Dla własnego zdrowia psychicznego odradzam pracę w tym miejscu. Na aktualny moment stanowisko obejmuje niekompetentna kierowniczka, która przystaję na mobbing wobec innych pracowników. Większość kobiet pracujących w tym miejscu są po prostu wredne. Potrafią w twojej obecności obgadywać Cię do innych pracownic, lub traktować karygodnie przy klientach. Wieczne awantury i pretensje o wszystko, a o odpoczynku nie ma co marzyć. Jednego dnia idziesz na popołudnie, żeby na drugi dzień wstawić się do pracy o godzinie 06:00 pomimo tego, że w umowie jest wyraźnie napisane, że przerwa przed jedną zmiana powinna wynosić min 10 godzin. W całym miesiącu są tylko 2 dni wolnego i jest to tłumaczone przez kierowniczkę brakiem pracowników. Robi się praktycznie wszystko - stoi się na kasie, wykłada się nabiał, dokłada na cały sklep, sprząta magazyn, robi gazetki. Niekiedy jest naprawdę dużo pracy, niekiedy też praca była wykonana bardzo dobrze, ale w żaden sposób doceniona przez Panią kierownik. Ponadto Pani kierownik notorycznie straszy wizytą szefa, a tylko zaznaczę, że przez cały okres pracy nigdy w życiu nie widziałam szefa, co też jest absurdem. Bardzo źle wspominam pracę w tym miejscu, przez to podupadło moje zdrowie fizyczne, jak i psychiczne. Zrezygnowałam z pracy przed wygaśnięciem umowy informując o tym kierowniczkę, w zamian zostałam wyśmiania. Na końcu szanowna Pani kierownik dodała, że już dawno miała mnie zwolnić, twierdząc, że mobbing w pracy to normalna rzecz i że to we mnie leży problem, a nie w zespole. Nie obyło się też bez drwin ze strony pracowników widzących moje odejście z pracy. Bardzo bym chciała dobrze wspominać tą pracę dobrze, ale niestety jedynie ci dobrze wspominam to może 3 pracowników, którzy są w porządku