Springos

• Dąbrowa
  • Stanisławice
  • Siedlec

3. Opinie o pracodawcach Kłaj
  5. Opinie o Springos Sp. z o.o.

Opinie o Springos Kłaj

Nie przegap nowości o Springos Sp. z o.o.!

04.06.2024 12:45

Szanowni Państwo,

Staramy się być wszędzie, gdzie są poruszane kwestie dotyczące naszej firmy i jej pracowników. Dlatego na bieżąco śledzimy pojawiające się wpisy na tym forum. Rozumiemy, że w codziennej pracy mogą zdarzać się sytuację budzące skrajne emocje. Szanujemy również Państwa prawo do anonimowej oceny Springos Sp. z o.o., jako pracodawcy.

Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.

Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa kwestiach, możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]

Myszon

18.07.2026 14:25

Stanowczo odradzam. Podejście do klienta lekceważące. Błąd w opisie. Przysyłają nue to co zamawiane i wykręcają się żeby nie ponieść konsekwencji. Pierwszy i ostatni zakup u naciągaczy

Kamilla

17.05.2026 21:53

Bardzo polecam! Do firmy trafił nie ich produkt. Bez problemu Pani Patrycja z Panem Filipem pomogli mi rozwiązać sytuację. Zamówili kuriera i odesłali produkt. Bardzo doceniam Państwa pomoc. Bardzo polecam, empatyczne i profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję bardzo!

Kierowca

05.07.2026 14:04

Opinia pisana przez pracownika? w takich sytuacjach to normalna rzecz reklamacyjna żadna nowość . Odnośnie pracy oraz organizacji wielka klapa , brak struktur brak jasnych zasad , obowiązków bardzo dużo a zakresów obowiązków do umów brak - niestety.... i opinie negatywne na goo worku znikają , aby ludzie nie widzieli rzetelnej opini
    @Pracownik

25.06.2024 10:40

Pracuje w tej firmie ponad 2 lata. Wszystko zależy od punktu widzenia, chęci pracy i zaangażowania. Firma mocno się rozwija, jest to mocno widoczne. Wszędzie zdarzają się wzloty i upadki. Każda zaangażowana osoba w tej firmie pcha ją do przodu. A jeśli chcesz dać coś od siebie to zostanie to zauważone. W każdej kwestii można się dogadać z kierownictwem i zarządem. Jak ktoś chce pracować to pracuje. A negatywne opinie piszą Ci którzy odeszli z własnej winy.

27.02.2026 10:05

Nie prawdziwe informacje , szkoda tylko , że usuwane sa komentarze prawdziwe te o sytuacji wewnętrznej firmy traktowaniem pracowników itp.

03.03.2026 08:37

Dziękujemy za komentarz. Chcemy podkreślić, że w naszej firmie dbamy o dobrą atmosferę pracy oraz otwartą komunikację. Wszystkie uwagi i sugestie zgłaszane przez pracowników są na bieżąco weryfikowane i analizowane, a ewentualne kwestie wymagające poprawy - rozwiązywane możliwie jak najszybciej. Zależy nam na merytorycznej i rzetelnej wymianie opinii, dlatego wszelkie sprawy zachęcamy zgłaszać bezpośrednio odpowiednimi kanałami wewnętrznymi.
    Zamawiająca

16.10.2025 11:48

Zdecydowanie nie polecam nikomu. Zamówiłam dwie rzeczy przyszła jedna. Dodzwonić się ? zapomnij ,zwrot pieniędzy niby jak, jak nie ma z firmą kontaktu. Dla mnie to (usunięte przez administratora) i tyle- nigdy więcej.
    Nvm

13.09.2025 11:18

Tragedia nawet nie chcecie wiedzieć jak jest pakowane a przed pakowaniem to nie wspomnę nie polecam tej firmy nie pozdrawiam kto kupuje ten żałuję
    Wanda Szoć

