Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o Stark Sp. z o.o.

Opinie o Stark Kielce

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna#Zbrojarz

03.12.2025 14:42

Dzień Dobry Uprzejmie proszę o kontakt telefoniczny z biurem - 41 306 41 41.

03.12.2025 14:43

Dzień Dobry Uprzejmie proszę o kontakt z biurem - 41 306 41 41.

ReviewUserIconŻabol

02.09.2024 15:37

Jest możliwość zatrudnienia na kuźni w Rosengarten koło Sztutgartu lub gdzieś w pobliżu? Mam auto i mogę dojeżdżać do pracy

02.09.2024 16:57

Dzień Dobry Proszę o kontakt z biurem pod numerem telefonu 41 306 41 41.
    ReviewUserIconGość

10.08.2020 08:23

widzę że w Stark ten sam problem co wszędzie... ludzie narzekają żeby narzekać. Kwatera brudna - to może posprzataj po sobie. Nie ma kart A1 - bo Pani właściciel nie jest wózka ze machnie różdżka i ja dostaniesz urzędy po 3 miesiące to wydają a ty mimo wszytko jesteś ubezpieczony. Niemiec więcej zarabia - no tak tylko on płaci 500 euro za mieszkanie plus rachunki i auto a ty to sobie dolicz do tej 2 z przodu i to co firma za Ciebie płaci to będziesz miał 3 z przodu.
    ReviewUserIconBronk

17.07.2024 22:00

Przypadkiem trafilem na te stronę i sobie przypomniałem jak kiedys pracowałem w czymś takim, i współczuje prowadzącym taka działalność, użeranie się z ludźmi którym nigdy nic nie pasuje, wiecznie mało,to za daleko to za ciężko, znowu za nudno czy cokolwiek, a kontrahent patrzy. Zazwyczaj przez internet odważni, a w rzeczywistości szkoda gadać. U nas zatrudnialiśmy tez inne nacje i zawsze niestety z ludźmi z Polski największe przeboje mimo tego, ze zarabiali nieraz więcej niż nasi Pracownicy z Niemiec…
    ReviewUserIconPrezes

20.07.2024 18:07

Tak pracownik Starka zarabia więcej niż Niemiec. Tylko Niemiec pracuje 160 godzin w miesiącu, a pracownik Starka 240 godzin w miesiącu. Niemiec zarobi 10 / 20 euro mniej. Wiem co piszę bo miałem okazję robić u Niemca poprzez Stark. Od poniedziałku do piątku po 10 godzin i w każdą sobotę 8 godzin
    ReviewUserIconKriss

28.12.2023 12:41

Witam serdecznie czy firma Stark poszukuje operatorów koparek koparko ładowarek ładowarek spycharek z kl 1 uprawnień do pracy na maszynach budowlanych?. Pozdrawiam

28.12.2023 13:14

Dzień Dobry W tej chwili mamy pełną obsadę ale bardzo proszę wysłać CV na adres [email protected] Jeśli będzie vacat na pewno się odezwiemy.

03.06.2023 11:46

Czy w firmie Stark Sp. z o.o. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Koordynator?
    ReviewUserIconArkadiusz

28.07.2023 10:36

Dla mnie za słaba kasa ogólnie w tej firmie, dlatego odszedłem
    ReviewUserIconRafał

26.07.2023 22:44

A jak wygląda praca w gravenwiesbach Po ile się pracuję Są zmiany Są jakieś normy
    ReviewUserIconOperator CNC

21.02.2023 17:16

Witam serdecznie wszystkich chciałbym się zapytać jakie są teraz warunki pracy przez tą firmę. Posiadam doświadczenie CNC a widziałem ofertę na stanowisko operator CNC Niemcy można coś dowiedzieć się więcej na ten temat pracy, firmy za informację dziękuję bardzo...
    ReviewUserIconanonim

