4.3/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov

Opinie o Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov Wrocław

Nie przegap nowości o Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov!

Paulina

28.06.2026 10:58

Praca w Najprzedszkolu to dla mnie bardzo wartościowe doświadczenie. To miejsce, w którym mogę rozwijać swoje umiejętności, realizować własne pomysły i każdego dnia pracować w kreatywnej atmosferze. Placówka przywiązuje dużą wagę do wszechstronnego rozwoju dzieci, co widać zarówno w bogatej ofercie zajęć dodatkowych, jak i w codziennej pracy z podopiecznymi. Dużym atutem jest również zaangażowanie dyrekcji, która regularnie organizuje ciekawe wydarzenia dla dzieci i ich rodzin, aktywnie uczestniczy w życiu placówki oraz bierze udział w inicjatywach miejskich. Dzięki temu przedszkole stale się rozwija i tworzy inspirujące środowisko zarówno dla dzieci, jak i pracowników. Jako pracodawcę oceniam bardzo dobrze. Panuje przyjazna atmosfera, można liczyć na wsparcie i otwartą komunikację. Jest przestrzeń do rozwoju zawodowego, zdobywania nowych doświadczeń oraz realizowania własnych inicjatyw.

Aaa

03.07.2026 09:07

Zaangażowanie dyrekcji? Bardzo proszę o wskazanie, w której placówce Pani pracuje i której to jednocześnie dotyczy. Proszę również wskazać w których przedsięwzięciach konkretnie dyrekcja brała udział osobiście? Mam bardzo duże wątpliwości co do rzetelności komentarza, dlatego chętnie dowiem się szczegółów. Z góry dziękuję.

Rodzic

03.07.2026 09:10

Jako rodzic mam zupełnie inne doświadczenia niż te opisane w tej opinii. W czasie, gdy moje dziecko uczęszczało do tego przedszkola, dyrekcja praktycznie nie była obecna w placówce. Widziałam ją najwyżej raz w miesiącu, a dyrektor administracyjny pojawiał się zwykle raz w tygodniu. Z perspektywy rodzica sprawiało to wrażenie, że na miejscu brakuje osoby, która mogłaby na bieżąco wspierać nauczycieli, sprawować nadzór pedagogiczny i podejmować ważne decyzje. Miałam również poczucie, że podczas uroczystości dla dzieci i rodzin dyrekcja była nieobecna, co nie sprzyjało budowaniu relacji z rodzicami ani poczuciu zaangażowania w życie przedszkola. Szanuję, że pracownicy mogą mieć inne doświadczenia, jednak jako rodzic nie mogę zgodzić się z opisem dotyczącym aktywnego uczestnictwa dyrekcji w życiu placówki. Moje obserwacje były zupełnie odmienne.
    Luk

15.04.2025 13:00

Serdecznie polecam Najprzedszkole - nowoczesne placówki edukacyjne z wizją rozwoju, a właścicielka ma mnóstwo pozytywnej energii, którą zaraża innych.
    LuckyLuck

07.10.2025 12:14

Kogo interesuje Twoja opinia, że polecasz? Nikt Cię tu chłopie nie zna, a Ty polecasz..równie dobrze możesz być psychopatą i też polecać. A może nim jesteś..skoro polecasz to przedszkole?🤔

Monika

30.06.2026 10:58

Miejsce na opinie jest właśnie po to, żeby je zamieszczać, merytorycznie a nie wylewać swoich frustracji, bo to niczemu ani nikomu nie służy. Takie samo prawo mają osoby zadowolone jak i niezadowolone, dlatego dyskusja na temat kto może a kto nie może pisać opinii jest po prostu pozbawiona sensu