04.09.2025 11:10

Dziękuję firmie za zrozumienie w sprawach reklamacji .Podejście ludzkie.Polecam zakupy u Was.Łatwy kontakt.Szybka przesyłka.
    Wanda Szoć

30.08.2025 11:37

Zepsucie nie wynika z modyfikacji parasola.Korbka jest do rozkładania i składania.Natomiast stelaż pod czaszą parasola był nieodpowiednio zabezpieczony bo wszystkie podporki rozpadły się.Co ma do tego skrócenie dolnej rurki którą musiałam skrócić bo nie pasowała do mego otworu.Szukacie teraz dziury w całym żeby zrzucić z siebie odpowiedzialność. Nie zostawię tego .Spotkamy się na drodze sądowej.

01.09.2025 08:54

Dzień dobry, Przykro nam z powodu problemów związanych z Państwa reklamacją. Odpowiedzi były udzielane według standardowej procedury reklamacyjnej. Staramy się doskonalić jakość naszej obsługi. Zapewniamy, że zawsze staramy się aby jakość oferowanych w naszym sklepie produktów była jak najwyższa.
    marlew1966

20.03.2025 12:16

Bardzo udana transakcja. Udany zakup. Przedmiot zgodny z opisem. Polecam.
    ela

18.12.2024 15:47

Dużo kupuję , ale firma Springos jest najgorszą firmą z jaką mam doczynienia . Trzy firmy i jeden numer telefonu , wyjaśnić błąd wynikający ewidentnie z pomyłki sklepu - maskrycznie nie możliwy . Przysłany inny produkt niż zamówiony . WYMIANA - w tym sklepie nie możliwe : reklamacje , filmy , maile itp . Wystarczy wymienić towar zgodny z zamówieniem i po sprawie . Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie .
    Jarosław

04.09.2024 15:31

Widzę że poszukują pracowników na magazyn gdzie mogę otrzymać więcej informacji?bo na stronie jest sam formularz

04.09.2024 15:47

Proszę wysłać zapytanie na maila: [email protected], odpowiemy na wszystkie pytania.
    Renata

15.07.2024 13:42

Firma oferuje bogaty pakiet dodatków. Czy jako specjalista ds.obsługi klienta mogłabym się spodziewać kursów językowych z native speakerem? I dorzucają jeszcze inne fajne motywatorki?

03.09.2024 13:49

Dziękujemy za Twoje pytanie. W sprawie rekrutacji oraz benefitów na stanowisku w Biurze Obsługi klienta, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]
    julek

03.09.2024 09:29

Jestem doświadczonym specjalistą ds. e-commerce na rynkach EU. Czyli mogę tutaj zarobić zdecydowanie więcej niż 4300 zł brutto?

03.09.2024 13:48

Dziękujemy za Twoje pytanie. W sprawie rekrutacji oraz zarobków na stanowiska w Dziale E-commerce, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected].

28.07.2024 11:25

Chciałbym pracować jako Przedstawiciel Handlowy w mieście Kłaj. Czy rzeczywiście można zarobić 800000 ? W jakich firmach?
    Grzegorz

13.08.2022 12:02

Dzień dobry. Chciałbym wyrazić swoją negatywna ocenę firmy. Zamówiłem leżak ogrodowy. Po roku użytkowania na rurkach i połączeniach nutowych pojawiło się mnóstwo ognisk korozji. Zareklamowałem produkt niestety Springos odrzucił podwójnie reklamacje twierdząc że ogniska korozji powstały wskutek niewłaściwego użytkowania. Czyli co leżak należy użytkować w pomieszczeniu wtedy może nie zardzewieją. decydowanie nie polecam tej firmy!!!

25.06.2024 10:32

Czarny

25.08.2023 14:54

Na stronie firmy jest informacja, że cały czas szukają pracowników do różnych działów - IT, administracja, magazyn. Czy w każdym z nich jest duża rotacja? Ile wynosi średni staż pracy w poszczególnych działach?