06.05.2021 10:47

18.09.2022 21:17

Zgadza się. Miałem okazję pracować w Niemczech poprzez agencję Stark i mialem zapewnione bezpłatne noclegi obok zakładu pracy. Była to kuźnia gdzie co chwila uderzał z łoskotem wielki młot pneumatyczny i to 24 h na dobę. Pracowałem od poniedziałku do soboty po 10 godzin to jak przychodziłem na bezpłatną kwaterę to od razu zasypiałem i mi te uderzenia w śnie w ogóle nie przeszkadzały.
    ReviewUserIconZiemowit

20.11.2022 22:58

I weź pracuj w takich warunkach, mieszkania na jakich mieszkasz jak w(usunięte przez administratora), ja odeszłem bo się nie nadaje na takie warunki, niby darmowe ale co z tego
    ReviewUserIconMichał

11.11.2022 07:34

Pracowałem na zbrojarni, tyranie od świtu do nocy i masa stali do przerzucenia, nie polecam, tylko dla ludzi którzy mają żelazne zdrowie
    ReviewUserIconAntek

25.09.2022 14:34

Pracowałem i nie polecam, mieszkania przepełnione i słaba płaca, ja zrezygnowałem
    ReviewUserIconNikodem

19.09.2022 10:20

Tez tam pracowałem mega tyrka i słabe stawki i odszedłem poza tym huk niesamowity, ludzie już nie chcą w takich warunkach, chyba że może Ci co im brakuje do emerytury.Ogólnie nie polecam pracy za duża harówka.

17.07.2022 15:12

Czy zdarzają się nadgodziny w Stark Sp. z o.o.?

17.09.2022 09:30

Tak. Np ja pracowałem w Stark po 240 godzin miesięcznie, gdzie dostałem pensji ponad 2 tyś euro. Z tego co zauważyłem to pensja była policzona bez nadgodzin. Jestem przekonany, że zaszła mała pomyłka i uda się wszystko wyjaśnić w siedzibie firmy Stark w Kielcach jeszcze we wrześniu br

28.03.2022 16:56

Jak wygląda w Starku dostęp do pomocy medycznej za granicą?

28.03.2022 21:51

Wszyscy Pracownicy otrzymują Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego (EKUZ), na podstawie której otrzymują nieodpłatne świadczenia medyczne za granicą.

29.03.2022 11:12

Dziękuję za odpowiedź. Z tego co wiem zanim pracownik otrzyma kartę EKUZ mija kilka tygodni. Czy w okresie kiedy pracownik oczekuje na kartę ma dostęp do bezpłatnej opieki medycznej za granicą, czy dopiero po otrzymaniu karty ?
    ReviewUserIconPracowity

17.03.2022 08:32

Jestem zainteresowany pracą w Państwa firmie. Najbardziej interesuje mnie praca w Niemczech. Czy obecnie są jakieś oferty pracy w Niemczech?

17.03.2022 14:03

Dzień dobry W chwili obecnej poszukujemy zbrojarzy, cieśli, a także kowali, w tym chętnych do przyuczenia w tym zawodzie. Więcej szczegółów można uzyskać kontaktując się z Naszym biurem: 41 306 41 41.

24.11.2021 10:38

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Stark Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconJa

03.02.2022 09:00

Gosciu, minimalna od stycznia to 9.82 brutto. Za taka kasę nikt nie będzie robil. Na moim kontrakcie niektorzy 14 maja
    ReviewUserIconMilosz

13.02.2022 17:26

Słaba kasa to prawda, dlatego brak ludzi do pracy

Kontakt - Stark Sp. z o.o.

