Bartek23.06.2018 20:36
Serdecznie nie polecam tego pana. Tydzień czasu czekałem na przyjazd, po czym w umówiony dzień stwierdził że dzisiaj nie da rady przyjedzie na drugi dzień. Na drugi dzień informacja że się nie wyrobi i przyjedzie w kolejny dzień na umówioną godzinę. Owszem przyjechał ale z godzinnym opóźnieniem. Miałem wrażenie, że z narzędzi korzystał pierwszy raz. Przez półtorej godziny nie udało mu się zarobić i zamontować dwóch metrowych przewodów od klimy. Gdy wreszcie to się udało, okazało się że nie ma szczelności. Pan spakował narzędzia stwierdzając że jest już spóźniony i przyjedzie na drugi dzień dokończyć o 16.30. O 17, po kilku próbach dodzwonienia się stwierdził, że jest na robocie i będzie za godzinę. Między 18 a 19 wykonałem kilkanaście telefonów - bez odbioru. O 19 wysłał sms że dzisiaj nie da rady i najwcześniej za tydzień przyjedzie. Prosta robota pokonała specjalistę. Pomijając fakt, że zniszczył przewody, twierdząc, że się nie nadają i musi zarobić nowe, które po jego "pracy" okazały się według niego nieszczelne. A chodziło tylko o zarobienie końcówek i odessanie powietrza z układu klimy. NIE POLECAM.