25.06.2024 10:30

Dziękujemy za Twoje pytanie. W sprawie rekrutacji do firmy Springos, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]. Odpowiemy na wszystkie nurtujące pytania.
    Zakład

28.09.2023 10:54

Firma sprzedała produkt nie nadający się do użytku i nie przyjmuje reklamacji. Jest niewiarygodna i nie polecam.

25.06.2024 10:25

22.09.2022 12:51

Nie polecam, okropne podejście do pracowników.
    Anonim2

25.08.2023 14:27

Zwłaszcza przez kierownika Magazynu

25.06.2024 10:24

Dziękujemy za Twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstrukcyjną krytykę i merytoryczny dialog, z której możemy wyciągnąć wnioski, by nieustannie usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Zatrudniamy profesjonalistów i darzymy zaufaniem naszych pracowników. Głęboko wierzymy, że każdy z nich wykonuje swoje obowiązki z należytą sumiennością i poszanowaniem. Jeśli jednak zauważyłeś/aś jakiekolwiek uchybienia w naszej codziennej pracy, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]
    Łysy Boczek

01.01.2022 22:51

Springos w Skawinie jest porażka, kierownik mysli że jest nie wiadomości kim nie szanuje pracowników, cały czas pogania ludzi. Człowiek czuje się tam jak w obozie pracy. Nie polecam tej firmy.

26.03.2022 17:00

A niby co skoro prezes ma gdzieś i nie reaguje na skargi? ????

25.06.2024 10:23

05.01.2024 10:27

A na bieżąco ktoś z praca może jest? od miesięcy niczego tu nie widzę a na stronie jest taki formularz zgłoszeniowy, w którym można zaznaczyć dział który Cię interesuje. opowiecie co się w tym całym Foto dzieje? Potrzebują asystentów?

25.06.2024 10:00

Kontakt - Springos Sp. z o.o.

701 32-015 Kłaj

NIP:6832099822

Branża główna: Moda, projektowanie
    Mia

19.03.2024 14:41

Ktoś tu wspomniał o tym, że góra nie wie co to premie a ja przyznam, że nawet nie widziałam na ich temat wzmianki w tej ofercie dla specjalisty ds. importu, która jeszcze z tydzień będzie dostępna. Aplikował ktoś z was może albo był na rozmowie? ciekawa jestem ile tej podstawy oferują, bo piszą ze wynagrodzenie jest atrakcyjne
    Wojtek

02.04.2024 18:02

Żadnej premii sie nie spodziewaj, podwyżki też nie - od ciebie będą oczekiwać maksimum, od siebie dadzą minimum i to z wielkim bólem że mniej się już nie da...

25.06.2024 10:00

Dziękujemy za Twój komentarz i podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć o Twoich odczuciach związanych z przebiegiem pracy w Springos. Chcemy zaznaczyć, że naszym priorytetem jest zawsze zapewnienie jak najlepszych warunków pracy dla wszystkich osób. Jesteśmy otwarci na rozmowę, dlatego skontaktuj się proszę bezpośrednio z nami, abyśmy mogli odpowiedzieć na informacje zawarte w tym wpisie. Kontakt do nas [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Springos?

Rysiek

18.04.2024 09:22

Siemka. Widziałem, że na mój rejon ogłosili się za pracownikami produkcji. wstępne doświadczenie z pracy w stolarni już mam. Martwi mnie jednak ta wskazana umowa zlecenie. Na pewno na jakiś czas musze się gdzieś zatrzymać. Na ile stabilne jest na niej aktualne zatrudnienie?

25.06.2024 09:54

Ewela

19.05.2024 06:31

Widzę, że nie tylko mnie zmartwił wskazywany typ umowy w ogłoszeniu. ja akurat zlecenia nie widziałam ale w moim piszą o umowie o pracę i samozatrudnieniu. Czy kładą na nie jakikolwiek nacisk?

