Ten pan to zwykły (usunięte przez administratora) Zmienił nazwę firmy na Kol- budownictwo ostrzegam potencjalnych Inwestorów.
Pan Krzysztof bierze pieniądze kłamiąc że zamawia materiał, a dostawa przeciąga się tygodniami. Miałem nieprzyjemna sytuację kiedy to poszczególne firmy wykonujące pracę na mojej budowie przyjeżdżały do mnie z pretensjami że nie pracownicy nie dostali wynagrodzenia.
Tomasz
08.05.2021 18:45
To niesamowite, mijaja lata a Pan Kolinski wciaz (usunięte przez administratora) ludzi! Nadal na ten sam schemat, probuje wzbudzic zaufanie podpisuje umowe bierze transze, nawet probuje w swojej totalnej niekopetencji cos budowac/ remontowac po czym wszystko idzie ku katastrofie.
Brak fachowcow, sprzetu, transze ktorych efektow nie widac na pracu budowlanym.
Ciagle nie rozumiem, jak to mozliwe, ze prokuratura nie zrobila z nim porzadku i pozwala by ludzie byli przez Pana Krzysztofa nazwijmy rzeczy po imieniu okradani, pozostawieni z totalna budowlana katastrofa. Ostrzegam Panstwa to na prawde nie jest czlwowiek godny zaufania, ta firma to wydmuszka do wyciagania pieniedzy od naiwnych inwestorow.
Bogumila
26.03.2020 15:52
Ta firma to zwyczajnie (usunięte przez administratora) i naciaganie! Pan Krzysztof bral transze za poszczegolne etapy, defraudowal pieniadze a pozniej roboty trwaly miesiacami, robiote z materialow pozbieranych po obejsciu...
Wykonanie niezgodne z projektem, chwilami wrecz niebezpieczne jak chocby zmiana ulozenia belek stropowych czy pominiecie wzmocniej konstrukcyjnych na pietrze ujetych w projekcie. Konstruktor po wizycie na budowie zalamywal rece...
Kazdy otwor czy to okienny, czy drzwiowy mial niewlasciwy wymiar. Sciany poprzesuwane, a spadek na tarasach w strone budynku.. dramat
Ekipy niechlujne czesto pijane. Pan Krzysztof klamal nas w zywe oczy, mowiac o robotach ktorych nigdy nie skonczyl.
Zerwalismy wspolprace, poprawianie po nim pochlonelo nam mnostwo czasu pieniedzy i nerwow.
Kgk usunelo opcje komentarzy google- negatywnych opinii i przestrog bylo znacznie wiecej
Ostrzegam potencjalnych inwestorow!
wiecej informacji pod adresem [email protected]
Miałam nikłą przyjemność z p.Kolińskim i ostrzegam potencjalnych inwestorów przed nawiązywaniem jakiejkolwiek współpracy.
oszukana
22.11.2018 10:01
Współczuję...proszę o kontakt mailowy [email protected] odpowiem na wszystkie pytania.
oszukana
22.11.2018 10:15
Pan Koliński kompletnie nie zna się na pracach budowlano-wykończeniowych. Podpisałam umowę na wykonanie małego domu 85m i gdybym SAMA wszystkiego nie zamówiła, nie dowiedziała się, nie załatwiła fachowców itp. to p. Koliński by mi domu nie wybudował! Właściwie p. Koliński do niczego nie był mi potrzebny;/ Tylko opóźniał pracę, nie zamawiał materiałów, kłamie , a jego organizacja pracy pozostawia wiele do życzenia. Marnuje pieniądze inwestora , czas i pracę ludzi. Musiałam wiele rzeczy wykonać samodzielnie własnymi rękoma(od malowania po ocielenie na fugowaniu kończąc) bo p. Koliński nawet nie ma tyle przyzwoitości aby wspomóc kobietę i wykonać pracę którą ma w umowie. Do dnia dzisiejszego mam nieskończone etapy za które otrzymał pieniądze. W dobrym czasie przestałam dawać p. Kolińskiemu pieniądze i w miarę możliwości i pomocy dobrych ludzi udało mi się dokończyć budowę domu do stanu zamieszkania. To co przeżyłam i ile nerwów niepotrzebnych straciłam przez tego człowieka jest nie do opisania. Przekazałam także sprawę do adwokata...p. Koliński zamkną swoją działalność a wszedł w spółkę...dobry myk, ale nie na długo starczy! Nie wypłaca pracownikom pieniędzy, zalega z ogromnymi płatnościami w hurtowniach, robi wszystko aby to inwestor zerwał umowę;/ Drań! nie można mu darować , bo to dla niego nagroda. Ja nie podarowałam i nie podaruję. Sprawa skończy się w sądzie. Życzę wszystkim powodzenia i szczęścia w budowie własnych domów- BYLE NIE Z PANEM KOLIŃSKIM!!
Zostaw merytoryczną opinię o KGK Krzysztof Koliński
Praca KGK Krzysztof Koliński - archiwalne oferty pracy:
Pielęgniarka Przełożona / Kierownik zespołów
Kraków
09.06.2022
Czy pracujesz w firmie KGK Krzysztof Koliński lub pracowałeś/aś?i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Nie przegap nowości o KGK Krzysztof Koliński!