So Fly

• Witoszów Dolny
  • Bystrzyca Dolna
  • Boleścin

3. Opinie o pracodawcach Świdnica
  5. Opinie o So Fly sp. z o.o.

Opinie o So Fly Świdnica

Nie przegap nowości o So Fly sp. z o.o.!

Zet

18.04.2023 09:46

Najważniejsze dla mnie jest to, że w firmie panuje świetna atmosfera. Współpracownicy służą radą i pomocą, a przede wszystkim każdy jest życzliwy. Szef jest zabiegany, ale gdy otrzyma informacje o natłoku pracy, bez problemu pomaga wszystkim na każdym dziale, nawet rozkładać towar na magazynie. Każdy pracownik w firmie jest sobie równy. Odkąd tutaj pracuje czuję się docenionym człowiekiem i mam możliwość rozwoju oraz spróbowania swoich sił w różnych działach i stanowiskach. Firma nie jest duża, ale cały czas pnie się do góry i mam nadzieję, że dzięki naszej wspólnej pracy, stanie na szczycie ????
    Niezadowolony klient

23.11.2023 11:18

Paczkę zamówiłem 3 dni temu dalej nie dotarła status zamówienia jest w trakcie przygotowania nie polecam tej strony(usunięte przez administratora) jeśli chodzi o dostawe

15.05.2024 10:37

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za kontakt i przepraszamy za opóźnienie w dostawie Pana zamówienia. Rozumiemy, jak frustrująca może być taka sytuacja i chcemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na jak najwyższym poziomie. Prosimy o podanie numeru zamówienia oraz danych kontaktowych, abyśmy mogli szybko sprawdzić status Pana przesyłki i przyspieszyć jej dostarczenie. Można to zrobić poprzez wiadomość e-mail na adres [email protected] lub telefonicznie pod numerem 726 462 557. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i zrobimy wszystko, aby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.
    Star

07.04.2023 10:16

Pracując w tym miejscu kilka lat, rozwinąłem się w wielu kierunkach na różnych stanowiskach. Relacje z szefem na dobrym poziomie, jeśli nie odebrał zawsze oddzwaniał. Szef dość często zwracał uwagę na porządek jak i układ sklepu, tak aby sklep wyglądał jak najlepiej. Zarobki proporcjonalne do wykonywanych obowiązków jak i angażowania się w swoją pracę. Jestem zdania, że większość negatywnych to opinie pracowników dla których była to pierwsza praca i ich oczekiwania do pierwszej pracy spotkały się z rzeczywistością.
    Dust

20.04.2023 23:24

Czy praca na różnych stanowiskach to awans czy braki kadrowe? Czy są przygotowania na stanowisko? Interesuje mnie stabilna praca bez stresu związanego z nagłymi zmianami.
    Star

21.04.2023 11:11

Za pierwszym razem był to brak kadrowy i pytanie ze strony szefa czy nie chcę spróbować czegoś nowego i rozwinąć się w innym kierunku. Po tygodniowym szkoleniu objąłem nowe stanowisko. Później były to już awanse, które też owocowały w dodatkowe szkolenia i podniesienie pensji.
    Kinga

30.03.2023 11:16

Byłam bardzo zadowolona z pracy dla firmy So Fly. Miałam możliwość poznać wielu ciekawych ludzi i wykorzystać swoje umiejętności w praktyce. To był dla mnie świetny czas na rozwój i doceniam, że dostałam tutaj taką możliwość. Zdecydowanie polecam pracę :)
    stały_klient

16.03.2022 10:21

Bardzo dobrej jakości produkty, obsługa w sklepie stacjonarnym bardzo profesjonalna i pomocna. Sklep internetowy też świetna sprawa, można obejrzeć produkty zanim uda się do sklepu. Polecam!