25.06.2024 09:53

magazyneiro

10.06.2020 13:07

Byłem, pracowałem, ogólnie nieźle. Atmosfera w porządku, kasa na czas jeśli była potrzeba nadgodzin to wszystko ustalane z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem. Na minus Pan Łukasz, który był właścicielem/kierownikiem całości, nawet ciężko mi powiedzieć. Praca przy 30 stopniach na zewnątrz pod nagrzewającym się namiotem nie powinna przecież wpływać na wydajność wg. tego Pana, przerwa w wyznaczonej godzinie, nawet w momencie luźniejszym gdzie pracy było mniej (po za sezonem) trzeba było za wszelką cenę coś robić choćby przenosić rzeczy z jednego miejsca w inne. Takie szukanie na siłę roboty. Generalnie nie jest źle ale mogłoby być lepiej.
    Bogumiła

16.01.2024 11:56

I dalej tak jest ,tylko teraz temperatury są minusowe a ogrzewania brak.

04.06.2024 15:45

Dziękujemy za Twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog zarówno z obecnymi, jak i byłymi pracownikami. Odpowiedź zwrotna od pracowników jest dla nas zawsze cennym doświadczeniem, z którego możemy wyciągnąć wnioski, by nieustannie usprawnić funkcjonowanie naszej firmy. Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna, abyśmy mogli się do niej odnieść. Jeśli chciałbyś/chciałabyś opisać sprawy, które mogły Cię niepokoić to możesz to zrobić pod adresem e-mail: [email protected]. Tylko dzięki temu będziemy mogli dokładnie zbadać sytuację i wyciągnąć ewentualne konsekwencje oraz wnioski na przyszłość.

26.01.2024 12:53

A jak się działa w e-commerce na rynkach UE? Zdaje sobie sprawę z tego, że oferta jest dość dawna, bo z ubiegłego roku ale i tak praca by mnie interesowała. Nie wiecie przypadkiem czy nie będą jeszcze takich specjalistów do siebie szukać? wtedy to była oferta na dwa wakaty a mnie przy tym zarobki by interesowały

04.06.2024 15:44

Dziękujemy za Twoje pytanie. W sprawie rekrutacji na stanowiska w Dziale E-commerce, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]

03.04.2024 16:21

Siemka, byłem teraz na waszej stronie firmowej i można spontanicznie sobie za jej pomocą aplikować. wychodzi na to, że zaznacza się głównie dział do którego aplikujesz. Jakie są teraz opcje pracy w IT w takim razie?

04.06.2024 15:39

Dziękujemy za Twoje pytanie. W sprawie rekrutacji na stanowiska w Dziale IT, prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]
    Wodnik

14.04.2024 14:52

Firma w nosie ma klienta sprzedając kiepski towar i bazując na opiniach na allegro, ale niestety na allegro mija czas na wystawienie oceny przed tak naprawdę sprawdzeniem lampek chociaż przez sezon. W sumie kupiłem około 15 zestawów. 11 wisiało i resztę dokupiłem z czasem jak zaczęły się psuć w sumie w sezonie świątecznym świeciły niecałe 400 h, niektóre przetrwały do drugiego sezonu, ale niestety po drugim sezonie do wywalenia, bo reklamacja nie uznana. Po pierwszym sezonie zareklamowałem nie pamiętam ale chyba ze 3 zestawy i reklamacja została uwzględniona (przysłali nowe), natomiast po drugim sezonie jak padło w sumie 9 kompletów to niestety odpisali (wina napięcia i nieprawidłowe użytkowanie) :D, tak na pewno, po sezonie wciągałem na nich deski od rusztowania ! :) Ciekawe jak wyglądała by ocena sprzedającego i produktu jak by można było oceniać po roku. Zostaje tylko ocenić produkt łapkami przy opiniach innych.

