Taemso GmbH Dormagen DE
5 5 42 5 1

Opinie o Taemso GmbH Dormagen DE

Filtruj opinie po kryteriach:

Adrian
 Opinia

Witam aktualnie mieszkam i pracuje w Niemczech jako lakiernik, jestem zainteresowany praca w holandi, praca od zaraz. aplikacja została zlożona z załącznikiem cv po niemiecku. Małe zapytanie po jakim czasie możnaby się spodziewać odpowiedzi? Dziękuję i Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Łukasz
 Opinia
@Adrian 29.05.2019 17:24

Szukasz pracy jako lakiernik, czy składałeś CV na inne stanowisko? Widziałem sporo ofert z Taemso GmbH Dormagen na stanowisko, ślusarz, monter, spawacz, stolarz, hydraulik. Inne osoby zatrudnione w firmie piszą o niej na forum pochlebnie, niestety nikt jeszcze nie przedstawił etapów procesu rekrutacji, więc trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie. Może ktoś kto ma już za sobą rozmowę kwalifikacyjną pomoże Adrianowi w uzyskaniu informacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Adrian 29.05.2019 17:24

brak ofert prac dla lakiernikow, nie mamy takich ofert w swojej ofercie.

Pomocna?
TakNie
marek
 Opinia

witam jak wyglada z praca dla elektryków niemcy ,holandia?

Pomocna?
TakNie
Łukasz
 Opinia
@marek 22.05.2019 13:39

Twoje pytanie związane jest z obecnie prowadzoną rekrutacją firmy Taemso GmbH Dormagen DE na stanowiska elektryków oraz elektromonterów? Obecnie poszukiwani są tacy pracownicy, dlatego chciałbym, abyś napisał, co wpłynęło na to, iż akurat za pośrednictwem tej firmy chciałbyś pracować. Zachęcam Cię do aktywnej dyskusji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@marek 22.05.2019 13:39

Wyglada tak samo jak i w Polsce, jezeli chodzi o sprawy techniczne. Inna placa i koniecznosc znajomosci angielskiego na poziomie takim, aby rozmawiac swobodnie z kierownikiem budowy.

Pomocna?
TakNie
zbys
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem u nich ,pieniądze się zgadzają, mieszkania na niezłym poziomie. Dobra firma-polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@zbys 14.02.2019 11:21

Fajnie, że jesteś wśród osób zadowolonych z pracy za pośrednictwem firmy Taemso GmbH Dormagen DE. Będziesz tak uprzejmy i pomożesz osobom, które w przyszłości mogą ubiegać się o pracę za granicą i napiszesz, w jaki sposób aplikowałeś do pracy w tym miejscu? Podziel się z nami szczegółami procesu kwalifikacyjnego. Swoją odpowiedzią pomożesz wielu osobom odwiedzającym ten wątek.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowanany?
 Opinia

Jak dlugo od rozmowy telefonicznej, trzeba czekac na wyjazd?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Zainteresowanany? 14.12.2018 09:30

Witam, jezeli kandydat spelnia wymogi, wyjazd nastepuje do 3 dni roboczych. Jezeli akceptacja nastapi w czwartek lub piatek, pracuje Pan juz od poniedzialku. Nocleg zapewniamy juz od niedzieli wieczorem! Czasami prace zaczyna sie w srode. ale bardzo sporadycznie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Pracodawca 14.12.2018 14:00

Takie małe pytanie do Państwa aktualnie pracuję i mieszkam z rodziną w niemczech,mam stałą umowę z miesięcznym wypowiedzenie,od 1 marca przeprowadzam się z rodziną do Polski,jestem spawaczem WIG stal czarna i nierdzewna z rurami wszystkie pozycje MAG 135,136 również z rurami wszystkie pozycje mam nieaktualny,odnawiam w lutym,język niemiecki komunikatywny ,jaką mam szansę na znalezienie zatrudnienia u Państwa ? Tomek

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Tomek 07.01.2019 17:56

bardzo prosze przeslac CV w jezyku niemieckim, koniecznie aktualne, dolaczyc certyfikaty. (jak dobrze kojarze mam juz Pana dokumenty) pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PrSob
 Opinia

Witam . Czy z wykształceniem mechanik pojazdów samochodowych mogę do Państwa aplikować ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@PrSob 10.01.2019 09:04

bardzo prosze przeslac CV w jezyku niemieckim albo angielskim, koniecznie aktualne. pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
INTERESANT
 Opinia

Witam mam pytanie czy macie jakies oferty pracu na suwnice lub jako operator Ładowarki teleskopowe pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@INTERESANT 03.01.2019 12:07

Witam, aktualnie brak ofert tego typu. Mimo to przeslac aktualne Cv. Bedac w bazie danych poinformujemy Pana o aktualnej ofercie pracy w najblizszych tygodniach. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciek W. Instalator w Lublina
 Opinia

