zdecydowanie wyższy poziom profesjonalizmu. Widać zmiany, ale widać też potrzebę czasu na uporządkowanie wielu tematów, które od lata nie były dotykane. Nie mniej jednak warto przyjść. Jeżeli ktoś chce pracować i ma chęci to jest odpowiednie miejsce.

24.02.2026 11:14

@obecny1234 Dziękujemy za Twoją opinię. Pełna zgoda, jesteśmy w procesie zmian, które mają naszą firmę ustawić w pozycji kluczowego gracza na rynku. Zapraszamy do naszego zespołu :)

Paola

05.11.2025 09:39

Firma kreujaca się na nie wiem co, a tak naprawde na niskim poziomie. Niewyobrazalny chaos i bałagan.

11.12.2025 14:18

Dziękujemy za Twoją opinię. Jeśli Twoje doświadczenia wskazują na konkretny obszar, który wymaga poprawy, prosimy o kontakt bezpośredni. Dzięki temu możemy zweryfikować sytuację i - jeśli będzie to zasadne - podjąć dodatkowe kroki. Naszym celem jest stabilne, dobrze zorganizowane środowisko pracy i na tym konsekwentnie się skupiamy.
    Rpk

27.08.2025 22:38

NAJGORSZA FIRMA NAJGORSZY KIEROWNIK PRODUKCJI GOŚĆ NA NICZYM SIĘ NIE ZNA NIC GO NIE INTERESUJE I NIC NIE DA SIĘ Z NIM ZAŁATWIĆ NIE WIEM KTO MU DAŁ STANOWISKO KIEROWNICZE ALE POWINI GO JAK NAJSZYBCIEJ ZWOLNIC GOŚĆ NIE MA KULTURY OSOBISTEJ JEST TOTALNYM ZEREM.

24.09.2025 08:32

Szanujemy prawo każdego do wyrażania opinii. W naszej firmie przywiązujemy dużą wagę do kultury pracy i współpracy między ludźmi, dlatego zawsze chętnie przyjmujemy konstruktywną krytykę - pod warunkiem, że jest przedstawiona w sposób merytoryczny. Jeżeli ma Pan konkretne zastrzeżenia dotyczące pracy w naszej firmie, prosimy o ich zgłoszenie bezpośrednio do działu kadr. Tylko wówczas będziemy mogli odnieść się do sprawy i podjąć odpowiednie działania. Jeżeli widzi też Pan obszary, które wymagają usprawnień, prosimy o taką informacje. Pozdrawiamy!

01.07.2025 10:33

Za nami już druga edycja "Dnia Zdrowia w Bromex!

To bardzo ważny dzień w roku, kiedy dajemy możliwość wszystkim naszym pracownikom przeprowadzenia wcześniej wybranych badań! W tym roku postawiliśmy na Pakiet Przesiewowy w ramach którego sprawdziliśmy:

✅Morfologie krwi (pełna), OB (odczyn Biernackiego), ALT, GGTP, Elektrolity (Na, K), Mocznik, KreatyninE, Cholesterol, Magnez, Żelazo, GlukozE, Wapń, TSH, Witaminę D metabolit 25 (OH)

Jesteśmy dumni, ponieważ kolejny raz blisko 3/4 pracowników wzięło udział w badaniach! ☺️

WARTO SIĘ BADAĆ!
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Airon20

01.07.2025 10:25

Pracowałem w tej firmie, są na etapie zmian, w ostatnich latach mocno urośli. Nie zawsze było kolorowo, ale ludzie tworzą fajny zespół. Najbardziej polecam spotkania integracyjne!

01.07.2025 10:27

Dziękujemy za opinie! Cieszymy, się, że spotkania integracyjne zapadły w Twojej pamięci! Pozdrawiamy! :)

17.03.2025 09:51

Od roku współpracujemy w ramach umowy partnerskiej z Zespołem Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sędziejowicach! Zdajemy sobie sprawę jak ważne jest inwestowanie w rozwój całego sektora, zwłaszcza w przyszłe pokolenia rolników!

Nasze działanie w duże mierze będzie opierało się też na promocji i propagowaniu uprawy ziół w regionie!
    Zdjęcie 3

22.11.2024 07:52

Jesteśmy producent nasion przyprawowych oraz ziół. To właśnie zioła są produktem, który w najbliższych latach będziemy mocno promować i zachęcać obecnych i przyszłych rolników do uprawy tych wyjątkowych roślin. Strategia, którą obraliśmy pozwala naszym pracownikom rozwijać się na wielu płaszczyznach, zarówno w zakresie uprawy roślin, prowadzonych badań jakościowych oraz umiejętności sprzedaży produktów przez nas oferowanych.

