Nie polecam !!!Straszny (usunięte przez administratora) cięcia w mieszkaniu niektóre wcale nie potrzebne, stare haki pozostawione w ścianach i pozaginane na tynk Rury montowane nie jak ktoś chce tylko jak wygodnie robotnikom wszystko po to żeby przerabiać dodatkowa za dopłatą.Za opuszczenie trójnika musiałem dopłacić dodatkowo osobiście 100zł gdzie do dziś nie mam faktury wystawionej!ponieważ miałem wannę to jest pod wannę a już jak miał bym mieć brodzik to przeróbka Pracownik rządzi i on mi stawia warunek że tak ma być on się zna!Starsze osoby były przerażone jak się dowiadywały jak to powinno być zrobione prawidłowo!Wnęce 63cm jest grzejnik 51cm dobrany gdzie górą są 3cm pomiędzy grzejnikiem a parapetem !Dobrze że wiedziałem o piecu co znajomi mi polecili bo też nie wiem jaki by był! NIE POLECAM!!!
Moje sugestie dla Firma Tajpan Istalacyjno-Budowlana Łeptuch Władysław:
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Robić jak powinno być a nie pozwalać żeby pracownik rządził siał (usunięte przez administratora) niepotrzebny i liczył na fuchy na poprawkach bo w soboty nie pracują!