Właśnie dostałem obiecaną podwyżkę, pieniążki są fajne, miła atmosfera w pracy i bardzo dobry kontakt z biurem. Myśle że takie rzeczy trzeba doceniać. Dużo osób z Willemsa poznałem i mają takie samo zdanie jak i ja.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
 Opinia
@Maciek W. Instalator w Lublina 04.01.2019 09:25

Jak długo pracujesz już za pośrednictwem firmy Willems GmbH? Mógłbyś napisać, czy biuro pośrednictwa pracy chętnie przyjmuje osoby z polecenia innych pracowników? Pracownik pracujący za ich pośrednictwem może polecić jakąś nową osobę na brakujące stanowiska? Ciekaw jestem, czy są takie możliwości.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk Nowakowski
 Opinia

Jestem hydraulikiem z doswiadczeniem 10 lat, angielski taki sobie keidy mozna startowac?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Henryk Nowakowski 28.12.2018 10:10

Witam, aktualnie juz od 07,01,2019, Holandia, info jakie miasta na: www. willemsjob.de kliknac w oferty. W przeciwienstwie do innach Firm/agencji piszemy na dzien dobry co jest na koniec miesiaca/tygodnia. Aby uniknac rozczarowania jak u innych :) od 530start/550 €netto/40godzin + nocleg oplaca firma, umowa NL/praca NL dodatkowo: od 10 KM +0,19 € do KM: tam i z powrotem doplata. od 2150 €netto/168godzin + nocleg oplaca firma, *Umowa niemiecka/praca NL/DE od 2750 €netto/168godzin i sam oplacasz nocleg *Umowa niemiecka/praca NL/DE *umowa niemiecka zaliczki co tydzien 200-400 Zapraszam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur Krawczyk
 Opinia

POLECAM! Po tygodniu wyjechałem do pracy za pośrednictwem tej agencji. Szybka i fachowa obsługa, a praca w 100% zgodna z tym co przedstawił rekruter. POLECAM!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam, Elektryk, Krak.
 Opinia

Współpraca z tą firmą jest bardzo dobra ,oferty pracy bardzo dobre, komunikacja z przedstawicielem firmy za pomocą maila lub telefonu bardzo ułatwia podjęcie pracy za granicą. W przyszłości dalej będę dalej współpracował z tą firmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogdan Krawczyk
 Opinia

wypłaty w terminie-ogólnie w porządku, oby tak dalej po nowym roku. czekam na premie 150 po 6 miechu roboty dadza, bo juz 5 miechów pracuje.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HR Gniezno
 Opinia

Czy doswiadczony elektryk ze stazem pracy powyzej 10 lat, moze miec u was umowe na czas nieokreslony od razu ? i czy gwarantujecie 1 osobowy pokój?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@HR Gniezno 18.12.2018 09:54

Witam, Umowa niemiecka na czas nieokreslony, ale okres probny wynosi 6 miesiecy, standart w umowach niemieckich. Tego nie mozna zmienic. Pokoje jednoosobowe tylko i wylacznie, natomiast wspolna lazienka i kuchnia/pralnia. Jezeli standart nie odpowiada wtedy w ciagu tygodnia Firma szuka innego noclegu. Mamy tez opcje, ze Firma placi wiecej diety wtedy mozna wyszukac i oplacac nocleg we wlasnym zakresie. Ustalamy to za kazdym razem indywidualnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

W firmie pracuje krótko-2 miesiace. Może na start i mają mały młynek, ale jak do dzisiejszego dnia wywiązywali się ze swoich zapewnień. Kwatera OK, pieniądze na czas, co do centa, sprawy logistyczne załatwione. Nie wiem co będzie dalej, ale jak na razie pasuje mi. Praca ponownie już od stycznia. Byłem sceptycznie nastawiony gdy rozpoczynałem tutaj pracę. Kilka lat temu, też pracowałem w "Niemieckiej" firmie, gdzie wszyscy byli polakami - zostałem wydymany...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek z Lublina
 Opinia

Pracuję u nich już drugi raz i wszystko jest ok. Pieniądze są na czas, kontakt z koordynatorem bardzo dobry. Nigdy nie miałem z firmą najmniejszych problemów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek X
 Opinia

Agencja godna polecenia , atrakcyjne stawki i super warunki, oby tak dalej w Nowym Roku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel B.
 Opinia

Polecam, firma od samego poczatku dobrze sie ze mna komunikuje, pieniadze zawsze sie zgadzaja i mam fajne zlecenie, czego chciec wiecej? Wynagrodzenie tez fajne, nie mozna narzekac .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel B.
 Opinia