Jarońskich 21 lok. 6 25-335 Kielce

NIP:9592010674

REGON:380701917

Branże: Praca tymczasowa

ReviewUserIconCichy

26.06.2021 14:56

Nie polecam tej firmy. Jedyny plus to pieniądze na czas. Wykorzystywanie pracowników na maxa
    ReviewUserIconGlosny

27.06.2021 15:33

Kasa na czas, kwatery opłacone, wszystko na pasku sie zgadza a praca jak wszedzie to z czym cie wykorzystuja bo nie wiem
    ReviewUserIconSklave

08.12.2020 15:07

To jak to jest w końcu z wypłatami w Stark? Są płacone terminowo?
    ReviewUserIconNikodem

24.04.2021 20:28

zwalniam się bo nie płaca za kwarantannę
    ReviewUserIconMiś

27.04.2021 07:35

Dokładnie nie płacą za kwaranntane a mówią o niemieckim prawie...
    ReviewUserIconPracownik

25.02.2021 00:05

Napisze od siebie ta firma to jedna wielka pomyłka. Byliśmy na święta w domu wróciliśmy po 2 tygodniach do Niemiec 5 dni siedzenia na kwartannie, 5-ego dnia zrobiliśmy testy wyszły negatywne. Wynik przyszły w poniedziałek, w wtorek do pracy a za kwarantanne nie zapłacili (usunięte przez administratora) jeszcze zasłaniają się jakimiś prawami niemieckimi jak jesteśmy zatrudnieni na polskich Warunkach.(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconGwint

12.10.2020 13:06

Nie polecam nikomu. Pracowałem w Niemczech w Starku i od razu odczułem, że jestem tam przez pracodawcę traktowany inaczej .

19.10.2020 12:42

Szanowna Pani lub Panie. Proszę nie wprowadzać w błąd opinii publicznej. Ja pracowałem w firmie BEW poprzez agencję pracy Stark / Drogowiec i mimo pracy w strefie zagrażającej życiu żadnego (usunięte przez administratora) Zamiast pisać tu tego typu teksty, niech Państwo się zastanowią co się stanie, gdy jakis pracownik Stark spowoduje w miejscu pracy wypadek ze skutkiem śmiertelnym. Obawiam się, że wtedy niemiecki prokurator może Państwa surowo ukarać. To że sąd pierwszej instancji dał się nabrać na Państwa opowieści nie oznacza, że sąd drugiej instancji się nabierze. A może napiszę do BEW w Rosengarten jak traktujecie Polaków? Tak myślę, że to dobry pomysł.
    ReviewUserIconMicha

19.10.2020 23:27

Kto jeszcze tyle godzin 240 chce pracować chyba (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconPO

23.08.2020 22:19

Widzę, że całe narzekanie zaczęło się, jak tylko do firmy przeszli byli fachowcy z Drogowca. Wcześniej firma funkcjonowała dwa lata i jakoś nie było narzekania, wszyscy mieli wszystkie papiery i wypłaty na czas. Teraz kiedy zawitali byli pracownicy z Drogowca znowu ta sama gadka. Szkoda, że nie byliście tacy wygadani, jak Janus wam liczył wypłaty i załatwiał wszystkie papiery. Zamiast wtedy przejść bezpośrednio do niemieckiej firmy, trzymaliście się kurczowo Drogowca, nieważne, że wypłaty się nie zgadzały, ZUS nie był opłacony, chorobowego też nikt od stycznia nie widział. Wtedy każdy morda w kubeł, bo jeszcze zwolnią i co wtedy? A tak to byle jakie pieniądze, ale są. Żałosne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Stark?

ReviewUserIconkowal

12.06.2020 12:14

firma jak każda ani lepsza ani gorsza, pieniądze na czas auta firmowe nowe idzie z kazdym sie dogadac
    ReviewUserIconMichał

19.08.2020 22:29

To prawda nie jest za ciekawie tutaj ja zwalniam się i ide na niemieckie warunki
    ReviewUserIconGóral