Monika

30.06.2026 10:47

Pracuję w Przedszkolu Najprzedszkole póltora roku, najpierw jako pomoc nauczyciela a obecnie jako koordynator placówki. Bardzo sobie cenię współpracę z p. Klaudyną Cichocką-Volkov. Ważnym czynnikiem, który wpływa na moje odczucia jest ogromne zaangażowanie Pani Klaudyny w każdym aspekcie jej działania. Przedszkola, które prowadzi p. Klaudyna mają wytyczone jasne cele a priorytetem jest na pewno bezpieczeństwo i szczęście naszych przedszkolaków. P. Klaudyna Cichocka-Volkov jest osobą bardzo życzliwą i buduje takie właśnie relacje zarówno z pracownikami jak i rodzicami naszych podopiecznych. Odzwierciedla się to w moich rozmowach z rodzicami, którzy są zadowoleni z jakości jaką proponuje nasza firma. Przychodzę co rano do pracy z przyjemnością i mam nadzieję, że Najprzedszkole przetrwa burzliwe dla edukacji czasy.
    Valeriia Soltis

15.06.2026 13:02

Miałam przyjemność odbywać staż w Najprzedszkolu i jestem bardzo wdzięczna za ten czas. Od pierwszego dnia spotkałam się z życzliwością, wsparciem i otwartością całego zespołu. To miejsce pełne ciepła, zaangażowania i troski o dzieci. Widać, że kadra wkłada serce w swoją pracę, a dzieci każdego dnia mają zapewnione bezpieczne i przyjazne środowisko do rozwoju oraz zabawy. Dziękuję za możliwość zdobycia cennego doświadczenia, poznania pracy placówki od środka oraz za miłą atmosferę. To był bardzo wartościowy etap, który będę wspominać z uśmiechem.
    #SpecjalistaDsMarketingu
    Rodzic

07.06.2026 18:28

W przedszkolu przy(usunięte przez administratora) widoczny jest brak stałej obecności osoby sprawującej nadzór (usunięte przez administratora) Pani (usunięte przez administratora)rzadko przebywa w placówce, przez co zarówno pracownicy, jak i rodzice mają ograniczony kontakt z osobą odpowiedzialną za podejmowanie kluczowych decyzji. W sytuacjach wymagających wsparcia lub szybkiej reakcji pracownicy często pozostają sami, bez pomocy osoby decyzyjnej. Komunikacja z rodzicami jest utrudniona, ponieważ kontakt z (usunięte przez administratora) placówki jest ograniczony. Rodzice nie zawsze są informowani o istotnych zmianach organizacyjnych, w tym o częstych zmianach kadrowych oraz przenoszeniu pracowników pomiędzy grupami, co powoduje dezorientację i brak poczucia stabilności. Zastrzeżenia budzi również kwestia zajęć dodatkowych. Część zajęć przedstawianych jako zawarte w czesnym lub bezpłatne okazuje się dodatkowo płatna, co może wprowadzać rodziców w błąd i powodować nieporozumienia. Niepokój budzi także stan dokumentacji przedszkola. Statut przedszkola nie jest na bieżąco aktualizowany, a część dokumentów wewnętrznych zawiera nieaktualne informacje. Procedury bezpieczeństwa wymagają weryfikacji i dostosowania do obowiązujących standardów, ponieważ występują w nich liczne błędy. Przedszkole wymaga poprawy organizacji, komunikacji z rodzicami oraz większego wsparcia dla pracowników, którzy na co dzień odpowiadają za bezpieczeństwo i opiekę nad dziećmi.
    K.Mikita

12.04.2025 18:17

To kobieta pełna pasji i chęci do rozwijania siebie i swojego zespołu.
    fan

11.04.2025 17:54

Pani Klaudyna to wspaniała, ciepła, empatyczna, a do tego profesjonalna i rzeczowa osoba. Bardzo dba o to by dzieci czuły się w jej przedszkolach jak najlepiej i tak faktycznie jest. Dzieciaki są uśmiechnięte, zadowolone, mają mnóstwo działać. Podobnie jeśli chodzi o stosunek do pracowników - właścicielka jest zawsze dostępna i gotowa do pomocy. Polecam bardzo Panią Klaudynę. To super pracodawca, który tworzy unikalne placówki.

05.04.2025 22:31

U Pani Klaudyny pracuję już kilka lat i bardzo sobie cenię naszą współpracę. Pani Kluaudyna jest osobą komunikatywną i otwartą na każdą rozmowę, pomysły jak również rozwiązywanie trudności i problemów. Posiada dużą wiedzę i ma bogate doświadczenie w swojej branży. Nieustannie rozwija siebie i swoją firmę przez co wyróżnia się na rynku edukacyjnym wprowadzając innowacyjne pomysły.Ceni sobie pracę zespołową,stwarza pracownikom warunki do podnoszenia kompetencji i kwalifikacji oraz dba o dobrą i serdeczną atmosferę w pracy.
    Klaudia

02.04.2025 10:09

Klaudyna Cichocka-Volkov to pracodawca, który naprawdę dba o swoich pracowników i ich rozwój. Firma stawia na ciągłe doskonalenie, oferując liczne szkolenia, które pozwalają zdobywać nowe umiejętności i stawać się coraz lepszym w swojej dziedzinie. Atmosfera w pracy jest niezwykle przyjazna – zespół tworzy zgrane grono ludzi, którzy wzajemnie się wspierają. Pani Klaudyna to osoba pełna empatii i zaangażowania. Jeśli pojawią się jakiekolwiek trudności, zawsze służy pomocą i znajduje najlepsze rozwiązania. Dzięki jej podejściu do pracowników każdy czuje się doceniony i zmotywowany do działania. To miejsce, w którym można się rozwijać, czuć komfortowo i mieć pewność, że jest się częścią czegoś wyjątkowego.
    Kinga M

26.03.2025 23:09

Witam, aktualnie jestem w trakcie mentoringu prowadzonego przez panią Klaudyne i jestem pod ogromnym wrażeniem jej wiedzy, pasji, miłości do dzieci oraz zaangażowania w to co robi ! Klaudyna zawsze służy pomocą, dobrą radą i jest osobą wartą zaufania. Pani Klaudyna jest kobietą z wielkim sercem i czyni wiele dobrego dookoła :-) Wiedza oraz doświadczenia Pani Klaudyny jest ogromne a to co robi na codzien niesie wiele dobrego !

25.03.2025 21:47

Serdecznie polecam Panią Klaudynę jako pracodawcę jak i całą firmę ,,Najprzedszkole”. Już od pierwszej rozmowy było wiadomo, że Pani Klaudyna potrafi prowadzić firmę jak i zespół. Zawsze jest miejsce na wysłuchanie pracownika czy doradzenie w trudnym temacie. Kompetencji Pani Klaudyny nie muszę oceniać, bo to ile osiągnęła w tak młodym wieku świadczy, że są na wysokim poziomie. Atmosfera w pracy sprzyja rozwojowi pracowników i prowadzi placówkę ku górze. Cieszę się, że mogę współpracować z takimi kompetentnymi osobami jak Pani Klaudyna i Pan Przemek. To jak są zaangażowani w pracę motywuje każdego :)
    wyjaśniam

24.03.2025 12:41

Po tym jak Pani Klaudyna prowadzi biznes przedszkolny i jakich ludzi zatrudnia na stanowiskach administracyjnych, to raczej nie płacił bym za jakiekolwiek porady. Chociaż ma zapewne dobry temat na case study: Jak przejąć dobrze prosperującą placówkę i zamienić w marną. Podrozdziały: Jak zamienić bezpłatne zajęcia dla dzieci na płatne, Jak zrazić do siebie rodziców, Jak nakłonić pracowników do wystawiania pozytywnych opinii na google, jak zarządzać placówką przedszkolną online :D:D:D:D
    Julita

24.09.2024 18:51

Uczestniczyłam w szkoleniu z zakresu zakładania własnej placówki- jestem bardzo zadowolona, wiedza przedstawiona w bardzo przystępny sposób, Klaudyna jest bardzo empatyczną i otwartą kobietą, świetny kontakt przed jak i wsparcie po, bardzo polecam!
    Helena

09.03.2023 16:28

Wiecie coś o pracy dla nauczyciela wychowania przedszkolnego na rok szkolny 2023/24 w Łobuziakach? Ostatnio był taki nabór w sierpniu, rozumiem, że w trakcie semestru "ciało pedagogiczne" jest skompletowane, ale od nowego roku... Interesuje mnie też skala zarobków. Jedna z pań pisała tu, że są satysfakcjonujące, ale to subiektywne przecież.

