Proszę nie łapcie się na super obietnice na premię na 6000 zł i jakie
To jest wspaniałe miejsce pracy …..to jest (usunięte przez administratora) Zapomnijcie o życiu prywatnym i jakimkolwiek czasie wolnym. Weekendów napewno mieć nie będziecie a i o świętach zapomnijcie- wszytkich haha- bo firma najlepiej to by chciała żebyście rodziny nie
Mieli , żeby zawsze byś dyspozycyjnym i jakimś ateistą bo w kościelne też najlepiej przyjść do pracy . Nastawcie się na ciągłą zmianę godzin pracy - raz chodzicie na 6 następnego dnia zrobią wam zmianę na 16 potem jakaś randomowa środa wolna i znowu jakieś przypadkowe godziny więc o jakiekolwiek rutynie zapomnijcie . Bo każdy wasz dzień czy tydzień będzie inny. Musiałam zrezygnować z dodatkowych zajęć, bo jak miałam z nich korzystać skoro raz miałam zmiany na rano a raz na popołudnie . Żadne zajęcia nie są tak prowadzone.Nastawcie się na nocki , narazie raz w miesiącu ale widząc ile ludzi się z tego wykręca aktualnie - przewiduje że i po 2 noce w miesiącu. No i najgorszy aspekt - klient - rozszczeniwowy, krzyczący, ludzie bez kultury i bez jakiejkolwiek empatii to Chleb powszedni. Dzownia o każdej porze dnia i nocy i nie myślcie sobie że w nocy jest luźniej . O 2/3 w nocy są kolejki na infolinii bo masa (usunięte przez administratora) wydzwania z głupimi pytaniami . Aktualnie poszukuje już nowej pracy i całe szczęście bo stan psychiczny do jakiego doprowadziła mnie ta praca to coś strasznego . Ostrzegam i nie polecam , praca dla androidow bez życia tylko i wyłącznie