Jacek

16.04.2025 11:55

Serdecznie polecam sklep każdemu niezdecydowanemu klientowi,kontakt jest doskonały,można wszystko zamówić szybko,wręcz błyskawicznie,miałem też reklamację bo sprzęt okazał się wadliwy.Po rozmowie z pracownikiem(pozdrawiam pana Maxa),i wyjaśnieniu iż pozostałem na święta bez sprzętu otrzymałem w ekspresowym tempie nowy sprzęcik,cała reklamacja trwała trzy dni(w poniedziałek rozmowa i wysłanie wadliwego urządzenia,we wtorek kolejna rozmowa,a we środę odebrałem z paczkomatu nowy sprzęt).Tak że konkurencja może się uczyć,bo tak powinien wyglądać idealny kontakt ze sklepem.Dla mnie sklep 10 na 10,jestem bardzo wdzięczny firmie za tak pozytywne traktowanie klienta,z pełną świadomością będę ich wszędzie chwalił,jeszcze raz dziękuję

07.11.2024 17:11

08.11.2024 09:07

Szanowni Państwo, Dziękujemy za przesłaną wiadomość. W celu lepszego zrozumienia przedstawionych zarzutów i możliwości podjęcia odpowiednich działań prosimy o przesłanie szczegółowych informacji dotyczących sprawy na adres e-mail: [email protected]. Prosimy o dokładny opis problemu, w tym wszelkie dowody i dokumenty, które mogą być pomocne w analizie sytuacji. Po otrzymaniu szczegółowych informacji postaramy się jak najszybciej przeanalizować sprawę i podjąć stosowne kroki w celu rozwiązania zaistniałego problemu. Z poważaniem, Zespół SO FLY sp. z o.o.

Meg

14.09.2024 15:20

Czy pracownicy mają jakieś benefity? Zniżki?
    polecam

03.08.2024 22:10

polecam
    Miłosz

29.11.2023 12:51

Firma robi sobie żarty z klienta! Na początku każe stosować się do instrukcji podanej na stronie następnie nie odbiera paczki w której znajduje się produkt który chciałem zareklamować po konsultacji firma informuje że zwróci koszty wysyłki oraz opłaci następną niestety infolinia już nie odbiera telefonów przelewu nadal nie ma. Jeżeli ktoś chce mieć pewność z zareklamowania produktów to na pewno nie tutaj. Nie Polecam!
    Zawiedziona

24.07.2024 15:42

Dokładnie ja juz 4 miesiące czekam na wiadomość cokolwiek w sprawie reklamacji.A gdy dzwonie to ciągle mnie zbywają.

30.07.2024 11:09

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za wszelkie niedogodności, których Pani doświadczyła. Przykro nam słyszeć, że napotkała Pani problemy z zakupionym produktem oraz że nasza obsługa nie spełniła Pani oczekiwań. Chcielibyśmy wyjaśnić, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi były najwyższej jakości. Reklamacje są rozpatrywane w sposób dokładny i zgodny z obowiązującymi procedurami. W razie pytań dotyczących reklamacji, prosimy o kontakt na numer 726 462 557. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i zrobimy wszystko, aby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.

13.07.2024 14:21

15.07.2024 08:02

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które powstały podczas realizacji zamówienia. Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja, gdy oczekiwania dotyczące szybkiej wysyłki nie zostają spełnione. W razie pytań dotyczących reklamacji, prosimy o kontakt na numer 726 462 557, lub poprzez formularz znajdujący się na naszej stronie. Chcielibyśmy wyjaśnić, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi były najwyższej jakości. Reklamacje są rozpatrywane w sposób dokładny i zgodny z obowiązującymi procedurami. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem i zrobimy wszystko, aby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.