20.07.2023 21:06

Zachęcamy do przesłania swojego CV, na pewno się z nim zapoznamy. Grafik w naszej placówce jest zawsze ustalany na 8 tygodni do przodu (co dwa miesiące), pracujemy od 7.00 do 17.00 - nauczyciela pracują u nas 7 godzin dziennie, zaczynając zmianę między 7.00 a 10.00 - a ewentualne nadgodziny są w wypłacane dodatkowo. Zapraszamy.

16.08.2023 15:20

Doświadczenie, jakiego oczekujemy od pracowników, zależy od stanowiska. Jednak ważne jest dla nas, aby osoba, która chce dołączyć do naszego zespołu, była otwarta na rozwój osobisty, a pozytywna dyscyplina i alternatywna edukacja były jej bliskie oraz by posiadała wykształcenie wyższe. Zapraszamy do aplikowania.
    Justyna Wacewicz

12.08.2023 21:33

Serdecznie polecam! Brałam udział w wizycie studyjnej oraz indywidualnej konsultacji. Profesjonalnie i rzetelnie przekazana ogromna wiedza. Pani Klaudyna jest osobą pełna pasji z ogromnym doświadczeniem. Uzyskałam pokaźna wiedze na wszystkie moje pytania i wątpliwości. Z całego serca polecam!
    Joanna Trzcionka

02.04.2023 11:25

Pani Klaudyna Cichocka to najlepszą expertką jaką znam. Jej wiedza pomogła mi realizować moje plany i działać nieco szybciej. Będę korzystała nadal z możliwych szkoleń, spotkań i wiedzy
    Ana

15.03.2023 19:35

Bardzo polecam udział w szkoleniu Pani Klaudyny!!! Jest osobą z ogromna wiedzą i pasją. Dzięki jej SZKOLENIU STACJONARNEMU zdecydowałam się na otworzenie własnego przedszkola. Jestem w stałym kontakcie z Panią Klaudyną, gdy mam problem- zawsze udzieli rady i robi to bezinteresownie. Można liczyć na profesjonalną i rzetelną wiedzę Pani Klaudyny w każdej chwili. SZCZERZE POLECAM ☺️
    Ciekawski

17.08.2022 09:10

Hej, korzystał ktoś może z usług Pani Klaudyny? Pomaga podobno w założeniu własnej placówki - chociaż po poniższych komentarzach to nie jestem pewny czy to dobry pomysł... Czekam na konkrety

28.02.2023 23:13

Dziękuję za Pani opinię. Czy mogłaby Pani napisać, w którym konkretnie szkoleniu Pani uczestniczyła, czy było to szkolenie stacjonarne czy online i w jakim terminie – wtedy będzie mi łatwiej odnieść się do Pani opinii. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    Arleta

10.03.2023 17:08

Ja korzystam, planuję otworzyć żłobek na terenie województwa kujawsko- pomorskiego i Pani Klaudyna pomaga mi w bardzo profesjonalny i przyjazny sposób, żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi jak do tej pory i dzięki właśnie tej Pani zaczynam wierzyć w realizację moich planów
    Arleta

10.03.2023 17:03

Z pomocy Pani Klaudyny korzystam od około 1,5 i dzięki niej realizacja mojego marzenia o założeniu placówki opiekuńczo - wychowawczej dla dzieci w końcu zaczyna nabierać realnych kształtów. Pani Klaudyna bardzo chętnie dzieli się własnymi doświadczeniami w otwieraniu i prowadzeniu żłobka, przedszkola, a także szkoły. Żadne moje zapytanie nie pozostało bez odpowiedzi z jej strony. Rozwiewa wszystkie wątpliwości i doradza najkorzystniejsze rozwiązania. Pomagała mi w rozmowach z deweloperem, a ostatnio z gminą. Ponadto, całkowicie bezpłatnie organizuje merytorycznie wartościowe spotkania na fb, np. ze specjalistą od pozyskiwania dotacji unijnych , w którym miałam przyjemność uczestniczyć. W prosty i zrozumiały sposób wyjaśnia trudne dla mnie tematy, np. co zrobić, gdy pojawią się problemy z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego. Polecam z całego serca!!
    Tetiana

09.03.2023 11:59

Pani Klaudyna jest super szefową. Ma duże serce, zawsze pomoże, podpowie i zrozumie. Było fajnie pracować w zespole Łobuziaki pod kierownictwem Pani Klaudyny.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov?

Kontakt - Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov

Maślicka 148 54-107 Wrocław

Branża główna: Opieka nad dziećmi

21.02.2023 11:06

Ferment to widzę, że sieje ktoś na GoWorku, pracuję w tej firmie prawie dwa lata i nigdy nie miałam żadnej konfliktowej sytuacji ani z p. dyrektor, ani ze współpracownikami. Organizowane są regularnie wyjścia integracyjne po pracy i zawsze prawie wszyscy pracownicy biorą w nich udział i się dobrze w swoim towarzystwie czują. Jak już mowa o fermencie, to może warto podać konkretne informacje, a nie ogólniki, do których nawet nie ma jak się odnieść.

07.12.2022 15:43

Swój "drugi dom" od 2 lat odnalazłam w Łobuziakach. Nigdy wcześniej nie pracowałam w tak dużej placówce, z takim dużym zespołem i miałam w związku z tym obawy zatrudniając się. Po tych dwóch latach z czystym sumieniem mogę napisać, że moje obawy były niepotrzebne. Jeśli chodzi o Dyrekcję to zawsze na 1 miejscu stawiany jest pracownik, nigdy jeszcze nie spotkałam się z krytyką w swoim kierunku czy nie chęcią pomocy. Za każdym razem jestem wysłuchana, i jest udzielone wsparcie ze strony p. Przemka czy też p. Klaudyny-a tego w poprzedniej pracy nie miałam. Na plus w Łobuziakach jest to, że mogę się rozwijać dzięki wsparciu w postaci szkoleń, które Pani Klaudyna nam dofinansowuje. Dużym atutem jest też możliwość zakupów tego co jest mi w danej chwili potrzebne na zajęcia, zawsze to co sobie wybiorę jest zakupione i nigdy niczego mi nie brakuje z plastycznych materiałów. Mamy możliwość spożywania ciepłej zupy każdego dnia, przerwy w czasie pracy na posiłek, pyszna kawka z ekspresu i w każdy czwartek w naszym pokoju socjalnym królują owoce i słodycze dla każdego pracownika. Idąc na zwolnienie lekarskie nie spotkałam się jeszcze nigdy z tym, aby po powrocie pracodawca zwrócił mi uwagę, że długo mnie nie było-wręcz przeciwnie zawsze jest pytanie Czy jest już Pani zdrowa? Czy nie potrzebuje Pani pomocy? Tak naprawdę to jest dla mnie najcenniejsze-troska o drugą osobę, za co bardzo dziękuję. Kwestia wynagrodzenia jest również na plus, wynagrodzenie jest satysfakcjonujące plus comiesięczna premia, które zawsze wypłacane jest na czas. Jeszcze nie zdarzyło się abym dostała później, raz była sytuacja po podwyżce premii, nie zgadzało mi się wynagrodzenie, ale wynikało to z pomyłki kadr, po wyjaśnieniu na drugi dzień miałam brakującą kwotę na koncie bez problemu :) Dzień wolny za urodziny jest strzałem w 10 :) Grafik ustalany jest z 2 miesięcznym wyprzedzeniem i jeśli nie pasuje nam dana zmiana zawsze istnieje możliwość zamiany. Jeśli chodzi o kadrę również współpracuje mi się dobrze w takim dużym zespole, czasami zdarzają się nieporozumienia, wynikające np. z niedopowiedzenia danej informacji poprzez zapomnienie, ale staramy się na bieżąco wyjaśniać zaistniałe problemy. Zbliża się wielkimi krokami zorganizowana przez Naszą Dyrekcję Wigilia i już ze wszystkimi pracownikami nie może doczekać się integracyjnego spotkania, bo takie wyjścia zawsze nas scalają :) Podsumowując bardzo polecam współpracę z Naszą Firmą ,Panią Klaudyną i Panem Przemkiem każdej osobie, która tak jak ja nigdy wcześniej nie zaznała spokoju pracy, szacunku do drugiej osoby w innych firmach.

07.12.2022 15:48

Zgadzam się z powyższą opinią
    Kreatywna

03.12.2022 22:54

Pracuję w przedszkolu "Łobuziaki" drugi rok. Jak w każdej rozwijającej się placówce są rzeczy, które idą dobrze i takie, które wymagają jeszcze dopracowania. Najcenniejsze dla mnie w tej pracy jest zaufanie, którym zostałam obdarzona przez p. Klaudynę. Czuję, że mam możliwość i wsparcie w realizowaniu własnych pomysłów. Kiedy chcę coś zrobić po swojemu nikt nie mówi "po co, na co?" tylko "co będzie potrzebne? ".Placówka jest bardzo otwarta na różne inicjatywy i projekty. Bardzo podoba mi się to, że mogę pracować w duchu pozytywnej dyscypliny i i rozwijać swoje umiejętności poprzez różne szkolenia proponowane przez Dyrekcję. W funkcjonowaniu naszego przedszkola poprawiłabym jedynie kwestię komunikacji, czasem ktoś przekazuje jakieś szczątkowe informacje albo czegoś zapomni powiedzieć i rodzą się nieporozumienia. Na szczęście nasz zespół stara się na bieżąco wyjaśniać wszelkie trudne sytuacje,by nie rzutowały one na naszą pracę. Z punktu widzenia pracownika ważna jest też możliwość uzyskania premii miesięcznej oraz takie bonusy jak dofinansowanie do opieki medycznej lub karty multisport.
    Wrocławianka

21.11.2022 20:19

Nie polecam pracować w Firmie Klaudyna Cichocka -Volkov - mało zaangażowana Pani Dyrektor w całe funkcjonowanie przedszkola, nieszczere uśmiechy a za plecami obgaduje ludzi. Zdecydowanie nie.
    Taka ja

12.11.2022 20:52

Nie polecam współpracy z tą firmą.milutko na początku,a później odwracanie kota ogonem, tak jak już bylo tu napisane. zarządzanie i" polityka "firmy porażka!
    Kalina

08.11.2022 10:10

Wrócę do tego czasu, gdy „Centrum Wspieraj Łobuziaka” było jeszcze Inicjatywą - a dziś jest dobrze prosperującą placówką. Brałam udział w tym projekcie, prowadzonym przez Panią Klaudynę, bardzo dobrze wspominam współpracę. W tym miejscu, należą się wielkie podziękowania dla całego zespołu, bo właśnie dzięki niemu, udało się przyspieszyć cały proces, i to właśnie dzięki wiedzy i ogromnemu doświadczeniu Pani Klaudyny w otwieraniu nowych miejsc, doradztwo, cenne wskazówki i wiedza zdobyta w tamtym czasie, pozwala mi do dziś otwierać się na nowe. Bardzo dobry i intensywny czas. Serdecznie polecam tym, którzy szukają współpracy, wiedzy, doświadczenia, wsparcia, i obsługi na dobrym poziomie.
    Nik

27.10.2022 20:22

W firmie pracuję 1,5 roku. Pani Klaudyna dba o stały rozwój pracowników, jest otwarta na wdrażanie nowych pomysłów w życie placówki, co świadczy o dobrych relacjach i szacunku do zespołu. Wynagrodzenie jest satysfakcjonujące i zawsze wypłacane na czas - poza podstawą, każdego pracownika dotyczy system premiowy oparty na jasnych zasadach. W firmie panuje rodzinna, przyjemna atmosfera, zawsze można liczyć na pomoc zarówno ze strony szefostwa, jak i współpracowników. Pracownicy mają możliwość skorzystania z dodatkowych benefitów - karta Multisport, pakiet Luxmed. Idealnym pomysłem, było wprowadzenie dnia wolnego dla wszystkich pracowników w dzień ich urodzin oraz owocowo-ciastkowych czwartków. :) Pracodawca zapewnia wszystkim pracownikom pyszną kawkę z ekspresu i jeszcze lepsze zupki, codziennie przygotowywane przez naszego kucharza. Polecam współpracę zarówno z Panią Klaudyną, jak i Przemysławem, z którym zawsze można dogadać się odnośnie grafiku i uzyskać pomoc w każdej kwestii.

