Hadyński Inkaso

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hadyński Inkaso Sp. z o.o.

Opinie o Hadyński Inkaso Wrocław

Nie przegap nowości o Hadyński Inkaso Sp. z o.o.!

Hadyński Inkaso Sp. z o.o.

26.06.2024 15:56

Dłużnik nie opłacił Ci faktury? Kolega nie oddał pieniędzy? Wpłaciłeś zaliczkę i nie otrzymałeś towaru?

Jeśli jesteś już zmęczony upominaniem się o własne pieniądze i denerwuje Cię to, że dłużnik bawi się za Twoje środki, Hadyński Inkaso pomoże Ci odzyskać należność na koszt dłużnika.

80% naszych spraw spłaca się już w pierwszym miesiącu, z czego 30% z nich odzyskuje się w 3 dni.

Nie pozwól dłużnikowi bezkarnie unikać płatności. Musisz być świadomy, że każdy dzień zwłoki pomniejsza szansę na odzyskanie Twoich środków.

Jeśli chcesz poznać sytuację finansową swojego dłużnika i zobaczyć, czy są realne szanse na odzyskanie Twoich pieniędzy, niezobowiązująco i bez kosztowo przeprowadzimy analizę Twojego dłużnika.

Zadzwoń: 22 600 73 26

News image
    Monika Zych

16.10.2024 15:32

Serdecznie polecam współpracę! Przekazałam do nich kilku dłużników i odzyskałam większość należności gdy inne firmy nie zrobiły niczego.
    Dagmara

07.02.2024 18:23

Świetna firma która szybko odzyskała pieniądze, kiedy już naprawdę nie miałam nadziei że je odzyskam!
    Michal

15.09.2021 21:23

Witam wszystkich,ja polecam hadynski inkaso z całego serca w mojej sprawie pomogli mi 100%.Wsparcie państwa było zawsze i gdy tylko miał jakiś problem to pomagali mi jestem zadowolony i na pewno jeszcze jak będzie potrzebna jakas windykacja to napewno zadzwonię.pozdrawiam cały zespół HADYNSKI
    rafako

29.12.2021 20:30

Kolejny bajkopisarz... Mam to gdzieś, czy firma działa legalnie czy nie. Ważne, że jest skuteczna. Dłużnik czyli inaczej zwykły złodziej chce mnie oszukać, ale za to ja mam być miły? Niech go nękają, obiją, zablokują mu biznes, konta - wali mnie to. Zero tolerancji dla bydła, które nie płaci należności.
    Judyta

15.10.2021 15:21

Gorąco polecam współpracę z windykacją Hadyński. W dwa tygodnie odzyskali dla mnie pieniądze od dłużnika z którym walczyłam przez kilka lat, a kolejne kancelarie rozkładały ręce.

Paula

04.11.2025 10:30

Polecam tą firmę, sprawnie działają i poradzili sobie z opornym dłużnikiem który nie chciał opłacić faktury

Szybko i skutecznie

12.10.2025 18:56

Zdecydowałam się na współpracę, ponieważ nie chciałam zakładać sprawy w sądzie ani tracić pieniędzy na prawników. Miałam też dość skomplikowaną sytuację z pracodawcą z Niemiec i w pewnym momencie zwątpiłam, że odzyskam swoją wypłatę. Myślę, że postępowanie sądowe wiązałoby się z podobnymi kosztami, a dzięki tej firmie windykacyjnej odzyskałam pieniądze dużo szybciej. Bardzo dobry kontakt z pracownikami – wszystko dokładnie wyjaśnili i szybko podjęli działania. Kolejny duży plus to fakt, że prowizję pobierają dopiero po skutecznym odzyskaniu długu. Szczerze polecam tę firmę!

09.10.2025 11:57

Nie polecam tej firmy - w ostatnim czasie zwalnia się bardzo dużo osób (lub są zwalniani) szczególnie z działu sprzedaży. Duży nacisk na wyniki jak w typowej korporacji. Po rozmowie rekrutacyjnej myślałem, że zarobki będą większe, a naprawdę trzeba się na to napracować (niektórzy robią specjalnie (usunięte przez administratora)nadgodziny, żeby się jakkolwiek wyrobić z pracą i nie mieć z tego powodu nieprzyjemności).

