Nie wiem kto wybiera kierowników salonów ale osoba która jest kierownikiem w Starym Browarze Poznań to jakiś żart! Osoba która kompletnie nie zna się na kierowaniu ludźmi sklepem...robi totalny (usunięte przez administratora) z marki premium, sklep wygląda jak na bazarze.Nie wspomnę o tym że wykańcza psychicznie pracowników gdzie trzy osoby trafiły na L4 bo się rozchorowały przez Nią i to traktowanie!Nowe osoby traktowane przez pierwszy miesiąc dobrze a drugi miesiąc zaczyna się katorga..krzyczy na pracowników przy klientach ,nie wspomnę o tym że jak tylko widzi jak któraś z dziewczyn sprzedaje duży paragon wylatuję nagle i kasuje za nią na siebie! chodzenie na magazyn 20 razy w ciągu dnia po rzeczy które za chwilę każe odnieść spowrotem ,nie wspomnę o tym że po tylu razach idąc naprawdę dość daleko przychodzą dziewczyny spocone zmęczone brudne z magazynu aż wstyd do klienta wyjść bo ona nie wie nawet co potrzebne a co nie magazyn dla niej to czarna magia potrafi tylko (usunięte przez administratora) robić czepia się o byle co ,ciągle pretensje wiecznie coś jej nie pasuje wyżywa się psychicznie..ta osoba chyba ma problemy psychiczne oderwana od rzeczywistości a taka osoba nie powinna pracować z ludźmi ! Pani Kamila, Gosia wyżej postawione nie wiem dlaczego nie widzą co się tam dzieje ! Jak mogą pozwalać na takie zachowanie! Osoby które poszły na zwolnienie były psychicznie wykańczane a kierowniczka opowiada że im się praca nie podobała albo nie chciały wykonywać jej zadań zabawne ! Kierowniczka jest osobą która kompletnie nie potrafi nawet wykonywać obowiązków kierowniczych nie potrafi nic ale za to uwielbia w czasie pracy chodzić na zakupy po galeri i wracać po dwóch godzinach,w sklepie przymierzać ubrania ,rozsiadywac się w gabinecie z nogami na biurku , godzinami gadać przez telefon. Osoby które poszły na L4 chciały nadal pracować ale niestety zdrowie jest ważniejsze a póki kierowniczka Małgorzata B...będzie nadal tam za chwilę Benetton straci kolejne pracownice bo już też wyżywa się na tych co zostały ..ubliża ,czepia się robi wiele przykrości tego jest duzo więcej i nikt nie reaguję!to podchodzi pod (usunięte przez administratora) !nie życzę nikomu pracy w Benetton Stary Browar w Poznaniu a już napewno nie gdy kierowniczka nadal będzie Pani Małgorzata B! jeśli chcecie być zdrowi to odradzam!A osoby wyżej jak i pracodawca niech lepiej się tą sprawą zajmie bo za chwilę zostaniecie bez pracowników a sklep upadnie przez taką która tam kieruje sklepem i ludźmi!! Każda która odeszła została przez nią obgadana dookoła i oczywiście same kłamstwa,ona potrafi wybielić tylko Siebie ! Jaka ona to pokrzywdzona.