Spedition Oppel GmbH.

Social media

Regulamin i polityka prywatności
Ansbach - Spedition Oppel GmbH

3. Opinie o pracodawcach Ansbach
  5. Opinie o Spedition Oppel GmbH.

Opinie o Spedition Oppel GmbH. Ansbach

Nie przegap nowości o Spedition Oppel GmbH.!

Stara_rura

20.02.2024 11:17

Czy mają 2/2 i czy da się wyciągnąć z 2100 w tym systemie bez nocek ? Start niedziela koniec piątek.

12.03.2025 21:26

Mają chyba 2/1 3/1 4/1 i bez systemu. Może i stawka nie ta z typu najniższa ale nie warto. Orka dzień w dzień i po włożeniu karty do tachografu zapominasz, że istnieje.

12.03.2025 21:47

Żeby trochę odświeżyć opinie o tej firmie to jeszcze napiszę, że ogólnie większość na plus. Ale zależy od człowieka co dla niego jest ważne bardziej a co mniej. Baza i socjal spoko nawet bym powiedział, że na warunki sąsiada to nawet bardzo dobrze. Ale jeżeli chodzi o pracę to zero młotków. Czyli załadunek, rozładunek, tankowanie, mycie auta, wypełnianie papierkologi (wypisywanie tego samego kilka razy, za dużo moim zdaniem) robisz charytatywnie. I 60 godzin tygodniowo pracy to nie w tej firmie. Weekend wolny więc 15 godzin dziennie i 3 razy 9 pauzy. Dla jednych się spodoba dla innych nie. Opina raczej neutralna bo to agencja więcej obiecuje niż pracodawca. Jak ktoś lubi trochę tacho ponaginać za w miarę (bez rewelacji) kasę pracować to git oferta. A Ci bardziej kumaci poszukają czegoś innego. Pozdrawiam wszystkich którzy dzięki mojemu komentarzowi nie musieli tracić czasu i pieniędzy na paliwo jak np ja????

12.07.2022 12:17

Ile jest zmian w Spedition Oppel GmbH.?
    AB

28.07.2022 11:39

Wiele się zmieniło. Dobra zapłata. Rowery, kuchnia, pralka, grill do dyspozycji. Wielu polskich kierowców.

GReak

11.05.2023 12:41

Robiła kiedyś jedna młoda Niemka ale po dwóch czy trzech miesiącach się zwolniła bo za ciężka robota, czasem towar trzeba rozwozić po sklepach a palety trafiają się i po 800kg, rozładunek paleciakiem.
    Mateuszzzz

28.07.2022 18:20

Pracuje w tej firmie od roku i jak na razie dużo rzeczy na plus. Kasa na czas ,dobry socjal. Są firmy lepsze i są firmy gorsze ale jak ktoś trochę myśli i chcę mu się pracować to popracuje w tej firmie.
    Mateuszzzz

01.10.2022 11:37

Wejdź na stronę zadzwoń a dowiesz się wszystkiego. Ja na swoje zarobki nie narzekam ale też do publicznej wiadomości nie muszę podawać takiej informacji.Pozdrawian :)
    Mateuszzzzz

29.01.2023 13:38

Oczywiście że są premie. Za eko jazdę masz dodatkowo 200euro co miesiąc ,do tego za frekwencję dostajesz raz do roku ekstra geld czy też premię świąteczną. Pozdrawiam Mateusz
    Mateusz wajche przełóż

28.07.2022 12:22

Firma jak wszędzie trzeba poprostu pracować i tyle. Najgorszy jest początek bo do każdego zlecenia trzeba robić dodatkową papierologię, jak się przyzwyczaisz to robisz to z automatu. Pieniądze zawsze na czas. Baza socjalna też niezła. Jak ktoś potrafi jeździć to napewno sobie poradzi.
    AB

28.07.2022 11:20

Jankes

13.10.2021 20:41

Czy ktoś mi powie jak jest w tej firmie w realu.....

Kontakt - Spedition Oppel GmbH.

Ansbach

25.07.2019 18:02

Faraon

21.01.2020 15:46

Ale w tej firmie nie pracuje się w weekendy i święta . Wszystko stoi na firmie ????????

05.10.2018 16:52

06.10.2018 23:08

Szczerze mówiąc nie widzę w GoWork. moderatora o takim imieniu
    mode

08.10.2018 15:46

a skad wiesz jakie imiona maja moderatorzy goworka?
    Kamila

21.09.2018 13:26

@Kierowca II, piszesz o "przeginaniu czasu pracy" w firmie Spedition Oppel GmbH. co nie rzutuje dobrze na charakter pracy kierowców tej firmy. Lecz zastanawia mnie fakt, czy owe nadgodziny są dodatkowo premiowane? Jak sytuacja wygląda gdy czas pracy wydłuża się?

04.10.2018 22:00

Powiedz kim jesteś (usunięte przez administratora) a powiem ci całą prawdę.
    Kierowca II

13.09.2018 21:21

Podstawa na poziomie 2100 łatwo sobie obliczyć ile na 1- wszej a ile 3 grupie podatkowej, są tam jakieś dodatki. Jednak zarobki nie są adekwatne do wykonywanej pracy. Rozliczenia prowadzone są dość enigmatycznie brak jasności w szczególności przy rozliczaniu diet. Kierowcy są bardzo poirytowani przez ciągłe przeginanie czasu pracy. W systemie 3x1 jest jeszcze gorzej. Moim zdaniem nie warto się więcej rozwodzić na temat tej firmy. Pozdrawiam

12.09.2018 14:08

Inny Kierowca

13.09.2018 16:03

jak wygląda rekrutacja na kierowcę? co trzeba zrobić żeby się dostać? ile płacą? warto?

12.09.2018 14:12

To niech sobie zatrudni Ukraińców

Zostaw merytoryczną opinię o Spedition Oppel GmbH.