Ada16.11.2025 11:47
Niestety zdecydowanie odradzam współpracę z Panem Jackiem, który podaje się za specjalistę masażu po liposukcji. Usługa była bardzo słaba, zupełnie niewspółmierna do wygórowanej ceny z dojazdem.
Już podczas pierwszej wizyty zauważyłam brak empatii i profesjonalizmu, ale prawdziwy dramat zaczął się później. Zamiast delikatnego masażu po zabiegu chirurgicznym, Pan Jacek wykonał bolesny masaż powięziowy, którego nie wolno wykonywać we wczesnym etapie po liposukcji. Ignorował moje sygnały bólowe – gdy mówiłam, że bardzo boli, śmiał się i komentował, że „pewnie chciałabym, żeby mnie głaskał”.
To dla mnie kompletny szok i totalny brak empatii.
Na moje pytania reagował ignorancją i lekceważeniem – udawał, że nie słyszy, albo odpowiadał w sposób przesmiewczy, absolutnie nie jak specjalista pracujący z pacjentem po zabiegu, ale jak osoba bez kompetencji, która dodatkowo pobiera wysoką opłatę.
Po trzecim, bardzo bolesnym masażu, mój stan drastycznie się pogorszył: pojawiły się nasilone stany zapalne i gorączka. Inny, prawdziwy specjalista poinformował mnie, że takie postępowanie jest skrajnie niebezpieczne, ponieważ zaburza proces regeneracji tkanek i może prowadzić do nieprawidłowych zrostów oraz blizn wewnątrztkankowych.
Kiedy zgłosiłam swoje obawy, usłyszałam jedynie, żebym „wzięła tabletkę przeciwbólową”. Potem zero kontaktu i żadnego zainteresowania moim stanem.
Szczerze polecam trzymać się z daleka.
W mojej ocenie – partactwo i niekompetencja, jakich rzadko można spotkać.