27.10.2022 22:25

Mam takie same doświadczenia.
    Kredka

10.12.2020 08:13

Ja również nie polecam tej firmy. Miałam bardzo dużo przykrości, a szefowa obracała kota ogonem.
    Stranded

21.10.2022 15:20

Zgadzam się z Sylwią

27.10.2022 22:24

Moja opinia jest pozytywna.

14.11.2020 00:13

Stranded

21.10.2022 15:19

No i jaka jest wartość anonimowej opinii?

27.10.2022 22:23

Ja mam pozytywne doświadczenia związane z tą firmą.
    Pawel

13.10.2022 14:33

Zdecydowanie nie polecam tej firmy.brak empatii ,brak zaangażowania i brak profesjonalizmu ze strony organu prowadzacego. Liczy się tylko pieniazek.niestety. Odradzan.odradzam,odradzam.
    Aga

01.09.2022 11:09

Ja korzystałam z pomocy p. Klaudyny, otwierając własny żłobek i byłam bardzo zadowolona - można powiedzieć, że poprowadziła mnie za rękę przez cały proces otwierania placówki, od znalezienie lokalu przez wszystkie formalności do odbiorów. Nie było pytań, na które nie znałaby odpowiedzi. Bardzo kompetentna ekspertka!
    Gosia

08.10.2022 11:12

W jakim mieście, można prosić nazwę/ link do żłobka?
    Kucharz

01.09.2022 21:25

Jak czytam wszystkie opinie trochę mi się wydaje że pracuje w innej firmie. Ale po kolei. Jestem kucharzem z wykształcenia ale i zamiłowania. Pracowałem w hotelach z pięcioma gwiazdkami jak i restauracjach. Jednak po pewnym czasie przyszła mała refleksja, pracować i pracować czy pracować i mieć też trochę wolnego. Wybrałem to drugie. Były cateringi i inne przedszkola jak to w gastronomii. Głównie praca od do z wolnym weekendem. Miałem fajny angaż w domowej knajpie ale przyszedł covid i nastopila redukcja etatów bo nic się nie działo. W ogłoszeniu zanlazly się Łobuziaki i dostałem informację zwrotną abym przyjechał na rozmowę. W owej chwili będąc bez pracy pojechałem na Maslicka i rozmawiałem z Panem odpowiedzialnym za rekrutację. Rozmowa była dość konkretna ale ja nie do końca byłem przekonany czy to ma sens. Wróciłem do domu i po krótkiej analizie będąc bez pracy, zgodziłem się na kilka dni próbnych. U Pani Klaudyny pracuje ponad rok jak na gastronomię to sukces bo ciężko znaleźć tak konkretne osoby i od startu mieć umowę o pracę (pełna) Atmosfera bardzo pozytywna i od razu miałem informacje że ta współpraca może być bardzo długa tylko i wyłącznie ode mnie to zalezy. Duży plus. Jako kucharz dostałem dobrze wyposażona kuchnię i bardzo czystą. Oraz możliwość dokupienia dodatkowych sprzętów do dziś z tego nie korzystam bo mam wszystko. Towar zamawiam dobrej jakości bez wglądu na ceny i ilość (zaufanie). Po pewnym czasie dostałem też pomoc kuchenna z którą pracuje do dziś. Mimo infacji towar dobieram sam za każdym razem i nie muszę tego tłumaczyć (czemu tak drogo i po co Ci to) zaufanie i lojalność powtórzę raz jeszcze. Jako kucharz lubię taki system bo nikt mi nie robi z niczego problemu zamawiam to co chce i jest mi potrzebne. Duży plus. Kuchnia działa sprawnie i posiłki dla dzieci są wysokiej jakości. Nie mogę się odnieść do samych opiekunek bo każdy robi swoje,ale moje pomoce techniczne są super. Jeśli chodzi o "górę" to fajni ludzie, młodzi ale z głową na karku, chcą osiągnąć coś więcej i idą w dobrym kierunku. Ja osobiście nie ma z Nimi żadnego problemu,zgrzytu itp. jeśli ktoś pracuje uczciwie to ma dobrze. Pisze jako kucharz więc pewnie wiecie jak to u nas jest. Ja na obecną chwilę nie zamienię tej pracy na żadną inną. Co do finansów to są sprawy indywidualne. Dla mnie Łobuziaki to dobre miejsce na pracę. Kucharz jest jeden ale opiekunki mogą tu śmiało zaglądać. Pozdrawiam
    Trener