Same bajki

10.07.2025 11:06

Jako pracownik odradzam! Umowa zlecenie(usunięte przez administratora) + „atrakcyjne premie”(usunięte przez administratora)Rotacja jest duża bo albo zwalniają albo człowiek sam odchodzi bo nie chce pracować w takim miejscu
    Katarzyna M

21.02.2025 16:00

Z całego serca mogę polecić współpracę z tą firmą! Rzetelne podejście do klienta i przede wszystkim skuteczna egzekucja pieniędzy od dłużnika.
    Klient Gliwice

20.02.2025 16:00

Nie polecam windykacji. Przez tydzień nikt nie skontaktował się z nami pomimo telefonów, maili. (usunięte przez administratora)
    Mariola

24.12.2024 12:58

Polecam, sprawa zlecona trzy dni temu a mój dług został odzyskany już prawie w całości.
    Katarzyna

08.10.2024 12:53

Bardzo mnie zastanawia, dlaczego nikt z pracowników tej firmy nie kontaktuje się ze mną. Od podpisania umowy, około 10 tygodni temu, otrzymałam jedynie dwie wiadomości e-mail. Po wysłaniu kilku próśb o kontakt, dostałam jeden telefon. Trudno to nazwać dobrą komunikacją.
    Hadyński Inkaso Sp. z o.o.

17.10.2024 14:27

Dzień dobry Pani Katarzyno, niestety nie jesteśmy w stanie zlokalizować Pani sprawy ze względu na ograniczone dane podane w opinii. Czy na pewno podpisywała Pani z naszą firmą umowę? Prosimy o kontakt pod numerem 22 6887804 nasz pracownik zweryfikuje sytuację.
    lopez

18.08.2024 10:53

Witam ile trwa srednio proces windykacji ? jak teraz u nich z skutecznościa?
    Łukasz - transport

02.08.2024 06:49

Polecam, firma odzyskała pieniądze w bardzo krótki czas. Sam kiedyś byłem ich dłużnikiem, więc wiedziałem, że działają szybko i skutecznie.
    Hanna

20.02.2024 12:43

Profesjonalna firma, który w ciągu miesiąca odzyskała dług!
    Katarzyna

19.02.2024 08:06

Szczerze polecam! Korzystałam z kilku firm windykacyjnych, ale żadna nie była tak skuteczna :)
    Elektryk

16.02.2024 08:22

Solidna i uczciwa firma, ze skutecznymi narzędziami windykacyjnym. Już parę razy odzyskali moje pieniądze od dłużników. Zawsze będę wracać!!
    Stefan

15.02.2024 23:39

Uczciwe podejście do współpracy, dobra obsługa i sprawne odzyskiwanie długu
    Transporter 84

15.02.2024 13:34

Jadą z dłużnikami konkretnie i bez zbędnych …. Tak powinna właśnie wyglądać windykacja.. Pozdrawiam Dariusz
    Anna

15.02.2024 13:21

Jestem bardzo zadowolona szybko i skutecznie
    Agunia

13.02.2024 10:06

Serdecznie polecam, moja wierzytelności została odzyskana w niespełna miesiąc a już spisałam ją na straty, dla tej firmy nie ma rzeczy niemożliwych, napewno skorzystam ponownie
    Andrzej

13.02.2024 09:47

Świetna i sprawna współpraca, firma odzyskała całość wierzytelności w 2tygodnie!
    Ben

07.02.2024 09:01

Polecam firmę, szybko działają
    @Daniel

02.02.2024 08:06

Prowadzę firmę od 15 lat i czasami niestety trafiam na nie wypłacalnych kontrahentów. Korzystałem z usług wielu firm windykacyjnych, ale z (usunięte przez administratora) pozostałem w stałej współpracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hadyński Inkaso?

Kontakt - Hadyński Inkaso Sp. z o.o.