06.06.2020 15:51

Robię na kontrakcie Starka niedaleko Sztutgartu . Wszystko okej , dwójka w euro z przodu , firma zapewnia bezpłatne kwatery (może niezbyt komfortowe i czyste) ale bezpłatne. Denerwuje mnie jedno. Za taką samą robotę , a nawet więcej roboty (ja żeby 2 tys euro zarobić musze mieć 250 godzin) dostaję o wiele mniej kasy niż Niemiec. Tak jak pisałem wcześniej jest poza tym wszystko okej i prawie 10 k wypłaty do ręki to dużo, ale jak pomyślę, że Niemiec co mniej jest w robocie dostaje o wiele więcej kasy ode mnie, to dostaję nerwa i to dużego. Teraz żałuje, że się Niemca pytałem .
    ReviewUserIconYeti

29.07.2020 12:37

Uprzejmie dziękuję. A jeśli chodzi o szkolenia BHP - jak to w firmie Stark wygląda? Jakiś czas temu pracowałem w firmie w Polsce to przypominam sobie, że takie szkolenie było obowiązkowe i będąc uczestnikiem szkolenia BHP zarabiałem pieniądze.
    ReviewUserIconGóral

01.08.2020 08:47

Ile razy mam Ci powtarzać, że nikt nie będzie mi mówił, gdzie ja będę pracował? Czy ja Ci powtarzam non stop, żebyś pracował, tu czy tam? Chłopie weź się zastanów co piszesz bo jak na razie wnioskuję, że jesteś jakimś mega prezesem i myślisz sobie, że masz prawo decydowania, gdzie ludzie mają pracować, myślisz , że jesteś takim mega prezesem, którego nikt nie może zwolnić . A może Ty jesteś stróżem nocnym w przyczepie kempingowej Niewiadów i sobie myślisz, że jeśli jakiś pracownik się Ci nie spodoba, to możesz takiego pracownika nie wpuścić do zakładu pracy? Weź wyjdź z przyczepy, otrzeźwiej, przed napisaniem odpowiedzi zaczerpnij świeżego powietrza i napisz w końcu coś mądrego.
    ReviewUserIconKrótko

17.06.2020 15:51

Pracowałem, nie polecam, warunki ciężkie, ludzi traktuje się z góry(usunięte przez administratora)jedyne co mogę powiedzieć to omijać ich z daleka....

29.07.2020 10:19

Szanowny Panie, bardzo proszę nie podawać nieprawdziwych informacji. Był Pan Pracownikiem Naszej firmy przez tydzień i uzyskał Pan całe należne wynagrodzenie zgodnie z obowiązującymi przepisami. W sprawie pracy w firmie Drogowiec, proszę się zwrócić do firmy Drogowiec.
    ReviewUserIconWolfgang

31.07.2020 22:22

Dałem Was do Sądu. W Sądzie Wasz Prezes powiedział, że były szkolenia BHP zorganizowane, a nie było szkoleń BHP. Potem Prezes w Sądzie powiedział, że terminowo płaciliście wynagrodzenia. Niestety wynagrodzenia były dużo opóźnione. Niestety sędzia się nie znał na swojej pracy i został wydany niekorzystny dla mnie wyrok . Jest jednak Sąd II Instancji i tam przegracie proces . A może jakaś ugoda ? W przypadku braku ugody wszystko zostanie poruszone i poniesiecie Państwo koszta sądowe i będzie wstyd.

06.07.2020 10:06

Jaka jest kultura pracy w Stark Sp. z o.o.? Obowiązuje typowy dress code?
    ReviewUserIconBosch

13.07.2020 11:03

Dress code masz taki. Przyjeżdżasz do roboty ze swoimi ciuchami roboczymi. Jak pralka się zepsuje to masz dwa tygodnie prania ręcznego dopóki Stark nie znajdzie jakiejś pralki z wystawki, albo za 50 ojro używanej.
    ReviewUserIconMario

19.06.2020 00:07

Przeszedłem z Drogowca. Czy macie A1 , bo w Bambergu jest kłopot z tym. Obiecują , że będzie , ale nie wiadomo kiedy.
    ReviewUserIconEmil