Bardzo polecam, miałem jedną pracę przez 6 miesiecy (monter instalacji c.o.). Pieniądze sie zgadzają i diety tez. Minelo juz 6 miesiecy i ciągle mi sie zgadza wszystko. Bo są polaczki co chcą chlac i sie bawic, a sa Polacy co przyjechali pracować. Jeżeli nalezysz do tej drugiej grupy to firma idzie na rękę, jak mi zawsze do tej pory. Polecam Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Przemek
 Opinia

Witam . A jak z wynagrodzeniem jeżeli ktoś posiada własne zakwaterowanie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@Przemek 04.12.2018 20:24

Witam, jezeli ma Pan wlasne mieszkanie, wynagrodzenie miesieczne od 2800 € netto, wyzsza stawka diety. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
el
 Opinia

czy pokoje sa 1 osobowe? i jak sie ma duze doswiadczenie i wykształcenie elektryk to wystarczy j ang podstawowy ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@el 21.11.2018 15:05

Witam, pokoje mamy jednoosobowe, prosze przeslac CV, wtedy dolaczymy Pana do innej osoby lub grupy osob, aby nie bylo problemu z komunikacja. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukasz M.
 Opinia

160 godzin i dostalem 2130 na konto, do tego firma oplacila mieszkanie i do tego przyzwoite. Narazie bez zastrzezen.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia

Witam, to co podajemy w ogloszeniach jest pozniej na Waszych Salarisach lub Abrechnungach. Podajemy koncowe kwoty, aby kazdy wiedzial ile otrzyma za tydzien lub miesiac pracy. Po przeslaniu informujemy dokladnie jaka opcja i jaka umowa. (Firma niemiecka, firma holenderska oraz nowosc firma szwajcarska, kazda ma inne wymagania i zasady wyplat) Wystarczy poczytac ogloszenia, nasza strona tez oprocz ogloszen zawiera wiele informacji. Po przeslaniu aktualnego CV, indywidualnie wyjasnimy wszystko przed zatrudnieniem na stale. Po 6 miesiacach firmy bez problemu daja podwyzszki. Kwoty na start: od 530€/tydzien netto, od 2150 € netto za miesiac pracy. Startuje kazdy od tych kwot! Bardzo prosze przesylac aktualne CV, wtedy zwieksza sie szanse na prace u nas. Pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Czternaście i pół godziny od pisania tej opini znowu znalazlem nowe dwie oferty pracy w Berlinie,nie wiem dlaczego oferują pracę na którą nie odpowiadają,a jeżeli już odpowiedzą to miejsce pracy jest całkiem w innym miejscu.Dlaczego firma wprowadza przyszłych pracowników w 'BŁĄD'.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@anonymous 12.09.2018 23:44

Szukamy caly czas odpowiednich ludzi, czy tego Pan nie rozumie? Ogloszenie beda ponawiane jak dlugo jesz zapotrzebowanie. "Witam, to ja Pana poinformowalem, ze juz 11(okolo) raz sklada Pan CV. Wystarczy zerknac na logo firmy i zapamietac. Niestety zostal Pan odrzucony ze wzgledu na poziom jezyka. Jezeli, bedziemy miec budowe gdzie mozna pracowac ze slabym jezykiem, bede dzwonil do Pana i pronowal wspolprace. Na niemieckich kierownikow na budowie nie mam wplywu. Pozdrawiam Piotr

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Aplikowałem na tą firmę w mieście Berlin 11 razy,po 10tym razie dostałem telefon od pana rekrutera abym nie aplikował bo moje aplikacje powielają się.Po jakimś czsie aplikowałem 11 raz,no i dostałem telefon a bym nie aplikował bo mnie zablokuje,Moje pytanie po co firma wystawia nowe ogłoszenia praca w Berlinie,na które nie można aplikować .Mi się wydaje że firma ma za dużo pracowników lub co mi powiedzieli z innych firm rekruterzy że coś nie tak z panem,który do mnie dzwonił.Ja tego tak nie mam zamiaru zostawić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca
 Opinia
@anonymous 12.09.2018 21:30

Witam, to ja Pana poinformowalem, ze juz 11(okolo) raz sklada Pan CV. Wystarczy zerknac na logo firmy i zapamietac. Niestety zostal Pan odrzucony ze wzgledu na poziom jezyka. Jezeli, bedziemy miec budowe gdzie mozna pracowac ze slabym jezykiem, bede dzwonil do Pana i pronowal wspolprace. Na niemieckich kierownikow na budowie nie mam wplywu. Pozdrawiam Piotr

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzesiek z Rotterdamu
 Opinia

Czesc, pracuje juz ponad pul roku Willemsie. Wszystko jak najbardziej ok. Teraz po pol roku dostalem 150 €podwyzszki wiec smialo mozecie sie tutaj zatrudnic. Narka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Może ktoś zdecyduje się napisać jak tu się pracuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Taemso GmbH Dormagen DE - Berlin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej