Witam Panie Kazimierzu czytając Pana wypowiedź to widać że Pan rozumie i ja również rozumiem o przepisach których jest mowa. W tym zakładzie nie ma żadnych umów, badań lekarskich i już o BHP to jest dramat...... dlaczego a no dlatego że nie ma maski przeciw pyłowy, słuchawek przeciw hałasowe jak się tnie lub profiluje coś w granicie i jak się co kolwiek mówi że jest to potrzebne jedno czy też drugie to otrzymujesz odpowieć a po co Panu jest potrzebne tyle czasu nie było i było dobrze ja uważam że takie rzeczy jak "słuchawki, maska, czy też okulary aby odpryski granitu nie dostały się w oczy lub oka"to słyszy się jakie to wszystko drogie a i bym zadzwonił o odzieży boboczej i obuwia to już można zapomnieć. Wspomina pan na temat narzędzi, może da panu do myślenia że w tym zakładzie nie ma porządnego szpadla czy łopaty, elektronarzędzia bez osłon i to tyle w tym temacie. A i małe sprostowanie panie Kazimierzu co do stawki i umowy tak jak pisałem wcześniej umowy o pracę nie ma bo drogi jest ZUS no i podatek trzeba płacić ale powiecmy że umawiamy stawkę godzinową 15zł pracuje cały tydzień i w piątek jest liczone12zł to nie kłamczuch normalnie to bym napisał inaczej ale to usuną ta "osoba nie powinna prowadzić zakładu kamieniarskiego bo nie ma pojęcia w tym temacie" jest wyłuczony to powinien w swojm zawodzie działać i to tyle...... uważam że odniosłem się do pana wiadomości ze zrozumieniem panie Kazimierzu