03.07.2024 09:01

Dziękujemy za Waszą obecność na naszym profilu w serwisie GoWork! Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat naszej firmy. Każdy z Was ma możliwość dostosowania tego komunikatu do własnych potrzeb.
    Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.
    Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.
    Pozdrawiamy serdecznie!
    SO FLY sp. z o.o.
    Wiem o tobie wszystko

01.06.2024 13:54

Pracowałem +/- 2 lata i 7 miesięcy na stanowisku doradcy klienta w sklepie stacjonarnym, byłem przylenoszony na 3 różne lokale (z własnej woli) i jak każda praca i tu są pewne wady i zalety. Pozwolicie państwo, że zacznę od zalet. Pierwszą i najważniejszą kwestią jest samoorganizacja, brak jakiegokolwiek menadżera czy innych krawaciaży nad uchem sprawiało, że w pracy można czuć się swobodnie a jakieś uczestnictwo w zgryzotach szefostwo-pracownicy lub pracownicy-pracownicy można było się od takowych odciąć wyciszając grupę na komunikatorach . Sprawdzone działa, polecam :) Pomoc innych pracowników z biura lub innych lokali nie zawodził w trudnych sytuacjach, wystarczył jeden telefon i działamy z złośliwościami systemu , który lubił się zbuntować w najmniej odpowiednim momencie, czyli regularnie gdy w lokalu jest duży ruch (usunięte przez administratora)t czytaj klientów. Sam fakt przebywania zmiany samemu jako obsługa w lokalu też dawał poczucie wyższej odpowiedzialności oraz stwarzał pozory bycia osobą bardziej potrzebną niż monter kierunkowskazów w BMW . Z wad niestety irytujące, pozbawiające możliwość realizacji własnych zainteresowań w cywilizowanych godzinach swoich zainteresowań, czas pracy w większości lokalu są otwierane o godz. 10 i tak do pięknie wyglądającej godziny 18 . Przerwy wedle uznania ale nie mają większego sensu żeby zamykać się w lokalu by zjeść w spokoju bo karteczka "zaraz wracam" na środku drzwi jest dla zwierząt (klientów) niewidzialna i kończyło się to w 99.9% przypadków (usunięte przez administratora) w klamkę, że mało nie wypadła wraz z drzwiami i framugą. Kwestia wynagrodzeń to podstawa minimalna krajowa , później pojawiły się bonusy za audyt ale podejrzewam, że do dziś jest to dość dziurawa sprawa z sporą ilością wad w samej organizacji. Ale nie ma co wymagać milionów w pracy do której jedyne co jest potrzebne to sprawna para rąk i umiejętność używania mózgu. No właśnie, używanie (usunięte przez administratora) to był i może dalej jest problem tyczący się nowych pracowników zatrudnionych w zasadzie od 4 kwartału 2022 . Jak na grupie pomocniczej regularnie pojawiały się pytania "nowych" o szkiełka lub grzałki,konkretnie ich nazwy gdzie widnieją ich nazwy na pudełkach to we mnie się gotowało, trafiało się też sporo (usunięte przez administratora) którzy potrafili zawalić całą grupę pytaniami o kwestie techniczne urządzeń "poj.baterii i zbiornika , wymiary czy waga albo sposób nalewania liquidu itd.) czyli rzeczy które są opisane na pudełku każdego egzemplarza ale jaśnie bezmózg życzy sobie alby mu napisać bo on szukać nie chce :V to samo się tyczyło reklamacji, byłem kilkukrotnie ofiarą lenistwa bo koledze z najbliżej położonego lokalu nie chciało się szukać kartek do reklamacji to z partyzanta wysyłka klienta ok 450 metrów dalej do najbliższego lokalu żeby tam złożył ów reklamację. I ostatnia chyba najgorsza rzecz w tej pracy jaka była to zwierzęta "klienci" dominująca większość to pseudo prawnicy chodząca banda imbecyli którym można powtarzać w kółko to samo i ani słowa nie zapamięta, wszystko niby robią dobrze a grzałki się przepalają, ciągle pretensje bo trochę technologii jak skan kodu QR i już ręce im się rozchodzą na boki xD albo trudności w prostej matematyce gdy mówi się wam , że jednorazówki to nieopłacalny biznes, "gwarancja do bramy i się nie znamy" itd , klika minut po wyjściu wracacie bo wam się ojoj zepsuła i wielce żądania od nas za wasze braki pod czaszką . Zajrzenie do instrukcji obsługi, a po co , lepiej przyjść, bełkotem z ust (bo większość z was jak ma pretensje to zadania nie potrafi ułożyć) stosujecie zagrywkę, że niby specjalnie wam uszkodzoną wersję sprzedaliśmy, tak sami , że niby sprzęty na gablotce są używane lub uszkodzone i przychodzą "specjalnie" oznaczone żeby trafiły na wystawkę choć wielu z was na bank wiedziało jak pracownicy ściągają folię z nich i wkładają do gablotek, ale "niee bo to specjalnie dajo takie , i taniej taniej Panie może jakiś rabat ?" Oczywiście 1 sprzęt w cenie 2 taki można dać najwyżej. Cyrków przy tłumaczeniu stopnia rozcieńczania nikotyny w liquidach bo to książkę idzie napisać o tym . Podsumowując to nie podejście pracodawcy, nie wypłaty ani nie inni pracownicy którzy mają swoje zadania i nie zawsze odpiszą po 10 sekundach. Tylko godziny pracy i (usunięte przez administratora) (klienci) były powodem odejścia z SOFLY
    Ola W.

