Jako pracownik biura nieruchomości Estatee, mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że to miejsce, które stawia na profesjonalizm i rozwój. Praca w Estatee to nie tylko realizowanie transakcji, ale także dbanie o najwyższą jakość obsługi klienta i budowanie długotrwałych relacji. Zespół, z którym współpracuję, to grupa ludzi pełnych pasji, którzy każdego dnia wykazują się ogromnym zaangażowaniem, wiedzą i chęcią pomagania innym.
Co wyróżnia Estatee, to innowacyjne podejście do sprzedaży nieruchomości, indywidualne traktowanie każdego klienta oraz dbałość o szczegóły w każdej transakcji. W biurze panuje bardzo pozytywna atmosfera, a zarząd stawia na ciągły rozwój pracowników, oferując liczne szkolenia i możliwości awansu.
Praca w Estatee to także ogromna satysfakcja – mam możliwość pomagania klientom w ważnych decyzjach życiowych, co daje ogromną radość i poczucie spełnienia zawodowego. Cieszę się, że mogę być częścią tego zespołu i każdego dnia uczestniczyć w procesie sprzedaży nieruchomości, który dla naszych klientów często oznacza początek nowego etapu życia.