Więcej o naszych planach przeczytacie w poniższym w artykule!

Kontakt - BROMEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wola Wiązowa 83 97-438 Rusiec

Branża główna: Przemysł młynarski

FacebookIconLinkedinIcon
    nino569

09.10.2024 07:56

Witam! Pracuję w tej firmie stosunkowo od niedawna. Tak jak wszędzie są wady i zalety, jednak dla mnie jako młodego pracownika liczy się elastyczne podejście do jednostki - takie właśnie otrzymałem. Nie zawsze jest kolorowo, jednak jeśli chce się pracować, to pomimo popełnianych błędów odczuwam wyrozumiałość przełożonego.

22.11.2024 07:43

Cieszymy się, że jesteś z nami! :)
    elo320

09.10.2024 10:26

W firmie panują bardzo fajne relacje, najlepiej świadczyć może o tym fakt, że dużo jest pracowników z wieloletnim stażem. Panuje świetna atmosfera. Firma ma dobrą kondycję finansową jak również wiele możliwości pracy na różnych stanowiskach. Co do samych kierowców wszystko zależne jest od tras jakie mają zaplanowane, najczęściej są to wyjazdy kilkudniowe. Firma ma swoją własną flotę aut . Polecam.

22.11.2024 07:42

Dziękujemy bardzo za opinię! Pozdrawiamy!
    Były111

03.09.2024 12:01

Pracowałem w tej firmie i musze powiedzieć, że byłem miło zaskoczony. Sporo się działo, ponieważ firma jest duża i ma sporo zamówień, ale udawało nam się sprawnie je obsługiwać. Zmieniłem pracę, ze względu na odległość. Pozdro Bromex!

03.09.2024 12:04

Dziękujemy za opinię! Nasze drzwi są otwarte! :) Pozdrawiamy
    John

02.08.2024 04:38

Pojawiło sie zapytanie o to czy ta firma czyms wyróżnia sie od pozostałych ale obyło sie bez jednoznacznej odpowiedzi. Nie ma tu niczego szczególnego?

06.08.2024 13:42

Wartością dodaną naszej firmy są ludzie! Jeżeli pokażesz, że zależy Ci na pracy i chcesz się rozwijać razem z firmą, to na pewno otrzymasz szansę takiego rozwoju.
    Aneta

08.05.2024 18:18

Chciałabym się przyjąć na produkcje. W ogłoszeniu jest mowa o zdolnościach manualnych. Czy na rozmowie rekrutacyjnej jest przygotowany jakiś test sprawdzający koordynację rąk itd?
    Rafi

31.07.2024 04:39

A czymś jeszcze firma wyroznia sie spośród innych? może dają tu jeszcze inne dodatki o których warto wspomnieć? Myślę o aplikowaniu

01.08.2024 08:59

Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą w naszej firmie to zachęcamy do aplikowania. Najlepiej będzie jak sam przekona się Pan, jak się u nas pracuje :) Zapraszamy!
    Aaa

13.07.2024 04:54

Widzę po komentarzach ze firma jest rozwojowa i słowna. A ma w sobie jakieś wady o których dobrze byłoby wiedzieć?
    Hubi

29.07.2024 12:03

To pewnie ludziom na motywacje coś sie daje? W mojej starej firmie zalowali nawet na to żeby do integracji sie dorzucić. Tu tak nie ma?

30.07.2024 07:59

Zależy nam na tym, aby nasi pracownicy czuli się dobrze w naszej firmie, dlatego organizujemy spotkania integracyjne dla pracowników, dbamy także o ich dostęp do badań lekarskich, które przeprowadzane są na terenie naszej firmy.

25.07.2024 10:55

Braliście udział w procesie rekrutacji na stanowisko Magazynier w BROMEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ? Napiszcie, jak Waszym zdaniem wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się pomocne dla innych użytkowników.
    gk231

28.06.2024 10:06

Firma mocno rozwojowa. Właściciele bardzo normalni ludzie, z każdym pracownikiem potrafią porozmawiać. Warunki pracy zawsze potwierdzane są na piśmie. Praca jak każda inna, jeżeli komuś chce się pracować.

Zostaw merytoryczną opinię o BROMEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