20.05.2024 08:36

Pracka super w porównaniu do mojej poprzedniej. Pracuje już półtorej roku i jestem bardzo zadowolona. Zarząd Firmy jest naprawdę wyrozumiały i bardzo dobrze traktuje swoich pracowników. Oczywiście to moja własna opinia więc nie wiem jak jest na innych sklepach, ale tak jak już mówiłam ja nie narzekam.
    K0ksu9123

17.05.2024 09:56

W firmie panuje bardzo fajna atmosfera. Warto wspomnieć o tym że praca w tym miejscu daje możliwość nabycia dużego doświadczenia i nauczenia się mnóstwa przydatnych rzeczy.
    J@sef

17.05.2024 09:49

Moim zdaniem wszystko super. Zrobiłem zakupy parę tygodni temu i jestem zadowolony. Polecam!
    Radek

17.05.2024 09:34

Firma jak najbardziej git. Pracowałem przez chwilę i jestem zadowolony. Śmiało mogę polecić jeżeli ktoś szuka pracy na jakiś czas a jest ograniczony przez studia.

Kontakt - So Fly sp. z o.o.

Westerplatte 72 58-100 Świdnica

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

23.11.2021 20:37

Zamówiony e-papieros nie dotarł do sklepu mimo, że otrzymałem potwierdzenie, iż dotarł i maksymalnie muszę czekać 7 dni roboczych. Próbuję się dodzwonić w sprawie zwrotu pieniędzy, pisze maile, smsy. I nikt nie raczy odpisać, odebrać telefonu. Beznadzieja, nie dobra firma.

15.05.2024 11:05

Halina

17.11.2022 10:33

Ehhh czytam ten wpis o papierze toaletowym.... Mimo tego zapytam o dawną rekrutacje na pozycję Sprzedawca - Doradca Klienta. Interesuje mnie ile trwa rekrutacja w sumie i czy ktoś wie jak muszą się ubierać takie osoby do pracy?

15.05.2024 11:02

Dzień dobry! Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie! Zachęcamy do przesłania swojego CV i listu motywacyjnego na adres [email protected], jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do naszego zespołu. Jeśli pojawią się nowe oferty pracy, na pewno się z Tobą skontaktujemy. Dziękujemy za zainteresowanie i czekamy na Twoją aplikację! Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.

02.02.2022 12:18

Nie polecam. Otrzymałem popsuty towar za każdym razem, kiedy zamawiałem. Zero kontaktu, zero pomocy i stracone pieniądze.

