W imieniu swoim oraz mojej mamy i siostry jak i całej mojej rodziny chcemy podziękować Panu Danielowi i jego pracownikom Pogrzeby Kozłowski za ceremonie pogrzebowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Daniela i całej jego firmy pogrzebowej podczas pogrzebu mojego Taty Śp. Andrzeja Górskiego. Panowie wykonali swoja pracę jak należy, jestem z rodzina zadowolony za usługi u pana Daniela, jest do firma pogrzebowa która mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim w 100%. Pan Daniel jak i jego pracownicy są naprawdę przemili i pomocni, wywiązali się ze swoich obowiązków jak należy. Oczywiście kontakt, przygotowania i ceremonia pogrzebowa przebiegły jak najlepiej. Naprawdę jesteśmy zadowoleni z usług firmy pogrzebowej Kozłowski i raz jeszcze polecamy ten zagład pogrzebowy Kozłowski. A panu Danielowi jak i jego pracownikom składamy wielkie podziękowania za wszystko, jesteście wielcy i byliście bardzo pomocni. Syn Łukasz Górski, Żona Grażyna Górska, Córka Emilia Górska z Krzysztofem i cała pozostała rodzina. Dziękujmy i pozdrawiamy.