30.08.2022 21:08

Według mnie Łobuziaki to bardzo fajne miejsce do pracy oraz do zabawy dla najmłodszych . Współpracuje z placówką już kilka lat. Doceniam atmosferę, stabilizację, świetną dyrektorkę, która bardzo dba o swój zespół . Zachęca do osobistego rozwoju i służy rada w potrzebie . Pani Klaudyna chętnie wyraża chęć i pomoc przy organizacji sportowych wydarzeń dla dzieci . W placówce panuje rodzinna atmosfera . Inni pracownicy są mile nastawieni i zawsze służą pomocą .
    Anna

30.08.2022 19:33

Pracuję w firmie Klaudine od stycznia i szczerze polecam to miejsce. Pani Klaudyna Cichocka-Volkov to kompetentna, konkretna i szanująca swoją kadrę pracodawczyni -wspierająca rozwój i talenty pracowników, umożliwiając nam branie udziału w wielu wartościowych i podnoszących kwalifikacje szkoleniach. W firmie panuje miła atmosfera oraz przejrzyste zasady. Pracując w Klaudine, wiele się nauczyłam i mam możliwość nieustannego rozwoju. Polecam!
    Była pracownica

12.09.2021 14:15

Generalnie nie polecam.
    Pracownik ????

13.04.2021 23:37

Jestem bardzo zadowolona z mojego obecnego miejsca pracy. Atmosfera w firmie jest bardzo miła. Rodzinny interes ma swoje zalety ???? Współpracownicy są również bardzo przyjaźnie nastawieni, szczególnie Ci w zespołach grupowych. Pani Dyrektor jest bardzo sympatyczną, wyrozumiałą oraz pomocną osobą. Ponadto jest możliwość uczestniczenia w wielu szkoleniach, które podnoszą kwalifikacje zawodowe. Dodatkowe kursy to bardzo duże wsparcie ze strony pracodawcy. Jestem bardzo zadowolona.

08.04.2021 20:45

Kazda współpraca wymaga kompromisu i szacunku z obu stron. Ja pracując w Lobuziakach nigdy nie miałam większych problemów ze współpracą z Szefowstwem dlatego moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.
    Natalka

08.04.2021 10:08

Firma działa w sposób uporządkowany. Wszystkie działania są zaplanowane i przemyślane. Z panem Przemkiem miałam okazję pracować przez 3 lata i nie zauważyłam u niego wspomnianych przez poprzedników zachowań. Jestem zadowolona z pracy w firmie Pani Klaudyny, każdemu polecam zatrudnienie w tej firmie. Pani Dyrektor służy pomocą, zawsze jest gotowa do różnorodnych działań na rzecz placówki.

08.04.2021 09:54

Firma zarządzana w sposób profesjonalny. Dziwią mnie opinie poprzedników. Nigdy nie spotkałam się z pogardą dla pracownika, zawsze w sytuacjach konfliktowych, czy problemowych wynikających z różnorodnych sytuacji Pani Klaudyna służy pomocą, stara się znaleźć rozwiązanie, które zadowoli obie strony. Miła atmosfera w pracy sprzyja rozwojowi pracowników. Są różnorodne formy doskonalenia zawodowego, co ułatwia rozwój zawodowy i osobisty. Firma daje naprawdę wiele aspektów, które zadowalają pracownika. Polecam.
    Gabriela

07.04.2021 22:07

Jeżeli ktoś szuka firmy zarządzanej w sposób nowoczesny, oparty na kulturze i tz. komunikacji bez przemocy, to z całego serca polecam.Nigdy nie spotkałam się z brakiem szacunku do innych. Firma solidna z długoletnim doświadczeniem. Rozwój osobisty i zawodowy pracowników leży na sercu Dyrekcji. Ogólnie praca na plus i dziwią mnie wcześniejsze negatywne opinie, które uważam za bardzo nietaktowne i trywialne.

Zostaw merytoryczną opinię o Klaudine Klaudyna Cichocka-Volkov