Przestrzegam!!! Nie kupować zbiorników NA SZAMBO !!
ZOSTAŁEM OSZUKANY !!!! ZAPŁACIŁEM 6300 ZA SZAMBO I KOPARKA 2000 ZŁ I TERAZ MAM PROBLEM Z TĄ FIRMĄ!!
Został przywieziony wadliwy zbiornik - w ciągu 11 dni nieużywane szambo zapełniło się do połowy. Ewidentnie zle wykonany zbiornik!! Dziurawy i nabiera wody!!
Oczywiście teraz próbują zrzucić winę na mnie , że podłoże było złe itp A przecież sami montowali to szambo, to dlaczego zamontowali skoro rzekomo było złe podłoże??
Szambo było montowane 31.07 .2026 do tej pory nie przyznają się że to ich wina a mamy 21.08.26 i toczę z nimi walkę, przez nich stoi mi praca i mam wstrzymane roboty budowlane!!! To jest kpina!! Że Ta firma jeszcze działa !!!
SZAMBA ABC I GRYZ BET TO JEDNA I TA SAMA FIRMA , PROWADZĄ DWIE DZIAŁALNOŚCI ALE DZIAŁAJĄ WSPÓLNIE!! NIE KUPOWAĆ OD NICH SZAMBA!!! Kupujesz nowe szambo a chcą zakleić i udają że po sprawie!!! I to jeszcze chcą kleić od środka gdzie tak się nie robi!! I powinni wymienić na nowy zbiornik!! NIE ODPUSZCZE I BĘDĘ WALCZYĆ, JAK TRZEBA WSZĘDZIE ICH ZGŁOSZE I PODAM DO SĄDU!!! NIE MACIE MOJEGO PRZYZWOLENIA NA TAKIE OSZUKIWANIE LUDZI!! TO JEST OSZUSTWO!! MAM NADZIEJE, ŻE TO PRZECZYTACIE !!!