04.06.2024 15:35

Dzień dobry, Przykro nam z powodu problemów związanych z Państwa reklamacją. Odpowiedzi były udzielane według standardowej procedury reklamacyjnej. Udoskonalamy jakość naszej obsługi. Zapewniamy, że zawsze staramy się aby jakość oferowanych w naszym sklepie produktów była jak najwyższa.
    Jeremiasz

09.10.2023 10:01

Pracowałem 3 lata temu przez pół roku, było w porządku, zgrany zespół. Na tamten moment wynagrodzenie nie było zbyt wysokie, ale też nie miałem jeszcze dużego doświadczenia.

23.08.2022 14:56

Nie polecam. Wykorzystywanie czasu kandydatów pod swoje własne taski.

31.08.2022 13:18

Możesz rozszerzyć, o co dokładnie chodzi? Ja otrzymałem zadanie rekrutacyjne, które wykonałem i jest to raczej standardowa rzecz, aby poznać pracownika i dla mnie firmę. Osoba rekrutująca była w porządku.

18.01.2023 15:29

Pewnie miał napisać komentarz na Gowork ;)
    Zdzich

18.01.2023 14:54

Polecam na start dla młodych, zwłaszcza na magazynie. Można poznać specyfikę pracy w firmie ecommerce. Jasne, klarowne zadania, fajni koledzy i koleżanki :)

13.08.2022 10:47

Jak często w Springos Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 23 lipca na Pracuj.pl, obiecują bogaty rozwój.
    Pracowalem

13.09.2022 23:32

O jakich szkoleniach tu mowa ????????bo pracowałem w Skawinie ponad rok i ani jednego szkolenia

30.05.2021 11:11

Pracowalem

13.09.2022 23:30

Bardzo często jest tak ze dostajesz wiadomość późnym wieczorem lub telefon na która masz przyjść do pracy kolejnego dnia i z racji tego co się tam dzieje to ludzie się zwalniają bo nie ma stałych godzin
    Jacek

31.08.2022 08:30

Unikać tej firmy jak ognia. Wykorzystują kandydatów do wykonawania zadań.

31.08.2022 13:17

Tomek

24.08.2022 10:19

Serdecznie nie polecam
    Anka J

11.04.2022 23:55

Nie polecam! Duży minus za brak szkoleń i przygotowania do samodzielnej pracy na stanowisku...niestety w żaden sposób nie szkola, nie wdrażaja w tajniki pracy, a na koniec zakładają że nie dasz rady...no trudno żeby, skoro nie zdążyłeś poznać co się z czym "je"..nie polecam jeśli szanujecie swój czas!
    Bywałam

21.04.2022 16:51

Chyba dużo zależy od działu. Też pracowałam w tej firmie, dość krótko, bo jednak potrzebuje czegoś bardziej kreatywnego niż klikanie w systemach, ale mimo wszystko dobrze wspominam i zespół i atmosferę :)
    zawiedziony

20.03.2022 17:26

(usunięte przez administratora) które zwalniają Polaka żeby zatrudnić Ukraińca. Dodatkowo problemy z prawidłowym rozliczeniem za wykonaną pracę.
    zawiedziony

21.03.2022 10:23

Błędne naliczenie wynagrodzenia. Trzeba się wykłócać o ekwiwalent za urlop na przykłąd.
    Motyl

15.07.2021 15:27

Nie polecam tej firmy, nie wywiązują się z terminów. Przesyłka powinna być dawno u mnie a nawet jeszcze jej nie wysłali... Dodzwonic się do nich to masakra. A jedyną co Pani powiedziała to przepraszam ale i tak nic nie zrobiła ....
    aneta

23.04.2021 07:49

Towar zgodny z opisem ,leżak do samodzielnego złożenia fajny ,trochę pomajsterkowałam.parawan tez spoko.zakupy przebiegły sprawnie.polecam

22.04.2020 23:25

Kris

11.11.2020 09:42

To teraz jeszcze raz po polsku proszę.

Zostaw merytoryczną opinię o Springos Sp. z o.o.