21.06.2020 15:06

Przestańcie (usunięte przez administratora) i siac zamet... Kierownik ostatnio rozdawal.
    ReviewUserIconAfro Jumbo

06.07.2020 20:58

Nie mam EKUZ . Co mam zrobić, żeby dostać EKUZ. Nie mam też szkolenia BHP - kiedy będzie szkolenie BHP?
    ReviewUserIconManiana

16.05.2020 18:31

Robiłem kiedyś przez tą śmieszną firme z Kielc. Jak się dowiedziałem ile Niemiec dostaje za tą samą robotę, to poszedłem i się zatrudnilem bezpośrednio.
    ReviewUserIconManiana

04.06.2020 13:43

Tak na pewno, tyle hajsu w Starku zarobił, że sobie kupił używanego Passata w kombiku i wrócił do Polski . A potem tym Passatem jeżdził po weselach i wykonywał disko polo .
    ReviewUserIconMazur

01.07.2020 23:59

Taaaaaaaka fura i to pewnie jeszcze 1,9 TDI : )
    ReviewUserIconanonim

12.06.2020 11:42

ReviewUserIconWolfgang IV P 12/20

17.06.2020 06:24

Jak z Bondem chcecie przyjść do Sądu Pracy i Ubezpieczeń Społecznych w Kielcach , zapraszam jutro na 14:20 . Sygnatura akt IV P 12/20 sprawa o wypłatę odszkodowania za dyskryminowanie Wolfganga w RFN przez Prezesa firmy Stark Sp zoo w Kielcach.
    ReviewUserIcon9 czerwca

09.06.2020 10:09

Za niecala godzinę będę miał sprawę o odszkodowanie za dyskryminowanie mojej osoby w pracy przez Stark Sp zoo. Emocje są bo występuje sam bez adwokata.
    ReviewUserIconKowal

06.03.2020 11:18

Robiłem w Starku u Niemca. Robota ciężka nawet 15 ton na dzień żelastwa trza było przerzucić, zakwaterowanie to porażka. (usunięte przez administratora) brud i (usunięte przez administratora) łazienka jedna na 15 chłopa, a w robocie na kuźni brudnym się wychodziło. Nie polecam.

05.05.2020 22:04

Przydałoby by się podszlifiwac znajomość języka polskiego, a dopiero potem zamieszczać tu opinie.
    ReviewUserIconStachu

04.06.2020 13:32

Robiłem i mieszkałem tam. Jak się na kuźni codziennie po 10 - 11 godzin robi i się ma na 15 chłopa jedną łazienkę to jest niedopuszczalne. Masz ty Marian pojęcie o pracy na kuźni? Czy sie kompiesz tylko w niedziele jak masz wolne. Weź się zastanów co piszesz drugim razem, jakie środki czystości, domestosem do wc masz se umyć w ubikacji swojego?
    ReviewUserIcon9 czerwca

23.05.2020 22:31

9 czerwca w Sądzie Pracy w Kielcach będę walczył o odszkodowanie od firmy Stark za dyskryminowanie mojej osoby w pracy w Niemczech. Ciekawe co będzie mówił pełnomocnik Starka? Na razie dostałem od pełnomocnika Starka pismo, w którym opisane są nieprawdziwe rzeczy. Np jest tam napisane, że ja nie pracowałem po 240 godzin miesięcznie i że Niemiec dostaje tyle samo pieniędzy za tą samą robotę co pracownik Starka...fajny dowcipnis. Już się nie mogę doczekać 9 czerwca
    ReviewUserIconLoko Wolf

28.04.2020 18:15

Do Sądu Pracy w Kielcach złożyłem pozew przeciwko Stark Sp zoo, reprezentowana przez Prezesa (usunięte przez administratora) W pozwie swym domagam się odszkodowania za dyskryminowanie w miejscu pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Stark Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Stark Sp. z o.o.!