AQS Poland

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o AQS Poland Sp. z o.o.

Opinie o AQS Poland Wrocław

Nie przegap nowości o AQS Poland Sp. z o.o.!

Julia

11.12.2025 16:14

Szybki, sprawny i profesjonalny proces rekrutacji. Dodatkowym atutem była miła atmosfera na rozmowie 😊
    #Rekruter

Natalia

09.12.2025 12:20

Dzięki AQS udało mi się szybko znaleźć pracę. Proces rekrutacji był naprawdę bardzo przyjemny dzięki Pani Paulinie. Myślę, że to zdecydowanie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! ☺️

Szymon J.

04.12.2025 16:33

Bardzo polecam pracę w firmie AQS. Panie z rekrutacji były bardzo miłe i pomocne, szybko dostałem pracę i jestem zadowolony, wypłata zawsze jest na czas.
    #PracownikProdukcji

Roman

03.12.2025 13:03

Niedawno skorzystałem z usług firmy **AQS** w poszukiwaniu pracy. Chciałbym podziękować za doskonale dobraną ofertę zatrudnienia. Pracownicy firmy aktywnie wspierali mnie w całym procesie rekrutacji i zatrudnienia — na bieżąco odpowiadali na wszystkie moje pytania oraz pomagali w rozwiązywaniu wszelkich pojawiających się wątpliwości. Współpraca była przyjemna, profesjonalna i bardzo efektywna.
    #Magazynier
    Marcel

28.11.2025 12:32

Szybka rekrutacja
    #OperatorCnc
    Natalia Fro

02.11.2025 23:05

Polecam pracę w AQS - stały i bezproblemowy kontakt z koordynatorem, elastyczny grafik dopasowany do potrzeb, a wypłata zawsze na czas :)
    Kateryna Tokarieva

27.10.2025 12:41

Współpracując już prawie rok z GoWork nie miałam żadnych problemów na poziomie organizacyjnym. Wszystkie problemy są rozwiązywane natychmiastowo. Byłam miło zaskoczona też szybkością mojej rekrutacji no i GoWork zawsze stawał w obronie na stronie pracownikow co też jest dodatkowym pozytywnym atutem. Więc mogę polecić GoWork z czystym sumieniem
    Ola

21.10.2025 14:39

Praca w AQS Poland to bardzo pozytywne doświadczenie. Firma stawia na rozwój pracowników, oferując wsparcie, szkolenia oraz możliwość zdobywania cennego doświadczenia w międzynarodowym środowisku. Zespół jest przyjazny, pomocny i dobrze zorganizowany — zawsze można liczyć na wsparcie współpracowników oraz przełożonych. Atmosfera w pracy jest profesjonalna, ale jednocześnie luźna i sprzyjająca współpracy. Firma dba o komfort pracy i docenia zaangażowanie. Procesy są jasno określone, a komunikacja między działami stoi na wysokim poziomie. AQS Poland to miejsce, w którym można się rozwijać, zdobywać nowe umiejętności i realizować ambitne projekty w przyjaznym otoczeniu. Polecam każdemu, kto szuka stabilnego i wartościowego miejsca pracy.
    Wiktoria

21.10.2025 14:34

Praca w AQS to dla mnie bardzo pozytywne doświadczenie. Firma zapewnia stabilne zatrudnienie, dobre warunki finansowe oraz przyjazną atmosferę w zespole. Kadra kierownicza jest pomocna i otwarta na potrzeby pracowników można zawsze liczyć na wsparcie i jasną komunikację. Doceniam również organizację pracy wszystko jest dobrze zorganizowane, a obowiązki jasno określone.
    Damian

14.10.2025 11:57

Pracuję w firmie od ponad 3 lat jako Kontroler Jakości. Wypłaty są realizowane na czas, nigdy mi nie trafiło, aby kiedykolwiek były problemy z wypłacaniem, na plus też, że podchodzą do pracowników z szacunkiem (co niestety nie jest dziś normą), a w razie jakichś problemów, można liczyć na ich pomoc :).
    Sskyy

14.10.2025 11:17

Praca w tej firmie to bardzo pozytywne doświadczenie. Organizacja wyróżnia się profesjonalnym podejściem do pracowników, dbałością o dobrą atmosferę i jasną komunikację na wszystkich szczeblach. Widać, że firma stawia na rozwój – zarówno indywidualny, jak i zespołowy – oferując możliwości szkoleń, awansu oraz realnego wpływu na realizowane projekty. Kultura organizacyjna oparta jest na wzajemnym szacunku i współpracy, co sprzyja zaangażowaniu i motywacji do działania. Kadra zarządzająca jest otwarta na pomysły, a procesy w firmie są dobrze zorganizowane, co przekłada się na efektywność i satysfakcję z pracy. Podsumowując – to solidny, stabilny i przyjazny pracodawca, w którym można się rozwijać i realizować zawodowo w przyjaznej atmosferze.
    Momocik 1

06.10.2025 11:01

Bardzo polecam agencję AQS, współpracujemy już razem około roku i nie mam żadnych zastrzeżeń . Wypłata zawsze na czas , Praca zgodna z umową . Koordynator zawsze odbierze kiedy potrzebuje . Pozdrawiam
    Виолетта конкина

29.09.2025 15:59

1)Wypłaty na czas. 2)Dobry kontakt z koordynatorem. 3)Wsparcie w legalizacji pobytu. 3)Profesjonalna i przyjazna atmosfera. 3)Jasne zasady współpracy - warunki zatrudnienia są zgodne z tym, co ustalono na początku. Warto zauważyć, że opinie z ostatnich lat są znacznie lepsze, co może świadczyć o poprawie funkcjonowania firmy. Wydaje się, że AQS kładzie duży nacisk na wsparcie pracowników, zwłaszcza z zagranicy, i dba o terminowość wypłat.
    Mikołaj