15.05.2024 10:57

Klient

10.05.2021 16:54

Otrzymałem aromaty z terminem przydatności do 1 miesiąca

15.05.2024 10:56

@vaperka1

16.12.2023 09:34

Jestem niezadowolona z usług tej firmy, gdyż na stronie widnieje informacja o wysyłce w jeden dzień. Mija tydzień i paczka do tej pory nie wysłana. A wczoraj zadzwoniono do mnie, że część produktów, które zamówiłam i od razu opłaciłam nie ma jednak na stanie. Okazuje się, że te produkty nadal widnieją na stronie jako dostępne. Pierwszy raz zamawiam z tej strony i jestem zawiedziona....

15.05.2024 10:51

Szanowna Pani, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które Pani napotkała podczas realizacji zamówienia. Rozumiemy, jak frustrująca może być sytuacja, gdy oczekiwania dotyczące szybkiej wysyłki nie zostają spełnione. W razie pytań dotyczących reklamacji, prosimy o kontakt na numer 726 462 557, lub poprzez formularz znajdujący się na naszej stronie. Odnośnie braku niektórych produktów na stanie – jest nam bardzo przykro z tego powodu. Dokładamy wszelkich starań, aby informacje na naszej stronie były aktualne. Prosimy o wyrozumiałość w tej kwestii, a my dołożymy wszelkich starań, aby zaktualizować dostępność produktów. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.

11.12.2023 21:50

Trzeba kogoś na infolinie może? :D pracy na słuchawce po Świdnicy teraz szukam a widzę po opinii od klienta, że teraz niedawno chyba jakieś problemy z kontaktem miały miejsce? Jak googlałam oferty to wyskoczyła mi jedna ale do SEO, co natomiast z obsługą? Płacą podobnie? Tu podali zarobki do 5,5 tys tak jak już ktoś kiedyś wspomniał

15.05.2024 10:46

Kryśka

27.12.2023 12:37

witam, czy od kolejnego roku będą może potrzebni doradcy klienta? w ostatnich opiniach nie widzę chyba bezpośrednich zapytań o prace na tym stanowisku a w przeglądam widziałam, że kiedyś wystawiane były oferty, lecz z dawniejsza data. Na jakie stanowiska mogą być przewidywane nabory od stycznia?

15.05.2024 10:45

05.04.2024 16:59

Hej, szukam pracy w SEO i okazuje się, że firma miała w zeszłym roku ofertę na to stanowisko. nie wiecie ilu osób tam na dziale potrzeba? lokalizacja biura i godziny pracy by mi odpowiadały o ile faktycznie są dalej do 16:00 z opisu

15.05.2024 10:45

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w So Fly?

Izabela

18.02.2023 19:00

Można się dowiedzieć ile osób obecnie firma zatrudnia? pytam bo widziałam właśnie dość obszerną opinię od byłego pracownika i po przeczytaniu jej chciałabym się dowiedzieć jak aktualne warunki zatrudnienia mogą tutaj wyglądać... czy ktoś pracujący na bieżąco mógłby się do tego odnieść? z tego co widziałam jeden klient niedawno się poskarżył więc jeśli chodzi o respektowanie ich praw faktycznie dalej są z tym jakieś utrudnienia? i ile można obecnie zarobić za taką pracę?

15.05.2024 10:32

Szanowna Pani, Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie naszą firmą. Chętnie odpowiemy na Pani pytania. Dbamy o to, aby warunki zatrudnienia były na najwyższym poziomie, a wszyscy pracownicy mieli możliwość rozwoju zawodowego i osobistego. W związku z opiniami, zarówno od byłych pracowników, jak i klientów, regularnie przeprowadzamy wewnętrzne audyty i szkolenia, aby ciągle doskonalić nasze procedury i standardy obsługi. Zachęcamy obecnych pracowników do wyrażania swoich opinii i sugestii, abyśmy mogli na bieżąco reagować na ich potrzeby i poprawiać warunki pracy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, to jest ono uzależnione od stanowiska, doświadczenia i zakresu obowiązków. Jeżeli ma Pani dodatkowe pytania lub chciałaby Pani porozmawiać z obecnym pracownikiem naszej firmy, prosimy o kontakt pod adresem [email protected]. Bardzo prosimy o jednoczesne wskazanie stanowiska oraz miasta w którym chciałaby Pani wykonywać pracę. Chętnie udzielimy wszelkich potrzebnych informacji. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.
    Zignorowany klient