Powstańców Śląskich 7a 53-332 Wrocław

Branża główna: Windykacja

Zrazowy Kotlecik

26.01.2024 08:27

Przez nich da się uwierzyć, że nie każda windykacja myśli tylko o łatwym zarobku i są firmy z tej branży które jeszcze próbują się profesjonalizować.
    Blanka

22.01.2024 09:01

Przyszłam do pracy bez większego doświadczenia, zostało mi udzielone szczegółowe szkolenie oraz okazana masa cierpliwości i wyrozumiałości. W pracy panuje przyjazna atmosfera, jest duży szacunek do pracownikow oraz pyszna kawa ???? Same plusy, zero minusow!
    Majka

22.01.2024 08:57

Polecam. Jedyna firma, która odzyskała mi fakturę. Kontakt wporzadku, sprawa chwilę zajęła bo miesiąc, ale najważniejszy jest efekt.
    Klijent

15.01.2024 16:39

Polecam Panią Klaudię. Świetny kontakt .I pomoc w odzyskaniu pieniędzy od cwaniaczka
    N

19.09.2023 09:18

(usunięte przez administratora) generalnym celem jest presja na kliencie do podpisania niekorzystnej umowy niezgodnej z ustaleniami telefonicznymi. Wywieranie presji, dzwoniąc po 5-8 razy dziennie aby jak najszybciej podpisać i najlepiej nie przeczytać. Skuteczność raczej wątpliwa, praktyki stosowane wobec klientów (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)
    DawBud-POL

11.09.2023 15:11

Polecam współpracę, odzyskali moje pieniądze w ciągu trzech tygodni
    Zbigniew

08.09.2023 21:11

Sprawa na 200 tysięcy odzyskana w ciągu miesiąca wraz z odsetkami. Polecam
    Pawinstal

06.09.2023 09:29

Polecam HADYNSKI INCASO pomogli mi kilka razy polecam
    Staszek

05.09.2023 08:52

Super specjaliści odzyskali całość w pierwszym tygodniu windykacji
    Wiesław

04.09.2023 09:25

Odzyskali pieniążki od mojego wierzyciela
    Wiesław Choiński

01.09.2023 08:30

Rzetelna pomoc w odzyskaniu długów od firmy, która kilka miesięcy zwlekała z wypłaceniem mi ekwiwalentu za towar. Jak pojawi się jeszcze kiedyś problem, to na pewno się zgłoszę po pomoc. Prowizja też uczciwa, bo koszty zostały dla mnie odzyskane na podstawie noty obciążeniowej.
    Aniela

31.08.2023 08:45

Jestem ich klientką już kilka lat i z czystym sumieniem mogę ich polecić.
    Mateusz

29.08.2023 13:22

Szybko i skutecznie odzyskane pieniądze od dłużnika. Prosić z Panią Klaudią konkretna babka
    Dil

28.08.2023 23:10

Współpraca przebiegała sprawnie, szybko i owocnie, polecam
    Marynia

25.08.2023 10:03

Polecam współpracę z firmą, chłopaki robią kawał dobrej roboty, świetny kontakt z opiekunem , środki odzyskane, jeszcze raz dziękuję za pomoc
    Dagmara M.

22.08.2023 14:13

Wszystkim polecam (usunięte przez administratora), szybko odzyskali moje nieopłacone faktury, a do tego nawet prowizje!
    Luiza

21.08.2023 08:37

Piotr

21.08.2023 08:35

Współpracuję z nimi od kilku lat jestem zadowolony odzyskali mi większość faktur plus kilka pożyczek.

13.07.2023 16:30

Monika

08.08.2023 08:22

Anna- klient

18.11.2022 09:35

W firmie znalazłam się po długich poszukiwaniach na rynku odpowiedniego rozwiązania dla mojej sprawy. Pomimo śledzenia opinii , które na tamten moment nie były przychylne umówiłam się na spotkanie z przedstawicielem panią Klaudią Piłat. Po wstępnej rozmowie oraz przedstawieniu mi planu działania postanowiłam zaryzykować , sam plan wydał mi się na tyle racjonalny , iż od razu wiedziałam, że osoba na przeciwko mnie wie o czym mówi. Miałam rację!!! Pani Klaudia od razu zabrała się za działanie w mojej sprawie, ciągły kontakt oraz częste rozmowy odnośnie konsultacji w mojej sprawie sprawiły , że czułam się odpowiednio zaopiekowania ,a moje interesy są w odpowiednich rękach. Wiedza oraz kompetencje pracownika na wysokim poziomie , szybkość w działaniu , konsekwencja w dążeniu do postawionych założeń z góry wyznaczonych. Polecam firmę Hadyński Inkaso a przede wszystkim panią Klaudię i dziękuję za pomoc w mojej sprawie , która nie był łatwa.
    Marta Kałuża

08.08.2023 08:21

Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Hadyński Inkaso Sp. z o.o.