22.09.2025 12:10

Vladislav Koriukalov

22.09.2025 10:05

Pracuję w AQS już ponad 4 lata i jestem bardzo zadowolony. Koordynator jest w stanie pomóc o każdej porze dnia, wynagrodzenie zawsze wypłacane jest na czas, a co dla mnie najważniejsze firma pomaga w legalizacji pobytu w Polsce. Bardzo polecam tę firmę!
    Hubert

07.09.2025 16:47

Polecam, wszystko w porządku i bez problemowo.
    Milena Jackowiak

05.09.2025 14:19

Polecam pracę w AQS 😊 Wypłata zawsze jest na czas, pracuje się bez zbędnego stresu. Kontakt z samą firmą jest bardzo profesjonalny i przyjazny dla pracownika.
    Yuliia Hanushchak

02.09.2025 14:26

Polecam AQS! Agencja godna zaufania, szybka rekrutacja i pełne wsparcie.
    Yuliia

02.09.2025 14:22

Wszystko zgodnie z umową, wypłaty na czas, świetna obsługa. Polecam AQS
    Nikola Michalska

31.08.2025 14:21

Świetny kontakt z koordynatorem, zawsze można liczyć na pomoc. Zero problemów, wszystko załatwiane na spokojnie. Pracodawca bardzo wyrozumiały - polecam 😀

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AQS Poland?

Kontakt - AQS Poland Sp. z o.o.

Pl. Solny 14 lok. 3 50-062 Wrocław

KRS:0000720775

Branża główna: Usługi techniczne

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Валерия Очкалова

29.08.2025 11:45

Stały i szybki kontakt z koordynatorem, wynagrodzenie zawsze na czas, polecam.
    Aleksandra

20.08.2025 18:25

Witam aplikowałam na produkcję do waszej firmy kiedy mogę spodziewać się odzewu?
    Majon

21.05.2024 08:35

Pracowałem tu i było naprawdę okej. Wszystko zgodnie z zapewnieniami, bez zaskoczeń. Co najważniejsze, dobrze traktują pracowników, co nie wszędzie się zdarza. Spoko atmosfera, pomocni ludzie. Polecam!
    kubraczyk

20.10.2022 13:27

Polecam współpracę z firma. Jasne sprecyzowane zasady, uczciwe wynagrodzenie i miła atmosfera w pracy. Nie miałem żadnego problemu.
    Wiktor

21.01.2023 11:09

To zależy pewnie od stanowiska. Ja pracowałem przez okres wakacyjny i dostawałem ponad 5 tys. Na rękę. Natomiast to była praca na 3 zmiany, a nocki płacone są inaczej. Były jeszcze jakieś dodatki za dodatkowa prace w sobotę, natomiast ja akurat nie chodziłem.
    Kasia

28.12.2021 12:38

Pracowałam w AQS przez ponad rok i nigdy nie było problemów z firmą. Specjaliści na najwyższym poziomie, doskonały kontakt z kadrą zarządzającą oraz wynagrodzenie przed czasem. Firma ciągle się rozwija i to widać na każdym kroku, stawkę podnieśli mi dwa razy w ciągu roku więc motywacja była. Brakowało mi tylko jakiejś integracji zespołu czy imprez okolicznościowych. Ogólnie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o AQS Poland Sp. z o.o.

O NAS

Zapowiedź profilu firmy AQS Poland Sp. z o.o.

Jesteśmy profesjonalną firmą outsourcingową z siedzibą we Wrocławiu. Specjalizujemy się w dostarczaniu usług outsourcingu pracowników oraz procesów produkcyjnych do przedsiębiorstw produkcyjnych na terenie całego kraju. W zakres naszej działalności wchodzi prowadzenie projektów jakościowych, produkcyjnych, logistycznych oraz te związane z lean manufacturing. Zapewniamy kompleksową obsługę począwszy od realizacji wsparcia zakładów produkcyjnych w postaci pracowników do kompletnego wyodrębnienia części obszaru produkcyjnego lub poszczególnych procesów produkcyjnych.

WIZJA PRZEDSIĘBIORSTWA

Zapowiedź profilu firmy AQS Poland Sp. z o.o.

Nasza firma powstała po to, aby - bazując na gruncie partnerstwa i współpracy - oferować naszym klientom najwyższą jakość wykonywanych przez nas usług. AQS Poland, w oparciu o specjalistyczną wiedzę, dobrą znajomość rynku lokalnego oraz unikalne doświadczenie naszych specjalistów nabyte na przestrzeni wielu lat, wychodzi naprzeciw oczekiwaniom Partnerów Biznesowych, proponując najkorzystniejsze rozwiązania dopasowane do indywidualnego Klienta.

STANDARDY JAKOŚCI

Zapowiedź profilu firmy AQS Poland Sp. z o.o.

O sukcesie i jakości oferowanych usług decydują ludzie, którzy tworzą AQS. Dlatego właśnie nasz zespół składa się z najwyższej klasy profesjonalistów i ludzi z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem. Naszym największym kapitałem jest doświadczona kadra stałych pracowników, która realizuje dla naszych Klientów najbardziej wymagające projekty.

Zobacz więcej

Oferty pracy - AQS Poland Sp. z o.o.

Wsparcie produkcji

32 - 34 PLN / h

Operator wózka widłowego (k/m/n)

33 - 34 PLN / h

Logistyk Produkcji

Wrocław

Młodszy Operator CNC (k/m/n)

Oława

35 - 37 PLN / m

Magazynier

31 - 37 PLN / h

Praca na start w CNC - Od zaraz - Bez doświadczenia!

Oława

33 - 35 PLN / h