22.02.2023 09:33

Zakupiłem sprzęt w sklepie wszystko było ok do czasu pierwszych użyć sprzętu, grzałki przepalają się same co tydzień mimo próby podjęcia wszystkich przeze mnie działań (używanie różnych rodzajów/firm/smaków i stężeń olejków, zmniejszanie mocy na mniejszą niż zalecana- efekt mizerny bez zmian). Towar wysyłamy na reklamacje 2 tygodnie i bum odpowiedź że odrzucone i wszystko działa poprawnie, sprzętu nie przyjąłem wysłałem po raz kolejny i bum znów nie przyjęty z tymi samymi zbywającymi słowami że to wina olejków które palę. Kontakt z firmą bardzo mizerny maile oraz telefony do nich to totalna porażka i takie same tłumaczenie że to moja wina. Po tych incydentach nie zamierzam poprzestać na odebraniu sprzętu ze sklepu ponieważ nie kosztował on 50 zł żeby się tym nie przejmować. Opinia jak najbardziej negatywna i jedyne co polecam w tych sklepach to olejki bo tylko do tego się nadają :)

15.05.2024 10:24

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za wszelkie niedogodności, których Pan doświadczył. Przykro nam słyszeć, że napotkał Pan problemy z zakupionym sprzętem oraz że nasza obsługa nie spełniła Pańskich oczekiwań. Chcielibyśmy wyjaśnić, że dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi były najwyższej jakości. Reklamacje są rozpatrywane w sposób dokładny i zgodny z obowiązującymi procedurami. W Pana przypadku, po dokładnej weryfikacji, uznano, że przyczyna problemów leży w zastosowanych olejkach, co wpłynęło na decyzję o odrzuceniu reklamacji. Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za Pańską cierpliwość. Z poważaniem, SO FLY sp. z o.o.
    Bantorx

15.05.2024 10:03

Z firmą SO FLY miałem bardzo przyjemne doświadczenie. Na stanowisku klienta pracowałem przez około 2/3 lata ze względu studia. Firma nigdy nie robiła mi żadnych problemów jeżeli chodzi o wypłatę czy rozliczenie czasu pracy. Wszystko zawsze było na czas. Z Biurem miałem zawsze dobry kontakt dlatego nie rozumiem licznych zarzutów. Mam wrażenie że niektóre osoby mają wielki problem z tym że Firma w której pracują wymaga od nich wykonywania swoich obowiązków. Polecam serdecznie dla wszystkich studentów i osób które chciały by mieć w miarę elastyczny grafik i czas pracy.
    Były Pracownik

27.03.2024 23:38

Pracowałem w firmie półtorej roku. Praca całkiem fajna, aczkolwiek pracodawca ani trochę nie przejmował się pracownikami. Uproszenie się o cokolwiek graniczyło z cudem. Oprócz tego nie zapewniono pracownikom nawet wody pitnej, zabraniano włączenia ogrzewania do ostatniego momentu w okresie zimowym, a zwolnienia (w przypadku umowy zlecenie) nie miały żadnego okresu wypowiedzenia ani nawet rozmowy uprzedzającej, pewnego dnia przychodzi ktoś z biura, dostajesz papier i żegnamy, nie ważne ile tam pracowałeś. Lepsze to niż ciężka praca fizyczna ale mimo to odradzam każdemu.

Zostaw merytoryczną opinię o So Fly sp. z o.o.